april 2011

Mmm nam

Hehe, no har eg spist oreo milkshake og frukt :) Eg har spist melon, jordbær og ananas :D Det var kjempe godt, og det var jo litt sunt med frukt då.. Ikke bare en sukker bombe..
No sitter eg her å ser på norske talenter med mamma og jeanett. Det er kooz!

Rått!Også koser eg litt med denne mydlingen <3

Men Blogges ;) <3

Ka har du gjort på en deilig fredag ??

Ann Cathrine party

Hei, har ikke gjort noe spesielt idag. Har kunn øvd på en samfunnsfag prøve vi skal ha imorgen.. Stress.. :/

Men over til overskriften. Hehe, har funnet ut at eg skal ha litt party i helgen. Skal lage cupcakes, vafler og oreo milkshake. Men ikke tro eg inviterer deg! Mamma får så vidt komme ;)

En av de første bildene eg lå ut av  meg sjøl :P

Men no må eg øve litt mer på prøven min :)

Blogges ? <3

Ka skal du i helgen ?

Idaag

Hei, tror eg tar bildene en annen dag siden eg ikke har så mye tid no.. Istedenfor skriver eg litt om min dag idag.

Har ikke skjedd så veldig mye som vanlig. Men eg var på butinnen med mamma.. Der kjøpte vi sko til begge, is, matvarer, belter, vaffeljern og vaffelrøre.. Matvarer går innom sånn du spiser og drikker, men måtte si eg hadde kjeøpt vaffel røre :P

Idag har det vert gaske varmt ute synst eg ;) Full sol og varme. Ikke like varmt som i England, menm varmt. SÅ då måtte jo eg gå i shorts... Gikk ikke i shorts på skolen, men med en gang eg kom hjem tok eg det på meg ;)Shortsen kjøpte eg på primark, singletten på en eller annet market. Og jakken kjøpte vi på en randon butikk. Kjøpte den kunn fordi det var kaldt en kveld og det var litt langt hjem.. : )

Her ser du fjeset mitt og ja.. + sokken som er kjøpt i norge.. Resten er kjøpt i England/London vist dere ikke skjønte det ;)
Vet bildene ser litt rare ut, men hadde ikke selvutløser, og måtte ta de sjøl..Her har du meg og ja.. :)

Blogges <3

Hatt en fin dag dag ??

Har du vert i England ??

Now i'm back from sunny and warm England

Hei :D
No er eg tilbake fra england.. Er ikke så koselig å dra hjem derfra. Det var kjempe varmt der alle dagene vi var der. På tirsdag når vi kom, kjørte vi i ca 2 timer fra flyplassen til hotellet. Det var egentlig ikke noe ordentlig hotell, det var bed and breakfast. Men det  var god mat, og koselig på rommene. Vi kom til hotellet i 12 tiden tror eg.. Vi kjøpte litt mat på veien, men vi lå oss med en gang vi kom til hotellet.
På onsdag sto vi opp i 7 tiden for å få frokost. Så gikk vi og kledde på oss. Vi så oss litt rundt i gatene rundt der vi bodde før vi reiste til London i halv 11 tiden. I London var vi først på akvariet rett ved london aye/ eye (eller ka no det var..) så gikk vi å spiste middag. Etter middag vi en omvei for å så shoppe på primark. Grunnen til at vi gikk omvei var at vi stolte på mamma som ikke har litt retningsans i det hele tatt!.. Men men. Neeei, glemte at før vi var på primark var vi inom en stor leke butikk med 5 etasjer. Der kunne chtistine ( 8,5 år)  og Camilla (3,5 år) lage seg bamser. De skulle ha de soft, men basene ble jo knall harde !! På lekebutikken kjøpte vi et Wii spill. Haha, csi. Det er kjempe gøy;). Så var det jo primark.. Var ikke så stort utvalg der denne gangen, men eg klarte no å bruke mest penger der av alle :P Vet eg er god ;)På torsdag var vi og å shoppet. Men ikke like mye. Vi satt oss ned med starbux for å ta en liten pause. Og då ringer jo pappa for å spørre om vi vil komme å møte familien. Seff vil vi jo det. Så vi får veien foklart og går til der.  Med "Riverside in" fant vi de. Vi satt oss ned å snakket og besttilte litt pomfr. VI fikk noen pomfrier i en liten bøtte. Etter å ha sittet der en liten stund. Gikk meg, jeanett, mama, pappa, anneberit, christine, Camilla, tante Anna, Tante Grd Eli og Mary til et senter for å leite etter sko og kjoler til bryllupet.Etter det gikk vi hjem og seinere reiste vi hjem til Peter og Maxine. Det er foreldrene til en av de som skulle gifte seg.. VI var der ca en time før vi gikk hjem for å legge oss.
På fredag var vi og å shoppet. Vi var på et senter. Fant ikke så mye der egentlig. Så vi gikk ned i byen rundt hotellet. Vi satt på starbux igjen. Og der kom pappa. Vi ble enig at vi skulle vere med de. Så då gikk vi til et marked. Vi gikk litt rundt der og så gikk vi til en pub. Etter en stund fylte stedet seg opp med familien vår. Vi var der en stund før vi walket hjem over. Når vi kom til hotellet fant vi ut at meg og jeanett skulle vare barnevakt og så skulle mamma og Anneberit ut  med familien.

