Blogg

Konkurranse

Hei, nå har dere muligheten til å vinne et gavekort på 100kr hos  USBgadgets

De selger mange forskjellige ting. Og noe av det de selger er minnepenner, i flere forskjellige størrelser, der den største er på 32GB. HER er linken til noen av minnepennene, disse er på 4GB. 

^4GB >Sid<   >Ølglass<   >Batman<   >Cartoon1<   >Cartoon2<   >Cello<

Jeg likte veldig godt denne, siden det er formet som et kamera!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å 
- Like facebook siden min Her
- Kommentere at du er med (husk aderessen din ) 

     Lykke til! 

Matte eksamen

Jeg kom opp i matte på skriftlig eksamen, og dette er det jeg gjør på..

.. Ser på bloopers..
Neida, jeg har jobba idag, men har en liten pause eller noe sånn, gav egentlig opp, fortsetter å jobbe imorgen eller på lørdag. Men vi skal ha matte i hele morgen på skolen, så kommer jo til å jobbe en del da! Har den på tirsdag og jeg gruer meg!! Aii.. Men glad jeg ikke kom opp i norsk da, det var det faget jeg ville minst komme opp i!

Blogges <3
Q: Har du tentamen i år?
Q: Liker du å se på bloopers?

A safe return

Hei, nå er de vanlige ukene begynt igjen, og da kommer jeg ordentlig tilbake med bloggingen og. Har vært helt slapp i ferien, men nå skal jeg komme tilbake så godt jeg kan. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det med bilder, siden kameraet mitt sviktet rett før jul. Så jeg håper dere overlever med litt gamle bilder. Jeg har jo min søster sitt kamera, jeg får sikkert låne det av og til, forhåpentligvis. Hvis ikke, må jeg bruke mobilen, og da blir de nokk litt dårlig, dessverre. Men skal slutte å mase nå.Til jul fikk jeg et muffins jern (eller hva søren det kalles), som jeg skal prøve i morgen, siden min onkel kommer over. Gleder meg!
Skal snart ligge ut et inlegg om mine nyttårs forsett. Er ikke så mange, så skal se om jeg klarer å komme opp med noen flere.

Blogges <3
Q. Har du fått noe til jul, som du virkelig satte pris på, i såfall hva?
Q: Hva er ditt største nyttårsforsette for i år? 

I'm loving itHelgen betyr ikke alltid helg. Det kommer til å bli sykt stress. Jeg må få gjort ferdig en innlevering, øve til en prøve, og jobbe med en til innlevering. I tilegg til at jeg må få kjøpt noen julegaver, siden jeg faktisk ikke har kjøpt noen.. Yeah, got to love beeing late! Så kan være dere ikke får den beste bloggingen i helgen. Men skal gjøre så godt jeg kan!

I dag skal jeg på julebesøk hos Marte. Så vi skal se julefilm, spise nachos og kose oss <3 Det kan være det kommer noen bilder fra dagen, men tviler..

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Likte du bildet? 

Winter wonderlandVar hjemme fra skolen idag, siden jeg ikke følte meg helt bra. Er forkjølet og har hatt litt feber, men jeg er bedre nå (hvertfall feberen), så skal mest sannsynlig på skolen imorgen. Var tenkt å få jobbet på en innlevering mens jeg var hjemme, men har ikke orket annet enn å ligge å vri meg på sofaen.

Var ute og tok disse bildene idag. I know, burde ikke være ute. Men fy søren så godt det var å komme ut i kulden! Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg blir kvelt her inne i dette bakterie fulle huset :/

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Er det snø hos deg? 

I'm taking new steps^ Noen bilder jeg tok i helgen.

Jeg sa jeg skulle blogge idag, men vet ikke hva jeg skal si egentlig.Har ikke skjedd så mye siden sist liksom. Jo, jeg klippet håret på søndag, men er visst bare meg som synes det er kort, siden ingen har lagt merke til det..

Men no må jeg gjøre lekser, så får blogges imorgen eller noe.

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Lenge siden du klippet håret? 

You're beautiful anyways

Sminke - ingenting

Bildet var kanskje ikke det beste, men koseptet var vell bra? Du er pen uansett om du har sminke på deg eller ikke. 

Kanskje noen andre får bildet til bedre enn meg? Smink halve fjeset ditt (normalt), og ikke noe på andre siden. Så tar dere bilde av det, og ligger ut på bloggen. Ligg link til innlegget i kommentarfeltet, så skal jeg ta ut det bilde jeg synes var best. Den jeg plukker ut får bloggen sin linket.

Blogges <3
Q: Likte du bilde?
Q: God ide? Er du med? 


Sorry for at jeg ikke har blogget de 2 siste dagene, men en av kattene våres klarte å ødelegeg en sånn ledning, så vi hadde ikke internett..

Me, me and, oh, me

Hei, jeg var hos tannlegen idag, så kom tidelig hjem enn vanlig. Litt etter jeg hadde komt hjem, ringte Anette og klarte å dra meg ut i det iskalde været for å ta bilder. Det var ganske koselig i begynnelsen, men så kom kulden innover tærne mine. Jeg gikk bare i vanlige converse, siden jeg ikke har fått kjøpt vintersko. Så mot slutten så kjente jeg ikke tærne mine i det hele tatt, trodde virkelig jeg kom til å miste de, haha!Så siden jeg har fått noen nye bilder, så skal jeg få laget en ny header!

Men det blir en annen gang, nå må jeg gjøre lekser..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vintersko? 

Let it snow, let it snow, let it snow

Tok noen bilder isted av den nydelige snøen som ligger ute. 

Seinere idag skal jeg på dansing. Den siste dansingen dette året :( Siv skal være med for å se på da, så det blir gøy. 

Blogges <3
Q: Har du tatt noen snø bilder?
Q: Hva skal du idag? 

Linkerunde

Da er det søndag, og jeg skal ligge ut 2 blogger. Også må dere huske å melde dere på til neste søndag. Bildene er tatt fra bloggene.

^ http://myrubygoodis.blogg.no/^ http://s0p.blogg.no/

Blogges <3
Q: Lest noen av bloggene før?
Q: Meld dere på! 

1. Desember!

Nå er det endelig blitt desember, og jeg koser meg med julebrus og kakemann!
Har nettopp sett olsenbanden, klokken 6skal jeg se barne tv (stor del av desember!) og så skal jeg se the julekalender. Er så deilig med julen! Er første dagen i desember, snø ute, og vi har stått på i hele dag for å pynte til jul. Og selv om det allerede er masse julepynt framme, så skal enda mere opp!

Blogges <3
Q: Gleder du deg til jul?
Q: Hva julebrus er best? (lerum!!)

30.11.2012Skal snart bort til Sara. Vet ikke hva vi skal gjøre på, men det er no bedre enn å sitte hjemme og ikke gjøre en drit, som jeg skal gjøre resten av helgen. Heldige meg!

Hadde engelsk tentamen i dag. Føler det gikk ganske greit, men det er vell oftest da det ikke går. Da har jeg bare matte tentamen igjen. Gleder meg til det er over!

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen? 
Q: Er du ferdig med tentamene? 

Go with the flowVar ute og tok bilder idag,  tok de på mobilen, siden kameraet bare tok blits bilder. Men ble ikke fornøyd. De var fine på mobilen, men når jeg tok de inn på dataen, så var de ikke så fine lengre.. Men dere får no se noen av de likavell.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Likte du bildene? 

Husk å melde deg på linkerunden min HER

Days of bordness

Har ikke så mye å blogge om for tiden. Har ingen bilder, og har bare ikke noe inspirasjon til å ta noen.

