mai 2011

Imorgen begynner tentamene

Hei.
Imorgen begynner eg med tentamene mine. Vi skal ha heldags i Engelsk. Gruer meg litt, for er redd for å skrive masse feil. Men pleier å gå bra.. Sist fikk eg en 4+. Er sånn mitt på treet..

No har eg nettopp spist middag. Så eg sitter eg å spiser is, og ser på sånne tegneserie greier med niesen miin : )

Ett bilde eg redigerrte :)

No er eg tenkt til å øve litt til tentamen imorgen.. ;)

Blogges <3
Q: Har du hatt dine siste tentamner?

8 ting du kansje ikke viste om meg..

1. Eg er tante til 6

2. Eg liker ikke grønsaker, ikke fisk heller

3. Eg har gått på fotball, men måtte slutte.

4. Eg har flyttet 3 ganger

5. Eg Hater rommet mitt

6. Eg er kvart irsk og resten

7. Når eg kjeder meg pleier eg av og til å ta sprøe bilder av meg sjøl.

8. Eg er singel.

 

Hadde ikke noe annet å blogge om idag. For det eneste eg har gjort det er å sove, sitte på plass en sove sofa og øve litt på en musikk prøve vi har imorgen.. Ikke mye å skrive om ;)Ser ut som eg har fått blåveis x)

Blogges <3

Min kjedelige dag.

Hei, idag har eg egentlig ikke gjort annet enn å sove, rydde og spise..
Meg og jeanett har ryddet hele rommet mit.. Det så ut som en giantsik bombe hadde tatt over rommet mitt. Men med litt hjelp(mye) av sin snille søster så fikk eg ryddet det til slutt. No har eg bare igjen å rydde litt klær på plass. Har ommøblert og. Har sittet sengen bak døren og klesskapet og skriveboret i motsatt side på en måte. Vanskelig å forklare ;)
Men har ryddet "mellomrommet" litt og. Vi skal kjøpe en sovesofa som vi skal ha der. Og det sto mangen esker der, så det måtte vi få fllyttet. Det har jo gått bra då :)

No sitter eg bare å ser på nyheter sammen med mamma. Og spiller bubbel på facebokk :D Det er veldig gøy. Men du blir litt hekta på det (eg hvertfall) x) Tror eg kansje sitter5 me ned å spiller litt sims3 snart ;) <3

                                

Sorry, for et bilde eg nettopp har hatt. Men været er så dårlig at e ikke på laste inn et nytt ;) <3

Blogges <3

Blogget eg ikke igår heller ?? Sprøtt!

Hei.
Sorry for at eg ikke har blogget de 2 siste dagene. Har bare ikke hatt tid. For på freda øvet eg på årøve hele dagen, bortsett fra når eg var i banken. Og igår var eg på diskotek.

No gjør eg egentlig ingenting. Sitter å ser på gamle episoder av buffy, og er usunn :) Også nyser eg -.- Stress, nyser ofte for tiden...Heihei :)

Men blogges, snakkes kansje seinere vist det sjer noe spennende ;) <3

Neglelakk

Hei, no har eg nettopp tatt på meg neglelakk.. Eller, den har tørket då.. Men vet ikke helt om eg liker den, så eg spør dere.. Er den fin ??Litt dårlig bilde, men dere ser det..

Idag, skal eg bare gjøre litt lekser og kansje lese litt i boken min :)

Men KA SYNEST DERE ??:)

Blogges <3

this day plus a littel tomorrow

Hei.
Idag har eg ikke gjort annet enn å se på film og høre på musikk :) Ganske koz å ta det med ro. :) Lurer på ka film eg kommer til å se imorgen. (vist eg gidder) Men så har eg prøvd å laste ned musikk idag då. Noe som ikke gikk bra, desverre. Men ligger ut en sang som eg har prøvd å laste ned :)

Så var det imorgen då..
Imorgen skal 8. klasse på skolen vår ut i sånne bedrifter på Askøy for å se ka de driver med på jobben sin. Men siden alle ikke kan gå på alle plassene, så må vi skrive ned sånne tåpelige spørsmål. Irriterende. Og mer irriterende er det at eg ikke får gå på brann stajonen! Var der en gang når eg gikk i barnehagen :). Vi har bilde av meg med en brann hjelm på, ganske søtt bilde egentlig :p <3

Men no skal eg legge meg. Sorry for at eg har skrevet så seint i det siste. Eg har bare ikke følt for å skrive tideligere, når eg ikke har gjort noe.

Kjeeeeedelig dag...

Herregud så kjedelig dag eg har hatt idag. Har nerdet i hele dag.
Når eg kom hjem så så eg "Angels fall" (som var driit gøy), så så eg "the boy in the striped pyjamas" (trist, men god) sammen med  mamma. Så har eg bare vert oppe på rommet å ryddet litt. (ble ikke mye rydding nei) Det ser fortsatt ut som et bombenedslag +++++.

