juni 2013

What to do when you don't know

Hei, kom ikke på noe smart overskrft, og dermed skjedde ^ det. 

Det var en sykt koselig dag igår. Masse latter og smiling, og masse masse mat. Det var kjempe gøy å se de igjen, kommer til å savne dem alle til neste år! Kommer til å bli rart å begynne på en skole med helt nye mennesker. Jeg skal gå på Danielsen, sammen med mangen av vennene mine, og jeg gruer meg likevel sykt, haha! Jeg glemte foresten å ta  bilder igår, haha. Dete r så typisk meg! Men det var kjempe gøy. På et tidspunkt av natten så gikk de fleste av oss ut på "tur", der vi fant en handlevogn. Ja, det sier en del, haha! Det var sykt gøyt, og skummelt! Biler er totalt skumle om natten, fy søren!Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Tror jeg går og ser på noen serier eller filmer. Om jeg ikke finner noe så har jeg alltid youtube.

Blogges <3
Q: Har du vært på overnatting før?
Q: Liker du svaner?

Am I back?

Heii!

Oi.. Det er faktisk en hel måned siden jeg blogget sist, fra i dag av. Jeg beklager virkelig! Men jeg har hatt mye å gjøre på også har jeg ikke giddet. Har faktisk ikke vært noe serlig på dataen i det siste.

I det siste har jeg vært i London, konfirmert meg, hatt eksamen og gått ut av ungdomskolen. Det er vel de største tingene. Skal lage egene innlegg med bilder fra det, sånn at dere får se hva jeg har vært i gjennom den siste måneden. Og jeg skal prøve fra nå av å komme inn i bloggingen igjen. Men siden det er ferie, så er det mange dager der jeg sikkert ikke kan blogge. 

Neste fredag reiser jeg til pappa, og da skal vi til Åland i rundt en uke, så jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget da. Men jeg skal prøve å få laget noen innlegg som dere kan lese da.Imorgen skal jeg i overnattingsbesøk hos en veninne av meg, sammen med mange andre venner. Blir godt å se dem igjen, har ikke sett dem siden.... Jeg sluttet på skolen (:O)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i det siste?
Q: Skal du reise i ferien?