juli 2011

Igår

Hei, ja eg fikk faktisk noe å gjøre på igår..

Men det var ikke særlig sosialt egentlig. Eg satt inne å malte. Det var noen som ringte for å spørre om eg ville være med hun, men hun ringte litt seint, så då skulle eg snart spise :/ Gøy at hun ringte, men irriterende at jeg ikke kunne være med hun. Også kan jeg ikke være med hun idag heller fordi hun har reist til syden no... Jaja, hun får kose seg (vist du leser dette..)
Som eg sa så var jeg inne å malte, men det var ikke bare det jeg gjorde, jeg "ødela" også ett annet bilde eg hadde malt, fordi eg ikke likte det. Men skal lage nytt bilde på "brettet".Denne malte jeg. Det er en "greie" du kan henge ting på. Ble fornøyd, bortsettfra at "blomsten" så helt forferdelig ut..

Også den jeg "ødelagte"Sånn så den ut, bortsettfra at jeg har begynt å male litt på den ene siden.. Men eg likte ikke denne litt engang. Synst den så ut som en lilla sjøstjerne med en hvit prikk på seg.. og i tilegg så var det mangen klomper på "brettet" etter annen maling.
Så jeg tok frem kniven og skjerte av malingen (den gikk ikke av med vann). Og jeg liker den mye bedre no, enn før.Hva synst du ? Fikk vekk ganske masse maling då x)

Men no skal jeg ut å lese i boken min, men vist det blåser like mye som igår, så går jeg inn igjen :P

Blogges <3
Q: Likte du best maleriet før eller etter ?
Q: Hva skal du idag ?

Ingen å være med..

Hei, no sitter jeg inne i stuen å ser ut på en solfult himmel. Og eg har ingen å være med :(

Sårry for at jeg ikke blogget igår, men hadde ikke tid. I 3 tiden reiste meg og mamma på butikken med buss (bilen er på verksted) også kom vi hjem klokken 4 og då så jeg på tv. Så laget jeg noen "sjokolade kjeks". Og når de var ferdig spiste jeg middag. Også etter det, så hadde jeg ikke data fordi søsteren min har ligge besøk av Lena, og de brukte dataen -.- Så sorry... Men over til tema.

Jeg sitter her å kjeder meg og har veldig lyst å bade. Men neida, har ingen å bade med :/ Selfølgelig, kunne jeg jo gjort på andre ting, men har sykt lyst å bade.. Så vist ikke eg finner noen å være med idag så kommer jeg bare til å sitte inne i huset og lese, høre på musikk og/eller sitte på dataen med tv-en på.. Veldig sosialt vet det, men har ikke noe annet å gjøre på..

Mine deilige "kjeks"

Blogges <3
Q: Har du masse å gjøre på i ferien ?
Q: Så "kjeksene" gode ut ?
 

Innkjøp + byn

Hei, igår ver jo eg i byn, så no skal eg ligge ut noen bilder fra då ;)Disse genserene kjøpte eg, en grøn og en litt krem farget. Den kremfargete har jeg gått med idag, og jeg har allerede klart å søle på den x)Det var en mann som matet fuglene, så då tok eg et par bilder av de :) Se den morsomme med hodet helt intil kroppen x)Fikk en fint bilde av denne her, siden den sto ganske nært meg. (Tror den trodde jeg hadde mat,, ops)Det var noen Indianer folk der som spilte musikk og selte armbånd.

Men poenget med turen var å ligge ned blomster, og det gjorde vi <3

Disse lå mamma og meg ned..Koselige blomster som lå der <3Kod\selig brev <3Tarald fra Osterøy. Rest in peace <3

Silje fra Askøy. Rest in peace <3

Blogges <3
Q: Har du lagt ned blomst ?
Q: Likte du genserene ?

Igår (over midnatt)

Hei, igår så var jeg i byn.

Igår var jeg i byn, for å ligge ned blomster. Kjøpte og noen klær.
Ligger ut bildene seinere, no skal jeg legge meg ;) Hehe, denne laget jeg igår kveld når jeg var oppe og snakket medMaria på msn :P <3

Blogges <3
Q: Likte du bilde ?? 

