august 2011

Alt og ingenting

Heei, idag har jeg egentlig ikke gjort noe, så jeg har ikke noe overskrift å bruke :/

Eg har sykt gangsper i leggene etter gymmen på skolen idag. Vi jogget, og jeg presset meg sykt :) Forresten så jogget jeg ikke før litt over ni igår, forde då var det begynte å bli litt mørkere ute, så då var jeg ikke så "bekymret" for at noen skulle se meg,, x)Også dere vet det smykket jeg kjøpte på lørdag sant,,? Ja, det har røket 2 ganger idag -.- Og det er ganske vanskelig å fikse det!! :/Sorry for dårlig kvalitet, webbkamra bilde..

Men idag så skal jeg se på idol :D Gleder meg sykt !! Kurt Nilsen eide jo bare alle sammen då når han var med!! ;) <3 Go Kurt (:

Blogges <3
Q: Skal du se idol idag ?
Q: Har du fikset et smykke før ?
 

Ny uke, nye mligheter

Hei, no har jeg nesten nettopp komt hjem fra skolen. Og jeg har nettopp blitt ferdig med leksene. Pleier ikke begynne på de med en gang jeg kommer hjem, men har funnet ut at det kansje er lettere. For då får jeg bedre tid til å gjøre uke jobben min, og til å blogge og jogge og andre ting (:Bilde ble egentlig tatt igår då, men gidd ikke ta noe nytt bilde no :P

No skal jeg ta å lese noe naturfag også skal jeg innpå face litt også skal jeg spise også var jeg tenkt å ta meg en joggetur (: Ønsk meg lykke til ;)

Blogges <3
Q: Pleier du å gjøre lekser med engang du kommer hjem ?
Q: Liker du å jogge ? 

Take that bitch

Hei, no sitter jeg på stuen og hører på musikk. Adele - set fire to the rain akuratt no (:. Idag har jeg vært hjemme og sett på film og spilt sims. Jeg har nettopp sett Avatar (overskriften er noe en person sier på avatar). Verdt å se for dere som ikke har sett den ;) Den eier, men litt trist :/ (:

Bildene jeg skulle ligge ut igår :Smykket jeg kjøpte igår. Det lange kjede hørte egentlig til dragehode. Men jeg ville heller ha fredsduen min i den (: 

Ja, skulle ligge ut et eller to bilder til. Men nettet svikter,, igjen :/ Hater å bo der det ikke er dekning :/

Blogges <3
Q: Har du sett Avatar ?
Q: har du bra nett der du bor ?
 

Byn

Hei idag var eg i byn som dere sikkert vet. Men jeg var ikke med Ingunn og Sara, jeg var med Ingunn og Thomas :P

Konfe møte gikk egentlig helt okey. Snakket med en jente, men glemte navnet hennes :/ Ellers var jeg ganske stille. Snakket ikke med noen...

Jeg kjøpte et smykke i byn idag (: Likte det kjempe mye :D

Ligger ut bilder imorgen.. or får ikke lastet de opp og jeg skal lage mat no så (:<3

Blogges <3

Fredag idag, men lørdag imorgen

Hei, idag er det fredag, og den første uken i 9 er ferdig. Men fredag betyr ikke altid fri fra skolen. Å neida, for imorgen er det ikke noen fridag for meg. Fordi jeg skal på komfe møte fra 11 til 15. Gleder meg jo litt til å begynne, men det blir litt rart å vite at du ikke skal ha lik komf som de vennene du har fra før. Jeg skal konfirmere meg katolsk, og derfor skal jeg gå til "time" en lørdag i måneden i 2 år eller noe. Ikke skal jeg ha konfen samtidig som de andre i klassen min. 


Søndag vil være min eneste fridag denne uken. 
Imorgen etter konfen så skal jeg på kino med Sara og Ingunn (: Vet ikke helt hva film vi skal se, men det blir gøy fordeom (:

Blogges <3
Q: Har du konfirmert deg ?
Q: Hva skal du imorgen ?
 

Gratulerer med dagen (:

Heei, idag er det tre venner av meg som har bursdag så jeg må bare si Gratulerer med dagen til de!

