mai 2013

Sneak peak

Sneak peak av hva jeg har gjort på idagResten av bildene kommer sikkert imorgen.

Blogges <3
Q: Vet du hva jeg har gjort?
Q: Gleder du deg til resten av bildene? 

Første sommer grill

Jeg var å grillet med Sara og Anette igår. Det var kjempe koselig! Første grillingen i år (med venner). En god start på sommeren! Om noen hadde sett oss i går, hadde de sikkert lagt oss alle inn på psykiatrisk sykehus, haha! Vi lo så sykt mye!
Idag har jeg lest og jobbet med fremføringer. Har 3 frømføringer før muntlig eksamen, og 2 av de er imorgen. Er så irriterend! Kan ikke lærere bare planlegge litt bedre? -.- Nå må jeg jobbe mer med framføringene. Argh.. Kjedelig..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Likte du bildene? 

Siste dagen

Er så gøy å øve til matte eksamen når det er varmt ute! Total ironi! Er så lei, og trøtt!

Skal feire imorgen etter eksamen! Argh, om jeg kommer opp i matte i muntlig, da kreperer jeg!
Det blir også bedre blogging etter imorgen. Men må bruke all min tid på matten, såå..
Blogges <3
Lykke til på eksamen dere som har den!!!
Q: Hva kom du opp i?

Matte eksamen

Jeg kom opp i matte på skriftlig eksamen, og dette er det jeg gjør på..

.. Ser på bloopers..
Neida, jeg har jobba idag, men har en liten pause eller noe sånn, gav egentlig opp, fortsetter å jobbe imorgen eller på lørdag. Men vi skal ha matte i hele morgen på skolen, så kommer jo til å jobbe en del da! Har den på tirsdag og jeg gruer meg!! Aii.. Men glad jeg ikke kom opp i norsk da, det var det faget jeg ville minst komme opp i!

Blogges <3
Q: Har du tentamen i år?
Q: Liker du å se på bloopers?

You know the summer is coming when...

..you find bugs on your window!

Tok bilde av dette ekle dyret på vinduet mitt hin dagen. Aner virkelig ikke hva dyr det er!
Nå må jeg øve på framføring. Nesten alle lærere skal ha en ekstra framføring før vi slutter, har dere ikke nokk grunnlag på oss?! 

Blogges <3
Q: Hva har du gort idag?
Q: Vet du hva dyr det er? 

A sunny dayJeg elsker at kameraet mitt ikke vil ta sol bilder.. Det er bare fantastisk..

Blogges <3
Q: Har du hatt en sommer dag til nå?
Q: Likte du bildene? 

New inn - shortsShorts - BikBok (99kr)Jeg kjøpte den mørkeblå shortsen på onsdag, og jeg elsker den! Jeg hadde kjøpt den turkise noen uker før, og elsket den, så jeg fant ut jeg ville ha en til. De er utrolig deilig å gå i, og de er ikke så veldig dyre heller. 99kr for et par shorts, det er ikke så gale, hvertfall ikke når de er så deilig å gå i!
Jeg hadde egentlig lyst på en rød aktig, men de hadde ikke størrelsen min. De var utsolgt begge gangene jeg så etter dem..

Nå skal jeg være sosial og se litt på The carrie diaries, også skal jeg hjelpe mamma litt mer med å rydde, wii.

Blogges <3
Q: Har du en sånn shorts?
Q: Liker du shortser fra bikbok?

Torsdag's love

De nye innkjøpene kommer sikkert imorgen, siden jeg ikke har tatt bilde av de, og jeg skal snart gå bort til Sara.

Jeg så 3 episoder av The vampire diaries, som jeg har ventet alt for lenge med å se. Jeg elsker det programmet, Delena all the way! Også begynte jeg å se på The Carrie diaries, og nå er jeg hooked!Jeg så på kjæresten min live. Wii! Jeg kommer til å møte han engang, inntil da får jeg vente i spenning (We are meant for eachother). Også skulle han på omegle senere på kvelden for å filme fansen han møtte for å ligge det ut på en video, og jeg kunne ikke komme på! Jeg gikk på omegle, også kunne jeg ikke gå på fordi jeg ikke hadde webkamera, fordi denne dumme dataen er dum! Buhu, det ødela livet mitt!! Jeg er fortsatt lei meg :(

Blogges <3
Q: Ser du på the vampire diaries, stelena eller delena?
Q: Har du et program å anbefale? 

A late nighter

Jeg må virkelig skjerpe meg!! Igår var jeg så vidt hjemme, så ikk ikke blogget. Var hjemme så sent, så da gadd eg ikke blogge. Idag har jeg bare vært slapp, siden vi har fri, også har jeg ikke giddet blogge. Tok bilder fra dagen, så jeg skal blogge det imorgen.

^ spoiler av noe av det jeg har gjort idag. Skal skrive om både høydepunkt, nedsig og kanskje noe innkjøp.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Hva var det siste du kjøpte?

I give up..

Matte tentamen imorgen...

Har matte tentamen imorgen. Har komt til tredje kapittelet, og har 3 igjen å øve på. FUCK THIS, I give up! Er så kjedelig! Kan jeg ikke bare ta det som det kommer, er så trøtt! Mye gøyere å gjøre "Yoga" i sengen!

Blogges <3
Q: Har du problemer med å øve på matte?
Q: Er du flink til å utsette ting?

Helgens handlinger

På fredag hadde jeg norsk sidemål tentamen, så jeg kom hjem ganske tidelig. Og siden ingen var hjemme på den tiden, verken i huset mitt eller på nettet, så hadde jeg ikke en drit å gjøre på. Så jeg tok en haug med bilder, fordi jeg er smart..