Lørdag kan eg snakke om imorgen eller overimorgen..

På søndag sto vi opp i 8 tiden.  Vi reiste fra hotellet i 10 tiden (på morninngen) Vi ventet på flyplassen før vi fikk komme inn på flyet. Vi fant då ut at vi satt på første klasse :D Der fikk vi gratis mat og drikke. Vi fikk jo det på flyet til og då. Men her kunne du velge mellom kylling eller pasta til mat. Også var det 3 retters. Salat til forett kylling eller pasta til mat og en appelsin is / gele greie til dessert. Vi fikk og cola i knuse glass med sitron og isbiter. Det var sykt deilig..Ja, på torsadg på det markede kjøpte eg hårfarge. Så på fradag farget eg håret mitt. Sikkert ikke alle som ser det, men men..

Imorgen ligger eg sikkert ut bilder av ting eg har kjøpt i England. Eg tok ikke så mangen bilder av england..

Blogges <3

Jaja, då er dagen snart kommet

Ja, om en halv time er dagen eg skal reise kommet. Som  dere vet så skal eg i bryllup i england. De som skal gifte seg er 3 meningen min ;)  Gleder meg kjempe.

Eg kommer ikke til å blogge imorgen, for  eg har ikke pakket endå ;) Også kommer eg ikke til å blogge før eg kommer hjem ;). Eg har på en måte lagd meg en regel om at eg ikke skal vere på data når eg er på ferie i utlandet ;)

Men no ligger eg meg siden eg må få meg opp så eg får tid til å pakke imorgen ;)Jada, en stund siden då men.. :P

God påske alle sammen: ) <3

Dakar mikkel pusen miin &lt;3Hei, ja no har mikkel fått barbert vekk flokene sine. Vi hentet han i 2/3 tiden. Då fikk vi vite at vi måtte slanke han, noe som ikke er så lett siden vi har 4 andre katter i tilegg.Sånn ser han ut no.. Sårry for litt dårlig bilde.

No ligger  pusen og sover på fanget mitt. Noe han ikke pleier å gjøre. Han er veldig sliten etter bedøvelsen, men er nok oppe og går imorgen :)

Jada, her ligger pusen min <3
Nei der gikk han :/

Men no skal eg vere litt usosial med å lese blogger og vere på facebook :)

Blogges <3

Dagen før den ikke så spesielle dagen

Hei hei. Jada, idag er det dagen før påskeferien. Alle er vell kjempe glad for at det er påskeferie imorgen. Men eg gleder meg mer til tirsdag. For då skal eg ta fly til hightrow (eller noe) som er litt utenfor London. Der skal meg og familien min bli hentet av noen, som skal kjøre oss til hotellet. Vi skal i bryllup lørdagen og reiser hjem søndagen. På enten onsdag, torsdag eller fredag skal vi innom London for å vere litt kule. neida, vi skal innom akvariet og primark, også skal vi innom leketøysbutikken. Vi skal jo innom flere steder og seff. En av de er starbux! Herreggud, eg gleder meg til å drikken de deilighetene.. <3Ja, vet den er gammel. Men fikk ikke inn ett nytt ett -.-'

Men no må eg nesten legge meg,, såååå

Blogges <3

Eg hadde aldri trodd det...

