Hverdag

Don't forget me

Det blir dessverre bloggpause for meg, har ikke tid til bloggen pga mange prøver på skolen og sånn. Jeg har bestemt meg for å satse masse på skole, ettersom at jeg har lyst til å reise til USA i 2. året.

Blogges inn til videre!

Just a regular saturday


Siden mamma hadde kjøpt kakao og krem (pga meg) så fant jeg ut at jeg skulle lage meg en velfortjent kopp. Jeg har vondt både her og der! Har vondt i ryggen fordi vi hadde svømming på skolen igår og jeg "knakk" i ryggen når jeg skulle stupe. Jeg har vondt i nakken fordi jeg gikk rundt og bar på en tung sekk i hele går, og jeg har vondt i kneet fordi... God knows!! Er så lei! Var inne for kanksje 2 uker siden og sjekket kneet, men de fant ikke noe. Men om jeg må gå med denne smerten mye lengre så kreperer jeg, så må nok inn en eller anenn gang for rønken om dette fortsetter!

Sorry for lite blogging de siste dagene, men jeg har ikke følt meg helt topp, så jeg orket ikke å blogge. Men tror jeg er tilbake nå. Nå skal jeg se en episode av Dance academy før jeg må rydde hele huset.. Håper på at mamma og blir frisk i ryggen snart sånn at jeg slipper å gjøre alt i huset..

Blogges <3
Q: Liker du kakao med krem?
Q: Har du vondt noe sted?  

En dag alene

Er hjemme alene idag, noe som alltid fører til usunnhet, men siden jeg skal bli sunn er denne isen det nærmeste jeg kommer til usunn. Idag blir det nokk mye data (serier), ellers går jeg i treningstaights fordi de er døds deilig!

Blogges <3
Q: Spiser du usunt når du er alene hjemme?
Q: Liker du trenings taights? 

En god dag

Endelig har jeg fått en grunn til å like mandager. Siden jeg går på dansing så liker jeg mandager. Men det betyr at det blir litt trangt for lekser så må gjøre de på skolen, noe jeg hater, fordi jeg liker å være sosial, faktisk, haha. ^Sykt stolt! Vet at det er veldig dårlig bilde, men jeg måtte filme det for å bevise at jeg klarte det. Men jeg klarte ikke å lagre det som bilde, så jeg måtte bare ta bilde av skjermen, haha.

Blogges <3
Q: Liker du å danse? 
Q: Pleier du å tøye etter trening? 

My usual sunday

En helt vanlig søndag, med masse lekser. Det er så stress å ha lekser til mandag! Men jeg har Muikkel til å holde meg med selvskap, så det skal nok gå greit!

Blogg info - Det var en del som sa de ville jeg skulle lage en rom video, men jeg har aldri laget en hel video før. Så jeg har tenkt å prøve å lage en "amatør video" før jeg lager rom videoen, og om jeg får det til så ligger jeg den ut her på bloggen. Og da får det gå videre til en rom video. Men siden jeg aldri har laget en video før, så kan dere ikke forvente alt for mye av meg. Hehe.

Blogges <3
Q: Har dere mange lekser til mandag? 
Q: Har du ofte videoer på bloggen din? 

On a rainy day

Har ikke lest noe serlig på en stund, men siden det regner idag, så er det en perfekt dag til å sitte seg ned med en god bok og bare slappe av! Jeg begynte på denne boken i sommerferien, og synes den er sykt bra! Jeg leser den på engelsk da, så noen vanskelige ord er det, men ikke så vanskelig at jeg ikke skjønner sammenhengen. Om du liker å lese, så anbefaler jeg virkelig denne boken!

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Har du lest bøker på engelsk før? 

My hiding placeDette er blitt mitt gjemmested for tiden. Jeg er her mye oftere nå. Siden jeg er her så ofte så har jeg kjempe lyst å få innredet det mye mer allerledes. Men er ikke helt sikker hvordan jeg kan gjøre det annerledes, siden jeg ikke har plass til å flytte på sengen.. Lurte litt på om jeg skulle ta å ha en rom visnings video.

