mai 2012

Sommer bilder til nå

No sitter jeg i sofaen og har mer lyst til å sove, enn noe annet. Men jeg må gjøre lekser, fordi våres skole har faktisk ikke streik -.- Har fremføring imorgen til og med, og den kommer ikke til å bli så bra føler jeg :/
Men her kommer de bildene jeg har tatt i solen til nå. Tok de forresten for noen dager siden, men fikk ikke lagt de ut :/ Jeg fikk dessverer ikke lagt inn alle bildene :/ Nettet ville ikke virke noe særlig mere, så det er disse dere får, også får dere de andre en annen gang.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?

Q: Har det vært sol hos deg i det siste? 

*That feeling when you want to sleep, but you can't..

Hei, no sitter jeg i sofaen med Caruso. Har sittet her siden halv 8.. Jeg bare voknet, også fikk jeg ikke sove igjen. Ryggen min er brent som søren, og jeg er dødsvarm. Hosten dreper meg, og jeg vil sove! Er ikke trøtt, og jeg la meg rundt 1 igår. Dette er stress. Mamma har ikke stått opp engang! Og eneste grunnen for at jeg kan bloggge no, er fordi jeg er så tidelig oppe. Og dermed er det ikke så mange på nettet, som betyr at våres funker. Jeg har prøvd å få blogget tideligere, men da går det ikke ann å komme seg innpå blogg.no. Nettet våres er sykt dårlig no som det er så fint vær ute! 

Denne uken, har jeg ikke gjort stort. Hadde mitt første bad i år på tirsdag, også har jeg solt meg, vært i skipperen uten å bade, fordi jeg er forkjølet, også solt meg litt mer. 
Igår gikk 9 a og b over vidden. Stress! Jeg er dødens brent på ryggen, og kroppen er sliten. Men var jo litt koselig tur og da (:

Idag skal jeg i skipperen med Sara. Er ikke sikker på om jeg kommer til å bade, siden jeg er syk. Og visst jeg skal bade, må jeg bade med t-shorte, siden jeg har veldig lite lyst å vise andre hvor solbrent jeg er.. Ser helt dumt ut!

Åhhh, vi er kanskje tatt ut til streik på tirsdag! Er ikke sikker, men det sto noe sånn streik greie på skolen sin nettside, men er ikke sikker om det er vi som får streik, eller bare barnehagen.. 

Men no har jeg sagt en god del om hva som skjer for tiden. Jeg skal prøve å få blogget så ofte som mulig, men det blir nok ikke hver dag. 

Blogges <3
Q: Har din skole streik?
Q: Vokner du ofte tidelig? 

Favoritt sanger

Hei, må begynne med å si takk for kommentarene på det forje innlegget, og at jeg er bedre no. Siden det er søndag idag, så har jeg ikke noe å blogge om, for søndager er alltid slappe dager. Har kunn gjort noen lekser idag og vært på dataen. Hadde tenkt å sole meg, men fikk ikke tid..

Men siden jeg ikke har noe å blogge om, så tenkte jeg å ligge ut 5 sanger som jeg hører masse på for tiden (:

Blogges <3
Q: Har du hørt noen av sangene før?
Q: Likte du sangene?

HAR DERE SETT NOE SØTERE?

SE BEGGE VIDEOENE, disse kattungene kommer til å få dere til å grine av søthet <3
Et langt og personlig innlegg

Jeg har ikke noe jeg ville blogge om idag. Dagene i det siste har vært slappe og ikke så gode. Har vært gretten og ikke glad. Jeg har smilt, men innerst inne har jeg grenet. 

Det er alltid noen som får meg til å smile, men jeg får alltid meg selv til å bli trist igjen. Hører på rolig musikk og later meg foran dataen. Jeg er i et besøk, men klarer ikke være glad. Har ikke humøret med meg. 

Tenker for mye på deg. Du er grunnen. Jeg er glad når du er her. Men visst ikke, tenker jeg på hvordan det kunne vært. Visst vi hadde vært mer like. Visst jeg hadde trodd på meg selv. Jeg klarer ikke tanken på at det er sant. Jeg vil tro det, men har ikke troen på meg selv. Sad face in a party, never a good thing

I'm always looking for you. Waiting for you. Wanting you.

Jeg er glad i deg, mer en jeg trodde jeg ville. Og jeg savner deg. Jeg vil ha deg ved siden av meg. You're holding my heart, even tho you don't know it. Or do you?

Blogges <3
Q: Savner du noen?
Q: Hva synes du om teksten?

Min 17. mai

Hei, no kommer jeg og med dette innlegget som popper opp overalt i verden, både 17 og 18 mai.