Fakkeltog

Hei, idag har ikke jeg gjort på noen ting. Så skriver heller om noe jeg skal gjøre imorgen ;)

Imorgen skal jeg gå i fakkeltog her utpå Askøy. Og vist jeg ikke skal det, så skal jeg til byn for å ligge ned blomster. SKAL hvertfall gjøre en av delene. Men lurer litt på om jeg skal gå i fakkeltog imorgen, også ligge ned blomster i byn en annen dag. Tror jeg gjør det!"I'm gonna cry for you" <3

Men no skal eg ta å lese gjennom noen blogger og så skal jeg lese videre i boken min.Denne..

Blogges <3
Q: Skal du, eller har du gått i fakkeltog ? 

En låt dedikert til ofrene og de pårørende fra fredag 22.07.2011...

Jeg fant denne drit fine sangen på en blogg (http://addielizabeth.blogg.no/), Kjempe fin blogg hun har foresten. Den er ny, ta en titt innom dere ;)

Denne sangen må dere bare høre! Den handler om det som skjedde 22.07.11. (dere har kansje skjønt det)

Hør den! Bare sier det ;) Fra no av er det min favorittsang ;)

Trippel D ft Nicokz - 22.07.11 (Dette heter den, vist du ikke får opp videoen)

 

Jeg får ikke meg selv til å skrive om mangen glade ting...

Hei, no sitter jeg på sofaen og hører på musikk. Har kjempe lyst til å skrive om noe gøy, at jeg snart skal reise til varmt land og tenke positivt. Men det går ikke, fordi jeg skal ikke reise til m\noe varmt land, og jeg klarer ikke tenke postivt etter alt som har skjedd. Han duden burde være dømt til livstid, det er det han fortjener! Han bør ikke kunne få gå rundt i Norges gater lenger, han bør ikke få se Norges vakre natur. Han burde sitte inni et fengsel etter det han har gjort. Det er det han fortjener. Synst jeg..

Jeg har ikke mistet noen nærme, men det er mangen som har mistet sine, og jeg synst synd på de! Dette går jeg med idag. 

Blogges <3

Ny lampe

Hei, idag har meg og mamma sotte opp en lampe på rommet mitt :)Denne lampen fra ikea henger no oppe på rommet mitt. Som dere ser så er det mangen "mønster" på lampen, noe som jeg synst er ganske "inspirerende". Den minner meg litt om noe kinesisk, ikke spør hvorfor, jeg bare synst det.

Jeg kjøpte denne før sommerferien, men har ikke hatt tid til å henge den opp, men no har jeg altså fått tid. Den henger over komoden min som også er kjøpt på ikea. (Jeg har funnet ut alt fra huset mit kommer til å være fra ikea x). ) 

Vi har og tent lys for de døde fra skytingen på utøya, og bombingen i oslo. 

"La oss tenne et lys og sette i vinduet for alle ofrene og pårørende etter de meningsløse terror aksjonene som har funnet sted i olso og på utøya! La oss stå sammen mot terroren! Send dette videre til andre slik at det vil lyse fra vinduet i alle hjem utover dagen og kvelden"

Dette fikk jeg på melding, og  jeg synst dette bør gjøres ;)

Blogges <3

Hvil i fred

Jeg vil bare si hvil i fred til alle døde.

Mine tanker går til pårørende <3Rest in peace everybody!

Nyheter:

Hei, bare så dere vet det så kommer jeg ikke til å skrive noe om dramaet i Oslo. Tror alle har fått med seg hvertfall litt om hva som har skjedd så jeg skriver ikke noe om det. (bortsett fra det eg nettopp skrev)

No har jeg tenkt å skrive noen nyheter om ting som har skjedd med meg den siste tiden:
Har vondt i muskelen min, fordi den dumme unødvendige kleggen klarte å stikke meg rett i muskelen...
Har komt meg hjem, etter en koselig tid oppe hos pappa.
Jeg kjeder dere med dette inlegget ;)Blogges <3

Q: Var nyhetene mine kjedelige, eller interessange ?

Igår..

Hei sorry for at eg ikke blogget igår.. (det er over midnatt) Men klokken to eller noe så reiste vi til kjæresten til pappa. Vi var der en stund og så reiste vi hjem. Vi kom hjem ca halv 11 og då så jeg på "Hawaii five-o". Og no sitter jeg og blogger ;)

No sitter jeg å (blogger seff) spiser chips og koser litt med katten :)Meg og pusen (eg kveler han ikke)Meg og min deilige pringles chips :D Skal kose meg masse med den :)

Men no skal jeg se videre på csi :) Kos dere med bar eå kunne se på chipsen, og ikke få spise den x)

Blogges <3
Q: Liker du pringles ??
Q: Har du katt ??