Hei, ja sårry for hurry inlegget igår, men hadde sykt med lekser.. Og når det gjelder mobilen eg fikk igår....... eg elsker den! Den er eid. Spesielt i forhold til de eg har hatt. Det er en though (eller kordan det skrives..). Den har ikke blits, men tar gode bilder forde. Eg fikk med et minnekort på 2 gb, men hadde allerede ett på 4 så då bruker eg det. Har ikke fått til helt det med å ligge inn musikk og sånn endå. Så vist det er noen som har denne mobilen, ville eg blitt glad for litt hjelp ;) (nei, gidd ikke lese bruksanvisningen... :D )Sånn ser den ut bak...... og sånn ser den ut forann :)

Eg hadde aldri trodd eg skulle gå rundt med en sånn i lommen. Eg har alltid hatt sånn nokia taper mobil, men no går eg rundt med denne skjønningen :D
Er kjempe glad for at mamma kjøpte den til meg (eg var med) for den eier sykt :PMen, no blir det litt lekser før eg går ut i det nydelige været :D

Blogges lesere <3

Ny mobil

Hei eg har fått ny mobil :D

Sorry men kan ikke ligge ut bilde eller noe. For eg må gjøre leksene mine :/

Blogges <3

15 fakta du kanskje ikke viste om meg

Ja, har ikke gjort noe spesielt idag så då skriver eg noe fakta...

1. Eg har 3 storesøstre og er minst i klassen.
2. Eg er ikke så veldig sunn.
3. Eg er veldig glad i rolig musikk og gammel musikk, men og rock/pop.
4. Hjemme har eg 6 dyr. 1 hund og 5 katter.
5. Eg er 15 % irsk, 2% stril og 73% bergenser
6. Hater edderkopper.
7. Eg er tante til 3 gutter og 3 jenter.
8. Eg liker bedre å bade i sjøen enn i et vann
9. Eg er veldig lys i huden.
10. Eg er født 1. februar 1997 klokken 10.47 (ca)
11. Du ser meg offtest smilende.
12. Eg elsker å vere kreatis som å male, tegne og ta bilder å sånn
13. Har lite å gjøre på om dagene
14. Er veldig følsom når det gjelder noen ting.
15. Er veldig glad i alle vennene mine, og selvom vi har hatt en dum krangel vil eg uansett vere glad i de : )

Jada, her er då faktaene. Noen viste kansje noen av de fra før då. Men jaja :)

Blogges <3

Går snart ut og soler meg i skyene

Haha, vet det hørest dumt ut, men det er kjempe varmt ute. Og det er ikke bare skyer heller, for bak skyene er det alltid sol. En stor sol betyr mye varme, men selvom det er varmt må det jo gåann å koseseg med litt kakao :D

Mmmm <3 Kjempegod :)

Og selvom det er sol må du ikke vere ute heller. Du kan faktisk sitte inne å se på søsteren din spille sims, sånn som meg :) Ganske koselig, men går meg kansje en tur på fjellet seinere vist veret holder seg :)

Blogges <3

Q: Flere som har sol ?
Q: Ka skal du idag ?

Alex Rosèn er min månends kjente

Hei, ja. Det står vel klart nok i overskriften;) Eg synst han er kjempe kul, også er han morsom når han er skikkelig med, på en måte. Som på norske talenter når en person er god, så får han sån skikkelig kul stemme :)

Hehe : )


Fant den på google, den var litt morsom :D

Men eg glemte å ligge ut sangen igår så tenkte eg kunne ligge den ut idag ;)Også må eg jo ha et sjøldigger bildet av meg sjølog då ;)

Blogges <3

Q: Flere som liker alex rosèn ?
Q: Kost deg denne lørdagen ?

