januar 2012

Siste dag som 14?

Hei, ja, overskriften sier vel en del. Idag er min siste dag som fjorten. Praktisk. Men jeg tror nok jeg blir 14 i noen uker til. For mentalt tror jeg alle ikke begynner å forandre seg før noen uker etter de har fult år. Men det er jo mine meninger da.

Har ikke tatt noen bilder av meg selv på lenge no. Var tenkt å gå ut i dag å ta noen bilder. Men herregud det er iskalt ute! Så jeg orket ikke. Men vist det er sol ute imorgen og, så skal jeg prøve å tvinge meg selv ut for å ta bilder av meg selv. Herregud så dumt det hørtes ut!

Men nå skal jeg nye resten av min siste dag som 14, med å lese. Jada jeg vet, jeg er en lese nerd. Men herregud, noen må jo få være det og! Og det er meg. Er snart ferdig med boken jeg, og ikke for å skrite eler noe, men jeg begnte på den igår. Er stolt av meg selv ^^

Blogges <3
Q: Hvortid har du bursdag? 

Energien på bunn

Jeg har virkelig veldig lite enegi for tiden! Idag sovnet jeg rett etter jeg var komt hjem fra skoeln. Og jeg har nesten ikke spist noe. Spiste litt middag, også en pse popcorn til filmen jeg så. Er sulten, men jeg orker liksom ikke å gå ned. Har også litt vondt i hodet. Men det kan være fordi jeg har sittet så mye i ro..
Jeg så "Avatar" isted. Blir ikke lei filmen! Den er så koselig! Jeg lagde denne headeren igår. Ville ha noe nytt. Men hva synes dere? Den nye eller den jeg har nå?

Det er denne jeg har nå:Så hva synes dere?

Blogges <3
Q: Har du sett Avatar før?
Q: Den nye eller den gamle headeren? 

Travelt

Hei, har hatt en veldig travel helg. Og det er derfor jeg ikke har fått blogget.

Fredag: Meg og mamma ryddet ganske masse. Stuen, kjøkkenet, rommet mitt. ++ Også var vi på butikken og kjøpte noe forskjellig dill dall. Også pyntet vi litt og sånn. Eterpå slappet vi litt av. Jeg var tenkt å blogge når vi slappet av, meeen jeg sovnet :P

Lørdag: Vi ryddet litt mer, vasket og støvsuget. Da klokken ble 3 begunte jeg å lage cupcakes, også kom Anette klokken 4 for å hjelpe meg. 

Besøket mitt begynte klokken 7. Koste meg masse, og fikk mansse penger til å putte på spare bersøen. Et stort skritt nærmere en data!Nå skal jeg sitte meg ned å lese. 
Leste ferdig boken min idag. Ble ganske trist, for hadde ikke bok nummer 5 å begynne på :( Men jeg fanst en annen serie jeg liker :D

Blogges <3 

Jeg er kommet inn jeg og

Ja, da har jeg og fått med Wordfeud. Kan ikke si jeg er noe god, menne er ikke den dårligste tror jeg. Jeg heter hvertfall "anncat3" såe ja. Skjønte ikke så veldig mye på begynnelsen, men jeg kom inn i det! (:

No har jeg nettopp komt hjem fra dansing. Gad så deilig det er! Torsdager er den beste dagen i uken igjen <3

Elsker de to tekstene/diktene. De er så fine!
Visst dere ikks skjønte det, så er teksten på det første bilde skrevet sånn at sangene til Michael er inni teksten. Det er ganske kult!

Blogges <3
Q: Likte du diktene?
Q: Har du wordfeud?

Følelser?

Jeg prøvde å skrive det ned, men jeg klarte det ikke. Jeg prøvde å si det til noen, men jeg klarte det ikke. Jeg prøvde å gjøre noe, men det gikk ikke. Alt jeg prøver på faller i bakken, og jeg blir stående igjen og nesten falle i bakken. Med alt inni meg og ingen vet noe. De trodde alt var bra, at jeg var helt fin. Men inni meg var alt ødelagt. Såret var ikke bare utenfor, for det var mye større invendig.


Jeg prøvde å skrive det jeg følte isted, og det var alt jeg fant på. 
Jeg har ikke gjort en drit idag. Kunn sovet og sett på tv. Også spist da. Jeg er ikek syk, men har bare vært ekstremt slapp idag! No sitter jeg og spiser youghurt. Også er jeg så snil at jeg deler litt med Mikkel (:

Blogges<3
Q: Hva har du gjort på idag?
Q: Er du flink til å skrive ned følelser?

Skadet..