Godis butikken

Hei, idag har jeg vært på godis butikken og kjøpt masse godt :)

Tror det tok en og en halv time å kjøre eller noe. Først var vi på en annen butikk, men der var det ikke så mye, så vi reiste til den butikken jeg kjøpte nammet på :)Her er det jegkjøpte: 2 pringles, skittles, sukkerspinn, salt pastiller - orginal også smågodt selfølgelig :) Mmm, nom nom:) 

Trodde det skulle komme på mer en 200kr, men det holdt seg under 150 faktisk ;)Jeg gikk i de nye klærene mine. En høylivs ukse og en singlet fra lindex ;)

Ellers har jeg bare sittet i bil, og sett på film. Jeg så "resident evil". Den var litt kveppende, men eg overlevde ;)

Men no slutter eg, siden eg ikke har noe mer å blogge om. Og fortsetter jeg, kommer jeg bare til å snakke om helt uinteressange ting. ;)

Så blogges <3
Q: Har du vært på godis butikken før?

Natt blogging :)

 Hei, no sitter jeg nedi stuen på dataen til pappa. Er ikke på den jeg fikk låne av han, fordi den ligger oppe, og jeg får ikke meg sjøl til å gå opp å hente den. Fordi jeg så nettopp csi, og der var det en sånn smidig menneske, som gikk som "spiderman" eller noe. Sykt kreepy !
Vet dette er teit for dere sikkert. Men jeg blir lett "redd". Det var syklig ekkelt. Det er helt mørk i huset, så jeg tørr ikke gå opp x)

Men igår var jeg på shopping.. Ja vet, det var søndag igår, men i Sverige så har de åpent på søndager også. Så igår var jeg på kafe på ikea. Num num, ikke mangen som får lov til det. Hehe, men jeg var også på shopping. Og da kjøpte jeg en høytlivs bukse og en singlet. Har ikke bildet, siden jeg ikke tør gå opp, men kan komme med bilde imorgen ;)Her ser du litt av toppen, men har ødlagt lydstyrken. For jeg ser ut som en kråke for tiden...

Men blogges <3

Q: Har du vært på kafe på ikea på en søndag ??
Q: Så du csi, ble du redd ??

Nu är jag i Sveriga :)

Hei, no ligger jeg i sengen på et hotel i karlstad i Sverige.
Kjørte hertil idag tidlig, også skal jeg ligge her til imorgen.
Idag har vi bare gått litt rundt, og sett litt i butikker. De fleste butikkene begynte, eller var stengt når vi kom til de. Men det går greit, for der åpene imorgen og ;)

Imorgen skal vi kansje innom en snope butikk. Alle vet jo at Sverige er kjent for snop.. Eller det var hvertfall sånn min søster og meg husket Sverige før "Der med de store snope butikkene" ;)Ganske koselig å tenke på sånne ting som du mente når du var liten, synst jeg ;)

Eg sitter og koser meg med chips og litt snop, men det blit desverre ikke noe bilde av det. Fordi nettet er gørr treigt, så får ikke lagt de innpå... :/Kjedet meg en dag. Så jeg "sminket" meg. Det er alltså Ingunn som står på kinnet mitt. Det er bestevennen min, og jeg savner henne kjempe masse! Hun reiste til syden idag. Så jeg får ikke se henne i ferien :(

Men no orker eg ikke vente på det treige nettet lenger.. Så no er jeg liksom ferdig blogget for idag :P

Blogges <3

Q: Har du vært i Sverige før?
Q: Tenker du på Sverige som "godte-landet" ?

Butterfly

Hei, idag har jeg vært ute og tatt bilder. Jeg fant jo då noen blomster som det stod sommerfugler på. Jeg tok jo seff bilder av de, og de som kjenner meg godt, vet at jeg ikke kan la vær å prøve å få den til å stå på meg. Og det klarte jeg og. Jeg klarte å få en av de til å stå på fingeren min, men fikk ikke onkelig bilde av det.Her står den litt på fingeren min, se så små bein den har ;)Tok flere bilder av de, men det var ikke alle som var like fotogene, så jeg tok bilde av en humle og :)Her er då humlen min.. Eller er det en veps? Nei det er en humle. Sånn stor, feit og irriterende.. ;)

Også hang pappa ut verdenst kuleste "ting".En uuuugle :) Rrrr, jeg elsker ugler! De er så kule :)

Men no skal jeg se på en film :) (vet ikke hva den heter.)

