juni 2011

Sett i naturen

Hei, idag har ikke jeg gjort noe serlig spess. Har vært litt ute i hagen og plantet blomster, spilt spill, og spist middag ;)
Etter eg hadde spist rundstykker til frokost med familien så gikk vi alle sammen ut i hagen for å plante noen blomster vi hadde kjøpt. Ute i hagen så fant vi en kul grønn larve.. Håper ikke den er giftig, siden eg hadde den på hånden x)

Men vi fant også noe annet..Dere ser det kanskje ikke så godt så her er det litt bedre..Her ser du det litt bedre.. Det er en edderkopp som har lagd "hule" i bedet våres, og under henne ligger det ett egg. Eg hater edderkopper då, men dette var litt kult ;)

Men no skal jeg spise is :) Til deser ;)

Bloggggges <3

Renate

Hei idag var jeg hos Renate- Reste til henne kanskje sånn halv 2 eller noe rundt der. Først spilte vi tetris, i 2 timer tror jeg, og så gjorde vi litt rundt i huset. Så gikk vi ned til sjøen og tok noen bilder.Moah i vannet..Vi så kjempe mangen glass maneter. Tror vi så 13 stykker tilsammen. 2 av de levde, resten var døde x/ Tok opp ene då, den var gedigen ! :PMeg som holder den, og Renate som tar bilde :)Jeg tok bilde av en boble i vannet x)

Og så, var vi på vei opp til bingen etter å ha ledd oss i hel sammen med Karoline :)Har ikke meg og Renate kule føtter x)Jeg synst det ser ut som Karoline ser ut som en unge som holder i hånden til moren sin :)Det var blomsten jeg skulle ta bilde av, men Karoline ville være med ;)

Når vi var i bingen så hadde vi sånn "gummi" krig. Du vet på sånn kunst gress, så er det sånne gummi greier. Ja. det ;)
Men så ble klokken 6, og jeg måtte gå opp til bussen.
Så kom jeg hjem, og spiste middag og så blogget jeg :)

Håper dere likte bildene mine :)
Blogges <3

God morgen

Hei alle sammen, no tenkte eg at eg kunne si god morgen til dere alle :)
No, om ikke så lenge, skal jeg reise til min kule og søte Renate:) Vi skal kose oss maaaaasse! Tar sikkert en del bilder, er ikke sikker ;)Hehe, er litt trøtt z)

Men no skal eg ta og ringe Renate;)

Blogges <3

Min dag idag + litt imorgen

Hei, idag har jeg vært på vestkanten og badet sammen med Thomas, Ingunn, Sara og Siv :) Vi koste oss masse, og etter vi hadde badet ferdig spiste vi mat på mc donnals. Det var nam :) Men ellers satt vi bare og snakket..Elsker å ta bilder av flammer :) Bilde fra igår ;) <3

Men imorgen skal jeg til min kjære søte Renta. Vi skal kose oss masse sammen. Gleder meg masse for har ikke vært hos henne endå. ;) Så det blir kos imorgen.
Tror jeg skal klare å få tatt en biler imorgen. Så håper jeg får lagt innpå då ;) <3

Men no skal jeg male, har fått sånt nytt malesett :) Så no skal eg ta å prøve det :D

Så, blogges <3

Brente alt fra greiner til gamle møbler og kjeks.

Hei har hatt en kjempe koselig dag sammen med min mamma, min niese, Siv, hennes foreldre og flere av hennes familie :) Vi koste oss med chips, kjeks, vafler, druer og mer :)Vi måtte gå forbi noen sauer for å komme til bålet. Sant de var søte :D

Ja, resten av bildene må dere desverre få seinere eller noe. For nettet våres vil ikke laste ned bildene mine :(