Skal mest sannsynlig ut å ta noen bilder av en elv i morgen, men blir sikkert ikke helt perfekt. Og kan være dere ikke får noen, spørs på kvaliteten og om jeg gir opp mitt i "shooten". Og selfølgelig om det er fint vær da! Skal kanskje ta noen bilder på søndag og, spørs om det er fint vær og hva vi orker. Om det blir tatt bilder, skal jeg få fikset en ny header!

^ Fordi mobilkamera er bedre enn digital kamera..

Blogges <3
Q: Hva kamera har du?

 Husk å melde deg på linkerunden min HER

I wanna do it so badBallett!

Det virker så fint. Du finner så mange fine bilder med ballett inspirasjon. Det er så inspirerende. Og det er så fint å se på folk som danser det. De virker så proffe og sånn. Ahh, kan bare ikke forklare følelsen. Det ser bare så fint ut! Rette linjer, lange spreke mennesker. 

Se på det der da! 

Har i det siste hatt lyst å lære meg det. Men det er nokk litt seint for det. Jeg har verken kroppen, talentet, høyden eller balansen. Jeg burde ha begynt noen par år før, om jeg skulle holdt på med dette!

Blogges <3
Q: Liker du balett?
Q: Likte du bildene?

Husk å melde deg på linkerunden min HER

A little piece of lightNoen gamle bilder jeg fant ut jeg skulle redigere. Jeg har og funnet ut at jeg ikke skal sitte navn på bildene mine lengre, det er så stygt.. Men tror jeg skal sitte opp en sånn kopierings sperre da. Sånn at det hvertfall er mindre sjanse for at folk stjeler mine bilder, selv om jeg egentlig hater den sperren.

Men nå må jeg sitte meg opp på rommet, så jeg får lest ferdig boken min idag. Så må jeg bare lese over 300 sider neste uke, jippi!

Blogges <3
Q: Liker du å ta bilde av lys?

 Husk å melde deg på linkerunden min HER

Linkerunde, meld deg på

Jeg har funnet ut at jeg skal begynne med linkerunde, hver uke. Som jeg kårer hver søndag. Så, bare til å skrive i kommentarfeltet at du er med. Så plukker jeg ut ca. 3 stykker som jeg linker til på søndag.

Blogges <3
Q: Er du med? 

Going out with no time

Hei, no sitter jeg på mobilen og blogger. Har ikke noe spesielt å blogge om, og det er derfor jeg ikke har blogget de siste dagene. Har null inspirasjon til bloggen, og ingen bilder heller..

Idag har jeg vært i kirken. Skulle gå med børser, og det var iskaldt! Men var jo litt gøy å samle inn penger da. På bussen hjem, så sovnet eg, så no er jeg døds trøtt!
Seinere idag, skal jeg på kinokveld med noen venner. Glader meg, har vært så lite sosial i det siste!

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Er du lite sosial for tiden?

It takes my lifeFor tiden så bruker jeg dagene mine på musikk, film, lesing og mobil. Ganske usosialt, men sånn er det bare. Har ikke tid til å gjøre så veldig mye, har så mange ting jeg skal få gjort på skolen, så da blir det til at det er det jeg må gjøre på fritiden min, isteden for det jeg egentlig har lyst til. Går jo ganske greit å lese da, men jeg får ikke nyte boken :/

Men no må jeg sitte meg ned å lese, så jeg blir ferdig med boken, og kan begynne på den siste.. -.-

Blogges <3
Q: Har du mange innleveringere og sånn for tiden?
Q: Hva bruker du tiden din mest på?

You are new in my life, but I love u so much!Hei, jeg fikk denne nydelige telefonen i posten igår. Fikk aktivert den idag, og jeg bare elsker den! Med mitt fine ugle deksel! <3 Er litt uvant, den er mye tyngre og feitere enn den jeg hadde før, men er jo en vane sak.

Snapchat meg - annc97

Blogges <3
Q: Har du iphone?
Q: Liker du ugler?

Loveing coffee

Jeg fikk gratis kaffe på Deli de Luca idag! Var se deilig! Var is kaldt ute, også kommer jeg der og får deilig varm caffe mocca og bolle, gratis. Var jo fordi jeg hadde sånt kort, der jeg får den 5 gratis, og den tiende, med en bolle. Men nå er den tom da :/

Idag hadde vi norsk tentamen, så da er den første tentamen unnagjort, så er de bare 4 igjen..

Blogges <3
Q: Har du hatt tentamen?
Q: Liker du kaffe? 

Heaven

Denne sangen får meg alltid til å tenke! Selv om den er noen år gammel, så er den likavell en av de beste sangene som er laget.

Blogges <3
Q: Hørt sangen før?
Q: Har du en sang som alltid får deg til å tenke? 

Breaking Dawn part 2Om dere er Twilight fan, så anbefaleer jeg denne på høyt nivå! Den var så sykt bra! Den var spennende, og nervepirrende. Dere må se den! Har fortsatt vondt i fingrene, og grein nesten. Bare se den, om dere er noe til fan.

Go team Jacob! <3

Blogges <3 
Q: Twilight fan?
Q: Team Jacob eller team Edward? 

Just in the momentHei. Akkurat i dette øyeblikket, så sitter jeg på kino og ser Twilight. Dette innlegget er naturligvis førskrevet, men tror det kommer et innlegg seinere idag. Men får se hva jeg orker når jeg kommer hjem.

Naam!

Blogges <3
Q: Liker du popcorn?
Q: Deilig med helg? 

Mj remembering

"We are the world
We are the children
We are the ones who make
A brighter day
So let's start giving" 

"I can tell that you're tired of beeing lonely
Take my hand, don't let go, baby hold me
Come to me and let me be your one and only
Cause I can make it alright till the morning"

 

Han visste hva som var rett og galt. Savner han, en del. Han hadde så fine sanger, og jeg er blitt hekta på å høre på de i det siste. Spesielt sangen "Hold my hand", den er så fin! <3

Blogges <3
Q: Har du cd av Mj?
Q: Liker du sangene hannes? 

I'm done with you!

Hei lesere. Da er jeg endelig ferdig med designet mitt. Etter at jeg har ødelagt det, fikset det og så ødelagt det igjen. Nå mangler det bare at jeg får laget ny header, og får nytt bilde i sidemenyen.

Haah, jeg fant dette gamle bilde av meg isted når jeg leitet etter et bilde. Ser så liten ut der!Men no må jeg gjøre lekser. Har 4 store innleveringer som jeg må bli ferdig med. Så masse arbeid i ukene framover.

Blogges <3
Q: Likte du designet?
Q: Har du masse lekser i framtiden? 

I really need your help

Som dere kanskje ser, så har jeg fått nytt design. Og jeg har faktsik gjort det selv denne gangen. Men.. Jeg har ikke sidemeny. Eller, jeg har, men den ligger heelt nede på bloggen. Og jeg vet ikke hvordan jeg får den opp igjen.. Jeg har prøvd mange blogger, men jeg får det bare ikke til.

Såå, har dere veldig lyst å hjelpe meg? Eller vet om en side der jeg kan finde det? Kommenter!Blogges <3
Q: Hjelp meg!! 

Våknet

Jeg har ikke fått blogget tideligere idag siden jeg har ikke følt meg så bra. Har vondt i hode, slapp og null matlyst. Så har ligget på sofaen i hele dag. Huff, og jeg som liksom skulle lese masse idag, og så har jeg ikke fått begynt på den engang.

Blir en del lesing framover. Jeg må lese ferdig 2 bøker, som begge er på noe med 300 sider, på 4 uker. Også i tilegg så må jeg skrive masse sånn greier om de. Gad som jeg hater skolen.. Jeg får ikke nyte bøkene mine -.-

Men no må jeg sitte meg ned på rommet, og lese et par hundre sider.

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Hørt om "house of night" serien? 

Pictures from my world

Vi fikk basseng i hagen i løpet av natten. Det var mye større, men det var begynt å minske når jeg tok bilde.
Senere idag skal jeg til byn på kino og se "Taken 2". Gleder meg! Men no skal jeg ta på meg noen klær, og så skal jeg tegne litt.