Blogges <3

Q: Likte du bildene ??

Idag har jeg...

... vært lazy. Det eneste jeg har gjort er å ligge og sole meg, og det vises.( Og hive inn ved, men det tok bare halvtime/time) Hele ryggen min er rød, og du må ikke glemme lårene mine. Eg sovnet i solen, med kunn faktor 10, og eg burde egentlig brukt 15. Så no har eg litt vondt. Men det er lårene som er verst, for de sitter jeg jo på...Ser du att jeg er solbrent, eller er det kunn meg som klarre å se dte ?? :/

 

No sitter jeg under party teltet i hagen, og drikker "Siesta". Koselig, men ser ikke så godt skjermen ;) Seinere på kvelden idag tror eg at eg tar meg en kopp kakao med kaffi oppi :) Vet det høres kanskje ikke så godt ut, men det er kjempe godt. Det minner meg om starbucks drikken fra England :) Mmmmm <3Du kan ikke nekte på at det ikke ser godt ut ;)

Blogges <3

Q: Har du smakt kakao med kaffi ?
Q: Er du solbrent ??

Eg syntest sangen passet til inlegget :)

Min dag :)

Hei, no har meg og min søster nettopp vært på en liten tur. Og ikke tro det ikke var en liten tur, for det var det, helt seriøst. Den var ekstremt liten.... 15 minutter eller noe?Men men, det var no en tur.
Også rett før vi gikk på tur, hadde vi nettopp komt hjem fra shopping. Hehe, vet. Nettopp, nettopp. (Vist du skjønner x) ) På shopping kjøpte eg 2 singletter, en svart og en lyse lilla aktig. Hadde lyst å kjøpe høylivs bukse også, men de var utsolgt for min størrelse -.- Men vi skal kansje innom Sverige en annen dag når eg er her, også skal eg se etter då :)

Men no kommer litt oppsumering på de dagene eg ikke har blogget ;)Denne tegnet jeg med fargeblyantene, og gråblyanten(ene) og tegneboken jeg kjøpte på Flisa den 8. juli.. (husker ikke kas dag det var. )Vi hadde dobbel regnbue den 8. juli også :)Pappa har en kjempe søt katt som heter smokey, som eg fikk han til å ta. Fordi eg ville ha den, men fikk ikke lov av mamma å få den :( Det er en voksen hann katt, med gule øyne. Øyne fremheves ganske mye pga. at pusen er svart. Det var det eg egentlig ville ha bilde av når eg tok bilde av katten, men den snudde seg bare vekk -.- Ikke en fotogen katt dette nei ;PDenne fant jeg i hagen til pappa på lørdag. Men bildet ble tatt på søndag, for på lørdag var den lukket. Akuratt som de to som står bak den.

Den tiende og ellevte har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig. Bortsett fra at vist meg og Jeanett rydder inn veen til pappa, så får vi 200kr hver. Men det har egentlig ikke noe med de to dagene å gjøre ;)

Og så bilde av meg sjøl, for eg har jo vært her igjennom dagene eg og ;)

Ligger bare ut 2 sløve bilder av meg sjøl, så får dere velge sjøl kas dere synst var finest, og vil se på :P

Skulle ikke vært lov å ta bilde av seg sjøl når du er trøtt. ;)

Blogges <3

Q: Hva har du gjort på idag ?

Q: Ville du tatt bilde av deg sjøl, vist du var veldig trøtt ?

PappaHei, no sitter jeg i sofaen til pappa og ser på tv.
Jeg kom her til i ett tiden idag. Jeg skal være her i to uker, også i neste Og så fikk uke, skal vi kanskje ta en bår til en by i Tysklamd tror jeg det var ;)
Vi var ute og laget mat, og så begynte det å regne litt. Og så fik plutselig himmelen et anfall. Skulle tro himmelen holdt på a falle ned . Det regnet så sykt mye, og i tilegg tordnet og lynte det. Det var stress, plutselig falt alt skyene hadde på lur, rett ned i hodene på oss.

Men jada, jeg fikk låne, eller, jeg tok speilrefleksen til Jeanett. Så jeg gikk ut og tok bilder når det var sluttet å regne. Og her kommer mine bilder av,, ingenting :P

Sånn gikk jeg :shorts, singlet og barbeint :)

Mine vann bilder :Mine jord bilder :Var det ikke en kul bil jeg så ? :)

Blogges <3

Q: Har det regnet hos deg ?
Q: Hva har du gjort idag ?