Men no skal eg legge meg :) Står opp om 10 timer eg skjønner dere ;) <3

Så, blogges <3

St. hans for første gang på Askøy + konkuransen

Hei, no sitter jeg i sofaen og venter på at vi skal gjøre oss klar til å gå til bålet. Men en liten nedtur med denne dagen, er at jeg plutselig fikk veldig vondt i den ene fingen min. Vist eg beveger den for mye så får jeg kjempe vondt :(Nei, jeg holder den ikke bøyd. Den er sånn ;) Og ikke si "stakkars" fordi det er en sykdom(ikke smitsom) som ikke gjør vondt. Og vist den gjør veldig vondt, eller du ikke kan gjøre ting på grunn av det, så går det ann å operere den fin ;) Men poenget var at jeg då plutselig, under miiddagenb, fikk kjempe vondt i denne fingen. Så mamma skal ringe til sånn greie imorgen..

Men i tilegg til nedtur, har eg hatt en opptur idag :) Jeg har fått tatovering på kinnet, som min niese har pyntet til meg :)Var ikke denne fin :) Den er pyntet med glitter og "diamanter" :)

Men konkuransen. Jeg har bare skrevet alle navnene på en lapp også har jeg trekket.
Og vinneren er: Lena, gratulerer <3

Men no stikker jeg siden eg ikke har noe mer å blogge om ;)

Så... Blogges <3

My daay :)

HER er link til konkurannsen min :) Finner vinneren på torsdag :)

Hei, idag var min første dag inn i sommerferien. Har koset meg masse :)
Eg begynte med å sove til 11. Så spiste eg toast til frokost, var litt på dataen og så gikk jeg ut og solte meg. Når solen var gått vekk fra terassen begynte skyene å komme frem på himmelen :/ Men den var der litt til, så eg fikk tid til å gå opp å hente posten, rake vekk gress fra den ny klipte plenen og halveis ødelagt et maurbol i bedet.
Jeg har gjort masse idag jeg, har til og med laget smothie (eller kordan det skrives), som smakte kjempe godt :)

Resten av dagen skal eg bare slappe og se på tv : )Og imorgen er det santans. Koslig det :)

Blogges <3
Q: Skal du noe på santhans ?
Q: Er du med på konkurannsen min. Vist ikke koffor ?

Sommerferie :)

Hei, no er det endelig blitt sommerferie for meg :)

Idag har eg vert på min siste skoledag som 8. klassing. Litt kos å tenke på, men det har og en nedtur å slutte. For i sommerferien skal en i klassen flytte :/ Blir litt skipt då :/ Tenk, om noen dager (1 uke eller 2) så er det 1 år siden eg flyttet hit, også skal han flytte vekk.. Offda :/

No sitter jeg og ser på tv, koselig det altså. Idag har eg også vært på sartor med Thomas. Vi gikk litt rundt også kjørte vi hjem igjen. Vi var litt hjemme hos han, og spilte 3 på rad. Det var ikke gøy for han vant hele tiden -.- Vist ikke han vant, så var det uavgjort x) Eg suger vist syykt i det x)
På fredag skal jeg på Vestkanten for å bade. Sammen med Sara, kanskje Ingunn og kanskje Marius. Vet ikke om det kommer noen flere ;)Tok det igår :)

Blogges <3
Q: Har du ferie ?
Q: Hva har du gjort idag ?

Just answer

If you would just answer me, I would talk to you.
If I talked to you, I would get to know you.
If I knew you, maby i would like you.
If I liked you, maby i could be your girlfriend.
If I was your girlfriend, i would love you.
So why don't just answer my hello the next time <3Hei, sorry eg ikke blogget igår, men når eg skulle poste inlegget så klikket nettet, så eg fikk ikke lagt det utpå :/
No skal eg lage middag, og så skal eg gjøre meg klar til sånn komfe greie ting i byn ;)
Håper dere likte "dikte"

Blogges <3

Chris medina - What are words & Rascal Flatts - I won't let go

Hei var tenkt å bare informere dere om at Chris Medina - What are words er verdenst fineste sang noensinne ! Må bare si det sånn at alle skal skjønne det ;) Eg begynte å grine når eg så denne videoen (nedenfor) for førstegang.Den er så ekstremt nydelig! Og eg skjønner meg ikke LITT på Ingunn og Anette som er lei den? De er sprø synst no eg ;)