Hei, jeg var ekstremt flink i gymmen idag. Vi hadde stafett, og jeg klarte å falle og slå kul på armen. Og jeg bare sier dere, det er IKKE et brannsår! Ble "sur" på Siv når hun kalte det ett brannsår. Haha, ledde meg ihel etterpå. 
Men jeg har sykt vondt, og jeg har den Donald kulen... -.-'  Vondt, vondt, vondt!

To ekstremt fine bilder av samme sår. Sog sagt (har jeg sagt det egentlig), så er det mye verre enn det ser ut. Smerten har roet seg litt nå, i forhold til hvordan det var. Men kna forsatt ikke bøye armen, og det er fortsatt vondt!
På skolen var jeg sykt redd for jeg hadde forstuet den. Har aldri forstuet eller knekt noe før skjønner du.. ;) 

Men har ikke noe mer å snakke om no egengtlig..
Blogges <3
Q: Har du forstuet noe før?
Q: Har du knekt noe før? 

Mandager...

Mandager er så kjedelige!! Ingenting å gjøre på, ingenting å finne på. 
Jeg gjorde ferdig Ingunn sin bursdagsgave idag, som hun skulle fått ifjor da. Også var jeg tenkt å lese, men var virkelig ikke i lese humør.  Ja, og jeg var veldig trøtt i dag tidelig, så det sier jo en del...

Blogges <3
Q: Har du vært trøtt idag? 

Cher Lloyd

End up here av cher lloyd. Endyoy! <3
Blogges <3 

Minner

Hei, igår reiste Siv, Sara og meg til byn rett etter skoeln. Vi skulle egntlig møte noen der og se film, men de kunne ikke komme og vi fant ingen gøy film. Så da ble det til at vi gikk rundt i byn og shoppet og snakket og litt sånn. Jeg tok ingen bilder desverre, fordi jeg glemte det. Men dere klarer dere ;)

Når vi skulle ta bussen hjem. Haha, gode minner! Først så "slåst" meg og Sara. Fordi hun sa at Buekops var bråk.. Hva feiler hun? Men jaja. Etter det så snakket vi litt, også spurte jeg Sara om jeg kunne være med hun hjem. Også spyttet hun ut isteen hun drakk på, på meg og Siv.. igjne, hva feiler henne?
Men så kom Kristine til busstoppet. Og da ble jeg glad! For da hadde jeg noen å sitte med på bussen hjem. Så vi snakket om alt og ingenting, og det var sykt koselig!Men no må jeg hjelpe mamam og Jeanett å lage middag. (Endelig mat!)

Blogges <3

Cupcakes bilder

Hei, idag begynner dansingen igjen. Så nå skal jeg snart opp og skifte, men først skal dere få se noen bilder fra igår når jeg lagde cupakes.Så de ikke gode ut?! Det var de hvertfall! <3

Blogges <3
Q: Fikk du lyst på ?

Cupcakes

Hei idag har jeg og mamam laget sjokolade cupvakes, med nonstop frosting. Hadde litt problemer med frodtingen fordi den var stivnet i mitten så fikk den ikke ut, men fikk det til til slutt.

Jeg ligger ut bildene av de imorgen, fordi Janett har hatt dataen helt siden vi begynte å lage de. Og har ikke fått den før for litt siden, og da måtte jeg gjøre lekser.Natta <3
Q: Hva har du gjort på idag? 

Outfit 17.01.12

Hei idag har jeg ikke gjort noe serlig. Var med Siv til frisøren rett etter skolen, ellers har jeg bare sotte hjemme og nerdet. Så jeg tenkte jeg kunne ta en outfit, for det har jeg ikke hatt på ti år. 

Haha jeg snakket i telefonen med Ingunn ^^

Genser kjøpt på bik bok og bukse kjøpt i London (:

Idag har en kjempe god venn av meg bursdag, nemlig Kristine! <3 Hun blir 15 idag, og ja. Hehe. Kjempe glad i deg! Må møtes snart!! <3

Blogges <3

Natta

Sorry for at jeg ikke har blogget, men har ikke hatt tid :/Nam! <3

Menne natta da! <3

Bad behaviour

Hei, sorry jeg ikke blogget igår, men jeg hadde ikke tid. Fordi jeg kom hjem sånn halv 6 og da måtte jeg vaske gulvene i hele huset og vaske og rydde badene. Fordi mamma kom hjem fra syden igår. Så no er det tilbake til å ikke rote så mye (:

Her er noen av bildene hun tok som jeg virkelig likteHun har sine øyeblikk! Men alle tre en litt redigert da.. De to øverste er beskjært og den nederste er gjort svart.