No skal eg legge meg sååå.. <3
Natta <3Blogges <3

Min lørdag.

Idag når eg våknet, gikk eg rett i dysjen. Så gjorde eg meg klar til å gå i bursdagsbesøk til Siv. Når eg kom opp til henne klokken 3 så åpnet vi gaver og så spiste vi. Av meg fikk hun et bilde av meg og henne og 200kr. Og av Amalie og Anette fikk hun tegnebok, blyanter og sminke.
Når vi var spist og alt, så reiste vi til Bergen for å se Pirats of the Carabeen i 3D. DEn var kjempe gøy! Anbefaler den masse :)
Her er noen bilder fra dagen:

Eg tror det står at den heter "On stranger tides"
Bursdags barnet. Gratulerer med daen Siv <3Amalie <3Aette <3Også meg..Disse klærene gikk e med :)Haha, mislikket bilde, men det var litt morsomt ;)Sånn så eg ut fremfra. Du ser vel også det at eg hadde sånn greie på toppen :)Vist du ser det, så har eg kreppe den ene siden av håret mitt.Siden eg ikke er i besøk lenger så har eg skiftet klær. Så no går eg i dette :)
Eg skal si dere en hemmelighet og.. Eg må lære meg å smile på bilder... -.-

Men Blogges <3
Q: Ka har du gjort på idag ?
Q: Kjenner du noen som har bursdag idag ?? :)

Har du hørt det + fredags outfit

Hei, har du hørt at Harold Campings mener at verden skal gå under imorgen. "Predikant Harold Camping mener starten på undergangen blir 21. mai og fem måneder senere vil hele verden og universet bli fullstendig utslettet. Bare kristne vil da få adgang til himmelen." som det står i teksten. Her, er en link til teksten eg har lest fra.

Eg vet ikke helt om eg tror på det. For han har og sakt i 1994 at verden vil gå uner. Men etter alt om har sjedd. Jordskjelv i japan, tornadoene i usa, så mye dårlig nedbør. Så får det meg til å tenke. Men tror ikke det sjer.
Eg vil virkelig ikke at verden skal gå under imorgen, for eg skal i bursdag besøk til Siv imorgen. Hun blir en liten fjortis imorgen ;) Vi skal på kino å se "Pirats of the carabeen" (eller kordan det skrives).

Men så går vi over til fredags outfiten..


1. Ignorer at eg ikke smiler, og ser veldig sur ut.!.
2. Sorry vist bilde ikke er fint, mamma er ikke  verdenst beste fotograf ;)

Idag har eg gått med en blå genser fra Cubus, og en mørke blå "høylliv" bukse fra England :)

Men no skal eg... ingenting, kan sikkert lese litt :)

Blogges <3
Q: Har du lest dette?, isåfall tror du på det?
Q: Likte du outfitten min ??

Fremføring er det verste

Hei, no sitter eg her å øver på en teit samfunnsfag fremføring eg skal ha imorgen. Vi skal ha den foran a og b klassen på Herdla.  - Hater fremføringer. Får alltid 4 + eg hater når alle står å ser på meg. Har på en måte en liten seneskrekk.. For no kan eg mesteparten av teksten, men imorgen kommer eg sikkert til å lese nesten alt rett av arket. Stress altså..Tomat fjes...

Men så må vi jo ha en oppsig med dagen og. Og det var at eg fikk en 6 på naturfagsprøven. Ble kjempe glad. Hadde aldri trodd eg hadde fått det på en naturfagsprøve. Då har vi 2, 6ere :D
også har eg og funnet ut at eg er litt rik. Har 600 kr :) Då ble eg glad :)

Men no må eg øve litt mer på fremføringen før eg sovner.. ;)

Blogges <3
Q: Ka skal du imorgen ??
Q: Hatt noe nedsi eller oppsi idag ?? :)

17.mai

Hei, igår var det 17.mai og eg koste meg kjempe masse. Først reiste min familie og Siv sin familie til byn for å se på buekopset, eller "toget" som mangen kaller det.  Det var koselig helt til det begynte å regne. For då tok alle de ekstremt forberedte bergenserene opp paraplyene, og du så ingenting.
Deretter gikk vi på "tivoli" (ikke masse til tivoli). Vi kjøpte bare sukkerspinn og litt mat før vi gikk tilfergen for å reise tilbake til Askøy.
Då når vi kom hjem reiste vi opp til Siv. Der spiste vi middag og desert. Vi var der helt til vi skulle hjem og sove :)Vet eg er veldig svart rundt det ene øyet.. Det kalles maskara, har nettopp dusjet ;)

No har eg nettopp sett på eletriske drømmer eller ka no det het..

No skal eg lese og se på total black ou :)

Blogges <3
Q: Ka har du gjort på 17. mai ??