Rascal Flatts - I won't let you go er og en veldig fin sang ;) Derer bør vurdere å høre vidioen nedenfor. Kjempe fin :) Hørte den for første gang no då ;)

Men begge 2 er kjempe fine og begge 2 er basert på en ekte historie <3

kos dere mad sangene <3

Nytt blad, og bilde fra igår :)

Hei, idag har jeg vert på butikken. Der kjøpte jeg topp :D Jett om eg likte postersene då x) Det var noen deiligheter der ja ;) Men for dere som liker Justin bieber: Kjøp topp, kjøp abbonoment og få justin bieber never say never filmen med over 30 minutter mer materiale enn det som ble vist på kino. Du får også Consert Dance off, rip hair flip( justin klipper sitt berømte hår), favourite girl- live og giving back. Vist du liker han, er jo dette et godt tilbud vill no eg si, for topp er jo ganske koseligt å lese og då :)

Men no skal eg vise postersene mine ;)Du får til og med plakat av han med :)..Men eg skal ha hen mye finere fyren her, som er på andre siden <3noen som liker tayolor swift??...

.. Kjøp ditt egent blad;) For eg skal ha denne ekstremt deilige skuespilleren på andre siden ;)Og Anette, vist du leser dette. BARE HOLD DEG UNNA, FOR HAN ER MIIIN !!!! ;) <3

Hihi, eg bare elsker Johnny Depp, han er deilig og nammete :) Akuratt som Bjørn johan Muri ;) <31 ord.. NAM! <3

Eg er så proff til å ta bilde :)Fin stå måte ;)

Men no skal jeg ta å gjøre noe.. Ka skal eg egentlig gjøre på ?? :)

Blogges hvertfall <3
Q: Hva har du gjort på idag / skal du idag ?
Q: Hva kan eg gjøre på idag ?
Q: Liker du Johnny Depp, Bjørn johan muri eller Justin bieber ?

Natt blogging

Hei, no har eg nettopp komt hjem fra natt opent på askøy senteret :D Bjørn johan muri opptredde :) Han er ikke bare lite deilig liksom ;) Ligger ut bilde i morgen, for no skal jeg lalle og sooove :D <3Meg hyper  ? Det går ikke ann :P <3

Det er vell denne sangen han er mest kjent for:
Bjørn johan muri - yes man <3

http://kantiki.blogg.no/1308152517_konkuranse__ovenattin.html#comment Ikke glem konkuransen ;) <3

Natti natt

Hei, sorry eg ikke har blogget før idag, men eg har vært så trøtt, så eg har ikke orket så veldig mye. Og i tilegg har eg ondt i muskelen i ryggen.
Imorgen skal klassen våres på askøy forum for å spille fotball og volleyball.
Men no skal eg lalle <3
Så...

Blogges <3

http://kantiki.blogg.no/1308152517_konkuranse__ovenattin.html#comment Ikke glem konkuransen min :)

Konkuranse + ovenatting :)Hei, idag var eg tenkt å ha en liten konkuranse, siden eg ikke engang vet om eg har hatt det før ;) Men det venter vi litt med :)

No, har eg tenkt å skrive om litt ka eg skal gjøre idag :)
Idag, skal heeeele 8. klasse på min skole ligg på skolen :), gleder meg litt, og i tillegg er eg litt hyper (ja, allerede). Eg skal ha med meg: Snop, brus, sovepose, kose dress (alle som har, skal ha kose dress med), meg sjøl selvfølgelig og hyperness ;) Gode ting å ha med, veeet det :) Her kommer noen bilder for ka eg skal ha med :)Ja, oppsummering av det eg skal ha med (som eg har bilde av): Alittelbit of caaandy and some brus, eeem ja, det var det eg hadde bilde av :)
Sååååå, over til konkuransen :)