Forresten, om dere vil ha mer av meg, så follow meg på instagram annc97

Blogges <3
Q: Har du sett taken 2?
Q: Har det regnet mye hos dere i natt? 

It's your smile I have on

Hei, blir dårlig blogging idag, siden jeg har gjort lekser i hele dag, så har ikke tenkt på bloggen. Og nå må jeg skyndte meg å gjøre meg klar, siden jeg skal på nattåpent. 
Håper dere ikke hater meg!

Blogges <3
Q: Skal du på nattåpent idag?
Q: Gjør du av og til lekser i helgen? 

A better version of it

Jedward covers

Little things - One Direction

We are never ever getting back together - Taylor Swift 

Boyfriend - Justin - Bieber

Young love - Jedward 

Jeg bare elsker Jedward. Har likt de helt siden de første gangen var med på "ESC". Og den siste sangen jeg la ut, young love, den er det de selv som har laget, og den er så fin!
Oki, jeg kan godt være enig med at Taylor S sin sang ikke var den beste. De sang den litt raskt. Men jeg elsker de uansett. Og personlig så synes jeg de sang little things bedre enn One Direction, ^^.
Og det skader jo ikke akkurat at de er Irske da :D

Blogges <3
Q: Hørt om Jedward før?
Q: Likte du noen av coverene? 

Stay close to me, I can't afford to lose youNoen bilder fra helgen. Men no må jeg spsie middag, hehe.

Blogges <3
Q: Tatt bilder i det siste?
Q: Har du noen venner du ikke kan leve uten? 

Dagens oppmuntring

Overskriften er vell mer en oppmuntring til meg enn dere. Var til tannlegen og strammet strengen idag, så no har jeg ondt. Men som en liten oppmuntring kjøpte jeg et deksel til mobilen, eller den fremtidige mobilen. Skal snart få iphone 4, og nå mangler jeg bare selve telefonen.


Ugle deksel! :D Nå har jeg samsung galaxy mini, ganske god egentlig.Et bilde jeg tok da det enda var høst.

Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra, skal på dansing.

Blogges <3
Q: Har du iphone?
Q. Liker du ugler? 

The beauty of sunday

No sitter jeg hjemme og holder på å sovne.. Er så sliten etter helgen. Har gjort noe hver dag, og sto opp tidelig både lørdag og søndag. No gleder jeg meg til å kunne ligge meg ned i sengen og sove! Etter å ha øvd på tysk prøve. Har ikke øvd på den, og har den i andre time imorgen. Er klar for en ekstremt sugen karakter.


Jeg kjøpte denne ekstremt deilige genseren igår, på bikbok. Det er sånn deilig mykt stoff inni, elsker den!

Blogges <3
Q: Gjort i helgen?
Q: Liker du store gensere?

Stikkord som beskriver meg

* Glad

* Nagler* Omtenksom

* Weird

* Quotes* Dårlig humor

* Tenkende

* Foto

 

Alle bildene over er tatt fra we <3 it.

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Noe du ikke visste? 

A little piece of photoNoen bilder jeg hadde på kortet. No skal jeg begynne å gjøre meg klar til haloween fest. Bare om jeg finner ut hvordan jeg skal sminke meg.

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen?
Q: Kledde du deg ut til haloween, isåfall, hva var du?

Find the old, and fire it up

No har jeg endelig fått internett, det betyr at jeg kan få blogget ordentlig igjen.

I det siste har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Har hatt ganske rolige uker, uten noen prøver eller noe.
Er ikke sikkert jeg får blogget noe serlig i helgen, siden jeg skal på haloween fest imorgen, og da får jeg ikke noe særlig tid, men skal prøve. På lørdag skal jeg til byn i 10 tiden, også skal jeg til ingunn i 3-4 tiden, og der skal jeg ligge til søndag sammen med Sara. På søndag skal jeg kanskje Patrik, så har ikke sånn masse tid i helgen. Men skal prøve å hvertfall få tatt noen bilder (:

Blogges <3
Q: Liker du å ta bilde av røyk?
Q: Hva bilde likte du best? 

Stoned

Don't be as cold as a rock, you're better hearted than that! <3

Idag skal jeg egentlig ingenting. Chille på dataen og litt sånn. Også skal jeg farge håret. Mørkere, siden det er sånn blonde striper i, og de vil jeg ha vekk. Også har det jo snødd her idag, som mange andre steder. Du vet vinteren er komt når du går hjem fra skolen i snøstorm!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Har det snødd hos deg idag?

Keep it up, you're a flower!Keep it up. You're beautiful, and I believe in you!

Inlegget skulle jeg egentlig ligge ut igår, men fikk ikke lastet opp bildene, og da var det jo menings løst.

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Likte du bildene? 

New in

Som sagt, så var jeg i åsane på torsdag, så her det jeg kjøpte.

Topp - Gina TricotBukse - Pieces

Genser - Gina TricotBluse - Lindex

Også kjøpte jeg noe undertøy på Cubus.

Idag skal jeg på dansing. Gleder meg alltid til mandager, siden jeg får danse! 

Helt utrolig at jeg har nett. Unbelievable. Også har mamma bestilt bredbånd, så da får vi forhåpentligvis bedre internett, det vil si bedre blogging!

Blogges <3
Q: Kjøpt noe nytt i det siste?
Q: Likte du klærene? 

Uken som er gått

Hei, vi har virkelig ikke noe bra internett for tiden. Men prøver å blogge så ofte jeg kan!

På torsdag, var mamma og meg i åsane, siden jeg skulle til tannlegen. Og siden det var elleville dager, så gikk vi rundt i nesten alle butikkene. Fikk noen nye klær, som jeg har tekt å ligge ut. 
Igår, var jeg i byn med Patrik. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, satt nede på galeriet og snakket, heh. men det var kos fordi om (:

Har lånt speilrefleksen til Anette etter at vi var på bilde tur. Så har tatt noen bilder, mens jeg kunne. no har jeg desverre levert det tilbake. Så får ligge bildene ut litt etter litt (:Men siden nettet er teit, fikk jeg ikke laxstet opp noe nytt bilde dessverre..

Blogges <3
Q: Gjort i helgen?
Q: Kjøpt noe i det siste? 

The heaven gave the world an angel 15 years ago

15 years ago today, the earth received a present. Inside it was a little pink baby. This baby greew up to be a beautiful happy girl. When this girl was 12, she got the chance to change something big. And that she chose to do. The girl changed a other person?s life. She made her smile and laugh. She did the other girl more comfortable with herself. She saved her from doing stupid things.

This other girl is me. The angel who saved me is the most beautiful person in the world. She might not always say the right things, but I will always love her, and she will always make me smile. She gives me the best memories, and we laugh almost all the time. She understands me completely, and I understand her. This beautiful girl I?m talking about is..


Sara <3I love you so much, you should just know! It hurts just thinking of a life without you. 

I hope you have a beautiful day today. And I hope you love your present, even tho it's soo much smaller then what you have ever given me! <3

Blogges <3 

You are the reason I smile

Dere aner ikke hvor glad jeg ble igår når jeg så hvor mange som hadde lest bloggen min. 37 stk! 37! Ser dere det nummeret? Ahh, blir så glad av å tenke på det :D

Igår var jeg ute på Sotra sammen med Anette og tok bilder. Det var ikke så mange bilder jeg ble fornøyd med, men jeg skal ligge ut de jeg likte. Solen var der ikke så lenge heller, siden det kom noen dumme skyer og skygget for den. Så fikk egentlig bare det bilde over, av solen. Ellers tok jeg naturbilder.