Stress

Hei, vet ikke kordan jeg skal begynne..... Hmmmmm..
Idag har jeg solt meg, vært redd, pakket og spilt.

Idag, når jeg våknet var det tegn til sol ute. Noe det ble lettere å se litt seinere når jeg sto opp. Så derfor litt seinere når min søsters venn v ar dratt hengte meg og hun opp klær, ogsp solte vi oss. Men det ble ikke så kjempe mye soling, for solen gikk snart vekk. Vi gikk inn litt, og ikke lenge etter kom regnet. Og så kom tordenet, og då ble g redd :p Hater torden! De fleste er redd lynet, og det er jo eg og seff. Men tordenet lager lyd, og det er skummlet :P

Etter det har jeg bare pakket klærene mine, og spilt litt spill på mobilen :)Men, no kan det være eg ikke får blogget hver dag. Men skal prøve så godt jeg kan ;)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag ?
Q: Har det tordnet hos deg ?

Solen var på besøk idag/igår

Hei, idag har jeg vert i båt, badet og solt meg. Eller det var igår då, siden det er over midnatt.

Først så gikk jeg opp til Siv. Eller løp halve veien, for katten gikk etter meg, så eg måtte løpe fra han. Og der oppe solte vi oss, også viste hun meg kordan eg kunne laste ned spill på mobilen gratis. Då ble eg glad :) Også silte vi oss litt til, før vi spiste middag. Etter middag reiste vi til Amalie, der reiste vi ut i en "gummi båt. Det var altså en proffgummi bår, med motor :) Og jeg var så proff at jeg ikke flat uti x)
Vi kjørte ut til en sandstrand og var der sammen med Marte og Siv. Det var sånn gjørme/sand, men den var bedre å gå på enn steiner. Eg var først uti, og så kom Marte. Det var kjempe deilig å bade i sjøen igjen :)

Etter vi hadde badet reiste meg, Amalie og Siv hjem til Amalie. Der var vi lenge, hengte opp noen plakater på rommet til Amalie, også måtte meg og Siv reise hjem.
Siden eg kom hjem har jeg bare sittet i sofaen og vært litt på dataen og spilt på mobilen. Ikke noe annet :)

Imorgen, skal jeg pakke til å reise til pappa på torsdag. Skal være hos han i 2 uker. Skal også gjøre masse andre ting. Så det blir ikke noe langt inlegg imorgen. Vist det er veldig masse å gjøre, så kan det være eg ikke kan få blogget, for jeg må legge meg tidelig. FOr vi skal ta et tidelig fly på torsdagen ;)Smykket mitt <3

Blogges <3
Q: Har du badet idag ?
Q: Likte du smykket mitt ? :P

Noe ikke alle opplever

Hei, no er jeg nettopp blitt ferdig med frokosten. Stod ikke opp no, stod opp for en time siden eller noe. Smart meg sant? Ja, eg veet :P

Men igår kveld opplevde eg noe som ikke alle mennesker får oppleve. Det var litt ekkelt egentlig. (Det er ikke noe med blod..)
Jeg satt på rommet mitt , i ett tiden eller noe, og prøvde å fikse smykket mitt. Vet veldig rar ting å gjøre på kvelde, men eg var ikke trøtt. Også satt eg no der, skikkelig konsentrert, også hadde eg nesten klart å fikse smykket. Og då hørte jeg ett dunk eller noe fra rommet til søsteren min. Det er rett ved siden av mitt. Også kom katten min ut av rommet med noe i munnen, og det hun hadde i munnen skrek og bevegde seg masse, så hun mast det. Og dermed kom det halv flygende og skrikende inn på rommet mitt. Eg fikk jo tatalt panikk. Satt og pustet som en gerning oppi sengen min. Hehe, også etter et halvt minutt eller ett minutt. Skjønte jeg at det var.... .... en flaggermus. Jeg løp inn til mamma, som sov fredelig. Jeg dyttet til hun, litt hardt tror jeg, også sa jeg "det er en flaggermus på rommet mitt, fjern kattene". Jeg løp ned trappen, der løp jeg nesten rett i søsteren min, som hadde vert slem og latt vinduet sitt stå opent. Rrrrr :/ Jeg løp opp igjen, få var mamma og Jeanett fått ut alle kattene. Så då begynte "prosjektet" om å få ut flaggermusen. Vi lå skålen oppo den og prøvde å fa flaggermusen oppo noe sånn greie vi hadde lagt under. Og flinke meg klarte jo det seff :) Vi gikk ned med den og satt alt på rekkverket. Jeg tok vekk skålen og så på flaggermusen. Og då skriker søsteren min "Ehhh, en glaggermus!" (Hun er faktisk eldre enn meg.) Også så jo dumme meg opp, og så så jeg ned igjen, og då var flaggermusen vekke -.-. Jeg fikk ikke se den lette, fordi min teite søster skrek.. -.-
Det er ikke mangen som får oppleve dette.. :)Sant de er søøte :)

