april 2010

Bilder...Her er naturgfagbøkene mine :SHer blei eg litt sur (LoL)

Men hade <33 glad i dere <33

Boooring

Hei vi har jo sån fri uke idag, men eg måtte gjøre noken lekser fra sist uke i naturfag fordi eg ikkje hadde gjorrt dei godt nokk eller noke sånt ! Blei syykt irritert, men eg blei heldigvis fort ferdig med det (:  Men bare så dere vet det så kommer sansynligvis jorden til å gå under imorgen ! Og det er fordi ein sykt kul og sprø veninne avmeg kansje skal ligge hos meg : D

Hade <3

Men eg er med i ein konkuranse for å vinne biletter til "the last song" som virket som ein veldig gøy film så eg legger ut traileren (:

thelastsong

Bilder

Kommer ikkje til å skrive så mykke, men ligger inn bilder :DDet blei litt dårlege bilder :(Trommene, og hode på ein eller annen kis :)Pianoet, og hodene på to jenetr (LoL)Isen vi fekk etter konserten (spiste 3 beger )Og sån gjekk eg : D

Men hade no stikker eg
Glad i dere <3

Konseeert

Hei vist dere har god hukommelse husker dere sikkert at eg var på konsert idag. Då når vi kom til der konserten skulle vere stod eg på andre rad, men ettervert blei eg dytta bakover og sto på fjerde rad! Alle dytta så sjukt! Men det var driit gøy sellom (: Det var ein sån kis som kom bort til meg også sa han hei og likosm tok meg i honden.Også dytta eg nesten av han kapsen med eit uhell også tok han camsen oppo hodet mitt (LoL)

Det kommer inn mere om dette seinereidag, men no må eg spise middag så hade <3


Nice !

Åeee

Eg fekk ikkje tid til å skrive igår fordi eg var så sliten og trøtt, men no skriver eg :D. Eg er syykt hes i halsen og idag på skolen var det ein person som kalte meg "miss håse gås" eller noke sånt. Men eg kan ikkje bli syk for eg skal på donkeyboy konsert med klassen imorgen :D Vi skal gå i ein halvtime før vi kommer oss til konserten! Og det er meldt skikkelig mykkje regn! : /

Men eg skal vere med Sigrid snart også skal eg få tid til å lese noken blogger før ho kommer så eg må stikke no <3Snakkes <3

Kiiiino

Eg skal på kino med noken venner idag og eg gleder meg så sjukt! Vi skal se remember me : D
Men eg får ikkje skrevet noke mer idag tror eg så fekk bare dette lille inlegget her (:
Eg har klipt meg : D Sykt kort! Søsteren miin klipte meg igår (: Blei veldig fornøgd med det<3
Men eg må spise frokost no (: SnxPent eller?

Header <3

Hei er det noken som har lyst til å lage ein header til meg? Då ville eg blitt veldig glad <3
Vist du vil lage ein til meg så skriv ein komentar.  Her er n oken bilder du kan bruke (:Du kan bruke ein av disse vist dui vil <3

Yeey

Eg er med i ein konkuranse på Birte sin blogg. Du kan vinne øredobber (: Bare sjekk ut og legg igjenn komentar til ho !

Byyyye <3Kule sant!

Picasa (:

Hei eg innstalerte picasa tidligere idag, men er skikkelig amatør! Hederen laaget eg idag med picasa...Likte dere den ?
Men ville blitt glad for komentar på headeren(:

Likte dere den?
Likte dere den ikkje?

Hmmmmm
(:

Omg!!! + kino : /

Eg kjeder ræven av meg! Det er ingenting å gjøre på for tiden! Kan dere hjelpe meeg? Eg har ingenting å gjøre eg kjeder bar eræven av meeg! Hjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!

Men gleder meg til søndag for då skal eg på kino med noken venner...Vi skal vere der heilt uten foreldre :D Gleder meg så sjukt! Dedt kommer sikkert inn noken bilder og (: Men gruer meg litt til inatt for ein veninne skal ligge hos søsteren min og dei kommer til å vere kjempe hypre!
Men stikker skal se NCIS  det er  kjempe gøy (: hehe LoL

Haaade <3
Glad i dere <3

Føtter i lange baner ;D

Hehe kult eller ? Sykt NICE  ville no eg sakt : D

-.-

Eg er endelig ferdig med leksene ! Det var bare ein lekse som var gøy, og det vaar ein der vi sjkulle remixe ein sang fra donkeyboy. Gleder meg sykt til konserten dei 28! Men egf fekk ikkje tid til å skrive igår for eg var hos Silje. Vi møltte på noken andre venner i klassen  og var med dei og (: Vi tok mangen bilder, men ho har alle (du kan gå innpå hennes blogg der ser du noken av dei(: ) Eg reiste hjem 21:30, noke som var veldig seint (tydeligvis). Men, men.