Eg har tenkt å ha en konkuranse, som du faktisk kan vinne noe i, utrolig nok.. Eg har tenkt å gi vekk et par øredobber og et armbånd :) SPonsor: Meg sjøøøl, synst ikke dere og det er kult å ha dere sjøl som sponsor ;) Men ta det med ro, ingenting er brukt før ;)Dette er det du kan få:)
Grunnen til at eg gir vekk øredobbene er fordi eg har ett par til til meg sjøl:) Og grunnen til at eg gir vekk armbåndet, er fordi eg aldri bruker armbånd ;)Ja, her er då begge. Men det lilla armbåndet får dere ikke, fordi jeg finner det ikke igjen... -.- Jeg lå det vekk når jeg skulle ta bildet av det andre, også glemte jeg hvor jeg la det. Såååå, no finner eg det ikke igjen x) Jaja, noen må jo være rotekopper også x)

Men, no skla jeg ta å pakke til seinere så... Tudelu <3

Stress uken før ferie

Hei, no har stress uken min begynt. Alltid rett før ferien pleier eg å plutselig få masse å gjøre med en gang. Det har eg då fått no. Idag har eg funnet fakta eg skal ha til fremføring på onsdag, også har eg øvet litt på matte tantemen imorgen. Og resten av dagen skal eg øve mer på tentamen. Også imorgen må eg øve til en Tysk prøve eg virkelig har lyst å klare, og eg må gjøre ferdig og øve på fremføring i engeslk eg har på onsdag. Så har ganske mye å gjøre, + i tilegg har eg lekser som må gjøres.

No sitter eg i søfaen å hører på musikk og venter på middagen :)

Hører på: Kelly Clarkson - Because of you. Det er verdenst fineste musikk video eg noen gang har sett ! Den er ekstremt fin ! Første gangen eg så den, gren eg ..Eg lå ute å øvet siden det var så fint vær og i tillegg var det varmt :)

Men no skal eg spise middag :)

Blogges <3

 

 

 

13.jun.2011

Hei, idag har Jeanett bursdag :) Vi feiret det med at hun fikk frokost på sengen, og vi fikk besøk av tante og onkel :) Ja, var ikke noe spessielt egentlig. Vi satt og snakket, og spiste kaker og muffins og frukt : )

No sitter eg her og ser på film :) Vet, veldig sosialt, men er ikke mye annet å gjøre ;)Heh, mørkt vet det..Heh, tok det nettopp ;)

Men no skal eg se videre på filmen eg ser på :)

Gratulerer med dagen søsteren miin :)

Blogges <3

Hjem kjære hjem..

Hei, no sitter eg her i sofaen og venter på at muffinsene skal bli ferdige :) Det er bursdagen til søsteren min imorgen, så vi har laget muffins og kake, og vært i byn å kjøpt gave :) Eller, eg har ikke kjøpt gave då.. :P Det kan hun få når eg har fått penger ;)

Igår, så var eg på jobb skygging som dere sikkert husker. Og eg var bussjofør ;) Eg stod opp ti på halv 6, og sovnet 4 ganger iløpet av dagen x) Men det var no litt gøy å sitte å se ut vinduet hele tiden.. Fikk no sett litt mer av Voss i tilegg ;) No må eg bare få skrevet raporten.. Og den må være ferdig til fredag..
Har masse å gjøre. Imorgen skal eg i besøk, mandag må eg øve på tentamen i matte, tirsdag må eg øve på tysk prøve og engelsk fremføring, onsdag skal eg ligge på skolen. Det er ganske masse det.. ;)


Men no skal eg finne fakta til fremføringen min :)

Blogges <3

Ingen overskrift idag nei...

Hei, no venter eg på at pizza'en min skal bli ferdig, sånn at eg kan spise den overfylte oste og pepperoni pizza'n mim x) Så skal eg til byn og ta  tog til Voss :) Der kommer min søster å henter meg.

