juni 2012

Skrekkens sjel - video

Anette. Siv, Sara og meg lagde en film igår når vi var oppe hos Anette. Den ble ganske bra egentlig (: Første filmen jeg er med i ^^ 

Her er videoen ^

Og selfølgelig så måtte vi lage en video med alle feilene våres og da, så da kommer en Bloopers video og. 

Blogges <3
Q: Hva synes dere om videoene?
Q: Har du vært med å lage en video før? 

New in

Bik bok

Bik bok

Bik bok

Body shop

H&M

H&MH&M
Den siste var jeg litt ufornøyd med i etterkant. Når jeg prøvde den på, hjemme, så merket jeg at den var veldig lengt oppe i halsen. Og det var ganske plagsomt.

Blogges <3
Q: Likte dere innkjøpet?
Q: Hva skal du idag? 

Outfit 28.06.12Jeg kjøpte noen nye klær idag.
Singletten - Kappahl. Shortsen -  Fellini

No skal jeg gjøre meg klar til å dra til byn, går i det jeg kjøpte.Nydelig vær ute idag! (:

Blogges <3
Q: Hva var det siste du kjøpte?
Q: Er det fint vær hos deg idag? 

Love is when you do it

Hei, jeg lurte på om dere hadde veldig lyst til å være snill mot meg og like bildene mine på ekjøps fotokonkurranse. 

Her

HerHer

Visst dere gjør det så ville jeg blitt veldig veldig veldig veldig veldig veldig VELDIG Glad! (: <3

Blogges <3
Q: Er dere med? 

Bilder fra helgen


Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene? 
Q: Hva liker du best å ta bilde av? 

Lucky stars - bilder


Jeg tok noen bilder av mine lucky stars før helgen. Ble ganske fornøyd med de, så håper dere liker de og (: Stjernene har jeg laget av vanlig papir. Det går ann å søke på "Lucky stars" på youtube, og da får dere sikkert opp en video om hvordan dere lager de, hvis dere lurer.

I helgen så har jeg vært oppe hos søsteren min, det er grrunnen til at jeg ikke har blogget (kom hjem igår). Tok noen bilder der oppe, som jeg mest sannsynlig ligger ut seinere idag. 
Igår satt vi opp en annen indernett ting fra ice net, for å prøve å få bedre nett. Og det fikk vi, så nå er nettet våres blitt bedre. Jeg håper det fortsetter, sånn at jeg får blogget når jeg vil, og ikke alltid må tenke på forholdene!

Blogges <3
Q: Har du hørt om lucky stars før?
Q: Hva har du gjort i helgen?

My owlsJa, her er min fine ugle samling. Ahh, jeg bare elsker ugler, de er så utrolig fine!

Imorgen er min siste dag på skolen før sommerferien. Jeg har tenkt å ligge ut noen bilder som jeg tok igår, men vi får se på hvordan nettet er. Har ikke vært det beste idag.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Liker du ugler? 

The life must go on

Da sitter jeg nokk en gang i stuen da. Har ett bedre humør idag. Men det er ikke på topp. Det kommer det ikke til å være på en stund, som jeg sa.


Ja, litt trist pregete bilder. Men dere overlever!?
Hvertfall.. Idag har jeg ikke gjort noe. Tenkt. Skal ikke noe resten av dagen heller. Imorgen blir det vilvite med klassen. Onsdag er det grilling og torsdag slutter vi på skolen :D Er deilig å tenke på att vi snart har 62 dager fri!

Blogges <3
Q: Skal du noe i uken fremover?
Q: Hva gjør du for å få opp humøret?

Rip..

Rip.. Hva betyr det egentlig? Rest in peace. Roll in paradise. Jeg er sikker på at de fleste av dere som så overskriften trodde at noen jeg kjente, noen jeg var glad i, hadde dødd, gått bort. Det er sånn vi mennesker er. Vi er vanedyr. Og vi forbinder ordet "rip" med noe trist. 

Jeg har ikke den beste dagen idag. Hadde ikke så god morning, og ettermiddagen ble ikke noe serlig bedre. Har vært trist, og det er jeg fortsatt. Klarer ikke være glad, ikke enda. Ikke på en stund. Dagen kommer til å gå, og den kommer til å være slapp. Dagen min er ødelagt.Tankene tar over, og musikken trenger inn i hodet mitt, og gir mer mening enn noen gang. Den ene sangen som fikk meg til å smile, kan no få meg til å grine. Ordene som jeg hører kan misstolkes, og humøret vil ikke være noe bedre. Selvom jeg vet det ikke er verdt en tåre, så kan jeg ikke for det. Når tårene først er på vei, så er det vanskelig å holde de igjen. Jeg har nesten lyst å grine. Bare få det ut, og la tankene dette ut. Jeg vil ikke ha det sånn som dette. Jeg vil gå tilbake i tiden og få endret på det.