Jeg tilbrakte dagen min med nydelige Sara. Vi reiste til byn klokken 3, hahah jeg mast nesten bussen, også var vi i byn til 9. Vi skulle egentlig på tivoli, men det endte opp med at vi satt på by stasjonen og snakket nesten hele dagen. Visst vi ikke satt på gulvet der inne, gikk vi bare rundt i byn og gjorde ingenting. Hehe, slappe jenter <3 Ellers så jeg en del kjente folk. 

Men, jeg tror jeg har klart å ødelegeg dataen våres igjen. Går ikke ann å stikke minnekortet inn i dataen lenger, så jeg får ikke bildene mine innpå dataen. Har noen bilder som jeg tok tideligere igår før jeg resite til byn, men har ikke de fra byn. De var egentlig ikke noen gode uansett.Det blåste dessverre ikke så veldig mye når jeg tok bildet av flagget. Bildene ville vært finere visst det blåste litt i flagget.

Der klarte jeg visst å fikse dataen. Jeg er proff (: Ligger ut resten av bildene imorgen, siden jeg skal i besøk til nydelige Renate idag <3 (Ja, jeg har nydelige venner!)

Blogges <3
Q: Er du flink til å ødelegge ting?
Q: Hadde du det gøy på 17. mai? 

* That feeling

* That feeling when you're sad, and your best friend makes you smile, and then you feel bad for beeing happy

Fant på en quote, som jeg følger ganske ofte dessverre. Så jeg fant ut jeg skulle lage enda ett inspirasjons bilde, det forje jeg lagde, så ut som dette:Men siden jeg ikke hadde den beste dagen idag, så ble det litt trist inspirasjons bilde denne gangen. Og kanskje det ikke er inspirasjon for dere, men da ser dere ikke hel heten!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildet/ene?
Q: Liker du inspirasjons bilder?

Random stuff and sun pictures

Hei, no sitter jeg i stuen og synger. Tra lala, godt fin sang stemme! "My heart beat" Haha, men hvartfall, no skal jeg snart ta å gå lage middag. Det er desverre meg som må lage den idag -.- Har jo laget mat på skolen idag og! Også skal jeg bake etterpå og!

Men jeg fant ut igår at jeg ville redigerer bilder. Så jeg fant noen sol bilder og redigerte de, hadde en del av solen (:Ble ganske fornøyd med noen av de faktisk!

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Hva synes du om bildene? 

Photoshoot med Anette

Hei, jeg var jo med Anette i helgen. Og på lørdag så hadde vi photoshoot, så jeg tenkte jeg kunne ligge de ut. Så her er de.


Profilbildet til Anette og meg på facebook (:

Vi tok jo selfølgelig flere bilder da. Men Anette hadde bildene, og hun hadde bare lagt ut disse på bloggen sin, så jeg hadde bare disse. Visst dere vil ha flere bilder, må dere nesten spørre henne om hun kan legge ut flere (:

Imorgen skal meg og mamma ha sånn "Mamma og datter" dag. Hahahha, Jeanett skal ikke være hjemme, og vi skal bake. Makroner og kake, here we come! Men siden vi skal gjøre det, er jeg ikke sikker på om jeg får blogget, men skal prøve! 

Blogges <3
Q: Hva skal du 16. mai?
Q: Likte du bildene? 

U're making me happy

Sorry for jeg ikke blogget i helgen. Men jeg hadde ikke tid. På fredag reiste meg og Sara rett til byn etter skolen. Vi skulle egentlig møte Ingunn der og, men hun ble syk. Så vi møtte Anette halv 6, en halv time etter vi egentlig skulle. Men så tok vi bussen hjem halv 7. Etter vi var komt hjem måtte jeg pakke klær og sånn, også gikk meg og Sara bort til Anette. Der lå vi til lørdag.

Kom ikke hjem før 8 på lørdag. Så jeg fikk ikke tid til å blogge. Men tideligere på dagen var meg og Anette ute og hadde photoshoot, så kommer kanskje noen bilder ut seinere idag (:

No sitter jeg bare på stuen og ikke gjør på en drit. Er irritert over at det er så dårlig vær, så har lyst å finne frem en bok, og begrave meg under dynen på rommet. Men, jeg finner ikke ipoden min, og da har eg ikke musikk. Og jeg må nødt å ha musikk! :/  Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i helgen?
Q: Er det storm hos deg også?

Nothing to do - nothing to say

I love you anyways!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildet?
Q: har du ofte skrivesperre? 