Påske tulipaner + dagens sangSorry eg ikke har blogget de 2 siste dagene, men fikk meg seriøst ikke innpå bloggen. Uff a meg. Men men, jaja

Men vet dere hva? Hagen våres er full av påake tulipaner. Lilla, og vite tulipaner som kommer opp av jorden. Først var det bare noen få, men no er det komt flere. Synst det er ganske mangen egentlig :PSe så fine :DHadde med meg de fine hundene med meg ut og jeg :D

Blogges, og koz dere videre på fredags kvelden ;) <3

Parfyme

No er eg medpå en ny konkuranse,for å få en parfyme denne gangen. Fikk ikke noe sist gang,men kan alltids prøve igjen ;)

Yey me :)

tajsample

Favoritter

Hei, eg fikk lyst å skrive om mine favoritter på dataen. De er litt kjedelige kansje, men men.?Her finner du det, og....?

...Sånn ser min ut.

1. Mary poppins - Supercalifragilisticexpialidocious. Kjempe morsom sang, med litt vanskelig tekst

2. Ulrik munther - life. Kjempe fin sang, med en flink sanger

3. Torstein - svikter aldri igjen. Kjempe fin sang, med god mening

4. Ulrik munther - my own littel heaven. Kommer i godt humør av den

5. Ulrik munther - change your mind. Er litt koselig, men dårlig kvalitet på videoen

6. Mors rebeller - vennskap remix. Liker rapping

7. Aviation - you were my everything. Rolig sang som får meg til å tenke

8. Deestylistics - Always and Forever. Rolig sang som får meg til å tenke

9. www.camillarose.blogg.no/. Leser den for å se tegningene hennes, de er kjempe gode

10. www.jsmithandjb.blogg.no. Leser den fro fakta om jaden smitt

11. www.pantra.blogg.no Er med på en konkurransehos henne

12. www.simsforum.no/26/juksekoder-til-sims-3 No når eg har begynt med sims må eg jo jukse litt

13. www.jaksparov1999hotmailcom.blogg.no nettopp begynt å lese den, men den virker god

14. www.larsogtobi.blogg.no Venter på svar på spørsmålsrunden dies, også er det en god blogg

15. www.hamun.blogg.no God blogg, nettopp begynt å lese den

Også de som ikke er på listen, men som eg er innpå.

1. www.gerhard97.blogg.no Han er ukensblogger. Har lest den lenge og den er kjempe god

2. www.plettenbloggeren.blogg.no Kjempe god blogg

3. www.ajworld.blogg.no Veldig god blogg, dumt hun ikke blogger ver dag. Men hun er kjempe morsom

4. Do - We're in heaven. Kjempe fin sang som eg har hørt på i mangen år

5. Spetakkel - kem rocker. Rappe sang som er ekstremt fengene

6. Ulrik munther - boys don't cry

7. www.ulrikmunther.com LEser den for å få litt fakta om ulrik siden eg liker musikken hannes

Jada, her var min favoritt liste då :DVet det er dårlig bilde,sorry ;)!

Blogges<3

Sims 3

Vet du ka ?? Søsteren min (jeanett) Klarer faktisk å ha rett av og til. Hun sa "om ca 10minutter kommer du til å si atdu elsker meg".Og 10min etterpå sa eg faktisk eg elsker deg.For min kjære snille søster hadde kjøpt sims 3 drømmejobb. Ble kjempe glad når eg fikk vite hun hadde kjøpt den,ikke bare forat eg er ferdig med leksene, men også fordi eg har hatt lyst å spille sims kjempe lenge no. Vi hadde klart å rote vekk den vi hadde fra før. Men no sier hun at hun skal ha den idag også kan eg få den imorgen, men dåmå eg øve på rle framføringenmin -.- +gjøre andre lekser. Off a meg !! .. Haha, har sakt deti hele dag :P Men jaja, har gjort noen av leksene til imorgen. Så håper eg blir ferdig med leksene til imorgen då ;) :).Men også :D

No skal eg kose meg med å se på Jeanett spille sims, såååååååååååååå...

....Blogges <3

Først boss så tannlege, ikke rart eg blir sprø...

