Foto

A thousand teardropsTok noen bilder av gresset tideligere idag. Ble ganske fornøyd med de!

Blogges <3
Q: Liker du vann bilder?
Q: Hvilket bilde likte du best? 

Sun downEt bilde jeg tok i sommer ferien. Har ikek tid til å blogge noe idag, siden jeg skal på sånn møte ting i byen.

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Liker du solnedganger? 

Cat modelModel - Mikkel

Blogges <3
Q: Liker du katter?
Q: Hva bilde likte du best? 

Hold my glasses

Elsker denne figuren!! Men irriterer meg sykt at malingen blir skrapet vekk. Og i tillegg så er jeg ikke ferdig med den. Har lyst å male på en dress på han, hehe.

Blogges <3
Q: Liker du sånne "dukker"
Q: Likte du ideen med dress? 

Owl madnesNoen av dere har kanskje fått med dere at jeg liker ugle, hvis ikke, så vet dere det nå. Jeg bestemte meg hvertfall for å ta noen bilder av denne nøkkelhanken som jeg fikk av mamma.

Blogges <3
Q: Hva dyr liker du best?
Q: Hva synes du om bildene? 

Swan lakeBlogges <3
Q:Likte du bildet? 

A little piece of memorie

Hei, da er jeg her igjen. Bilder fra når jeg var hos ingunn, håper du liker de.

'

Tror jeg brukte en halv time for å komem opp der! Haha, men det var verdt det! :D

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Liker du å klarte? (Dumt spørsmål, hehe) 

The time goes too fastBlogges <3
Q: Hva synes du om bildet?
Q: Hva skal du idag? 

London #2^ Søteste dyrene! Elsker svaner!

Da vi var i London så var vi innom en park som jeg ikke husker hva heter. Men der er det mange fine fugledyr også er det mange ekorn der. Så her ble det tatt en del bilder :)

Blogges <3
Q: Liker du svaner?
Q: Hva er ditt favoritt dyr? 

Ps: Husk konkurransen min Her

London #1^ Han dusten kjæftet på meg fordi jeg tok bilde av gjerdet -.- Bildet er under. 


Som dere kanskje har fått med dere, så var jeg på klassetur i London. Det var en kjempe fin opplevelse men mange koselige mennesker! Kommer aldri til å glemme denne turen! Jeg tok en del bilder, men alle ble ikke så veldig fine, siden de fleste ble tatt når vi satt kjørende på buss.

De 3 dagene vi var der, var alt planlagt. Vi hadde et fast skjema å følge, og det var ikke så veldig mye tid til bilder. Vi hadde en dag med shopping, det innlegget kommer senere. Ellers var vi på sightseeing den første dagen og var på cafe rouge. Den andre dagen var vi på shopping og så we will rock you. Den siste dagen var vi på hard rock cafe, og madam toussads.

Blogges <3
Q: Har du vært i London?
Q: Har du vært på klassetur? 

PS: Ikke glem konkurarnsne min Her

You know the summer is coming when...

..you find bugs on your window!

Tok bilde av dette ekle dyret på vinduet mitt hin dagen. Aner virkelig ikke hva dyr det er!
Nå må jeg øve på framføring. Nesten alle lærere skal ha en ekstra framføring før vi slutter, har dere ikke nokk grunnlag på oss?! 

Blogges <3
Q: Hva har du gort idag?
Q: Vet du hva dyr det er? 

A sunny dayJeg elsker at kameraet mitt ikke vil ta sol bilder.. Det er bare fantastisk..

Blogges <3
Q: Har du hatt en sommer dag til nå?
Q: Likte du bildene? 

Pretty pretty please!

Silvana!Jeg var i besøk igår, og da tok jeg en del bilder av skjønne Silvana. Tok en del andre bilder også, de kommer ut senere.

Blogges <3
Q: Hva gjorde du igår?
Q: Hva synes du om bildene? 

Sleeping cat

Var hos Anette igår, sammen med Sara. Vi gjorde egentlig ikke så mye, spilte wii, og så på film. Skal opp der senere idag og, forhåpentligvis får jeg tatt noen flere bilder.

Men siden jeg var der, så måtte jeg utnytte den forferdelig rolige katten henens. Blogges <3
Q: Liker du katter?
Q: Hva synes du om bildene? 

Can I fly around here?