Jeg var nettopp på senteret med mamma, og der kjøpte jeg ny tegneblokk, så no har jeg noe å gjøre i tiden fremover. Seinere idag skal jeg opp til Anette, og være med hun og Sara. Blir kanskje noen bilder da og :D

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q:Liker du å ta bilder av naturen? 

Details

No har jeg sittet i over en time for å laste opp disse bildene. Jeg brukte ganske lang tid på å ta de også, så no er jeg ganske stolt av meg selv. Mot slutten av "shooten" holdt jeg på å klikke fordi kameraet mitt ikke ville fokusere i det hele tatt. Skulle egentlig ta noen flere bilder, men jeg orket ikke mere. 

Dette innlegget er førskrevet (onsdag), så no er klokken snart 12. Men fant ut jeg ikke skulle ligge det ut før torsdag, siden jeg allerede har blogget idag.  
Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Liker du detaljer?

Brownie - bilde + oppskrift

Heii puser! Jeg vet det er ganske teit av meg å blogge mitt på nattet hver kveld. Men det er da jeg har best nett, og da er det lettest å gjøre det da.

Igår bakte jeg brownies fra bunnen av. Den ble dødsgod! Røren smakte ikke sånn ekstremt godt da, og det er var litt nedsig, siden den er en stooor del av kaken. Men resultatet ble godt :D

Laang tid å vente..Resultatet smakte kjempegodt! Den ble litt bløtere enn den skulle tror jeg, men det er fordi ovnen våres er litt ødelagt. 

Oppskriften:
200 g mørk sjokolade 
170 g smør 
4 dl sukker 
4 egg 
2 ts vaniljesukker 
2 ½ dl hvetemel 

Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en liten langpanne. Stek ved 175 grader i ca. 45 minutter. 

Blogges <3
Q: Smakt denne oppskriften før?
Q: Fristet det deg å lage brownies? 

Mandag

Hei, no sitter jeg i den deilige sengen min med dataen på fanget. Og siden det er ferie, trenger jeg ikke legge meg enda, så da gjør jeg det heller ikke. 
Som noen av dere kanskje fikk med dere, så var jeg med Patrik idag, eller egentlig igår da. Det var kjempe kos! Dere skjønte det kanskje ikke, men det forje inlegget var han som skrev, proffen selv! Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye. Satt litt på data og så tv.
Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke stort mye heller. Hadde litt ondt i hode,  og internettet sviktet, så jeg satt bare å så tv med mamma. Sosialt!Hater gjenbruk av bilder, men har dessverer egentlig ikke noe annet bilde å ligge ut, enn dette forferdelig fine bilde av meg (kremt!!) og Patrik.

Det er vell ikke bare meg som har merket kulden ute? Off, er iskaldt ute. Lengter etter sommeren vi aldri fikk. Kunne vi ikke gått gjennom høsten med litt mere varme! (Det er høst no sant?) Vi kunne beholdt de fine fargene på trærne, men bare hatt litt mere varme i luften. Det er så kaldt. Og jeg vil ikke skifte ut jakken og skoene mine. Jakken elsker jeg. Og jeg har ikke funnet noen vintersko som er fine og som ikke koster flesk. 
Off som jeg klager.. Skal gi meg no, før dere  faktisk ikke gidder å lese mere!

Blogges <3
Q: Gjort idag?
Q: Har du merket kulden i været? 

Kjeder oss hos Patrik ! :DBeast Mode :)

Picture history

You caught mye eye the first time I saw you.

I wanted to talk to you, beautiful you,but I wasn't even alowed looking at you.You turned your head at me,and made me stand in the dark, and justHope..

Blogges <3
Q: Likte du historien?
Q: Synes om bildene? 

 

When I light a candle, I think of you

Lys kan være noe av det fineste. Er det vinter og kveld, tenner lys. Er det strømbrudd, tenner lys. Til og med på sommeren tenner vi lys. Så igår fant jeg ut at jeg skulle ta bilde av de. Var ikke alle bildene som ble like gode. Siden det er veldig vanskelig å ta bilder av lys med mitt kamera. Men jeg ble fornøyd med de over da (:

Seinere idag skal jeg til byn for å hente niesen min. Gleder meg! Hun skal bare være hos oss til imorgen da, og så reiser hun opp til pappa med søsteren min. Men er jo koselig likavell.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Hva skal du idag? 

Høst - bilder

Er ikke direkte "paow" bilder, siden jeg har ikke det beste kameraet. Men jeg likte de, og da skal de deles (:Ikke akkurat høst, men han kom når jeg tok bilder. Og han har jo litt høstfarge da.

Blogges <3
Q: Synes om bildene?
Q: Har du tatt høstbilder? 

When you want to sleep, but you can't

Hei folk! Jeg skammer meg over meg selv.. Er den værste bloggeren ever! Skal bli bedre.

Idag måtte jeg opp tidelig, sånn 9 (!), for å gå i kirken. Jeg var så trøtt, trodde ikke jeg skulle klare å holde meg våken. 
Grunnen til jeg var så trøtt var fordi jeg døgnet an på fredag, også sov jeg ikke før klokken 23 på lørdag. Jeg var helt utslitt! Var i byn hele lørdagen også. På slutten rett før jeg reiste hjem, sovnet jeg seriøst sittende. Det var så kleint! I byn, offentlig. Haha :DSå bra vi ser ut idag!Og dette går jeg i da.. Gadd ikke ta på meg noe sånn skikkelig "paow", av 2 grunner. 1. Det er kalt ute, og 2. (som dere har fått med dere) jeg er trøtt..Uansett hva som skjer, skal jeg drømme videre! <3

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Er du ofte sliten på søndager?

4 helt forskjellige bilder

4 bilder, av helt forskjellige ting. Og egentlig helt tifeldig hva bilde jeg tok hehe. Fikk lyst å redigere noen bilder, så jeg tok de som så mest interessange ut.
Men no må denne dårlige bloggeren fortsette å øve på naturfagsprøven.. Ønsk meg lykke til!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Hva liker du best å ta bilder av? 

When you love your friends

Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye. Men det er så stressende og lite opopmuntrende å tenke på at jeg må sitte kjempe lenge for å få lagt inn bildene mine. Og da frister det så lite å blogge. Dessverre.

De tre første bildene, har jeg tatt fra Anette sin blogg, og det siste har jeg tatt selv. Jeg skjønner ikke hvorfor, men Anette sine bilde tok kjempe liten tid å laste opp, menst mitt tok kjempe lang tid.. Jeg blir helt frustrert!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Tar dine bilder lang tid å laste opp? 

New season - New clothes

Klær jeg vil ha før jul..

Bikbok

Bikbok

Bikbok

Bikbok

Nelly

.. Men ikke har råd til.

Jeg har jo selfølgelig råd til en her og en der. Men jeg har ikke råd til alle sammen njo, buhu!


Tusen takk til alle kommentarene jeg fikk på det forje innlegget. Jeg setter pris på støtten! <3

Blogges <3
Q: Likte dere klærene?
Q: Hva var det siste du kjøpte? 

4 of the same

Har vært med venner idag, så har ikke fått blogget før. Men jeg tok noen bilder isted, også redigerte jeg dette på 3 forskjellige måter. Det øverste til venstre er ikke redigert, de tre andre er.Blogges <3
Q: Hvas likte du best?
Q: Hva har du gjort idag? 

Gårsdagens bilder

Jeg var syk igår, og var hjemme. Så da tok jeg å lånte kameraet til søsteren min. Ingen skade skjedd, noen må jo bruke det når ikke hun kan (: 
Her kommer hvertfall de bildene jeg redigerte. 

Blogges <3
Q: Hva bilde likte du best?
Q: Har du speilrefleks? 

