mars 2010

Seriøst !?

Eg var på legevakten idag :S Eg hadde gjort noke med foten så eg kan ikkje gå på den (eg får ikkje lov heller), men også har eg problemer med å gå i trappen også har eg bare ein krykke (LoL) Eg skal ikkje på skolen imorgen heller, men eg må til legevakten ti over ti :( Han stakk meg i fingeren og det gjorde sykt vont!

Kommer sikkert mere informasjon og ankelen i morgen !

Snakkes då folkens :)

Bare få det med dere !

Hei eg får ikkje altid skrive i helgene for då skal familien vere samlet og ikkje vere så mykkje på dataen, og det er derfor eg ikkje skreiv noke igår :) Men men!
Eg gjorde ikkje på så mykkje uansett!
EG har ikkje gjort så mykkje idahg heller.Men har vert på face msn og så har eg vert i dusjen då :D Foresten er det noken som liker home and away ? Eg gjør og avogtil virker det som det er kunn meg som synst det er gøy!

Ka mener dere om home and away ?

Snakkes neste gang eg skriver :)

hei ?

Hei eg kan ikkje skrive så mykkje idag men kan skrive litt. Har ikkje gjort så mykkje idag så ikkje så mykkje å skrive om ! har sotte på dataen vert på skolen og sett på tv og litt sån. Gjølr ikkje så mykkje då(som vanlig) LoL.
No sitter eg med dataen på fanget oppe i stuen men eine kattungen ved siden av.Den er sååå søøøøøt ! Det er full storm ute no :S men må gå skal se norske talenter :)

Haha sjekk ka eg har laget LoLMåtte bare ha med noke godt : D

idag, og ikkje så mykkje igår

var sån passe gøy igår... Blei jo kjent med ein sån fyr då men alikavell  vi satt jo bare der liksom. Men jaja kjenner vertfall noken no :D Men får skrive om idag dåe :)

Har ikkje gjort så mykkje enn det vanlige då, men har sett litt på tv og gjort lekser og sotte på dataen og litt sånt. Eg skal kansje få besøk i helgen då. Men det driiter vel dere i lol!  Men sykt til 9 uker etter påskeferien for då skal klassen min på leirskole :)


Men hade skal se på tangerudbaakken :)
snx

16.mar.2010


Hei
Foresten kan eg gå sån på håret imorgen?
Pliiis svar trenger hjelp : D

-.-

Gad eg kjeder ræven av meg idag dåe! No sitter eg i sofaen med musikk på og med hunden bak meg! Sant det høres kjedelig ut?! Det er vertfall det!Er aleine hjemme dåe. (er ikkje viktig koffor)! Men egh ater å vere aleine hjemme! tenker altid på det verste som kan skje ! For liksom vist eg er hjemme aleine også krasjer dei andre for eksepel (sånne ting). Vet det er teit, men det er sån eg er !


Men det kommer  på forhånd:
Eg ko0mmmer sikkert ikkje til å skrive imorgen, fordi eg skal til byn på "peppes pitsa" (vet ikkje kordan det skrives :P) Men vertfall skal dere med sånne andre irske personar som meg : D men vet ikkje ka eg skal gå med :S : D

Men hade må gå må finne hunde...Den stakk ned! og eg vil ikkje vere aleine : (

auuu

Hei eg har ikkje skrevet på ein stund no fordi eg ikkje haar hatt tid, men no skriver eg vertfaall : D

Eg haar driit vont i foten! Og dere lurer sikkert på koffor no, og det er fordi eg skulle lukke ein dør også klarte eg å skrape bunnen på døren over helen miin (ikkje spør kordan eg klarte det !) Og for å gjøre alt verre måtte den ene kattungen klore meg rett vedsiden av såret :( Men er litt bedre i foten dåe...

Men har ikkje gjort på så mykkje endå er så tidelig på dagen... (ikkje det eg tror eg kommer til å gjøre så mykkje dåe )

Men hade dåe snakkes

Hilsen meg <3

o,m,g

Seriøst vist det er ingen som gidder å lese eller komentere bloggen miin så gidder eg seriøst ikkje å ha den!

Helt seriøst det er ikkje gøy når det er kunn meg som er innpå!