No sitter eg her og gomler i meg chips (:

Mmmmmm

Snakkes då<3

Tuur <3

Hei meg og sigrid har vert på tur idag.Vi skulle egenrtlig gå opp på votlofjellet og skrive oss i ein bok, men eit sted vi stoppet var så fint så vi blei der <3 Vi gjekk hjemme fra sån srkia kvart over 3 og gjekk hjemover klokken 5 eller litt etter(:
Vi hadde det kjempe gøy men glemte å ta noken bilder :( ellers kunne eg vtatt inn noken <3 Eg er litt øm i beina no fordi vi hadde skikkelig tong gym + eg gjekk på tur ikkje lenge etter!
men må logge av no(:
Snx <3

Liker dere å gå på tur?

Hei

Hei eg kjeder meg litt. Skal prøve å fikse litt på designe mitt etterpå(: Håper dere komenterer om dere liker det <3
Sitter og ser på veret no ;D alle snakker jo liksom om den islands asken greien! Eg hadde ALDRI tørd å sitte meg i eit fly no med det første! Ein ting er det at du kjører til landet men ikkje kommer deg hjem igjenn! Men du kan faktisk styrte mens du er oppe i luften!

Hadde du tørt det?
Ka synst du om det nye designe?

siiilje97.blogg.no

Hei eg er med i ein konkuranse på siilje sin blogg. Vi kan vinne solbriller. Ta ein titt sjøl dere <3
Eg tar inn eit bilde av brillene (vi kan få dei i flere enn disse fargene tror eg)Likte dere brillene ?

siiilje97.blogg.no

Hei eg er med i ein konkuranse på siilje sin blogg. Vi kan vinne solbriller. Ta ein titt sjøl dere <3
Eg tar inn eit bilde av brillene (vi kan få dei i flere enn disse fargene tror eg)Likte dere brillene ?

Paint

Her er bildene eg laga <3


Sjekk den søte babyen <3Lol

Kule bilder eller?

Heei <3

Hei <3
Eg er veldig glad akoratt no (: Vet ikkje koff men føler meg litt glad LoL.
Har ikkje fått tid til å ligge inn dei nye klerene miine.Sorry men har glemt det og no gidd eg ikkje ( ;D )
Men tilbake til det eg har gjort idag. Eg har vert litt på msn.Stod ikkje opp før klokken var 11:50 men vokna sån i 8 tiden LoL. Innpå msn var det nesten ingen som ville svare meg, og eg holdt på å KLIKKE.Men noken svarte jo då.Har painta litt idag og! kan ligge ut dei to bildene eg laget etterpå.

Men ser på tv så stikker eg <3
Haade <3
Love ya<3

Hello

Hei eg fekk ikkje tid å skrive den 14 og 15, men no kan eg.På skolen idag hadde vi sån derre powerpoint presentasjon foran klassen.Meg og ein som heiter Birte hadde det sammen.Vi hadde om manchester united! Ikkje dety at dei er gode for dei suuuger! For det er liverpool som er aller best av alt!
Men, men kjeda meg litt på sko.len enkelig (som vanlig). Men no må eg gå skal ta ein telefon til ein veninne for å spøøre om noke ;)
Snakkes buddie <3


Oooopsi ; D

Hei har ikkje skrevet på så lenge men det var ingen så leste uansett : ). Men eg har vert ute idag! Gjekk litt rundt i skogen sammen med ein veninne :D Vi gjekk opp til ett sted der det var sauer, også løp dei ned til oss.ALLE SAMMEN !!!! var litt ekkelt, men tror dei trodde vi hadde mat. Gjekk litt rundt før vi gjekk hjem.Når vi var inne hos meg så ho på klerene eg hadde kjøpt..(kan kansje få inn eit bilde imotrgen)
Men eg må gå no skal gjøre noke (:
snakkes love yaa <3