Film uke, dag 1

Mandag: She's out of my league

She's out of my league er en romantisk komedie. Den handler Om en "nerde" gutt som treffer en skikkelig "hot" dame. De begynner å gå ut med hverandre, men ingen skjønner helt hvorfor. Deres nærmeste går imot dem og er sjokkert over hva de ser. Men hva spiller dette for rolle, når kjærligheten kommer inn i bildet.

Jeg synes det var en veldig bra film med humor og kjærlighet godt blandet sammen. Jeg liker sjeldent kompedie filmer, med denne var ganske bra.  
Hovedpersoner: Jay Baruchel som Kirk, og Alice Eve som Molly.

Her er neste film:

Blogges <3
Q: Har du sett filmen før?
Q: Hva tror du den andre filmen er?

Blogg pausen over

Heh, jeg klarte ikke slutte tenke på bloggen når jeg visste at det var blogg pause. Jeg kom hele tiden på ider, og hadde lyst å dele ting. Så jeg fant ut jeg skulle slutte den.

Akkurat no sitter jeg på skolen og blogger, heh, flinke meg.  Men seinere idag skal jeg og poste et inlegg, om jeg har nett, om en film. For denne uken skal jeg ha film uke. Altså, se en film hver dag, også skrive om den. (Ser dere, dele ting med dere!)

Blogges <3
Q: Savnet meg? (trenger egentlig ikke svare, vet dere har det)

Blogg pause

Har ikke blogget i det siste, dessverre. Og grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi at nettet våres er så ustabilt for tiden, og i tilegg så døde dataen min, så jeg har bare søsteren min sin data, og på den har jeg ikke noe redigerings programmer eller noe. Så da blir det litt vanskelig for å ligge ut bilder.Dette bilde er ikke mitt, fant det på google. Har heller ikke noen av de gamle bildene mine, siden alle var på dataen min. :/

Vet ikke hvortid jeg kommer tilbake, men jeg håper det ikke blir om alt for lenge!

Blogges <3

Chris Medina - Inspiration

De fleste har hørt om Chris Medina og sangen hannes "What are words", men det er ikke alle som har hørt om de andre sangene hannes. Jeg valgte ut 2 stykker som jeg synes er veldig fine.

For meg er han en inspirasjons person. At han holder sammen, og synger om det. Jeg bare elsker han og sangene hannes!

Blogges <3
Q: Har du hørt de andere sangene hannes før?
Q: Liker du sangene hannes?

To everyone - Anette

Anette, er en jente med et poeng. Se filmen!

Blogges <3
Q: Likte dere filmen?
Q: Har dere sett bloggen hennes før?

Could have been worse

Hei blogg lesere, nå er jeg her igjen for å mase (:

Har ikke vært den beste bloggeren i det siste. Og grunnen er dårlig, men det er en grunn. Som dere sikkert har merket, så har vi veldig dårlig nett. Og når det tar 10 min for å logge inn på facebook, og 30 minutter for å logge ut, så er det ikke en gang vits å prøve å gå innpå blogg. Og siden vi ikke har noe bra nett, så har jeg ikke vært så veldig mye innpå dataen heller. Jeg har bruk tiden min på..

..tegning og bøker. Jeg har lest en del bøker i det siste. Også har jeg tegnet litt. Det er egentlig ganske koselig og bare sitte seg inn i en bok og være helt inni den. Men så blir alt bare kjipt når boken er ferdig og du vender tilbake til ditt egent kjedelige liv.

Jeg var ute og tok noen bilder isted, noe som egentlig er grunnen til at jeg blogger.Er deilig å ha solen der, selvom det ikke er varmt og du ikke kan sole deg. Det er deilig bare det ikke pøser ned, det skal liksom være sommer!

Jeg skulle være snill og ta bilde av caruso som strevde å holde balansen over meg, men det jeg fikk var et dumt hode rett inn i kameraet. Greit nok at han vil kose.. Men seriøst! -.-

Jeg fikk tatt 2 bilder av han til slutt da. Hvis du ser vekk fra de mange hode bildene.

BE AWEAR! Jeg tok noen selvdigger bilder av meg selv når jeg var ute. Eller. Noen og noen, det var for det meste det jeg gjorde ute. Så be prepared to see a monster!

Fint.. Ser ut som jeg har sidecut..

Og så outfiten da.Siden jeg bare sitter hjemme, og det bare er noen dyr og min mor som skal se på meg. Så gidder jeg ikke ta meg tiden til å ta på meg noen fine klær. Så jeg har bare tatt på meg noe posete og komfortabelt (:

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Hva driver du med så langt i ferien? 

Photoshoot i stormen
Blogges <3
Q: Hva synes dere?
Q: Har du hatt photoshoot i regnet før? 

Piercingene mine

Hei, idag har jeg ikke gjort stort. Gått på tur, og vært hjemme. Så tenkte jeg kunne ligge ut piercingene mine. Har ikke lagt ut bilde av ringen da, for den har jeg ikke bilde av ^^

Denne kjøpte jeg igår, før jeg dro på vglisten. Ble ganske fornøyd med den. Endelig er jeg kvitt den forferdelige ringen. Ikke frekt til de som har det, men jeg liker best stang.

Denne skal jeg få av søsteren min. Jeg får den vel kanskje innen 2-4 dager. Siden hun sendte den idag (:Disse bestilte jeg fra en sykt billig side som jeg fant for 2 dager siden. Bestilte de idag, og hadde ganske mange problemer når jeg skulle bestille de, men jeg klarte det til slutt (: Siden jeg kjøpte de på, er en engelsk side, som du finner HER, det er en direkte link til navle piercinger, men det går også ann å kjøpe andre der. Alle piecingene jeg så var under 100 lappen, og de 9 piercingene jeg kjøpte kom på 242kr. Ganske billig synes jeg! (:

Blogges <3
Q: Har du noen piercinger?
Q: Synes du det er fint med piercing i navelen? 

Vglista outfit

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Likte du outfiten? 

When darkness takes over..

.. Find the things that overtakes dakness, and makes it shine up again.

Sorry for at jeg har vært en veeeldig dårlig blogger i det siste. Men jeg har ikke så veldig mye å blogge om. Og de siste dagene har jeg for det meste bare sittet og spilt "sims3", hehe. Imorgen blir det vglista. Kommer ikke hjem før seint, og har mye å gjøre før jeg går. Så da blir det ikke noe blogging imorgen, men skal få blogget torsdag! 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Likte du bildene? 

Back from yesterday, ready for today

Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste. Men jeg har liksom aldri fått tid. Sist helg reiste jeg opp til søsteren min, så jeg blogget ikke den helgen. Og når jeg kom hjem igjen, så hadde vi fått en ny router, og den ville bare ikke funke. No har vi fått den til å funke, endelig.

I det siste, har jeg vært med Sara, og vært hjemme og egentlig ikke gjort noe. Ukene går sykt fort i ferien, uten at vi faktisk gjør noe! :/ Hvis du tenker deg om, så er det bare 5 uker igjen til vi begynner på skolen. For en grusom tanke. Og i tilegg så har vi ikke hatt noe særlig sol heller.. 

Fremover i tid, så skal jeg på vglista med Sara, kjøpe ny piercing, reise til pappa, være med Sara, bade (om det blir sol). Kommer ikke på mere. Men jeg skal og passe hunden til Siv og de, for de reiser til Syden på lørdag. Så da skal vi passe Tim, som hunden heter, i en uke fra idag. Det betyr at jeg må gå på tur med mamma i en uke. I all slags vær.. Stress å tenke på.Bursdagspresangen som mamma fikk igår, fra Elin. Litt sein, men bedre en ingenting. (:Min nye yndlingsblomst. Den er grønn! (:

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i ferien, til no?
Q: Skal du / har du vært på vglista?

When nothing goes right, go leftBlogges <3
Q: Synes om bildene?
Q: Liker du å ta bilder av blomster? 

My new life

Ja, da var jeg på butikken idag og da. Og da er det en selvfølge at noe blir kjøpt. 

