juli 2012

Could have been worse

Hei blogg lesere, nå er jeg her igjen for å mase (:

Har ikke vært den beste bloggeren i det siste. Og grunnen er dårlig, men det er en grunn. Som dere sikkert har merket, så har vi veldig dårlig nett. Og når det tar 10 min for å logge inn på facebook, og 30 minutter for å logge ut, så er det ikke en gang vits å prøve å gå innpå blogg. Og siden vi ikke har noe bra nett, så har jeg ikke vært så veldig mye innpå dataen heller. Jeg har bruk tiden min på..

..tegning og bøker. Jeg har lest en del bøker i det siste. Også har jeg tegnet litt. Det er egentlig ganske koselig og bare sitte seg inn i en bok og være helt inni den. Men så blir alt bare kjipt når boken er ferdig og du vender tilbake til ditt egent kjedelige liv.

Jeg var ute og tok noen bilder isted, noe som egentlig er grunnen til at jeg blogger.Er deilig å ha solen der, selvom det ikke er varmt og du ikke kan sole deg. Det er deilig bare det ikke pøser ned, det skal liksom være sommer!

Jeg skulle være snill og ta bilde av caruso som strevde å holde balansen over meg, men det jeg fikk var et dumt hode rett inn i kameraet. Greit nok at han vil kose.. Men seriøst! -.-

Jeg fikk tatt 2 bilder av han til slutt da. Hvis du ser vekk fra de mange hode bildene.

BE AWEAR! Jeg tok noen selvdigger bilder av meg selv når jeg var ute. Eller. Noen og noen, det var for det meste det jeg gjorde ute. Så be prepared to see a monster!

Fint.. Ser ut som jeg har sidecut..

Og så outfiten da.Siden jeg bare sitter hjemme, og det bare er noen dyr og min mor som skal se på meg. Så gidder jeg ikke ta meg tiden til å ta på meg noen fine klær. Så jeg har bare tatt på meg noe posete og komfortabelt (:

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Hva driver du med så langt i ferien? 

Photoshoot i stormen
Blogges <3
Q: Hva synes dere?
Q: Har du hatt photoshoot i regnet før? 

Piercingene mine

Hei, idag har jeg ikke gjort stort. Gått på tur, og vært hjemme. Så tenkte jeg kunne ligge ut piercingene mine. Har ikke lagt ut bilde av ringen da, for den har jeg ikke bilde av ^^

Denne kjøpte jeg igår, før jeg dro på vglisten. Ble ganske fornøyd med den. Endelig er jeg kvitt den forferdelige ringen. Ikke frekt til de som har det, men jeg liker best stang.

Denne skal jeg få av søsteren min. Jeg får den vel kanskje innen 2-4 dager. Siden hun sendte den idag (:Disse bestilte jeg fra en sykt billig side som jeg fant for 2 dager siden. Bestilte de idag, og hadde ganske mange problemer når jeg skulle bestille de, men jeg klarte det til slutt (: Siden jeg kjøpte de på, er en engelsk side, som du finner HER, det er en direkte link til navle piercinger, men det går også ann å kjøpe andre der. Alle piecingene jeg så var under 100 lappen, og de 9 piercingene jeg kjøpte kom på 242kr. Ganske billig synes jeg! (:

Blogges <3
Q: Har du noen piercinger?
Q: Synes du det er fint med piercing i navelen? 

Vglista outfit

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Likte du outfiten? 

When darkness takes over..

.. Find the things that overtakes dakness, and makes it shine up again.

Sorry for at jeg har vært en veeeldig dårlig blogger i det siste. Men jeg har ikke så veldig mye å blogge om. Og de siste dagene har jeg for det meste bare sittet og spilt "sims3", hehe. Imorgen blir det vglista. Kommer ikke hjem før seint, og har mye å gjøre før jeg går. Så da blir det ikke noe blogging imorgen, men skal få blogget torsdag! 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Likte du bildene? 