Men det blir kanskje ikke blogging før på lørdag, siden eg kommer sikkert litt seint til min søster idag, også imorgen skal eg sitte på en buss fra 7 - 19. Og då blir det ikke mye tid til å blogge.. Men eg skal få blogget så fort eg kan ;) <3Menne,,
Pizza - Her kommer eeeeeeeeeeg <3

Blogges <3

Nye blomster og "ny" bok (Gårsdagens blogging)

Hei, no sitter eg her og er nettopp blitt ferdig med boken min (i skrivende stund). Anbefaler den virkelig (danse i snøen). Den får deg til å tenke likosm, eller, den fikk hvertfall meg til å tenke ;) Synst ikke den var gøy på en måte, mer som en oppvekker om at alt ikke bare er bra her i livet, men at noen ikke har det så bra okså. No skal eg lese videre på "Udødelig kjærlighet" som eg nevnte igår :) Er på 3 kapittel.. Og siden vi ikke har tv, og eg ikke skal så mye i sommeren, har eg god tid til å lese alle bøkene mine :) Noen vil vell si eg er rar, men eg synst det er gøy å lese. Akuratt som resten av familien min :)

Men idag har min mamma kjøpt to nye blomster. Hun har kjøpt 2 nye kjempe fine orkideer. Og eg elsker orkideer, så eg ble kjempe glad når eg så mamma kom hjem :) Hun har kjøpt en gul, og en litt lilla aktig. Så no har vi 5 orkideer hjemme. Ikke alle like blomstrende, men vi prøver no å holde de i livet ;)
Orkideer har sånne greier frempå blomsten som gjør at det ser ut som de har hogg tenner.. Det synst hvertfall eg x)

(Sorry for at dette ikke kom igår, men då når eg skulle ligge det ut, klikket nettet, og søsteren min måtte være på så eg måtte logge av...)

Alt mulig

Hei, idag har eg tenkt å snakke om litt forskjellige ting, så fant ingen overskrift ;)

Idag har eg vært hjemme hele dagen. Orket ikke på skolen idag, for eg døde av varme. + så sa mamma at eg hadde litt feber så eg var hjemme fra skolen. Skal være hjemme imorgen og, også skal eg mest sannsynlig på skolen på torsdag også reiser eg opp til søsteren min for å gå på jobb skygging. Gleder meg egentlig litt til eg skal sitte på en buss hele dagen. Det blir litt gøy å se kordan det er å være bussjåfør, fordi for meg høres det kjempe kjedelig ut. Men noen må jo synest det er gøy siden de er det. ;)

Sorry eg ikke blogget igår, men vi hadde ikke nett i hele går. Og ikke har vi tv heller. Mennene som eier huset skal prøve å sitte opp parabolen ett annet sted sånn at vi får se på tv, ellers blir vi uten tv i 3uker. Det blir stress, for då får eg verken sett "home and away" eller "one three hill" på 3 uker... Det har eg ikke lyst til.

På fredag når eg var på vestkanten så (vet ikke om eg har skrevet dette, er litt glemsk) kjøpte jo eg noen ting. Jeg kjøpte en grønn hettejakke og 2 neglelakker på Cubus og bikini på h&m. Går med den ene neglelakken no, og hettejakken ;)Har gått med den siden lørdag, så den er begynt å bli litt ødelagt ;) Du ser litt av jakken her...... Men her er et litt bedre bilde.

Så (nesten) avslutter eg med ett bilde av meg :)Og skal eg si dere noe. HELT sminke fri :D. Gad kor deilig det er å gå uten sminke av og til. :)

No har eg tenkt å lese videre i boken min som eg har lest ganske mye av idag :) Er stolt av meg sjøl  x) Pleier ikke lese mye om gangen, pleier som oftest å bli lei..Dette er boken eg har lest på i hele dag, men eg har en til boken eg pleier å lese på som heter "udødelig kjærlighet" Den handler om et spøkelse, og en jente som har alt en jente kan ønske seg, men som alikavel vil ha mer. Og no må hun ta et valg.
"Danse i snøen" handler om en jente som er blitt flyttet rundt i flere hjem. Også blir hun levert tilbake til "adoptiv huset" enda en gang, men då kommer en som jobber der og tar hun med hjem rett før jul. Hele livet hennes blir endret, og spesielt når hun finner en såret hund inni et ganske ødelagt skur.