Idag har vi ingen lekser til imorgen, og det er så sykt deilig! Men jeg må jobbe med en innlevering jeg har til fredag. Men det blir jo på en helt annen måte da!

Blogges <3
Q: Vil du ha en romvisning video?
Q: Bruker du mye tid på rommet? 

By dag

Hei, idag skal jeg være i byn med Siv og Anette (bildet under) hele dagen. Vi skal på dansing klokken 8, så vi tenkte vi bare kunne være her helt til da, siden det tar en time å kjøre hjem. Men det ble kanksje litt lenge å være her da.. Men hvertfall nå så sitter vi på mc donalds, siden her var det gratis nett, jippi! Men det er ingen stikkontakter her! :O Bortsett fra en over tv en som jeg har tatt, hehe.VERDENS BESTE BILDE! Takk Anette!

Blogges <3
Q: Hva skal du idag? 
Q: Går du på noe idrett? 

3 outfits, 1 motto

Jeg elsker de nye skoene mine! De kan brukes til alt om du vil! Jeg tok noen bilder for å bevise det.

Rocka festival

Søt festHverdagslig

De er eelsk! Det er så verdt pengene.

Blogges <3
Q: Liker du Jeffrey Campbell sko?
Q: Har du lignende sko, vil du ha?

Maby I´ll start nowHei, nå har de endelig åpnet noen flere sider, sånn at jeg kan blogge fra mac´en, så da kan det være at det blir litt bedre blogging. Men vi får se hva jeg har tid til, for skolen kommer jeg til å prioritere først uasnett, sånn er det bare. 

Men tenkte bare at jeg skulle skrive det sånn at dere vet det. Imorgen har vi fri, siden vi var på klassetur, så da tror jeg at jeg skal slappe av litt, og sove!

Blogges <3
Q: Er klassen du er komt i bra?
Q: Likte du bildet? 

After school secrets

Sorry for at jeg blogger så sent, men er så liten tid nå, siden jeg kommer ikke hjem før halv 5, og så skal jeg spise middag. Og jeg må faktisk begynne å gjøre lekser nå.. Argh, kjedelig. Men jeg skal se om jeg får blogget litt tideligere!

Idag fikk vi mac'en våres på skolen. Elsker den! Men jeg får meg ikke inn på nettet, det kommer opp sånn at jeg på skrive inn epost og passord, men uansett hva jeg skriver inn så virker det ikke. Det er ikke bare meg som har fått det opp, så jeg vet at jeg ikke er dum, for 2 av mine andre venenr får det heller ikke til.. Er det noe du kan hjelpe meg med?? Hadde sittet stor pris på det! Er lei av dataen til Jeanett nå!

Is, joggebukse og de beste seriene, hva er bedre? Elsker å kunne ta på meg en joggebukse og bare slappe etter skolen (ja, joggebuksen min er grøn!). Det er så befriende å kunne ta på noe slapt etter en lang dag med stram bukse.Blogges <3
Q: Kan du hjelpe meg med mac'en?
Q: Liker du å skifte etter skolen? 

Outfit fra første dagen

Hadde første dagen idag. Dere aner ikke hvor redd jeg var da de sa opp navnene om hvem som skulle gå i klasse sammen, og jeg bare hørte mitt navn og ikke noen av vennene mine sitt. Hjerte mitt gikk så sykt fort når jeg gikk opp i klasserommet sammen med ingen andre jeg kjente! Det var helt forferdelig! Men det gikk jo over da, ble jo kjent med flere hyggelige mennesker i klassen, ikke det at jeg husker navnet på så mange da(hehe, ops). 

Men hadde ikke den beste dagen da, siden utover dagen så fikk jeg sykt hodepine! Det var helt forferdelig.. Har fortsatt litt nå. Men ellers så har jeg hatt en helt grei dag. Imorgen så får vi Mac, noe jeg gleder meg sykt til! Endelig egen data som ikke er helt ødelagt!

Genser- h&m  Bukse- Gina  Sko- Converse  Klokke- Bjørklund

Blogges <3
Q: Liker du sånne innlegg (outfit)
Q: Var din første dag på skolen grei?