Natt bloggingHei, no var eg tenkt å ta en litten blogging før eg legger me :)
No er eg nettopp ferdi med en tegning (skal ligge den ut ) av en blomst. Holdt på å snakke med Ingunn, men hun skulle jo selfølgelig logge av uten å si ifra -.-. Ble litt irritert..

Esc betyr faktisk noe annet enn bare data esc. Det betyr faktisk Eurovision song contest og ;) Det fant eg ut idag, (eller igår) er ikke eg flink!
Så du på eurovision? Eg gjorde, og eg klikket på tv en xD Men herregud då, irland fortjente å komme lenger opp altså! De eide jo mye mer enn ajarbajan (ell ka no søren). Likte ikke sangen deres altså! Også stemte eg på danmark og :) Ble sur på alle land som ikke stemte på de, og hver gang noen stemte på de "danset" eg.. Ja, eg var veldig hyper ;)

Men over til tegningen:

Lignet de ?Eg var hvertfall fornøyd ;)

Men no skal eg legge meg ;)
Blogges <3

Q: Vist du så på esc, kem heiet du på??
Q: Lignet tegningen syns du ??

Shopping

Hei, idag har eg vert på shopping nesten hele dagen. Vi reiste til kleppestø senter i 3 tiden. Då var vi innpå mange butikker. Vi kjøpte for eksempel joggesko til søsteren min. Også var vi innom mangen klesbutikker for å prøve å finne en kjole til meg til 17. mai. Vi bestemte oss for å se på askøy senteret også. Så eg ikke tok den første eg likte. (noe eg er glad for). Men vi var innom dolly dimple's. Der spiste vi pizza og slappet av, før det var videre til askøysenteret.
På askøy senteret fant eg en kjole eg likte veldig godt. Det var noe med den som eg ikke kunne sitte fingeren på. Så den måtte jo eg kjøpe då :) Ligger kansje ut et bilde imorgen, må fikse på det ;D

Men kan ligge inn noen bilder av meg og min deilige skolegenser som eg fikk idag :) Den er lyse lilla og kjempe deilig :DLitt lang kansje ? Viste ikke det var sånn megalang størrelse.. jaja, kan vel bruke den som morenkåpe ;)Men kan jo brette den opp så :)Haha.. Måtte bare lige det ut. Det er spå komisk. Holdt på å falle :p

Og så til slutt..Ner bilde av fjeset som vanlig ;)

Bloges <3

Q: Ka skal du i helgen ?
Q: Gjort på idag ??

Hvordan lage kakao..(bare på gøy)

Først tar du en pose med kakao pulver.. Så heller du det oppi en kopp.
Sånn som dette

Så heller du oppi varmt vann. Du må ha husket å koke vannet før du heller det oppi.

Når du har helt vannet oppi må du røre rundt til pulveret er vekke.

Så kan du ta oppi litt melk for at kakaoen skal bli litt kjøligere

Sånn som dette gjør du.

Då vil kakaoen bli litt lysere og litt kjøligere sånn at det er lettere å drikke.

Sånn vil den se ut då.

Kansje du vil ha litt krem i og ?

Det vil hvertfall eg <3

Mmm, klar til å drikkes :)


Naam <3

Sånn. No vet du kordan du gjør det. I tilfelle du ikke viste det ;)

Blogges <3

The spider is haunting me + a teest

Ehm, ja vist du ikke kjønner engesl så står det: "Edderkoppen hjemsøker meg + en prøvee" i overskkriften..

Herregud, koffor skal det alltid vere sånn at edderkopper går til de som har fobi mot de? Har de veldig lyst til å dø eller? De derre ekle  små krypene der kan ikke vere mye smart altså.
På bussen idag, når eg satt meg ned på setet, skulle det selfølgelig vere en stygg gul edderkopp på sekken min. Eg skrek selfølgelig, noe som eg gjør hver gang eg ser en edderkopp, tenker meg ikke om, bare gjør det. Tror alle hørte det, hørte hvertfall folk som sa navnet mitt litt lenger bak. Dette skjedde altså på første stopp, og måtte sitte å prøve å få vekk den stygge edderkoppen helt til andre stopp, då kom bussdamen bak å tok den vekk :) Heldigvis satt eg bare 2 rader bak henne.
Også no isted når eg ryddet rommet mitt, fant eg en død edderkopp i stolen min, under klerene mine. Eg tok i den :'( Det er ikke koz! Eg skal NEKTE  eieren å male huset våres rødt i sommer. (Edderkopper tiltrekkes av rød farge o av rot) I tilegg så eg en edderkopp løpe på rommet mitt igår. Søsteren min var ikke hjemme, kunn meg og mamma, så den fikk vere ifred. (Mamma har mer fobi enn meg) Off a meg..