Blogges <3
Q: Er du syk ?
Q: Hva har du gjort idag, og disse dager ?

2 dager

Hei, sorry eg ikke blogget de siste dagene. Men på fredag så kom eg hjem til middagen, og etter det satt vi sammen den nye komoden min. Og igår blogget eg ikke fordi eg spilte hele dagen. Fant et spill, også ble eg hektet x)

Men no sitter eg bare her å blogger, har ikke gjort mye idag. Sittet litt på dataen, og vert ute i finveret.
Endelig er rommet mitt blitt ryddet. Takketvere min nye komode. Var sykt heldig for når vi skulle kjøpe den ar det bare en igjen når vi hadde tatt min x)
Har fått på plass tingene som skal være på rommet mitt, og er faktisk litt fornøyd.Ja, kjeder meg faktisk... -.-

Men no skal eg i dysjen så..

Blogges <3

Idag og imorgen

Hei, no kan eg fortelle ka eg skal imorgen. Sorry for at det ikke ble blogging før no, men har ikke hatt toppers nettverk idag.. Har regnet så mye, skulle ikke tro det var en sommer måne ;)

Men i morgen skal eg på vestkanten med Ingunn og Sara. Gleder meg kjempe masse for har ikke sett Ingunn på leeenge! No skal hun endelig få gaven sin x)
Meg og Sara reiser herfra med halv 12 bussen. Også reiser vi hjem i halv 6 tiden tror eg.. ;)

Idag har eg vell egentlig ikke gjort noe. Men søsteren min har komt igjen då :) De skal vere her til tirsdag, og så skal eg opp til de igjen på fredag på jobbskygging. Ganske koz :)
Men imorgen blir det ikke blogging før etter 6 siden eg skal på vestkanten :)Jepp fortsatt syk ;(
Holdt på  å miste stemmen min igår ca halv 2. meg og Ingunn snakket i telefonen, også bare begynte stemmen min å gå vekk, men så kom den tilbake :( Ja, :( Har lyst å oppleve hvordan det er å miste stemmen ;) <3

Men no skal eg se på tv :)

Blogges <3

Trenger blogger å lese !

Hei, eg trenger noen blogger å lese!

Eg har bare en blogg eg leser. Den er jo veldig god då, men vil lese flere. Eg liker å lese blogger, og eg skriver ikke dette bare for at eg vil at folk skal lese bloggen min (selv om eg vil det), men eg vil faktisk lese DIN blogg <3

For tiden pleier eg å lese Gerhard sin blogg. Det er en kjempe god blogg som eg anbefaler masse. Han er flink til å skrive, og har ikke mangen skrivefeil. Bildene hannes er kjempe fine og passer til inlegget. Han holder seg alltid til det temaet han har. (Ikke lær av men tekst!) Han holder faktisk på med en konkurannse akkuratt no. For å lese det innlegget trykk HER.. Bli med :)

Så, sier det igjen.. Eg vil lese bloggen DIN! ;) <3

Blogges <3

Lang helg

Hei, no har endeliig lang helgen komt til meg. Og eg er meeeeega trøtt etter tentamen idag. Egentlig har eg ingenting å skrive om. For det eneste eg har gjort idag, er å vere på butikken, også har eg laget cupcakes. De eg laget sist var bedre, ble kvalm av de eg laget no :/

No sitter eg å suger på Strepsils og hoster. Min kjære søster har vert så snil å smitte meg -.-Gjort til..Sannhet..

Er ikke noe god ting eg har gått inn i helgen med. Får håpe eg blir bedre til fredag ;) Lyst å vite hvorfor ?? Då må du lese bloggen min imorgen og ;)

Blogges <3