Hei, idag på skolen begynte vi en time seinere fordi vi skulle plukke boss i fjeren på Herdla. Det blåste veldig, men det var godt å lukte sjølukten igjen : ). Etter vi hadde plukket masse boss fikk vi hot dog og brus. Men då når eg kom frem til spiseplassen med gruppen min, var brusen allerede drukket opp.. Like godt egentlig. Vi fikk reise hjem i 12 tiden. Når eg kom hjem var eg hjemme i sånn 15 minutter eller noe, og så reiste eg til tannlegen. Fylte igjen 2 hull. Glad for å bli kvitt de men bedøvelsen varer så lenge etterpå. Eg holdt på klikke for eg var kjempe sulten og eg fikk ikke lov å spise -.-.......
....... Etter denne forferdelige hendelsen, er det jo ikke rart eg blir litt sprø. Hehe, eg tok en del rare bilder av meg sjøl, (hadde ingenting annet å ta bilde av) men noen var jo fine då : ) Husk å ikke mobb ;)
Vet det ser ut som fingeren min er kuttet av, men den er ikke det ;)
Outfitten: Grå genser og brun thights bukse med flekker på : )

Hadde det veldig gøy med å ta bilder av meg sjøl,, MEN nevnte eg at eg hadde prøve imorgen og ??

Jadaa, her har dere 4 bilder der dere ser kordan eg skriver, å ka eg målere meg til imorgen...
Også må eg jo ikke glemmeat eg skal rett opptil siv i 8 tiden sånn at hun kan kopiere boken min... Stress...

Men blogges då : )

Q: Har du hatt like fel dag som meg ?

Ligge besøk + bilde turHei sorry eg ikke blogget igår. Men først var eg på sartor senter med Siv. Så kom eg hjem å ryddet litt rundt i huset og så gjikk eg opp til Siv for å vere med henne : ) Eg lå hos henne. Lenge siden eg har gjorte det, dette var første gangen eg gjorde det etter at eg flyttet ut her ;)


Vi laget en milkshake som heter "Oreo dream"

Oppskrift: 2 desiliter melk, 2 desiliter sjokolade melk, en halv pakke oreo kjeks og 4 kuler vanilje is. Og vist du vil kan du tilsette toppipng krem : )


Nam :p Topping in my <3 (heter egentlig "krem topp")

Det smakte kjempe godt! Vi koste oss med denne herligheten mest vi så på "kick-ass". hehe, den er morsom den :P Etter filmen var vi blitt litt sånn sprøe så vi tok topping i fjeset :) Det var koselig helt til eg merket at eg stinket topping -.-  Etterpå for å få vekk lukten tok vi på oss ansiktsmaske, då luktet vi litt bedre heldig vis :D
Vi lå oss i halv 2 tiden. Neste dag gjorde vi ikke noe spess, satt på dataen.. Kom hjem derfra i 4 -5 tiden : )

 

 

Fredag: På fredag var eg på en bilde tur med Siv og Marte :D Vi skulle egentlig ut for å ta bilder av ender, men de var ikke så veldig fotogene.. Vi gikk oppover mot berland, og tok bilde av en elv som var der. Så gikk vi innover mot berland og tok bilder av en elv som var der. Og så gikk vi inn til et vann. Var ikke noe serlig der egentlig.

 
Eg tok en del bilder av elven. men klarer ikke ligge de inn.... Off a meg.

No var eg egentlig tenkt å kose meg med ett stykke pizza, men søsteren min klarte jo å glemme at eg ikke spiser mais. Så det blir nok ikke noe kos der nei :(

Blogges <3

Jippi ! No hopper eg opp og ned på gulvet...

Hehe, fikk lagt inn bildene som eg ikke fikk lagt inn igår. På bare 10 min, tenk det :P


Renate

Meg og Renate :D

Beina til maria og renate :P

Siv :D

En sko i et vindu xD

Siv, Maria og Renate : )

Renate, meg og Maria

Renate, meg og Maria

Maria, Renate og Meg

Jada, oss 3 også kine i bakgrunnen ;)

Nederst: Meg, Maria og Renate Andre: Simone og Bededikte og Opperst: Kine :D

JA, de samme ;)

Renate, mara, meg benedikte, simone og kine

Odd magne, renate, simone, benedikte, maria, meg og Andreas j

Renate, maria og amalie oppi hjørne der :P

Maria og renate


Også slutter vi med et bilde om meg : )