januar 2013

No time for love

Hei, har ikke noe særlig å skrive om idag. Har vært i byn og tatt piercing med Siv. Det vil si at hun tok piercing i navelen mens jeg så på, siden jeg har tatt for en stund siden. Det var ganske koselig egentlig, hehe.Sara og meg <3

Men no skal jeg gjøre lekser, også skal jeg se vampire diaries.

Blogges <3
Q: Har du piercing i navelen?
Q: Likte du bilde? 

New years inpiration

Noen inspirasjons bilder som jeg hadde på dataen. Skal begynne å trene masse i år. Hadde tenkt å jogge 2 ganger i uken, men det ble det litt stopper for, siden jeg klarte å trakke over, og foten min er enda ikke fin. Men skal prøve å få trent litt likavell. Får ikke danset dette halvåret, siden jeg sparer opp penger til London, og siden jeg har konfirmasjon i juni, men jeg kan vell prøve å danse litt for meg selv.

Blogges <3
Q: Liker du å danse?
Q: Trener du ofte? 

A trip down memorylane

Når jeg ser på sånne bilder som dette, så får jeg en skikkelig varm og deilig følelse inni meg. Jeg husker fortiden og hvor lett det var å leve når det værste i verden var å få ødelagt sandslottet sitt. Jeg husker den gamle Disney chanel, og hvordan jeg elsket å stå opp tidelig for å se tegneserier og andre koselige programmer om morningen. Alt var også mye gøyere før. Julen, da fikk du alt du ønsket deg og satt og lekte hele dagen etterpå. Påsken var tur til hytten og påskemorgen tidelig på morningen. Ahh, jeg savner den tiden!

Blogges <3
Q: Kjenner du deg igjen i teksten?
Q: Husker du de seriene som er på bildene?

I'm listening to my fait

You got to listen to your heart and believe it's going to be okay.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Er du kristen? 

When boysFunnet på whenboys.com

Blogges <3
Q: Skal jeg fortsette med sånne innlegg?
Q: Liker du sånne bilder? 

Remember the old days

Tenkte jeg kunne ligge ut noen "gamle" bilder jeg hat tatt. Også har jeg fått tatt noen outfit bilder, som jeg ligger ut i morgen eller utover uken.

Fototur med Anette:

Foto runder alene:

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Liker du outfit bilder? 

Another moment has past

Nå sitter jeg i stuen og holder på å klikke. Vi har fått en oppgave på skolen, som skal levers inn på onsdag, og jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne på den, eller skrive resten av den. Vi skal skrive en fortelling fra den kalde krigen, men det er ikke så lett som det høres ut, for vi skal reflektere over ditt og datt, og jeg klarer det bare ikke!Siden jeg ikke fant ut hva jeg skulle gjøre, så tok jeg og slettet en haug med bilder fra dataen, og redigerte noen. Så da fant jeg dette, synes det var sykt fint egentlig. Minner meg om et sånt bilde som kunne vært på en bok eller noe.

Blogges <3
Q: Stresser du ofte med leksene?
Q: Ser du av og til gjennom alle bildene du har tatt? 

Chilling here alone

Kirken snart da, så synd jeg er den eneste som har komt til nå..

Blogges <3
Q: Hva bruker du morningen på?

The green in my eyes makes me happy

Hei, nå sitter jeg på stuen med en deilig grønn cupcake, og ser på the vampire diaries (hektet!!).
Klarte å trakke over i første timen i dag, så har hoppet rundt som en gærning hele dagen.. Er første gangen jeg trakker over, og det er syre vondt! Vet ikke om jeg blir bedre til i morgen, men håper det, siden vi skal ha sånn flaske ting ting i morgen.

Videre med bloggen så kan det være jeg er litt sånn slapp blogger, men det er fordi jeg ikke har noen bilder å ligge ut, så skal prøve å ligge ut gamle bilder, som dere ikke har sett før. Men jeg får ikke særlig blogg lyst når jeg ikke har noe kamera. Men skal prøve så godt jeg kan! (som jeg har sagt før)

Blogges <3
Q: Har du trakket over på foten før?
Q: Likte du bilde? 

A safe return

Hei, nå er de vanlige ukene begynt igjen, og da kommer jeg ordentlig tilbake med bloggingen og. Har vært helt slapp i ferien, men nå skal jeg komme tilbake så godt jeg kan. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre det med bilder, siden kameraet mitt sviktet rett før jul. Så jeg håper dere overlever med litt gamle bilder. Jeg har jo min søster sitt kamera, jeg får sikkert låne det av og til, forhåpentligvis. Hvis ikke, må jeg bruke mobilen, og da blir de nokk litt dårlig, dessverre. Men skal slutte å mase nå.Til jul fikk jeg et muffins jern (eller hva søren det kalles), som jeg skal prøve i morgen, siden min onkel kommer over. Gleder meg!
Skal snart ligge ut et inlegg om mine nyttårs forsett. Er ikke så mange, så skal se om jeg klarer å komme opp med noen flere.

Blogges <3
Q. Har du fått noe til jul, som du virkelig satte pris på, i såfall hva?
Q: Hva er ditt største nyttårsforsette for i år? 

Don't forget..

.. to love yourselfBlogges <3
Q: Hva synes du om teksten og bilde? 

London here we come!^ Ikke redigert - ikke klag

Skal snart ut å samle flasker, for å samle inn penger til klassetur til London. Gleder meg! Men nå må jeg gå. Sorry for dårlig innlegg, men måtte bare få lagt inn noe siden jeg har vært litt dårlig blogger i ferien..

Blogges <3
Q: Skal du på klassetur?
Q: Likte du bilde? 

Happy new yeeear!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere får et fint år, og at dere koser dere masse med familie og venner i dag!
Blogger <3