Dagen før dagen

Bedre sent enn aldri, ikke sant? Vel, imorgen begynner jeg på skolen, vgs. Er ikke sikker på hva jeg føler. Jeg både gruer og gleder meg. Har faktisk klart å finne ut hva jeg skal gå med (dere kan få bilde imorgen), men jeg kommer til å se ut som en zombie i fjeset, haha. Må jo opp i 6 tiden eller noe for å ta bussen til byn, for så å være i byn en time før vi egentlig skal møte på skolen. Seriøst, hater busser! Positive er at jeg faktisk har noen å være med!

^Prøvde å ligne på Tyler Oakley. Om du ikke vet hvem han er, så bør dere virkelig søke på han på youtube!

Idag har jeg faktisk ikke gjort annet enn å slappe skikkelig, merkes at det faktisk er en skole dag imorgen. Har funnet en ny serie som jeg er helt hektet på! Den heter "Teen wolf". Elsker den, men samtidig så liker jeg vampire diaries bedre. Kvepper så mye av denne serien, haha!

Men nå må jeg i dusjen.

Blogges <3
Q: Begynner du på vgs eller vanlig skole imorgen?
Q: Har du sett "Teen wolf"? 

Ingen kommentarer


susanne:hest,fotografering & kreativitet
-18.08.2013 kl:21:29


lykke til i morgen! :)på jobb i morgen jeg.
R0sey -kommenterer tilbake-
-18.08.2013 kl:21:38


Har ikke sett Teen wolf, begynner i 10'ende
kristinerosok
-19.08.2013 kl:00:02


Kos deg på skolen i morgen :)
Vilde Indrehus
-19.08.2013 kl:16:22


Jeg har det samme problemet med busser, de går aldri! Jeg må ofte vente i flere timer før jeg kan dra hjem, fordi det går bare 3 busser om dagen.. Men det blir uansett koselig og spennende å møte folk igjen, også blir det sikkert bra å komme inn i litt rutiner igjen! :)
Anna
-19.08.2013 kl:17:01


Begynte i niende :)

Skriv en ny kommentar