Hei, sykt lenge siden jeg har blogget nå, sorry! Men jeg har virkelig ikke hatt noe blogg lyst, desverre.. Men nå skal jeg prøve å få blogget hver dag.

Har ikke skjedd så mye i det siste, egentlig. Har hatt en kjempe fin påske, med venner, og familie. Har vært sol her hver dag helt siden påsken begynte, og det er helt nydelig! (Bortsett fra den ene dagen der det snødde som søren..) Gleder meg sykt til sommeren, og alt som følger meg.

Jeg fant disse 2 inntrengerene i stuevinduet for noen dager siden (2 forskjellige fluer). Så jeg tok bilde av de, siden, ja, jeg er rar. Grunnen til at den nederste faktisk står på hånden min, er fordi katten min ødela vingene på den da hun prøvde å spise han, haha. Ble egentlig ganske fornøyd med de, fikk med en del detaljer.
Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Mener du fluer er irriterende? (Jeg gjør!!)

The one on four legs #2

Rex! (short for king)


Gamle hunden som så vidt gidder å gå lengre. Merker han er oppdratt av bergensere, for sta er han! Han er en blanding mellom 6 raser.

Blogges <3
Q. Har du hund?
Q: Hva synes du om bildene?

Sweet sixteen party

Jeg skal i party til Amalie nå snart, siden hun hadde bursdag igår. Jeg skal ha med kameraet, men kan ikke love noe.

Blogges <3
Q: Er du 16?
Q: Hva skal du idag?

Winter or spring?Blogges <3
Q: Er det snø hos deg?
Q: Gleder du deg til våren? 

The one on four legs

Mikkel!
Han er bare den søteste lille løvepusen! Og faktisk den mest fotogene katten vi har!

Blogges <3
Q. Har du noen dyr?
Q: Liker du oransje katter? 

Make me strong, just bite me

Har sett på The vampire diaries i stort sett hele dag. Usosial, vet. Men jeg er hektet, oki? Og er nettopp begynt på sesong 4, så er ikke så mange episoder igjen å se dessverre.

Har faktisk ikke så veldig mye å gjøre denne uken. Det er visst ganske stille etter en ferie, men neste uke der imot., den er full! Skal ha halvdagsprøver hele uken, pluss en skitur på tirsdag, så det blir mye. Men blogging skal jeg alltid få tid til. Og når jeg blir mer vant med kameraet, så kommer det også bedre bilder, inntil da, så får dere bare holde ut med mine prøve bilder :)

Skal snart få tatt en ordentlig photoshoot, mest sannsynlig i skogen, sånn at dere får noe å faktisk se på.

Blogges <3
Q: Har du sett vampire diaries?
Q: Hva kamera har du? 

Back behind the desk

Hei, nå er jeg tilbake ved bloggens side igjen. Jeg har vært vekke alt for lenge, men nå har jeg fått et kamera som jeg kan ta bilde med. Forje uke, så hadde jeg vinter ferie, og da var jeg hos pappa. Siden han ikke bor så langt fra Sverige, så var vi innom der, og det betyr at jeg fikk masse nytt (bilde under). 

Egentlig har det ikke skjedd så mye siden sist. Jeg hadde bursdag 1. februar (det siste inlegget), og da var jeg på kofirmasjons leir, den var sånn halveis grei.. Skal konfirmere meg 8. juni, og det gleder jeg meg sykt til. Er så klar for å få gjort det!

Men nå skal jeg lage meg noe kvelds, og så skal jeg gjøre noen lekser.

Blogges <3
Q: Hva var det siste du kjøpte?
Q: Har du konfirmert deg?

Sweet sixteen

Heei, da er det endelig min tur til å bli 16. Jeg får det til å høres ut som jeg har det seint på året, men neida. Jeg har gledet meg en del til denne dagen, jeg skal nemlig på konfirmasjonsleir idag. Har selfølgelig gruet meg litt og da, man vet aldri hva som kan skje. Og jeg må sitte på bussen halve dagen min, og jeg får heller ikke noe kake..
Men nå må jeg nesten få gjort noe, sååe.

Meg som liten unge!
Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Liker du å se på gamle bilder av deg selv?