No sitter jeg på stuen og skal snart ringe til Siv for å spørre hvortid jeg skal være med hun :)Uten smin ke til og med ;)

Blogges <3
Q: Har du sett en flaggermus?
Q: Har noe som detet skjedd deg før ?

Dyr jeg vil ha - Papegøye og Marsvin

Hei, idag var jeg og mamma på kleppestø senter. Og då var vi innom dyre butikken. Og då må jeg jo se på alle de koselige dyrene. Og når jeg var der inne stod jeg i min helt egen verden, og så plutselig var det noe som beveget seg rett foran meg. Det var en papegøye, eg trodde først det var en bamse, men så beveget den seg og jeg skjønte at den var ekte. Mamma prøvde å få meg til å snakke til den, men jeg klarte det ikke, følte meg så dum å stå i en butikk og prøve å snakke med et dyr. Så mamma prøvde, men han svarte hun ikke.. Hehe, taper :)
Også var jeg inne hos andre dyr, og der så jeg på marsvin. Tnaw de er så søte. Så ja, en sånn en vil jeg ha og :)

Så, når min søster flytter ut, skal meg og mamma "kjøpe" en pappagøye (kommer sikkert ikke til ågjøre det). Også vil jeg ha et marsvin. Men det får jeg sikkert heller ikke.

Men jeg klarer ikke ligge inn bilde av en eller annen grunn :/ Gjør egentlig ingenting, for eg hadde ikke noe bilde. Men samtidig litt dumt då ;)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag ?
Q: Liker du noen av disse dyrene ?

Hvor ble solen av ?

Hei :)

Idag når jeg våknet ble eg litt irritert, for jeg merket at det ikke var sol ute. ifølge min søster skulle det være sol hele uke, men neida, igår kveld skulle det selfølgelig begynne å regne. Håpet påsol neste dag, men det ble det ikke, som dere har skjønt sikkert :P
Men selvom det ikke er sol så er det kjempe varmt. Jeg våknet kvart over 9 idag pågrunn av varmen. Noe som var litt stress, siden jeg pleier å sove lenge :)

Men eg har no hatt en fin dag forde. Eg har ryddet på rommet og hørt på musikk. Hehe ikke mye men det er faktisk det jeg har gjort i hele dag egentlig ;)Jeg vil ha solen tilbake! Har bare hatt en dag med sol i FERIEN! ...

Blogges <3

Q: Har du hatt mye sol ?
Q: Savner du solen ?

Hjemme igjen

Hei, no er jeg komt hjem fra min kjære søster. 
Sorry for at jeg ikke har blogget når jeg har vært der oppe, men meningen med å reise opp der var jo forde jeg skulle være med min søster og mine nieser og min nevø. Håper dere skjønner det.. Men skal prøve å få blogget hver dag når jeg er oppe hos pappa :)

Hos søsteren min har jeg stortsett vert inne, siden det har regnet hele tiden. Bortsett fra på torsdag, då var jeg ute med mine nieser og lekte. Det var ikke sol, men det regnet hvertfall ikke;) Vi lekte litt gjemsel, tv tikken også var vi og hoppet på trampolinen sammen med en nabo jente. Altså meg, Christine, Camilla og nabo jenten Lara. Var kos det ;) Også idag så var jo det full sol og kjempe varmt, så idag var jeg ute og solte meg og pakket for å reise hjem ;)

På torsdag skal jeg reise til pappa. Då må jeg ta  fly, noe eg ikke liker så veldig mye.. Litt skummelt egentlig. Men det går bra :) Skal være der oppe i 2 uker, men som sagt skal jeg prøve å få blogget hver dag, men då blir det på kvelden sikkert ;)Men no skal jeg lage middag, så hade

Blogges <3