Back from yesterday, ready for today

Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig i det siste. Men jeg har liksom aldri fått tid. Sist helg reiste jeg opp til søsteren min, så jeg blogget ikke den helgen. Og når jeg kom hjem igjen, så hadde vi fått en ny router, og den ville bare ikke funke. No har vi fått den til å funke, endelig.

I det siste, har jeg vært med Sara, og vært hjemme og egentlig ikke gjort noe. Ukene går sykt fort i ferien, uten at vi faktisk gjør noe! :/ Hvis du tenker deg om, så er det bare 5 uker igjen til vi begynner på skolen. For en grusom tanke. Og i tilegg så har vi ikke hatt noe særlig sol heller.. 

Fremover i tid, så skal jeg på vglista med Sara, kjøpe ny piercing, reise til pappa, være med Sara, bade (om det blir sol). Kommer ikke på mere. Men jeg skal og passe hunden til Siv og de, for de reiser til Syden på lørdag. Så da skal vi passe Tim, som hunden heter, i en uke fra idag. Det betyr at jeg må gå på tur med mamma i en uke. I all slags vær.. Stress å tenke på.Bursdagspresangen som mamma fikk igår, fra Elin. Litt sein, men bedre en ingenting. (:Min nye yndlingsblomst. Den er grønn! (:

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i ferien, til no?
Q: Skal du / har du vært på vglista?

When nothing goes right, go leftBlogges <3
Q: Synes om bildene?
Q: Liker du å ta bilder av blomster? 

My new life

Ja, da var jeg på butikken idag og da. Og da er det en selvfølge at noe blir kjøpt. 

Mitt liv går veldig mye ut på musikk og filmer. Så jeg kjøpte et par øretelefoner på tilbud. De er grønne (elsker grønn)!! Også kjøpte jeg en kristen stewart, siden jeg synes hun er Awesome. Også så jeg ett sengetøy som jeg likte veldig godt, så da ble det til at jeg kjøpte det og. Men no har jeg sagt at "jeg" kjøpte det, men sannheten er det at.. Det var mamma som kjøpte det. Hehe, beste mammaen <3

Grønn!

Dere fikk med søte Caruso og, fordi han ville ikke flytte seg. Og jeg hadde ikke hjerte til å flytte på han når han sov.

Elsk!Har sett den første. Og jeg skulle egentlig se "the messengers" og, men jeg fant ut i begynnelsen av filmen at det var en spøkelse film, så jeg.. På en måte.. Turde ikke å se den.. Jeg hater spøkelser, og ja, jeg tror på spøkelser. Har sett en spøkelse film, drag me to hell, og skal IKKE se noen flere. Ikke på lenge hvertfall! :/

Men jeg har funnet ut at jeg skal gjøre rommet mitt mer voksent, så jeg har begynt å ommøblere veggene og ta ned ting og sånn. Så dere får kanskje noen bilder imorgen, spørs om jeg er ferdig, og om jeg får tid. Skal til byn og se "lol" imorgen. Gleder meg, har enda ikke fått sett den! :O

Blogges <3
Q:  Er du glad i å se på film?
Q: Tror du på spøkelser?/ Er du redd de? 

You stole my day..

I used it, just sitting there and looking at you, and listening to your beautiful voice. 

Alex G.. Dødsfin stemme! Jeg ble helt forelsket i sangen. Fant henne isted, og har ikke klart å gjort annet enn å høre på sangene hun synger. Hun har så fantastisk fin stemme! Talent! Hun har også 3 sanger som hun har laget selv, "breath" "nineteen" og "together again". Den siste finner jeg ikke på kanalen hennes, dessverre. Jeg har lastet ned de sangene som er hennes som jeg fant, også den sangen over.

Nå skal jeg høre litt mer på hun, før jeg går i dusjen og går bort til sara (:

Blogges <3
Q: Hva mener du om stemmen hennes?
Q: Har du hørt om hun før? 

Love quotes

Jeg har egentlig ikke gjort en drit idag, så derfor får dere disse bildene isteden, siden "I always seems to find them".

Blogges <3
Q: Likte du de?
Q: Gjort idag?