Updates

Hei! Jeg har oppdaget at jeg har vært en veldig elendig blogger, og eg er så lei for det! Jeg har brukt tiden min på å se på videoer av noen mennesker jeg er blitt hektet på, fra London. (Dere bør se de, linker de imorgen) Jeg sitter nå i sengen og blogger fra mobilen, skulle egentlig legge meg, men fant ut at jeg skulle oppdatere dere litt.
Jeg skulle egentlig blogge tideligere idag, men jeg hadde ikke noe å blogge om for har ikke gjort en drit, sorry. Imorgen blir det en helt vanlig dag, på skolen igjen, stress, også hjem og faktisk blogge. (Flinke meg) På fredag skal jeg ha tentamen i norsk sidemål, hadde hovedmål igår(tirsdag). Lørdag skal jeg til byn i mitt siste konfirmasjonsmøte før jeg konfirmert meg i juni, også skal jeg på et informasjons møte på søndag, sammen med mamma. Gleder meg faktisk, e så spent på konfirmasjonen!!

^ Er han ikke bare nydelig? :)
Sorry om jeg har mange skrivefeil i dette innlegget, men jeg skriver på mobilen, og ja jeg har faktisk autocorect på, selv om mange slår sine av, jeg liker å ha den på.
Håper dere ble litt mer informert om min uke nå, som sagt sorry for at jeg ikke har blogget, men jeg skal bli bedre, lover! <3

Forresten, JEG FIKK 6 PÅ PRØVE EKSAMEN!!! Wiii, jeg er så fornøyd, trodde jeg skulle få 4, var helt forferdelig!
Men nå skal jeg legge meg, natta sov godt alle mennesker deg ute som sikkert ikke leser dette :) Natta <3

Blogges <3
Q: Glad for oppdateringen?
Q: Er du av og til dårlig blogger?

Ingen kommentarer


Ida
-01.05.2013 kl:22:53


ahh jeg elsker også youtubere fra london og england :D spesielt marcus og dan og phil :3

Skriv en ny kommentar