No time for love

Hei, har ikke noe særlig å skrive om idag. Har vært i byn og tatt piercing med Siv. Det vil si at hun tok piercing i navelen mens jeg så på, siden jeg har tatt for en stund siden. Det var ganske koselig egentlig, hehe.Sara og meg <3

Men no skal jeg gjøre lekser, også skal jeg se vampire diaries.

Blogges <3
Q: Har du piercing i navelen?
Q: Likte du bilde? 

A trip down memorylane

Når jeg ser på sånne bilder som dette, så får jeg en skikkelig varm og deilig følelse inni meg. Jeg husker fortiden og hvor lett det var å leve når det værste i verden var å få ødelagt sandslottet sitt. Jeg husker den gamle Disney chanel, og hvordan jeg elsket å stå opp tidelig for å se tegneserier og andre koselige programmer om morningen. Alt var også mye gøyere før. Julen, da fikk du alt du ønsket deg og satt og lekte hele dagen etterpå. Påsken var tur til hytten og påskemorgen tidelig på morningen. Ahh, jeg savner den tiden!

Blogges <3
Q: Kjenner du deg igjen i teksten?
Q: Husker du de seriene som er på bildene?

Remember the old days

Tenkte jeg kunne ligge ut noen "gamle" bilder jeg hat tatt. Også har jeg fått tatt noen outfit bilder, som jeg ligger ut i morgen eller utover uken.

Fototur med Anette:

Foto runder alene:

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Liker du outfit bilder? 

Another moment has past

Nå sitter jeg i stuen og holder på å klikke. Vi har fått en oppgave på skolen, som skal levers inn på onsdag, og jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne på den, eller skrive resten av den. Vi skal skrive en fortelling fra den kalde krigen, men det er ikke så lett som det høres ut, for vi skal reflektere over ditt og datt, og jeg klarer det bare ikke!Siden jeg ikke fant ut hva jeg skulle gjøre, så tok jeg og slettet en haug med bilder fra dataen, og redigerte noen. Så da fant jeg dette, synes det var sykt fint egentlig. Minner meg om et sånt bilde som kunne vært på en bok eller noe.

Blogges <3
Q: Stresser du ofte med leksene?
Q: Ser du av og til gjennom alle bildene du har tatt? 

The green in my eyes makes me happy

Hei, nå sitter jeg på stuen med en deilig grønn cupcake, og ser på the vampire diaries (hektet!!).
Klarte å trakke over i første timen i dag, så har hoppet rundt som en gærning hele dagen.. Er første gangen jeg trakker over, og det er syre vondt! Vet ikke om jeg blir bedre til i morgen, men håper det, siden vi skal ha sånn flaske ting ting i morgen.

Videre med bloggen så kan det være jeg er litt sånn slapp blogger, men det er fordi jeg ikke har noen bilder å ligge ut, så skal prøve å ligge ut gamle bilder, som dere ikke har sett før. Men jeg får ikke særlig blogg lyst når jeg ikke har noe kamera. Men skal prøve så godt jeg kan! (som jeg har sagt før)

Blogges <3
Q: Har du trakket over på foten før?
Q: Likte du bilde? 

Don't forget..

.. to love yourselfBlogges <3
Q: Hva synes du om teksten og bilde? 

London here we come!^ Ikke redigert - ikke klag

Skal snart ut å samle flasker, for å samle inn penger til klassetur til London. Gleder meg! Men nå må jeg gå. Sorry for dårlig innlegg, men måtte bare få lagt inn noe siden jeg har vært litt dårlig blogger i ferien..

Blogges <3
Q: Skal du på klassetur?
Q: Likte du bilde? 

Christmas time all year around

Noen av bildene jeg tok i julen. Kommer ut flere, men har ikke mere tid. Skal gjøre meg klar, spise middag, så skal jeg ut.

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Hva skla du i dag? 

I'm so good, I might fall asleep

Ja, unnskyld for at jeg er så dårlig blogger! Jeg må virkelig skjerpe meg!

Har ikke fått tatt så mange nye bilder egentlig, siden kameraet mitt har sviktet, så da har jeg bare min søster sitt, og det er ikke altid jeg får låne det. Men jeg tok noen bilder i julen, men de ble ikke så fine da. Men skal få lagt de innpå i morgen kanskje, eller søndag.Håper dere ikke blir lei av de gamle!

Var på vestkanten med Sara og Anette i dag. Kjøpte ikke så mye egentlig, men det kommer jo snart januar salg, så får sikkert kjøpt noe da.