Dagen før dagen

Bedre sent enn aldri, ikke sant? Vel, imorgen begynner jeg på skolen, vgs. Er ikke sikker på hva jeg føler. Jeg både gruer og gleder meg. Har faktisk klart å finne ut hva jeg skal gå med (dere kan få bilde imorgen), men jeg kommer til å se ut som en zombie i fjeset, haha. Må jo opp i 6 tiden eller noe for å ta bussen til byn, for så å være i byn en time før vi egentlig skal møte på skolen. Seriøst, hater busser! Positive er at jeg faktisk har noen å være med!

^Prøvde å ligne på Tyler Oakley. Om du ikke vet hvem han er, så bør dere virkelig søke på han på youtube!

Idag har jeg faktisk ikke gjort annet enn å slappe skikkelig, merkes at det faktisk er en skole dag imorgen. Har funnet en ny serie som jeg er helt hektet på! Den heter "Teen wolf". Elsker den, men samtidig så liker jeg vampire diaries bedre. Kvepper så mye av denne serien, haha!

Men nå må jeg i dusjen.

Blogges <3
Q: Begynner du på vgs eller vanlig skole imorgen?
Q: Har du sett "Teen wolf"? 

Girls just want to have fun

Hei, nå er jeg nettopp komt hjem fra byen. Kjøpte ingenting siden jeg har kjøpt så mye i sommer at jeg ikke har penger, og jeg har allerede kjøpt skole ting. Men jeg ville være med uansett sånn at jeg fikk være med de før skolen begynte igjen, som faktik er på mandag, SYKT! Vet alle skriver det, men sommeren har gått sykt fort!Et bilde jeg tok i London, ble ganske fornøyd med det faktisk.

Men no må jeg på tur med hunden, siden jeg er alene hjemme. Også skal jeg bort til Anette etterpå for å se film :) 
Imorgen kommer Siv å skal ligge her, haha. Jeg liker ikke å være hjemme alene en hel dag, oki.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vært i London før? 

Mess up my bed with me

Hei, sitter her og tenker at jeg suger til å blogge, haha!

Idag har jeg ikke gjort stort, sett alle youtube videoene jeg har gått glipp av (de jeg følger), vært med mamma på butikken for å kjøpe inn snacks til imorgen (Sara skal ligge her) og sett litt på tv (Home and away). Ellers har jeg vel ikke gjort noe stort.

Nå sitter jeg å ser/hører på bribry på youtube. Dere bør ta en tur og se på vidoene hans! Han er irsk og lager videoer og synger (The ultimate guy for me). Men hvertfall alle pengene han får gjennom youtube videoene sine går til veldedighet, noe som er veldig bra! Akkurat nå hører jeg på denne: 

Elsker sangene hans, de er så sykt meningsfulle! Men jeg bare sier det, om du ikke klarer å høre på litt rolig musikk, så er han ikke noe for deg.

Imorgen kommer Sara og skal ligge her, også skal jeg til byn i 1 tiden, så vet ikke hvortid jeg kommer hjem, men blogg innlegg blir det. Det spørs bare hvor stort det blir.

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen?
Q: Likte du sangen? 

Shiva, my big love

De vi bodde hos når vi var i Finnland hadde den søteste hunden ever! Den het Shiva, men av en eller annen grunn så begynte jeg å kalle hun for Kaisa, haha. Hun var så nusselig!!! Jeg savner henne kjempe masse!

Pappa hadde kjøpt noen spill som vi kunne spille med når vi var der. Og der var det en liten lilla ball som du skulle "slå på", og den forelsket hun seg i! Hun gikk hele tiden rundt å lekte med den ballen etter at vi lot henne få den. Hun var helt gal etter den! Det beste var at når du hev den, så hentet hun den faktisk! Haha, det gjør ikke Rex (Hunden våres)Se så nusselig hun er da! Å, jeg savner hun!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Har du noen dyr / har du lyst på? 