Mitt liv går veldig mye ut på musikk og filmer. Så jeg kjøpte et par øretelefoner på tilbud. De er grønne (elsker grønn)!! Også kjøpte jeg en kristen stewart, siden jeg synes hun er Awesome. Også så jeg ett sengetøy som jeg likte veldig godt, så da ble det til at jeg kjøpte det og. Men no har jeg sagt at "jeg" kjøpte det, men sannheten er det at.. Det var mamma som kjøpte det. Hehe, beste mammaen <3

Grønn!

Dere fikk med søte Caruso og, fordi han ville ikke flytte seg. Og jeg hadde ikke hjerte til å flytte på han når han sov.

Elsk!Har sett den første. Og jeg skulle egentlig se "the messengers" og, men jeg fant ut i begynnelsen av filmen at det var en spøkelse film, så jeg.. På en måte.. Turde ikke å se den.. Jeg hater spøkelser, og ja, jeg tror på spøkelser. Har sett en spøkelse film, drag me to hell, og skal IKKE se noen flere. Ikke på lenge hvertfall! :/

Men jeg har funnet ut at jeg skal gjøre rommet mitt mer voksent, så jeg har begynt å ommøblere veggene og ta ned ting og sånn. Så dere får kanskje noen bilder imorgen, spørs om jeg er ferdig, og om jeg får tid. Skal til byn og se "lol" imorgen. Gleder meg, har enda ikke fått sett den! :O

Blogges <3
Q:  Er du glad i å se på film?
Q: Tror du på spøkelser?/ Er du redd de? 

You stole my day..

I used it, just sitting there and looking at you, and listening to your beautiful voice. 

Alex G.. Dødsfin stemme! Jeg ble helt forelsket i sangen. Fant henne isted, og har ikke klart å gjort annet enn å høre på sangene hun synger. Hun har så fantastisk fin stemme! Talent! Hun har også 3 sanger som hun har laget selv, "breath" "nineteen" og "together again". Den siste finner jeg ikke på kanalen hennes, dessverre. Jeg har lastet ned de sangene som er hennes som jeg fant, også den sangen over.

Nå skal jeg høre litt mer på hun, før jeg går i dusjen og går bort til sara (:

Blogges <3
Q: Hva mener du om stemmen hennes?
Q: Har du hørt om hun før? 

Love quotes

Jeg har egentlig ikke gjort en drit idag, så derfor får dere disse bildene isteden, siden "I always seems to find them".

Blogges <3
Q: Likte du de?
Q: Gjort idag? 

Skrekkens sjel - video

Anette. Siv, Sara og meg lagde en film igår når vi var oppe hos Anette. Den ble ganske bra egentlig (: Første filmen jeg er med i ^^ 

Her er videoen ^

Og selfølgelig så måtte vi lage en video med alle feilene våres og da, så da kommer en Bloopers video og. 

Blogges <3
Q: Hva synes dere om videoene?
Q: Har du vært med å lage en video før? 

New in

Bik bok

Bik bok

Bik bok

Body shop

H&M

H&MH&M
Den siste var jeg litt ufornøyd med i etterkant. Når jeg prøvde den på, hjemme, så merket jeg at den var veldig lengt oppe i halsen. Og det var ganske plagsomt.

Blogges <3
Q: Likte dere innkjøpet?
Q: Hva skal du idag? 

Outfit 28.06.12Jeg kjøpte noen nye klær idag.
Singletten - Kappahl. Shortsen -  Fellini

No skal jeg gjøre meg klar til å dra til byn, går i det jeg kjøpte.Nydelig vær ute idag! (:

Blogges <3
Q: Hva var det siste du kjøpte?
Q: Er det fint vær hos deg idag? 

Love is when you do it

Hei, jeg lurte på om dere hadde veldig lyst til å være snill mot meg og like bildene mine på ekjøps fotokonkurranse. 

Her

HerHer

Visst dere gjør det så ville jeg blitt veldig veldig veldig veldig veldig veldig VELDIG Glad! (: <3

Blogges <3
Q: Er dere med? 

Bilder fra helgen


Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene? 
Q: Hva liker du best å ta bilde av? 

Lucky stars - bilder


Jeg tok noen bilder av mine lucky stars før helgen. Ble ganske fornøyd med de, så håper dere liker de og (: Stjernene har jeg laget av vanlig papir. Det går ann å søke på "Lucky stars" på youtube, og da får dere sikkert opp en video om hvordan dere lager de, hvis dere lurer.

I helgen så har jeg vært oppe hos søsteren min, det er grrunnen til at jeg ikke har blogget (kom hjem igår). Tok noen bilder der oppe, som jeg mest sannsynlig ligger ut seinere idag. 
Igår satt vi opp en annen indernett ting fra ice net, for å prøve å få bedre nett. Og det fikk vi, så nå er nettet våres blitt bedre. Jeg håper det fortsetter, sånn at jeg får blogget når jeg vil, og ikke alltid må tenke på forholdene!

Blogges <3
Q: Har du hørt om lucky stars før?
Q: Hva har du gjort i helgen?

My owlsJa, her er min fine ugle samling. Ahh, jeg bare elsker ugler, de er så utrolig fine!

Imorgen er min siste dag på skolen før sommerferien. Jeg har tenkt å ligge ut noen bilder som jeg tok igår, men vi får se på hvordan nettet er. Har ikke vært det beste idag.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Liker du ugler? 

The life must go on

Da sitter jeg nokk en gang i stuen da. Har ett bedre humør idag. Men det er ikke på topp. Det kommer det ikke til å være på en stund, som jeg sa.


Ja, litt trist pregete bilder. Men dere overlever!?
Hvertfall.. Idag har jeg ikke gjort noe. Tenkt. Skal ikke noe resten av dagen heller. Imorgen blir det vilvite med klassen. Onsdag er det grilling og torsdag slutter vi på skolen :D Er deilig å tenke på att vi snart har 62 dager fri!

Blogges <3
Q: Skal du noe i uken fremover?
Q: Hva gjør du for å få opp humøret?

Rip..

Rip.. Hva betyr det egentlig? Rest in peace. Roll in paradise. Jeg er sikker på at de fleste av dere som så overskriften trodde at noen jeg kjente, noen jeg var glad i, hadde dødd, gått bort. Det er sånn vi mennesker er. Vi er vanedyr. Og vi forbinder ordet "rip" med noe trist. 

Jeg har ikke den beste dagen idag. Hadde ikke så god morning, og ettermiddagen ble ikke noe serlig bedre. Har vært trist, og det er jeg fortsatt. Klarer ikke være glad, ikke enda. Ikke på en stund. Dagen kommer til å gå, og den kommer til å være slapp. Dagen min er ødelagt.Tankene tar over, og musikken trenger inn i hodet mitt, og gir mer mening enn noen gang. Den ene sangen som fikk meg til å smile, kan no få meg til å grine. Ordene som jeg hører kan misstolkes, og humøret vil ikke være noe bedre. Selvom jeg vet det ikke er verdt en tåre, så kan jeg ikke for det. Når tårene først er på vei, så er det vanskelig å holde de igjen. Jeg har nesten lyst å grine. Bare få det ut, og la tankene dette ut. Jeg vil ikke ha det sånn som dette. Jeg vil gå tilbake i tiden og få endret på det.

Blogges <3 

The last weekend

Hei, no sitter jeg hjemme og ser på tv. Er så deilig å ha nettet tilbake igjen, kan faktisk blogge!