Blogges <3
Q: Kjøpt noe etter julen?
Q: Hva kamera har du? 

Home sweet home

Hei, da er jeg hjemme igjen, kom hjem i 4 tiden. Ganske deilig å få komt hjem, bortsett fra et at det ikke er noe juletre her :(I morgen skal jeg samle inn flasker for klassen, igjen, og på fredag skal jeg til vestkanten tror jeg. Også er det jo snart nyttår da, men skal prøve å få vært litt med mine venner før den tid. Lengre mot nyttår, så skal jeg ligge ut mine nyttårsforsetter. Men nå skal jeg opp og pakke ut av baggen min, og ordne rommet, så jeg får plass til de nye tingene mine :)
Håper dere alle hadde en fin jul!

Blogges <3
Q: Fikk du mye fint til jul?
Q: Likte du bilde? 

Merry christmas with big warming hugsGod jul alle sammen! Håper dere spiser dere overfulle av god julemat i dag, og koser dere kjempe masse!

God Jul /Blogges <3
Q: Hva skal du spise i dag?
Q: Likte du bilde? 

Lille julaftenHei, nå sitter jeg forhåpentligvis hos min søster og koser meg, eller i bilen. Om snøen ødelegger min jul, blir jeg sykt sur. Men jeg vet ikke hva jeg skal skrive siden jeg før skriver. Så kos dere videre i dag. Om jeg ikke har fått reist i dag, så får dere høre fra meg senere.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Likte du bilde? 

Making my own snow

Tok bilde isted, og synes det er sykt urettferdig at vi ikke har snø nå i julen :/

Driver å rydder og pakker til jul. Reiser i morgen tidelig, så kan være dere bare får mobil inlegg i julen. Eller, kan være jeg tar å lager noen innlegg etterpå! Men som jeg var innpå isted, jeg reiser i morgen. Skal opp til søsteren min og feire julen der. Har på en måte blitt en liten tradisjon å feire den der oppe, siden må jo være mange å feire med, så det er mange pakker å pakke opp.

Men no må jeg ta å fortsette, masse som skal gjøres før i morgen! 

Blogges <3
Q: Hvor skal du være på julaften?
Q: Likte du bilde? 

Bow back top

Lagde 2 bow back topper på tirsdag. Ble sykt fornøyd med de, og de var sykt enkle å lage. Jeg elsker de! Sorry for at bildene ble litt dårlige, men jeg tok de i går når det var blitt mørkt :/

Senere idag skal jeg mest sannsynlig på butikken og få kjøpt den siste jelegaven, ikke mere stress enn det. Er så glad for at det ikke er mer lekser eller noe nå. Fikk karakterene i dag, ble fornøyd med de faktisk, så dagen er helt grei til nå, selv om vi må opp og gå på skolen imorgen.

Sorry for helt stygt og lite sammenhengende innlegg! 

Blogges <3
Q: Har du ferie enda?
Q: Likte du toppen? 

Those momentsThe time when everything gets blury, and you don't have a chance to see the end of anything..

Blogges <3
Q: Føler du det sånn noen ganger?
Q: Hva synes du om bilde og teksten?

Meld deg på linkerunde "her"!

Linkerunde #3

http://ohrunaway.blogg.no/

http://carolinemariea.blogg.no/http://ronjaln.blogg.no/Hei, jeg tok 3 blogger idag, siden jeg la de ut så seint. Men nå må jeg kjappe meg å fikse meg, siden jeg skal på vestkanten med Siv. I morgen skal jeg på vestkanten med klassen. Også må jeg jobbe masse med en innlevering siden den skal inn på torsdag. Så masse jobbing denne uken, og ikke så bra blogging dessverre. 

Meld dere på til neste gang! 

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Har du lest noen av bloggene? 

Standing alone

Var ute og tok noen bilder tideligere. Mamma ble litt sur på meg, siden hun sa blomsten kunne dø, og sa jeg måtte kjøpe ny når det skjedde. Men haloo, den var ikke i snøen så lenge! Og hun har 3 til uansett, så ingen stor krise skjedd.

Har også blogget for Ingunn idag, og fikset designet hennes, siden hun skal begynne å blogge igjen. Ta en titt ;)

Vet ikke hvorfor jeg likte det siste så godt, men jeg elsket det bare!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Gjort idag?