Hold your head high when no one knows your name

Hadde ikke en overskrift, så jeg skrev bare det de sang i sangen, japp, kreativt. Sangen heter forresten "Never let go". Sorry for at jeg blogger så seint idag, men har vært med Sara og Anette i hele dag så. Jeg blogger no i dt minste! ;)

Forrige uke så var jeg med ingunn, hele uken. Litt lei av henne nå da, (neida), men hvertfall, den siste dagen så tok vi noen bilder, som jeg tenkte å dele med dere.

Dere aner ikke hvor lenge jeg strevde med å komme meg opp der, haha! 

Nå skla jeg ta og late som jeg er sosial, mens jeg egentlig sikkert bare kommer til å sitte å se på film eller noe.. Mitt liv altså!

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vært masse med venner i sommer? 

On the outside

Jeg er hjemme! Sorry for dårlig blogging, men jeg skal begynne igjen nå. Sorry, men sommer gjør meg slapp..Blogges <3
Q: Er du dårlig blogger i ferien? 

Hjem?

No snart så reiser vi hjem igjen til Pappa.. Trist!! Det var så fint her ute! Det er strand her, og sjø! Gad, som jeg savner å bade i sjø!

Men nå må jeg gå. Det blir rundt 8 - 9 timer i bil og båt.. Trøttsomt!!!

Blogges <3
Q: Har du vært i Finnland

1 hour

Jeg er på flyplassen nå. Og det er litt under en time til flyet mitt går.. Stress!! Er ingenting å gjøre på her. Og de har ikke engang gratis wifi -.- så jeg blogger med 3G, som i grunnen suger... Jippi, happy hour!..

Og bare sånn at dere vet det, det er ganske kleint å ta bilde av seg selv på en flyplass.. Hehe

Blogges <3
Q: Hvor skulle du sist du fløy?
Q: Har du flydd alene før?

Up to this time

Nå sitter på rommet til Sara sammen med Anette.
Vi skal mest sannsynlig bort på butikken å kjøpe grillmat for å grille nå. Er faktisk sol ute!
Glemte å blogge før jeg gikk hjemmefra, hehe, så da ble det et mobil innlegg.

Husk å meld dere på konkurransen min, i innlegget under. Siden jeg er på mobilen får jeg ikke linket til den. Husk å skrive eposten og å like siden min på face!

Blogges <3
Q: Er dere med på konkurransen?
Q: Hva har dere gjort idag?

What to do when you don't know

Hei, kom ikke på noe smart overskrft, og dermed skjedde ^ det. 

Det var en sykt koselig dag igår. Masse latter og smiling, og masse masse mat. Det var kjempe gøy å se de igjen, kommer til å savne dem alle til neste år! Kommer til å bli rart å begynne på en skole med helt nye mennesker. Jeg skal gå på Danielsen, sammen med mangen av vennene mine, og jeg gruer meg likevel sykt, haha! Jeg glemte foresten å ta  bilder igår, haha. Dete r så typisk meg! Men det var kjempe gøy. På et tidspunkt av natten så gikk de fleste av oss ut på "tur", der vi fant en handlevogn. Ja, det sier en del, haha! Det var sykt gøyt, og skummelt! Biler er totalt skumle om natten, fy søren!Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Tror jeg går og ser på noen serier eller filmer. Om jeg ikke finner noe så har jeg alltid youtube.

Blogges <3
Q: Har du vært på overnatting før?
Q: Liker du svaner?

Am I back?

Heii!

Oi.. Det er faktisk en hel måned siden jeg blogget sist, fra i dag av. Jeg beklager virkelig! Men jeg har hatt mye å gjøre på også har jeg ikke giddet. Har faktisk ikke vært noe serlig på dataen i det siste.

I det siste har jeg vært i London, konfirmert meg, hatt eksamen og gått ut av ungdomskolen. Det er vel de største tingene. Skal lage egene innlegg med bilder fra det, sånn at dere får se hva jeg har vært i gjennom den siste måneden. Og jeg skal prøve fra nå av å komme inn i bloggingen igjen. Men siden det er ferie, så er det mange dager der jeg sikkert ikke kan blogge. 

Neste fredag reiser jeg til pappa, og da skal vi til Åland i rundt en uke, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget da. Men jeg skal prøve å få laget noen innlegg som dere kan lese da.Imorgen skal jeg i overnattingsbesøk hos en veninne av meg, sammen med mange andre venner. Blir godt å se dem igjen, har ikke sett dem siden.... Jeg sluttet på skolen (:O)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i det siste?
Q: Skal du reise i ferien? 

