mars 2013

Kunst og handverk

Har tegnet til kunst og handverk innleveringen idag, som skal leveres imorgen. Vet jeg ikke er den beste, menne. Lignet fjeset på meg da? Haha!

Blogges <3
Q: Hva synes du?
Q: Liker du å tegne? 

Tirsdags bilder

Jeg fant ut at jeg skulle ta bilder av min "gøye" dag, så her får dere det.

Jeg hadde ikke verdens beste dag på skolen, så når jeg kom hjem ble det jogge bukse og trøste spising. (Brownies etterpå, cause fuck healtynes)Fikset neglene, finally!

Jobbet med musikk prøve og kunst og handverk innlevering.

I tillegg så har jeg ryddet på rommet og støvsuget det, og ryddet litt rundt i huset. Argh, blir sliten av all denne ryddingen, men skal jeg ha penger, må jeg nokk gjøre det..

Blogges <3
Q: Er du god til å tegne?
Q: Hvordan har din dag vært?

The one on four legs #2

Rex! (short for king)


Gamle hunden som så vidt gidder å gå lengre. Merker han er oppdratt av bergensere, for sta er han! Han er en blanding mellom 6 raser.

Blogges <3
Q. Har du hund?
Q: Hva synes du om bildene?

Sweet sixteen party

Jeg skal i party til Amalie nå snart, siden hun hadde bursdag igår. Jeg skal ha med kameraet, men kan ikke love noe.

Blogges <3
Q: Er du 16?
Q: Hva skal du idag?

Winter or spring?Blogges <3
Q: Er det snø hos deg?
Q: Gleder du deg til våren? 

Puppet on a stringFikk ikke så gode bilder, så jeg sitter igjen med bare dette.. Er ikke helt vant med kameraet, så tror det er det som gjorde at det ble ganske dårlige bilder jeg fikk..

Blogges <3
Q. Hva synes du om bildet?
Q: Har du prøvd denne sminken før?

The one on four legs

Mikkel!
Han er bare den søteste lille løvepusen! Og faktisk den mest fotogene katten vi har!

Blogges <3
Q. Har du noen dyr?
Q: Liker du oransje katter? 

A close up on myself

Jeg hadde ingenting å gjøre på idag, så jeg tok en million bilder av meg selv. Haha, resultatet ble at jeg måtte slette VELDIG mange bilder, haha. Her kommer noen av bildene som var brukbare.


Jeg tok faktisk noen smilende bilder, som du ser under. Flink? Ja det vil jeg si, for som oftest så ser du meg på bilder som...

...dette :P

You got to love yourself, right? Even tough your crasy? I guess so!

Blogges <3
Q: Smiler du ofte på bilder, eller blir det tullefjes? 
Q: Liker du bilder av øyne?

Make me strong, just bite me

Har sett på The vampire diaries i stort sett hele dag. Usosial, vet. Men jeg er hektet, oki? Og er nettopp begynt på sesong 4, så er ikke så mange episoder igjen å se dessverre.

Har faktisk ikke så veldig mye å gjøre denne uken. Det er visst ganske stille etter en ferie, men neste uke der imot., den er full! Skal ha halvdagsprøver hele uken, pluss en skitur på tirsdag, så det blir mye. Men blogging skal jeg alltid få tid til. Og når jeg blir mer vant med kameraet, så kommer det også bedre bilder, inntil da, så får dere bare holde ut med mine prøve bilder :)

Skal snart få tatt en ordentlig photoshoot, mest sannsynlig i skogen, sånn at dere får noe å faktisk se på.

Blogges <3
Q: Har du sett vampire diaries?
Q: Hva kamera har du? 

Hvor du kan finne meg

Jeg har da klart å dra meg selv fram til dataen for å skrive dette innlegget. Det er ikke verdens mest interessange innlegg, men ja. Jeg skal da ligge ut steder der du kan finne meg, følge meg, og bare stalke meg.Facebook - Blogg fanpage (Link)

Instagram - annc97

Snapchat - annc97

Kik - ann.cathrine

We<3it - anncathrine

Skype - ann--cathrine

Blogges <3

Back behind the desk

Hei, nå er jeg tilbake ved bloggens side igjen. Jeg har vært vekke alt for lenge, men nå har jeg fått et kamera som jeg kan ta bilde med. Forje uke, så hadde jeg vinter ferie, og da var jeg hos pappa. Siden han ikke bor så langt fra Sverige, så var vi innom der, og det betyr at jeg fikk masse nytt (bilde under). 

Egentlig har det ikke skjedd så mye siden sist. Jeg hadde bursdag 1. februar (det siste inlegget), og da var jeg på kofirmasjons leir, den var sånn halveis grei.. Skal konfirmere meg 8. juni, og det gleder jeg meg sykt til. Er så klar for å få gjort det!

Men nå skal jeg lage meg noe kvelds, og så skal jeg gjøre noen lekser.

Blogges <3
Q: Hva var det siste du kjøpte?
Q: Har du konfirmert deg?