april 2013

Du vet du er på landet når..

.. Du kan stå på hender midt i veien uten å bli påkjørt

.. Du er omringet av gårder

Er på Voss hos søsteren min nå, så har ikke fått blogget, tok disse bildene tideligere idag.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du holdt lam før?

Selfies?

^ Starfish! 

Kalles det egentlig "selfies" om det ikke er du som har tatt bilde av deg selv? Vel, dette var hvertfall noen bilder som søsteren min tok på lørdag, til konfirmasjons bilde mitt. Det er ikke lenge til nå, sendte innbydelsene i dag, så nå begynner virkelig presset! Juni, det blir en stor måned det!

Idag har jeg bare gjort lekser, så nå har jeg nesten ikke lekser resten av uken. Ikke tenk jeg er helt gal og sprø og nerd og sånn, for vi hadde bare en lekse til imorgen, og resten av uken hadde vi ikke lekser, pga prøve eksamen på fredag. FY SØREN jeg gruer meg! Så jeg blogger nok ikke på torsdag, med mindre jeg poster det på forhånd.

Blogges <3
Q: Har du hatt prøve eksamen, gikk det bra?
Q: Likte du bildene?

Studded braJeg har fått denne nydelige gaven fra verdens beste Ingunn, og jeg elsker den! Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, siden det var en gave, så kan desverre ikke linke til den, men jeg tror det var en svensk side.

Nå må jeg skrive konfirmasjons kortene mine, så de blir ferdig til mandag. Stress..

Blogges <3
Q: Likte du bh en?
Q: Hva skal du idag? 

The light in the end of the tunnelIf you can't see the light, it's not the end.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bilde?
Q: Hva har du gjort idag? 

The weekends partyingNoen bilder fra besøket på lørdag. Nå må jeg jobbe med innlevering, argh..

Blogges <3
Q: Hva skla du i dag?
Q: Hva synes du om bildene? 

Pretty pretty please!

Silvana!Jeg var i besøk igår, og da tok jeg en del bilder av skjønne Silvana. Tok en del andre bilder også, de kommer ut senere.

Blogges <3
Q: Hva gjorde du igår?
Q: Hva synes du om bildene? 

Et sjeldent synEt bilde fra mars. Kan ikke blogge idag, siden har matteprøve imorgen :O Ønsk meg lykke til!

Blogges <3
Q: Smiler du med tennenen?
Q: Har du mange prøver for tiden? 

Why do I feel like this..Hvorfor er det sånn at når jeg ser en person dø i en film eller en serie, så griner jeg mye mer enn jeg burde? Jeg finner alltid noe som jeg kan sammenligne det, med mitt egent liv. Også griner jeg, masse. Og jeg får en forferdelig følelse inni meg, der jeg savner fortiden, der alt var mye enklere, der jeg ikke måtte tenke sånn som dette.

Jeg savner at vi bor sammen som en ordentlig familie, der jeg kan se de jeg vil hver dag, og ikke 2 ganger i året. Jeg vil at de jeg bryr meg om skal kunne ha en ordentlig samtale med meg, der de faktisk hører på hva jeg sier, og ikke bare ikke gidder å svare fordi det ikke er interessant. Jeg savner at jeg ikke trengte å få dårlig samvittighet for at vennene mine ikke gjorde noe, fordi det ikke var min feil. 

Jeg hater når folk ikke vil høre på meg, eller at de hører men ikke gidder å svare. Jeg liker det ikke, fordi jeg er lei av å være den personen som ikke bli hørt, den personen som føler seg gjennomsiktig, ikke tilstedeværende. Jeg liker ikke at folk sier jeg er sur, når jeg er langt fra å være det. Det er fordi jeg ikke føler meg forstått.

Jeg liker ikke å ha det sånn som dette. Jeg vil at noen holder rundt meg og sier at det kommer til å gå bra, og det faktisk gjøre det. Jeg vil bli skjønt.

Men dette er bare minner og drømmer, og tanker. Og de pleier ikke å skje igjen, eller bli oppfylt, eller bli hørt.

Blogges <3

Anette

Tok bildene for en stund siden når jeg var med hun, og vi tok bilder i skogen. Og hadde ingen andre bilder fra idag jeg kunne poste, siden kameraet var tomt for strøm. Anette (<-- linket)

Blogges <3
Q: Har du lest bloggen hennes før?
Q: Hva synes du om bildene? 

Room inspiration

Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder i går, siden det begynte å snø og sånn drit (noe det gjør nå og..), men jeg hadde heldigvis noen andre bilder. 
I dag skal jeg egentlig ikke så mye. Kanskje lage en kake, og øve på fremføring. Ellers skal jeg bare slappe av. 

(Alle bildene tatt fra Anette sitt rom)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i helgen?
Q: Hva skal du idag?

Sleeping cat

Var hos Anette igår, sammen med Sara. Vi gjorde egentlig ikke så mye, spilte wii, og så på film. Skal opp der senere idag og, forhåpentligvis får jeg tatt noen flere bilder.

Men siden jeg var der, så måtte jeg utnytte den forferdelig rolige katten henens. Blogges <3
Q: Liker du katter?
Q: Hva synes du om bildene? 

Can I fly around here?

Hei, sykt lenge siden jeg har blogget nå, sorry! Men jeg har virkelig ikke hatt noe blogg lyst, desverre.. Men nå skal jeg prøve å få blogget hver dag.

Har ikke skjedd så mye i det siste, egentlig. Har hatt en kjempe fin påske, med venner, og familie. Har vært sol her hver dag helt siden påsken begynte, og det er helt nydelig! (Bortsett fra den ene dagen der det snødde som søren..) Gleder meg sykt til sommeren, og alt som følger meg.

Jeg fant disse 2 inntrengerene i stuevinduet for noen dager siden (2 forskjellige fluer). Så jeg tok bilde av de, siden, ja, jeg er rar. Grunnen til at den nederste faktisk står på hånden min, er fordi katten min ødela vingene på den da hun prøvde å spise han, haha. Ble egentlig ganske fornøyd med de, fikk med en del detaljer.
Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Mener du fluer er irriterende? (Jeg gjør!!)