Summer flirt(Ikke misforstå, vi er bare bestevenner!)

Mange mennesker får en sommer flørt gjennom sommeren, til og med noen av mine nærmeste har fått det. Men jeg hadde bare Ingunn, og siden jeg lå hos hun en uke, så ble hum mitt offer for dette tema bilde.

Selv om det ikke var så mange som sa de hadde lyst på tema bilde, så har jeg lyst å gjøre det. Vi får se om det kommer et hver uke, eller hva, det spørs hvor mange ideer jeg har, og hvor mye tid jeg har. Men planen er at det kommer 1 hver uke. Jeg har allerede bilder til 2 til temaer, også har jeg en ide til et bilde.

 

Jeg har vært en veldig dårlig blogger, men det er fordi det har vært sommer, og da orker jeg bare ikke så mye tid på data, jeg vil heller bruke den på venner og familie. Og jeg vet jeg har sagt før at jeg skal begynne igjen, og så ikke gjort det, men nå skal jeg virkelig  prøve. Har tatt en del bilder i ferien, + jeg har noen bilder fra London som jeg ikke har postet enda, så da har jeg en del å blogge om, så tror jeg skal klare meg. Og nå er jo ferien snart over. Begynner på Danielsen om 8 dager, både gruer og gleder meg.

Jeg har veldig lyst å reise til USA andre året, så jeg skal fokusere veldig mye på skole dette året, men jeg tror jeg skal få klare bloggingen i tillegg. Det får vi bare se på.

Blogges <3
Q: Gleder du deg til skolen begynner igjen?
Q: Tips til et annet Tema bilde? 

Ingen kommentarer


Cesilie
-11.08.2013 kl:15:00


fint bilde :)
R0sey
-11.08.2013 kl:15:51


Jeg gleder meg ikke til skolen, gruer meg! Sommeren har virkelig løpet så fort fra oss!
Anna
-11.08.2013 kl:20:11


Jeg både gleder meg og gruer meg :-)
kristinerosok
-11.08.2013 kl:21:48


Kos deg masse :)

Skriv en ny kommentar