Men, jeg har egentlig ikke noe å blogge om da. Idag har jeg vært med Sara og vært hjemme. Var ikke en vanlig dag på skolen, jeg gikk bare rundt og gjorde ingenting hele dagen. Er ganske deilig å tenke på at det blir ferie på torsdag. Gleder meg til å kunne sove lenge, og være med venner hele dagen! (:Har nettopp skiftet bakgrunns bilde på dataen. Jeg var snill og lot mamma få være med å velge, så da ble det dette bilde over. Bilde er av ulriksbanen, Perle. Bilde ble tatt når jeg og klassen min skulle gå over vidden. Og i bakgrunnen ser dere litt av nydelige Bergen (: <3

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Synes du Bergen er ett fint sted? (Mennesker som sier nei, er gale. Bare sier det)

Snart ferie

Hei, no sitter jeg hjemme, faktisk. Hadde den siste tentamen idag, matte. Følte den gikk sykt dårlig, men vet jo ikke. 

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye. Skal snart se en film, tror jeg ser en danse film. Imorgen blir det fotballlcup ting på skolen, så blir ikke så veldig mye å gjøre da. Så nå er det ingen normale skoledager igjen. Slutter på skolen torsdag 21. siden vi får avspasering på fredag. Og så er det 62 dager fri. Fy søren så deilig!

Ahhh, fikk til og med lastet oppo et bilde (: Deilig å ha nettet tilbake igjen. Mer eller mindre..

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Gleder du deg til ferien? 

18 is the big number

Hei, no sitter jeg oppe hos Siv. Måtte opp her og hente noen bilder hun hadde skrevet ut for meg. Så siden jeg var her oppe, så spurte jeg om jeg kunne låne nettet deres, og det fikk jeg.

Idag blir min søte søster 18. Ganske rart å tenke på egentlig, hun har liksom lov til så mye mere. Ble gal av nedtellingen henens igår. "No er det 1 time og 37 minutter igjen til jeg er 18". Var glad når jeg endelig skulle legge meg ^^

12.06.94Love to her

Alt jeg skal gi hun (: (Jeg gikk tom for pakkepapir!)

Good luck til deg i fremtiden Jeanett! (: <3

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Har du søsken? 

Er blitt mere sosial

Hei, nå er jeg igjen hos Sara. Må si jeg er blitt ganske sosial i det siste. Er sykt mye med sara, og jeg elsker det (: Det er eneste gangen jeg kan blogge :/ Eller hos andre og da, men jeg får ikke blogget hjemme, fordi vi har verdens dårligste nett når det er sol :(

Men siden jeg er hos sara, og hun er nede og pugger til tentamen i matte som er på torsdag. Så tenkte jeg at jeg kunne blogge (: Har ikke fått noen ordentlige blogg innlegg i det siste :/ Men her kommer hvertfall noen bilder som jeg hadde innpå minnepennen min, som jeg tilfeldigvis hadde med meg bort^^ (var ikke med vilje å ha den med bort!)

Er vell ikke bare meg som leste paddington bøkene som liten?!Min nydelige søster som blir 18 imorgen! (: <3Saraaaaaa <3

Men nå skal jeg ta og looke litt mere på rommet til sara, har ikke noe mer å skrive om uansett..

Blogges <3
Q: Er du ferdig med tentamener/eksamener?
Q: Hva har du gjort idag? 

EKORN VIDEO

video:film fra 08


Anette, Sara og meg!! :D

-Hva synes du?

 -Ann Cathrine

Sara er min reddende engel (:

Heei, no sitter jeg hos sara og låner nettet hennes (: Kunn derfor jeg kan blogge.. Internettet våres vil bare ikke virke for tiden :( Så no er hun min reddende engel og lar meg blogge (:Kuret håret og klippet det (: No er håret mitt kjempe kort :( Eller egentlig ikke, bare 2 cm kortere, men det følse sykt kort!Vi er fine!Imorgen blir det tentamen i norsk hovedmål. Idag var det sidemål. Tirsdag er det engelsk og torsdag er det matte. Så er det bare en uke igjen og så er det ferie (:

Da sier vi hade, og ses en annen gang (:

Blogges <3
Q: Har dere bra nettverk?
Q: Er dere med noen? 

Sommer bilder til nå del 2


Her er resten av bildene. No sitter jeg i sengen til Ingunn. Det er grunnen til at jeg fikk lagt ut bildene. Utrolig hvor fort nettet deres går. Hadde jo tatt en time å laste opp de bildene hjemme, menst her tok det 5 minutter.

Jeg skal ligge hos henne, så no skal jeg ta å la være å være usosial, så snakkes beste.

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Hva synes du om bildene? 

Sommer bilder til nå

No sitter jeg i sofaen og har mer lyst til å sove, enn noe annet. Men jeg må gjøre lekser, fordi våres skole har faktisk ikke streik -.- Har fremføring imorgen til og med, og den kommer ikke til å bli så bra føler jeg :/
Men her kommer de bildene jeg har tatt i solen til nå. Tok de forresten for noen dager siden, men fikk ikke lagt de ut :/ Jeg fikk dessverer ikke lagt inn alle bildene :/ Nettet ville ikke virke noe særlig mere, så det er disse dere får, også får dere de andre en annen gang.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?

Q: Har det vært sol hos deg i det siste? 

*That feeling when you want to sleep, but you can't..

Hei, no sitter jeg i sofaen med Caruso. Har sittet her siden halv 8.. Jeg bare voknet, også fikk jeg ikke sove igjen. Ryggen min er brent som søren, og jeg er dødsvarm. Hosten dreper meg, og jeg vil sove! Er ikke trøtt, og jeg la meg rundt 1 igår. Dette er stress. Mamma har ikke stått opp engang! Og eneste grunnen for at jeg kan bloggge no, er fordi jeg er så tidelig oppe. Og dermed er det ikke så mange på nettet, som betyr at våres funker. Jeg har prøvd å få blogget tideligere, men da går det ikke ann å komme seg innpå blogg.no. Nettet våres er sykt dårlig no som det er så fint vær ute! 

Denne uken, har jeg ikke gjort stort. Hadde mitt første bad i år på tirsdag, også har jeg solt meg, vært i skipperen uten å bade, fordi jeg er forkjølet, også solt meg litt mer. 
Igår gikk 9 a og b over vidden. Stress! Jeg er dødens brent på ryggen, og kroppen er sliten. Men var jo litt koselig tur og da (:

Idag skal jeg i skipperen med Sara. Er ikke sikker på om jeg kommer til å bade, siden jeg er syk. Og visst jeg skal bade, må jeg bade med t-shorte, siden jeg har veldig lite lyst å vise andre hvor solbrent jeg er.. Ser helt dumt ut!

Åhhh, vi er kanskje tatt ut til streik på tirsdag! Er ikke sikker, men det sto noe sånn streik greie på skolen sin nettside, men er ikke sikker om det er vi som får streik, eller bare barnehagen.. 

Men no har jeg sagt en god del om hva som skjer for tiden. Jeg skal prøve å få blogget så ofte som mulig, men det blir nok ikke hver dag. 

Blogges <3
Q: Har din skole streik?
Q: Vokner du ofte tidelig? 

Favoritt sanger

Hei, må begynne med å si takk for kommentarene på det forje innlegget, og at jeg er bedre no. Siden det er søndag idag, så har jeg ikke noe å blogge om, for søndager er alltid slappe dager. Har kunn gjort noen lekser idag og vært på dataen. Hadde tenkt å sole meg, men fikk ikke tid..

Men siden jeg ikke har noe å blogge om, så tenkte jeg å ligge ut 5 sanger som jeg hører masse på for tiden (:

Blogges <3
Q: Har du hørt noen av sangene før?
Q: Likte du sangene?

HAR DERE SETT NOE SØTERE?

SE BEGGE VIDEOENE, disse kattungene kommer til å få dere til å grine av søthet <3
Et langt og personlig innlegg

Jeg har ikke noe jeg ville blogge om idag. Dagene i det siste har vært slappe og ikke så gode. Har vært gretten og ikke glad. Jeg har smilt, men innerst inne har jeg grenet. 