Senere på dagen var jeg i besøk til skjønne Benedikte som hadde bursdag. Mange bilder ble tatt der, aii.

Igår var jeg på det siste konfirmasjons møte, og det var en helt herlig tanke! Senere på dagen gjorde jeg ikke så mye, var hjemme og slappet av. Skulle komme hjem i 4 tiden, men det var sykt lang kø hjem, så jeg brukte 2 timer hjem istedenfor en halv time, fikk så sykt vondt i beina! Og jeg må ikke glemme å si at jeg satt på en buss hele de 2 timene!

Idag var jeg på informasjons møte om konfirmasjonen min. Det er bare 1 måned igjen! Har ikke gjort så mye idag, skal spise middag snart også skal jeg øve på naturfagsprøve. 

Imorgen har jeg engelsk tentamen, så ønsk meg lykke til! 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Har du hatt sommer tentamene? 

Youtubere!

Jeg sa jo igår at jeg skulle linke til de Youtube folkene jeg fulgte med på. Men jeg fant ut at det var så mange, så jeg valgte å lage et egent innlegg om dem. Grunnen til at jeg ville linke de, er fordi de er ganske morsomme, og jeg har vært hektet på de en stund nå. De er grunnen til at jeg ikek har blogget. Jeg må selvfølgelig begynne med kjæresten min, nemlig... 

.. Alfie Deyes: http://www.youtube.com/feed/UCF5UrKfIq5ap9skGOgm4W7w

http://www.youtube.com/feed/UCnEn0EUV13IR-_TK7fiIp3gMarcus Butler: http://www.youtube.com/channel/UCPeZTzsoQ4iBjfkVbU0ilmg

http://www.youtube.com/feed/UCIHHYnpaqR8njCYf9fLEgLw
 

Casper Lee: http://www.youtube.com/channel/UCAaUVu8vYss8zCaC0WuA9jA

http://www.youtube.com/channel/UCUxbV_ewlfeaIHN-qSrQsIg
 

Jacksgap: http://www.youtube.com/channel/UCTqEu1wZDBju2tHkNP1dwzQ

 

Jim Chapman: http://www.youtube.com/channel/UCfbshD56lsI6cM-TjTVQ-3A

http://www.youtube.com/channel/UC4R3_LXX1I6SO6SlUYEWYtg
 

Louis: http://www.youtube.com/channel/UCVrvnobbNGGMsS5n2mJwfOg
 

Zoe Sugg: http://www.youtube.com/feed/UCWRV5AVOlKJR1Flvgt310Cw

 http://www.youtube.com/user/MoreZoella?feature=

Joey: http://www.youtube.com/feed/UCGCPAOQDZa_TTTXDr5byjww
 

Joe Sugg: http://www.youtube.com/feed/UCGCPAOQDZa_TTTXDr5byjww
 

Sawyer: http://www.youtube.com/channel/UCpsHnULJAkwwckxzdmspKDw

Dette er da de jeg følger på youtube. Det er flere som jeg egentlig kunne ha linket som er i deres "familie", men jeg følger de ikke, og det er allerede et stort innlegg, så jeg valgte å ikke linke til dem. Det er ikke noe rekkefølge av hvem av de jeg liker best, men de 4 først er de jeg ser på mest, ellers så er de bare i tilfeldig rekkefølge. 

Troye Sivan: http://www.youtube.com/channel/UCWcrr8Q9INGNp-PTCLTzc8Q

Over er en til youtube kanal, men han er litt annerledes. Han er ikke med i deres "familie", også ligger han av og til ut synge videoer.

Blogges <3
Q: Har du sett noen av disse menneskene?
Q: Likte du innlegget? 

Updates

Hei! Jeg har oppdaget at jeg har vært en veldig elendig blogger, og eg er så lei for det! Jeg har brukt tiden min på å se på videoer av noen mennesker jeg er blitt hektet på, fra London. (Dere bør se de, linker de imorgen) Jeg sitter nå i sengen og blogger fra mobilen, skulle egentlig legge meg, men fant ut at jeg skulle oppdatere dere litt.
Jeg skulle egentlig blogge tideligere idag, men jeg hadde ikke noe å blogge om for har ikke gjort en drit, sorry. Imorgen blir det en helt vanlig dag, på skolen igjen, stress, også hjem og faktisk blogge. (Flinke meg) På fredag skal jeg ha tentamen i norsk sidemål, hadde hovedmål igår(tirsdag). Lørdag skal jeg til byn i mitt siste konfirmasjonsmøte før jeg konfirmert meg i juni, også skal jeg på et informasjons møte på søndag, sammen med mamma. Gleder meg faktisk, e så spent på konfirmasjonen!!

^ Er han ikke bare nydelig? :)
Sorry om jeg har mange skrivefeil i dette innlegget, men jeg skriver på mobilen, og ja jeg har faktisk autocorect på, selv om mange slår sine av, jeg liker å ha den på.
Håper dere ble litt mer informert om min uke nå, som sagt sorry for at jeg ikke har blogget, men jeg skal bli bedre, lover! <3

Forresten, JEG FIKK 6 PÅ PRØVE EKSAMEN!!! Wiii, jeg er så fornøyd, trodde jeg skulle få 4, var helt forferdelig!
Men nå skal jeg legge meg, natta sov godt alle mennesker deg ute som sikkert ikke leser dette :) Natta <3

Blogges <3
Q: Glad for oppdateringen?
Q: Er du av og til dårlig blogger?