Her er meg på nyttårsaften.. : D

Husk å komentere dåe... :D

Tit Tit

Hei no er eg her igjenn :D
Eg er litt hyper no så kommer sikkert til å skrive heilt sykt.
Argh eg har inngenting å snakke om for eg gjør jo nesten ingenting!Eg har sotte på dataen og rydda og litt sånt.Også skal eg spise kvelds snaart men liksom eg har ingenting å skrive om!

Komenter vist dere har noke eg kana gjøre innpå bloggen miin!Hehe ka sa eg, eg kjeder meg hele tiden!

Hei

Hei eg får ikkje tid til å skrive noke idag, men måtte bare inn for å si ifra

Yummie : D

ops...

Hei eg fekk ikkje tid til å skrive igår :( Men eg gjorde ikkje på så mukkje heller.Eg stt b are på daten og var litt ute og såg litt på tv og litt sånt.Det vanlige vet dere :D

Men eg får vel skrive om idag dåe.
Eg har ikkje gjort så veldig mykkje då men.Eg stod opp sån cirka 11 : 30(våkna litt før 11) også gjekk eg på bade og gjorde meg klar også gjekk eg opp.Eg kagde meg skivar og steika dei i ein sån greie dings.Men mamma sa eg måtte sjappe meg fordi vi skulle ut ein tur så eg tok med meg skivene(når dei var ferdige) ned på badet.Eg måtte i dusjen så eg spiste litt og så gjekk eg i dusjen.Etter eg hadde dusja spiste eg opp reaten av det som var igjenn av skivene :P Også kledde eg på meg då.Etter det måtte alle gjøre seg klare for vi skulle til lonevåg.Men var ikkje serlig gøy :( Men så var eg på msn mens eg gjorde ferdig gaven til pappa.Han skal få ein heilt hjemmelagd pute :DMen no sitter eg bare her å skriver :) Må jo det og då.EG klippa meg isted dåe.Det var gøy!Tror det blei kult og, Veit ikkje heil.

Men no må eg gå(skal se "lurt av karlsen")

Hade dåe snx <3

Yummie

Hei eg har ikkje gjort så mykkje idag så skriver ikkje så mykkje desverre...Men vist dere føler dere snille så kan dere komentere denn bloggen " lop.blogg.no "

Den er kjempe koselig men eieren har lyst å slette den :(

blei kort blogging idag men eg må gå no skal gjøre noke

hade :DDet er ein i klassen min som tegna dette på skulderen mii  for ein stund siden... kul eller ?Husk å komentere :D

idaaag <3

Hei.
Hei alle sammen eg har gjort littegrann idag men det var j gøy! Eg stod opp i 10 tiden igår...Også spiste eg frokost så litt på tv og gjekk i dusjen.Og ettre dusjen gjorde eg det som alle gjør nettopp å kle på meg :P Men cirka 13 : 15 reiste vi idag og då skulle vi inn til flaktveit ...Noken som veit kor det er eller? Men ivertfall eg skulle vere med ein kul jente med navn mariell (mariellvaagene.blogg.no) også var eg ganske spent dåe for eg hadde ikkje møtt ho på 4 ÅR :O ho var med noken venner og det var egentlig ganske greit med tanke på at eg er veldig sjenert.Også var vi litt ute og litt sånt også gjekk vi hjem til ho.
Dere leser fortsant sant ?!
Også var vi innpå msn og litt sånt også klokken 17 : 20 gjekk vennene honnes dåe.Men liksom så var vi aleine litt men så kom reekka opp.Ein annen jente som eg ikkjke hdde sett på 4 ÅR. Men ho måtte gå ganske snart fordi dei skulle på fest klokken 18 : 30.Så reekka gjekk og mariell gjekk i dusjen.Men det tok ikkje lang tid før ho var ferdig dåe.Etter ho var ferdig i dusjen fekk ho litt panikk tror eg for ho fant ingenting å gå i og litt sån.

Men så måtte eg gå fordi dei skulle i besøk :( men eg tenkte liksom at eg kunne vert med i besøk eg kunne liksom sagt "hei eg veit ikkje om du husker meg men eg gjekk i klassen din fra 1 - 3 klasse og eg er emd mariell men eg hr med ein gave og eg håper eg kan bli". Kunne eg ikkje bare sakt det? mne etter eg haadde vert hos ho så kom mamma og hentaa meg også kjørte vi opp til dagmammaen miin. det var litt gøy dåe men likosm litt kjedelig også...
Men no gjer eg meg for idag fordi eg gleder meg sån til imorgen skal kansje ligge hos mariell :d

HAde helsing meg <3