Og så over til overskriften.
Det er blitt søndag som betyr at jeg skal he ukens video. Dette er første gangen jeg har det såe..
Grunnen til at jeg valgte denne sangen er fordi jeg har hørt på den hele uken og hatt den på hjernen hver eneste dag! Såe.. Her kommer "Bad behaviour" av Jedward. Elsker de!

Blogges <3

Noen ville kalt det helg

Fredag betyr ikke alltid helg. Det er ikke helg for meg denne uken hvertfall. Imorgen må jeg tidelig opp for å gå på konfirmasjons møte. Og da må jeg opp i sånn 9 tiden eller noe. Også på søndag må jeg i søndags messe, og jeg tror jeg må opp i 9 tiden der og..

Men det ene positive med lørdagen er att jeg får møte "de katolske"  vennene mine. Hehe, gleder meg litt egentlig x) Også skal jeg også være med Ingunn etterpå (: <3No sitter jeg hjemme aleine og spiser litt mat. Var dødssulten! Musikken på fult og en "fint" virkende stemme, da er det kos da (: Stakkars katter, lurer på om de  hører hvor dårlig jeg synger..
Jeg vet en ting hvertfall, jeg kommer så til å sovne i timen på mandag!Blogges <3

Besøk

Hei no er jeg oppe hos Siv og gjør meg klar til å gå i besøk til joachim, Kevin og Andreas J.. Snakkes (:Meg og Anette er så fine! <3

Blogges <3

Happy birthday Cody &lt;3

Hei, idag har en ekstremt fin kjekkas bursdag. Nemlig Cody Simpson! <3
Han er en 97 er gutt fra Australia, som jeg tror bor i Usa? Han er sykt flink å synge. Han har en cd - coast to coast, tror jeg den het.  Og bare sånn at dere vet det, så er han min! ;)

Det går ikke ann å synest han ikke er fin! Herregud, se på han da! <3
Såe, happy birthday Cody! <3 

Blogges <3
Q: Har du hørt om Cody før?
Q: Synest du han er fin? 

Give me advice!

Hei jeg bare lurer på noen ting så vil jeg vil ha hjelp av dere av (:

* Har dere noen musikk tips?
Jeg begynner å litt lei av å høre på de samme sangene om og om igjen. Så jeg tenkte jeg unne finne noe nytt.

*Hva vil dere lese om på min blogg?
Jeg spurte om dette på et inlegg igår og, men kunn en som komenterte og hun sa " tanker og følelser". Men jeg er ikke sikker på om jeg vil skrive om dette. Så har dere noen andre forslag?

*Vil dere har sånn ukespørsmål?
Jeg har sett en del som har begynnt med sånn uke spørsmål greie. Dere dere stiller spørsmål dere lurer på, også svarer jeg i slutten av uken..

*Ukes video?
Ja, jeg lurte på om dere ville ha ukes video og. Sånn at jeg ligger ut en sang video jeg virkelig liker på slutten av uken. I'm a big question face!

Blogges <3

Naturfag prøve

Imorgen har jeg naturfag prøve. Så idag blir det bare øve, lve, tv, middag, øve,øve og litt mer øve. Så blir ikke noe blogging idag. Skolen kommer desverre først :/
Men jeg lurte på.. Hva har dere lyst at jeg skal blogge om?

Kom med forslag! <3

Blogges <3

Hehe, hei..

Hei, no sitter jeg på stuen og hører på musikk. Skal snart ta å øve til prøve, men må blogge først.

Inatt så lå jeg hos Siv. Noe jeg glemte å fortelle dere igår. Men hvertfall jeg gikk opp til henne i 5 tiden. Og med engang jeg kom opp der så lagde vi gullerotkake, fordi vi måtte ha noe å spise på resten av kvelden. Også spiste vi pizza til middag. Vi så på "Dear John" og "Ps. I love you" også satt vi bare på dataen og webbet med folk og litt sånn. Så vi la oss rundt 4, også sto vi opp halv 2. Såe, ja :DNawe, så fine vi er <3

Men no må jeg øve til årøve..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen? 

Hjemme aleine

Hei no sitter jeg faktisk på badet (forklarer etterpå) og hører på musikk. ER helt aleine i huset. Kunn meg og katetne. Ingen Rex, ingen mamma, ingen Jeanett. kun meg!

Grunnen til at jeg sitter på bade gulvet, er fordi jeg må passe på katten min! Han har klort opp såret sitt, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Og for å være sikker på at han ikke gjør det verre, sitter jeg her med han. Har ikke noe bildet no, fordi mamma har kameraet mitt og jeanett sitt minnekort tar ikke kontakt med dataen -.- Og her ikke må jeg da sitte i en time :/ Web camera bilde, i luften. Ikke noe god kvalitet!