Men så var det over til prøven då.. Imorgen skal vi ha naturfag prøve som eg må øve på. Det går ikke så bra for øyeblikket, har ikke lest på alt. Og kan ingenting -.- Stress.Haha :p

Det var den dårlige tingen. Men eg har en positiv ting og..Og dette er de gode nyhetene :D Er kjempe glad :) Svarte på alle spørsmålene, men manglet litt på 2 spørsmål så då fikk eg 2- poeng.. Vist du hadde 21 poeng kunne du få en 6, så litt irritert på det då..

Men men, gøy forde ;)

No må eg øve videre på prøven min ;)
Blogges <3

Min dag idag.

Hei eg bloget ikke igår fordi at eg kom hjem, spiste middag og så var eg ute med venner til eg skulle legge me ;)

Men idag har eg ikke gjort noe spesielt. Skulle egentlig å bade i skipperen. Men det blåste så mye, så eg droppet det. Etter det har eg bare slappet foran dataen og spist...

Skikkelig koz å bare sitte å slappe !

Men har desverre klart å få neil rot betennelse i stor tåen. Det gjør ikek så vondt no, det er verst om morningen.

Men no skal eg slappe litt til med å lese blogger <3

Bloges

Q: Vil du eg skal lese din blogg ? Bare si ifra..
Q: Ka har du jort idag ?

Kvamskogen

Blir bare denne ubloggingen. For eg skal opp på kvamskogen for siste gang snart. Og då blogger eg ikke der oppe..

Men no må eg gå å hjelpe å pakke..


Blogges <3

3fjells turen med Sara og Ingunn

Hei, ja idag har jo eg gått 3fjells turen. Begynte å gå med Sara, men så gikk hun for fort for meg så eg gikk heller med Anne og Silvana <3 Skulle jo å med Ingunn og då, men de kom så lenge etter oss, også tok ikke hun telefonen sin så eg kunne ikke vente på henne.

Det var kjempe koslig. Vi kom ned til halv 1 bussen, så då var vi hjemme halv 2. Det var selvfølgelig litt slitsomt å gå i bakkene, men eg klarte no å presse meg oppover. Vi gikk først til fløyen så rundemannen. Men det siste fjellet husker eg ikke ka heter.Tok ikke serlig med bilde på turen, bortsett fra at eg tok bilde av snøen :P Så derfor bilde av meg og mikkel <3
No er eg anske sliten i beina, men fikk heldigvis ikke noe gnagsår. Det eneste dumme tingen e gjorde, som eg ofte gjør når eg skal noe sted. Var at eg lemte å spise frokost. Vet ikke koffor, men eg gjør det ofte.. :/

Men no skal eg.. faktisk ingentin. Men fant ikke mer å skrive så ...


Har ikke gjort noe idag så derfor får dere bare årsdagens blogg siden nette klikket helt fulstendig.
Skrev faktisk inlegget igår, det ville bare ikke bli publisert..

Blogges <3

Idag har vert en sosial dag. Ka sher imorgen då ??

Hei, ja idag har eg vert litt sosial.. Siv var med meg hjem etter skolen, og då koste i oss med pizza og oreo milkshake. Hun måtte gå halv 5 då, siden hun skulle på kamp. Då satt eg litt på dataen. Og så i 7 tiden syklet eg til Sara og så syklet vi til bingen.  Kom nettopp hjem derfra i skrivende stund. ;)

Men siden eg har vert så sosial idag. Ka med imorgen då? Jo, då skal eg gå 3 fjells turen. Alle 8 klassinger i hordaland skal gå den imorgen. Med mindre de ikke idder då. Eg skal gå sammen med Sara og Inunn :) Gleder meg kjempe masse til å møte Ingunn igjen! Har ikke møtt henne på altfor lenge !!!...

Men må gjøre klart til turen imorgen såååå..

Nlogges <3

Masse å gjøre.. faktisk

Sorry eg ikke b.logget i helgen..
Men på lørdag var eg ute hele dagen. Solte meg litt, men mest drev meg og mamam å fikse hagen. Den så helt fæl ut! Men vi måtte begynne med å drepe alle maurene som var der. Det var jo maur under ver stein!! Det var stress altså ;)

Og på søndag gjorde eg egentlig ikke så mye. Men brukte en eeeeeeeeeeeevighet på å lage cupcakes. Jag hadde grøn og blå glasur på :D

 Også rett etterpå begynte mamma å lage kyllingfilet, og då fikk den ene blå farge på seg.. Den smakte veldig godt :P
Var tenkt å blogge etter middagen men då  tok jeanett meg med ut for å spille bedmington, men det fant vi ikke så då bare spilte vi litt med ball ;)På bryllupet ;)

Idag skal eg kansje ut igjen med Jeanett å spille. Spørs på om leksene tar lang tid..

Men Blogges då ;) <3