Sneak peak

Sneak peak av hva jeg har gjort på idagResten av bildene kommer sikkert imorgen.

Blogges <3
Q: Vet du hva jeg har gjort?
Q: Gleder du deg til resten av bildene? 

Første sommer grill

Jeg var å grillet med Sara og Anette igår. Det var kjempe koselig! Første grillingen i år (med venner). En god start på sommeren! Om noen hadde sett oss i går, hadde de sikkert lagt oss alle inn på psykiatrisk sykehus, haha! Vi lo så sykt mye!
Idag har jeg lest og jobbet med fremføringer. Har 3 frømføringer før muntlig eksamen, og 2 av de er imorgen. Er så irriterend! Kan ikke lærere bare planlegge litt bedre? -.- Nå må jeg jobbe mer med framføringene. Argh.. Kjedelig..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Likte du bildene? 

Siste dagen

Er så gøy å øve til matte eksamen når det er varmt ute! Total ironi! Er så lei, og trøtt!

Skal feire imorgen etter eksamen! Argh, om jeg kommer opp i matte i muntlig, da kreperer jeg!
Det blir også bedre blogging etter imorgen. Men må bruke all min tid på matten, såå..
Blogges <3
Lykke til på eksamen dere som har den!!!
Q: Hva kom du opp i?

Torsdag's love

De nye innkjøpene kommer sikkert imorgen, siden jeg ikke har tatt bilde av de, og jeg skal snart gå bort til Sara.

Jeg så 3 episoder av The vampire diaries, som jeg har ventet alt for lenge med å se. Jeg elsker det programmet, Delena all the way! Også begynte jeg å se på The Carrie diaries, og nå er jeg hooked!Jeg så på kjæresten min live. Wii! Jeg kommer til å møte han engang, inntil da får jeg vente i spenning (We are meant for eachother). Også skulle han på omegle senere på kvelden for å filme fansen han møtte for å ligge det ut på en video, og jeg kunne ikke komme på! Jeg gikk på omegle, også kunne jeg ikke gå på fordi jeg ikke hadde webkamera, fordi denne dumme dataen er dum! Buhu, det ødela livet mitt!! Jeg er fortsatt lei meg :(

Blogges <3
Q: Ser du på the vampire diaries, stelena eller delena?
Q: Har du et program å anbefale? 

A late nighter

Jeg må virkelig skjerpe meg!! Igår var jeg så vidt hjemme, så ikk ikke blogget. Var hjemme så sent, så da gadd eg ikke blogge. Idag har jeg bare vært slapp, siden vi har fri, også har jeg ikke giddet blogge. Tok bilder fra dagen, så jeg skal blogge det imorgen.

^ spoiler av noe av det jeg har gjort idag. Skal skrive om både høydepunkt, nedsig og kanskje noe innkjøp.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Hva var det siste du kjøpte?

I give up..

Matte tentamen imorgen...

Har matte tentamen imorgen. Har komt til tredje kapittelet, og har 3 igjen å øve på. FUCK THIS, I give up! Er så kjedelig! Kan jeg ikke bare ta det som det kommer, er så trøtt! Mye gøyere å gjøre "Yoga" i sengen!

Blogges <3
Q: Har du problemer med å øve på matte?
Q: Er du flink til å utsette ting?

Helgens handlinger

På fredag hadde jeg norsk sidemål tentamen, så jeg kom hjem ganske tidelig. Og siden ingen var hjemme på den tiden, verken i huset mitt eller på nettet, så hadde jeg ikke en drit å gjøre på. Så jeg tok en haug med bilder, fordi jeg er smart..

Senere på dagen var jeg i besøk til skjønne Benedikte som hadde bursdag. Mange bilder ble tatt der, aii.