Blogges <3 

The last weekend

Hei, no sitter jeg hjemme og ser på tv. Er så deilig å ha nettet tilbake igjen, kan faktisk blogge!

Men, jeg har egentlig ikke noe å blogge om da. Idag har jeg vært med Sara og vært hjemme. Var ikke en vanlig dag på skolen, jeg gikk bare rundt og gjorde ingenting hele dagen. Er ganske deilig å tenke på at det blir ferie på torsdag. Gleder meg til å kunne sove lenge, og være med venner hele dagen! (:Har nettopp skiftet bakgrunns bilde på dataen. Jeg var snill og lot mamma få være med å velge, så da ble det dette bilde over. Bilde er av ulriksbanen, Perle. Bilde ble tatt når jeg og klassen min skulle gå over vidden. Og i bakgrunnen ser dere litt av nydelige Bergen (: <3

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Synes du Bergen er ett fint sted? (Mennesker som sier nei, er gale. Bare sier det)

Snart ferie

Hei, no sitter jeg hjemme, faktisk. Hadde den siste tentamen idag, matte. Følte den gikk sykt dårlig, men vet jo ikke. 

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye. Skal snart se en film, tror jeg ser en danse film. Imorgen blir det fotballlcup ting på skolen, så blir ikke så veldig mye å gjøre da. Så nå er det ingen normale skoledager igjen. Slutter på skolen torsdag 21. siden vi får avspasering på fredag. Og så er det 62 dager fri. Fy søren så deilig!

Ahhh, fikk til og med lastet oppo et bilde (: Deilig å ha nettet tilbake igjen. Mer eller mindre..

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Gleder du deg til ferien? 

18 is the big number

Hei, no sitter jeg oppe hos Siv. Måtte opp her og hente noen bilder hun hadde skrevet ut for meg. Så siden jeg var her oppe, så spurte jeg om jeg kunne låne nettet deres, og det fikk jeg.

Idag blir min søte søster 18. Ganske rart å tenke på egentlig, hun har liksom lov til så mye mere. Ble gal av nedtellingen henens igår. "No er det 1 time og 37 minutter igjen til jeg er 18". Var glad når jeg endelig skulle legge meg ^^

12.06.94Love to her

Alt jeg skal gi hun (: (Jeg gikk tom for pakkepapir!)

Good luck til deg i fremtiden Jeanett! (: <3

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Har du søsken? 

Er blitt mere sosial

Hei, nå er jeg igjen hos Sara. Må si jeg er blitt ganske sosial i det siste. Er sykt mye med sara, og jeg elsker det (: Det er eneste gangen jeg kan blogge :/ Eller hos andre og da, men jeg får ikke blogget hjemme, fordi vi har verdens dårligste nett når det er sol :(

Men siden jeg er hos sara, og hun er nede og pugger til tentamen i matte som er på torsdag. Så tenkte jeg at jeg kunne blogge (: Har ikke fått noen ordentlige blogg innlegg i det siste :/ Men her kommer hvertfall noen bilder som jeg hadde innpå minnepennen min, som jeg tilfeldigvis hadde med meg bort^^ (var ikke med vilje å ha den med bort!)

Er vell ikke bare meg som leste paddington bøkene som liten?!Min nydelige søster som blir 18 imorgen! (: <3Saraaaaaa <3

Men nå skal jeg ta og looke litt mere på rommet til sara, har ikke noe mer å skrive om uansett..

Blogges <3
Q: Er du ferdig med tentamener/eksamener?
Q: Hva har du gjort idag? 

EKORN VIDEO

video:film fra 08


Anette, Sara og meg!! :D

-Hva synes du?

 -Ann Cathrine

Sara er min reddende engel (:

Heei, no sitter jeg hos sara og låner nettet hennes (: Kunn derfor jeg kan blogge.. Internettet våres vil bare ikke virke for tiden :( Så no er hun min reddende engel og lar meg blogge (:Kuret håret og klippet det (: No er håret mitt kjempe kort :( Eller egentlig ikke, bare 2 cm kortere, men det følse sykt kort!Vi er fine!Imorgen blir det tentamen i norsk hovedmål. Idag var det sidemål. Tirsdag er det engelsk og torsdag er det matte. Så er det bare en uke igjen og så er det ferie (:

Da sier vi hade, og ses en annen gang (:

Blogges <3
Q: Har dere bra nettverk?
Q: Er dere med noen? 

Sommer bilder til nå del 2


Her er resten av bildene. No sitter jeg i sengen til Ingunn. Det er grunnen til at jeg fikk lagt ut bildene. Utrolig hvor fort nettet deres går. Hadde jo tatt en time å laste opp de bildene hjemme, menst her tok det 5 minutter.

Jeg skal ligge hos henne, så no skal jeg ta å la være å være usosial, så snakkes beste.

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Hva synes du om bildene?