Det er alltid noen som får meg til å smile, men jeg får alltid meg selv til å bli trist igjen. Hører på rolig musikk og later meg foran dataen. Jeg er i et besøk, men klarer ikke være glad. Har ikke humøret med meg. 

Tenker for mye på deg. Du er grunnen. Jeg er glad når du er her. Men visst ikke, tenker jeg på hvordan det kunne vært. Visst vi hadde vært mer like. Visst jeg hadde trodd på meg selv. Jeg klarer ikke tanken på at det er sant. Jeg vil tro det, men har ikke troen på meg selv. Sad face in a party, never a good thing

I'm always looking for you. Waiting for you. Wanting you.

Jeg er glad i deg, mer en jeg trodde jeg ville. Og jeg savner deg. Jeg vil ha deg ved siden av meg. You're holding my heart, even tho you don't know it. Or do you?

Blogges <3
Q: Savner du noen?
Q: Hva synes du om teksten?

Min 17. mai

Hei, no kommer jeg og med dette innlegget som popper opp overalt i verden, både 17 og 18 mai.

Jeg tilbrakte dagen min med nydelige Sara. Vi reiste til byn klokken 3, hahah jeg mast nesten bussen, også var vi i byn til 9. Vi skulle egentlig på tivoli, men det endte opp med at vi satt på by stasjonen og snakket nesten hele dagen. Visst vi ikke satt på gulvet der inne, gikk vi bare rundt i byn og gjorde ingenting. Hehe, slappe jenter <3 Ellers så jeg en del kjente folk. 

Men, jeg tror jeg har klart å ødelegeg dataen våres igjen. Går ikke ann å stikke minnekortet inn i dataen lenger, så jeg får ikke bildene mine innpå dataen. Har noen bilder som jeg tok tideligere igår før jeg resite til byn, men har ikke de fra byn. De var egentlig ikke noen gode uansett.Det blåste dessverre ikke så veldig mye når jeg tok bildet av flagget. Bildene ville vært finere visst det blåste litt i flagget.

Der klarte jeg visst å fikse dataen. Jeg er proff (: Ligger ut resten av bildene imorgen, siden jeg skal i besøk til nydelige Renate idag <3 (Ja, jeg har nydelige venner!)

Blogges <3
Q: Er du flink til å ødelegge ting?
Q: Hadde du det gøy på 17. mai? 

* That feeling

* That feeling when you're sad, and your best friend makes you smile, and then you feel bad for beeing happy

Fant på en quote, som jeg følger ganske ofte dessverre. Så jeg fant ut jeg skulle lage enda ett inspirasjons bilde, det forje jeg lagde, så ut som dette:Men siden jeg ikke hadde den beste dagen idag, så ble det litt trist inspirasjons bilde denne gangen. Og kanskje det ikke er inspirasjon for dere, men da ser dere ikke hel heten!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildet/ene?
Q: Liker du inspirasjons bilder?

Random stuff and sun pictures

Hei, no sitter jeg i stuen og synger. Tra lala, godt fin sang stemme! "My heart beat" Haha, men hvartfall, no skal jeg snart ta å gå lage middag. Det er desverre meg som må lage den idag -.- Har jo laget mat på skolen idag og! Også skal jeg bake etterpå og!

Men jeg fant ut igår at jeg ville redigerer bilder. Så jeg fant noen sol bilder og redigerte de, hadde en del av solen (:Ble ganske fornøyd med noen av de faktisk!

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Hva synes du om bildene? 

Photoshoot med Anette

Hei, jeg var jo med Anette i helgen. Og på lørdag så hadde vi photoshoot, så jeg tenkte jeg kunne ligge de ut. Så her er de.


Profilbildet til Anette og meg på facebook (:

Vi tok jo selfølgelig flere bilder da. Men Anette hadde bildene, og hun hadde bare lagt ut disse på bloggen sin, så jeg hadde bare disse. Visst dere vil ha flere bilder, må dere nesten spørre henne om hun kan legge ut flere (:

Imorgen skal meg og mamma ha sånn "Mamma og datter" dag. Hahahha, Jeanett skal ikke være hjemme, og vi skal bake. Makroner og kake, here we come! Men siden vi skal gjøre det, er jeg ikke sikker på om jeg får blogget, men skal prøve! 

Blogges <3
Q: Hva skal du 16. mai?
Q: Likte du bildene? 

U're making me happy

Sorry for jeg ikke blogget i helgen. Men jeg hadde ikke tid. På fredag reiste meg og Sara rett til byn etter skolen. Vi skulle egentlig møte Ingunn der og, men hun ble syk. Så vi møtte Anette halv 6, en halv time etter vi egentlig skulle. Men så tok vi bussen hjem halv 7. Etter vi var komt hjem måtte jeg pakke klær og sånn, også gikk meg og Sara bort til Anette. Der lå vi til lørdag.

Kom ikke hjem før 8 på lørdag. Så jeg fikk ikke tid til å blogge. Men tideligere på dagen var meg og Anette ute og hadde photoshoot, så kommer kanskje noen bilder ut seinere idag (:

No sitter jeg bare på stuen og ikke gjør på en drit. Er irritert over at det er så dårlig vær, så har lyst å finne frem en bok, og begrave meg under dynen på rommet. Men, jeg finner ikke ipoden min, og da har eg ikke musikk. Og jeg må nødt å ha musikk! :/  Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i helgen?
Q: Er det storm hos deg også?

Nothing to do - nothing to say

I love you anyways!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildet?
Q: har du ofte skrivesperre? 

New in

Hei, no sitter jeg på stuen og er døds glad! Jeg får blogge!! <3 Også i tilegg så var det nettopp en hegre rett utenfor huset våres. For dere som ikke vet hva det er, så er det en fugl, med veldig lange bein. Haha, ganske dårlig bilde av den, men den fløy sin vei når jeg skulle ta bilde av den -.-

Men her kommer bilder av noen nye ting jeg har fått i det siste (:T-shorten jeg fikk av Anette. Åe, hun er så snill som ville kjøpe den til meg! Haha, jeg spurte om å få en ^^Tingene jeg fikk av Jeanett, etter at hun hadde vært i syden. Fikk også 3øredobber, men orket ikke finne de frem.

Tok 2 bilder av en blomst nettom. Ble ganske fornøyd, så jeg ligger de ut og.Men no må jeg øve på prøve. Har naturfags prøve imorgen. Ønsk meg lykke til, trenger det! 

Blogges <3
Q: Hva synes du om tingene?
Q: Hva skal du idag? 

Love em

Hei no sitter jeg oppe hos Siv, derfor jeg kunne blogge. Klikker for meg når jeg er hjemme! Kunne verken kommentere blogger eller noe annet igår, kunn lese. Er døds irriterende!!

Men hvertfall, no sitter vi i sengen. Og hører på radioen. Fml, one direction kom på -.- Men ja, jeg sitter no her og blogger, mens Siv sitter ved siden av meg og gjøre matte ^^ Hahaha, må gjøre lekser etterpå jeg og :/
Jeg var med hun hjem fra skolen idag, siden vi skulle lage brownies til en "MOT dag" som vi har på skolen idag. Så det begynner 7, og ja.. Det var egentlig alt jeg hadde å si ^^ Hahahahha, meg og Siv når vi var i kreta, i 2008.Meg og Anette på ballet <3Meg og Sara en gang i helgen etter ballet <3Alle 3 rett før ballet <3

Ja, noen få bilder fra tiden som har gått uten blogging. EKSTREMT mye, vet det. Men det var alle bildene jeg fant på facebook.

På fredag skal Sara, Ingunn og jeg til byn. Skal liksom "henge". Har ikke vært med hverandre sammen på lenge no :/

Blogges <3
Q: Gjort noe spennende i det siste?
Q: Er vi ikke søøøøte!?