Igår var jeg på det siste konfirmasjons møte, og det var en helt herlig tanke! Senere på dagen gjorde jeg ikke så mye, var hjemme og slappet av. Skulle komme hjem i 4 tiden, men det var sykt lang kø hjem, så jeg brukte 2 timer hjem istedenfor en halv time, fikk så sykt vondt i beina! Og jeg må ikke glemme å si at jeg satt på en buss hele de 2 timene!

Idag var jeg på informasjons møte om konfirmasjonen min. Det er bare 1 måned igjen! Har ikke gjort så mye idag, skal spise middag snart også skal jeg øve på naturfagsprøve. 

Imorgen har jeg engelsk tentamen, så ønsk meg lykke til! 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Har du hatt sommer tentamene? 

Updates

Hei! Jeg har oppdaget at jeg har vært en veldig elendig blogger, og eg er så lei for det! Jeg har brukt tiden min på å se på videoer av noen mennesker jeg er blitt hektet på, fra London. (Dere bør se de, linker de imorgen) Jeg sitter nå i sengen og blogger fra mobilen, skulle egentlig legge meg, men fant ut at jeg skulle oppdatere dere litt.
Jeg skulle egentlig blogge tideligere idag, men jeg hadde ikke noe å blogge om for har ikke gjort en drit, sorry. Imorgen blir det en helt vanlig dag, på skolen igjen, stress, også hjem og faktisk blogge. (Flinke meg) På fredag skal jeg ha tentamen i norsk sidemål, hadde hovedmål igår(tirsdag). Lørdag skal jeg til byn i mitt siste konfirmasjonsmøte før jeg konfirmert meg i juni, også skal jeg på et informasjons møte på søndag, sammen med mamma. Gleder meg faktisk, e så spent på konfirmasjonen!!

^ Er han ikke bare nydelig? :)
Sorry om jeg har mange skrivefeil i dette innlegget, men jeg skriver på mobilen, og ja jeg har faktisk autocorect på, selv om mange slår sine av, jeg liker å ha den på.
Håper dere ble litt mer informert om min uke nå, som sagt sorry for at jeg ikke har blogget, men jeg skal bli bedre, lover! <3

Forresten, JEG FIKK 6 PÅ PRØVE EKSAMEN!!! Wiii, jeg er så fornøyd, trodde jeg skulle få 4, var helt forferdelig!
Men nå skal jeg legge meg, natta sov godt alle mennesker deg ute som sikkert ikke leser dette :) Natta <3

Blogges <3
Q: Glad for oppdateringen?
Q: Er du av og til dårlig blogger?

Du vet du er på landet når..

.. Du kan stå på hender midt i veien uten å bli påkjørt

.. Du er omringet av gårder

Er på Voss hos søsteren min nå, så har ikke fått blogget, tok disse bildene tideligere idag.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du holdt lam før?

The weekends partyingNoen bilder fra besøket på lørdag. Nå må jeg jobbe med innlevering, argh..

Blogges <3
Q: Hva skla du i dag?
Q: Hva synes du om bildene? 

Et sjeldent synEt bilde fra mars. Kan ikke blogge idag, siden har matteprøve imorgen :O Ønsk meg lykke til!

Blogges <3
Q: Smiler du med tennenen?
Q: Har du mange prøver for tiden? 

Anette

Tok bildene for en stund siden når jeg var med hun, og vi tok bilder i skogen. Og hadde ingen andre bilder fra idag jeg kunne poste, siden kameraet var tomt for strøm. Anette (<-- linket)

Blogges <3
Q: Har du lest bloggen hennes før?
Q: Hva synes du om bildene? 

Tirsdags bilder

Jeg fant ut at jeg skulle ta bilder av min "gøye" dag, så her får dere det.

Jeg hadde ikke verdens beste dag på skolen, så når jeg kom hjem ble det jogge bukse og trøste spising. (Brownies etterpå, cause fuck healtynes)Fikset neglene, finally!

Jobbet med musikk prøve og kunst og handverk innlevering.

I tillegg så har jeg ryddet på rommet og støvsuget det, og ryddet litt rundt i huset. Argh, blir sliten av all denne ryddingen, men skal jeg ha penger, må jeg nokk gjøre det..

Blogges <3
Q: Er du god til å tegne?
Q: Hvordan har din dag vært?