New in

Hei, no sitter jeg på stuen og er døds glad! Jeg får blogge!! <3 Også i tilegg så var det nettopp en hegre rett utenfor huset våres. For dere som ikke vet hva det er, så er det en fugl, med veldig lange bein. Haha, ganske dårlig bilde av den, men den fløy sin vei når jeg skulle ta bilde av den -.-

Men her kommer bilder av noen nye ting jeg har fått i det siste (:T-shorten jeg fikk av Anette. Åe, hun er så snill som ville kjøpe den til meg! Haha, jeg spurte om å få en ^^Tingene jeg fikk av Jeanett, etter at hun hadde vært i syden. Fikk også 3øredobber, men orket ikke finne de frem.

Tok 2 bilder av en blomst nettom. Ble ganske fornøyd, så jeg ligger de ut og.Men no må jeg øve på prøve. Har naturfags prøve imorgen. Ønsk meg lykke til, trenger det! 

Blogges <3
Q: Hva synes du om tingene?
Q: Hva skal du idag? 

Love em

Hei no sitter jeg oppe hos Siv, derfor jeg kunne blogge. Klikker for meg når jeg er hjemme! Kunne verken kommentere blogger eller noe annet igår, kunn lese. Er døds irriterende!!

Men hvertfall, no sitter vi i sengen. Og hører på radioen. Fml, one direction kom på -.- Men ja, jeg sitter no her og blogger, mens Siv sitter ved siden av meg og gjøre matte ^^ Hahaha, må gjøre lekser etterpå jeg og :/
Jeg var med hun hjem fra skolen idag, siden vi skulle lage brownies til en "MOT dag" som vi har på skolen idag. Så det begynner 7, og ja.. Det var egentlig alt jeg hadde å si ^^ Hahahahha, meg og Siv når vi var i kreta, i 2008.Meg og Anette på ballet <3Meg og Sara en gang i helgen etter ballet <3Alle 3 rett før ballet <3

Ja, noen få bilder fra tiden som har gått uten blogging. EKSTREMT mye, vet det. Men det var alle bildene jeg fant på facebook.

På fredag skal Sara, Ingunn og jeg til byn. Skal liksom "henge". Har ikke vært med hverandre sammen på lenge no :/

Blogges <3
Q: Gjort noe spennende i det siste?
Q: Er vi ikke søøøøte!? 

Fuck internettet!

Hei!! Endelig er jeg tilbake. Har ikke klart å få meg innpå "blogg.no" på år no. Ble sykt glad når jeg endelig klarte å komme meg innpå!

Men hvertfall i det siste så har jeg. Ehm.. Ja har egentlig ikke gjort noe spessielt. Var syk på torsdag, så jeg måtte gå hjem fra skolen. Også var jeg hjemme fra skolen igår og, men var ikke syk, så jeg gikk bort til Sara i halv 9 tiden. Også tok vi en overnatting på sparket (: 

Ellers, så har jeg klart å ødelegge dataen våres, så jeg er på Jeanett sin data no, så har egentlig ikke noen bilder eller noe sånn.

 

Det er mange som har opplevd dette idag. Jeg er en av de, og holdt på å klikke når jeg så det! Tenk.. For 4dager siden, så lå jeg og solte meg på den benken! Men no har det blitt vår ute igjen, og snøen er vekke. Men det er fortsatt tegn til snø i luften! :/Har tegnet 4 tegninger siden sist. Den fjerde er ikke der, fordi den var bare "all that's above randome". Men hvertfall disse har jeg da tegnet. Den nederste skal liksom være en ørn, men ser mer ut som en makk..

Men no skal jeg.. Ehhh, ingenting. Men har ikke mere å si. Vi får håpe jeg får blogget imorgen og da. Visst ikke så er det pga nettet!
Fyyyyy søren!! No snør det igjen -.- 

Blogges <3
Q: Har det snødd hos deg idag?
Q: Hva synes du om bildene?

Hei alle sammen

Unnskyld, Ann Cathrine.

Jeg skulle egentlig gjesteblogge for Ann Cattis som jeg kaller hun, i går kveld.
Men det ble ikke tid.

Jeg reiste til søsteren min, som bor på Radøy.
Og det er ganske langt fra Askøy der jeg bor.

Og jeg var med på lammefødsel i går/natt.
De er så søte, lammene altså. De har fått over 90 lam nå, helt sykt!
fikk også gi melk på flaske til de minste lammene.

Som Ann Cattis har blogget om var hun på ball, vell overraskelse det var jeg også.
Og siden jeg er selv digger benytter jeg sjangsen til å ligge ut masse bilder av meg selv ( xD )

Bilder jeg bare måtte ha med;Snakkes snart håper jeg, hola. Nei, adios.

(jeg kan ikke spansk)...