Can I fly around here?

Hei, sykt lenge siden jeg har blogget nå, sorry! Men jeg har virkelig ikke hatt noe blogg lyst, desverre.. Men nå skal jeg prøve å få blogget hver dag.

Har ikke skjedd så mye i det siste, egentlig. Har hatt en kjempe fin påske, med venner, og familie. Har vært sol her hver dag helt siden påsken begynte, og det er helt nydelig! (Bortsett fra den ene dagen der det snødde som søren..) Gleder meg sykt til sommeren, og alt som følger meg.

Jeg fant disse 2 inntrengerene i stuevinduet for noen dager siden (2 forskjellige fluer). Så jeg tok bilde av de, siden, ja, jeg er rar. Grunnen til at den nederste faktisk står på hånden min, er fordi katten min ødela vingene på den da hun prøvde å spise han, haha. Ble egentlig ganske fornøyd med de, fikk med en del detaljer.
Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Mener du fluer er irriterende? (Jeg gjør!!)

Ingen kommentarer


Celina
-05.04.2013 kl:16:51


Helluu! Elsker denne bloggen så utrolig mye! Liker spesielt at jeg føler du tar oss som leser på alvor ved å lage bloggen så vilt bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse vås og tror folk skal elske det, men det gjør ikke folk! Tidligere hadde jeg blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye ekle kommentarer at jeg bare ikke ville mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så god. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye energi drikke du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)
Jan L
-05.04.2013 kl:19:01


Du er skikkelig god, snuppa....
Signebd
-05.04.2013 kl:19:14


herlige bilder!<3
Dudane
-05.04.2013 kl:21:25


Fine bilder :D
Susanne Emilie
-06.04.2013 kl:10:56


Finee♥
Line Cecilie Larsen
-06.04.2013 kl:11:05


fine bilder! ja, hater de, haha.

Skriv en ny kommentar