Blogges <3

Justin Bieber faktisk

Tusen akk for alle komentarene på det forje inlegget, ble sykt glad når jeg så det! Og for de som lurer, jeg tror Mikkel er blitt litt bedre, men må fortsatt holde e øye med han ;) <3


Jeg så nettopp en video av Justin Biber på "the ellen show" på nettet. Herregud, det er respekt likosm! Liker han egentlig ikke, men etter den videoen så liger jeg han litt mere!

Dere må se videoen selvom dere ikke liker Justin. Det er seriøst respekt! Han grein søren meg! Det var så sykt sånn derre "awe!". moment for meg!

Det var sykt snilt av han å gi så mye penger, og det bare rørte meg! Herregud, tenk å liksom få en kjendis på skolen sin da!

Stakkars Mikkel!

Heregud, jeg synes så synd på katten våres Mikkel! Han kom inn idag, og blødde fra hodet! Vi antar at han har vært i slosskamp, men det ser ikke helt sånn ut. Ser ut som han har fått noe spisst inn i hodet. Også har han kul! :(Ser ikke bra ut! 

Så no er vi nødt å vaske såret hannes 2ganger om dagen. Også får han ikke lov å gå ut, for vi må passe på at ikke såret blir skittent, og at han ikke klør på det. Aner ikke hvordan han klarte det! 

Blogges <3

Inspired

Hei, idag har jeg tegnet en ny tegning. Eller hvertfall halvparten, var allerede begynnt på den. 
Jeg var innpå facebook og så igjennom bildene til en venn, og der så jeg på tegninger hun hadde lagt ut, som hun selv hadde laget. (døds fine forresten!) Og da ble jeg litt sånn inspirert på en måte, fordi jeg fikk sykt lyst å tegne. Var egentlig tenkt å tegne noe likt som henne, men så fant jeg en tegning som ikke var ferdig, såe ja. Denne tegnet jeg da. Du ser ikke så godt den nedi hjørnet desverre, men det er en vann lilje tror jeg..Herregud, er hun ikke bare døds flink?! Det er Tom kaulitz vist du lurte ;)

Men no skla jeg tegne noe annet, såe. Haha :p

Blogges <3

Tid til lesing

Idag har jeg også sittet å lest mesteparten av tiden. Har litt mindre enn 100 sider igjen av boken no, men jeg klarer liksom ikke stoppe å lese. Jeg bake sikler over boken liksom. (det hørtes litt feil ut..) 

Idag var første dag på skolen i nyåret. Så idag var det på an igjen med å stå opp tidlig. Og nete uke, herregud ikke la meg begynne engang! Men siden det var første dagen fikk vi ikke lekser så betydde mer lesing på meg. Haha! No sitter jeg å hører på musikk og blogger. Etterpå skal jeg lese noen blogger og så skal jeg lese mer i boken min! :D


Men da snakkes vi da.. Hehe :D

Blogges <3
Q: Liker du å lese? 

Min nyttårsaften

Hei, min dag idag har for det meste gått til lesing. Jeg har lest i bok nummer 4 av house of night serien. Sykt gøy! Er oppe i 200 sider, og der er noe med 300. Men jeg tenkte jeg kunne skrive hva jeg gjorde på nyttårsaften siden jeg ikke har gjort det enda.

Tidelig på dagen gjorde vi ingenting egentlig. Bare gjorde klar maten og sånn. Helt til i fem tiden da vi pyntet oss og satt oss ned å spiste. Pappa og meg spiste pinnekjøtt (selvfølgelig), og Toril spiste sånn fiske greie som jeg ikke kommer på gva heter. Det tok sånn en time eller noe sånn å spise. Etter det så vi på 2 filmer, hodejegeren og the tourist. Litt før tolv gikk vi ut med sjampanje (uten alkohol), og stjerneskudd. Vi hadde ikke raketter, men hadde noen lysbalonger(?).Først tok jeg bilde av rakettene, så ikke de ble vekke liksom. Også tok jeg stjerneskuddene. Jeg prøvde å tenne de med noen sånn lykter greier vi hadde tent. Men det var nesten umulig! De var litt sånn veldig gamle!

Neste umulig, ja. Men det gikk (:Til dere der oppe som ikke lever med oss lenger

Blogges <3

2012

Idag er det første dagen i 2012 og jeg er komt hjem. Jordskred i Trondheim og mine egene problemer her hjemme. Ikke den beste dagen, men det har vært verre..

Dette året har meg og Anette funnet ut at vi skal være vekke fra snop og brus i et helt år. Så skal vi se om jeg klarer det!

No ser jeg på "once upon a time" på tv norge. Kjempe koselig. 
Off nei, no ble jeg litt kjedelig. Jeg stopper no!

Blogges <3