Gerhard, gratulerer kjempe mye med dagen! Har ikke kjent deg så lenge, men jeg føler jeg vet masse om deg. Du har en kjempe god blogg der du uttrykker dene meninger. Du tar kjempe fine bilder av alt mulig. Og i tilegg så kan vi ikke glemme at du er søt (: Din lidenskap til Hellas er bare kult! Er ikke mangen som liker ett annet land en sitt eget så godt! Selve bloggen din er kjempe fin, akuratt som din personlighet <3Du eier!

(Foresten, jeg tok et bilde fra bloggen din for å redigere det.. Håper det er greit)Bare lånte det litt (:

Andrea, du er bare nydelig! Og savner deg masse foresten! Du er morsom og kul. Bloggen din er kjempe kul, med fine bilder. Har kjempe mangen minner med deg og Malin! (Husket egentlig ikke at bursdagen din var idag pga min dårlige hukommelse, så face er en god ting å ha.) "Live you life the way you want it" <3Sykt pen!

Jonathan, du er råå! Har desverre bare kjent deg i en uke eller noe (?), men merker at du er veldig snil! Du er morsom, og får meg til å smile. Søt er du og (: (Vet ikke serlig mye mer om degdesverre :/

<3

Kjempe glad i dere (: <3

Blogges <3
Q: Har du eller en venn bursdag idag ? 

Totalt av de siste dagene mine

Dette inlegget skulle egentlig postes igår, men som Marte sa, aå fikk jeg meg ikke innpå nettet. 


Hei, sorry eg ikke har blogget de siste dagene, men har faktisk god grunn (på de fleste)..

Fordi fredag så sov jeg jo i telt, lørdag var eg ikke hjemme i det hele tatt bortsett fra på kvelden men då var gikk eg å la meg rett etter ett programm på tv, søndag var eg så trøtt at jeg ikke orket noen ting og igår hadde vi ikke nett i det hele tatt. Spurte faktisk Siv om hun ville gjeste blogge for meg, og då sa hun ja. Men hun fant ut at  hun ikke kunne alikavell, og det glemte hun å si til meg før på kvelden ;) Sa jo det var gode grunner..

Før:

 

Sorry for at håret mitt er litt skittent, og at fjeset mitt er vekke x)

Etter:

 

Ja, vet 2 dårlige bilder. Dere ser ikke fagren så godt på bilde, men ser det bedre i virkeligheten (:

Telt:

 

Vi hadde sånne "Glowsticks" med oss i teltet.

 

Anette prøvde å "spise" den ene..

 

.. Og då måtte jo selvfølgelig jeg og prøve (:

Vi hadde egentlig ganske luksus. Vi hadde data og internett, masse chips, masse snop og glede (: Vi satt egentlig på dataen nesten hele kvelden x) Vi lå oss klokken ett, men eg fikk ikke sove før 4 eller noe. Også våknet jeg klokken halv 6, 9 og 11. Kjempe gøy..

Lørdag:

 

Anette, Siv og trøtte meg på siden der..

 

Herregud, sant hun så sykt fransk ut! :O<3

 

Også sminket Siv meg, og etterpå hadde vi en liten "photoshoot" (:

Mest det jeg har gjort på i det siste. Bortsett fra jeg begynte på skolen igår då. Men det er ikke særlig spesielt (:

Blogges<3

Q: Hva har du gjort på i det siste?

Q: Hvortid begynte du på skolen?

Gjesteinlegg ! ;)

Hei, jeg blogger for Ann-Cathrine i dag, siden hun får ikke internettet til å funke...Så skulle egentlig bare si det.       

Og så prøvde hun å sende et inlegg til meg, men det tokk evigheter..og til slutt få fungerte ikke det heller..

men hun kommer sikkert snart til å blogge igjen så fort hun får internettet igjen :D

 

 

 

Hilsen Marte :)

Frisøren

Hei, no har jeg vært hos frisøren og klippet meg, og stripet håret blondt.

Har desverre ikke bilde av det, forde at jeg er på Siv sin data akuratt no. Forde at meg, hun og Anette skal ligge i telt idag. Også kom jeg litt tidligere opp, forde jeg så litt feil på klokken x) Også har ikke hun kamera på dataen(jeg fant hvertfall ikke), så jeg kunne ikke ta ett ;)

 Blogges <3

Anne

Hei, idag har jeg vært med Ann - Karin <3 Det var kjempe koselig, vi hadde ikke sett hvarandre på døds lenge! (Noe som ikke er så koselig..)

Først skulle jeg egentlig være med mamma til Askøy senteret, men så ringte hun, og då ombestemte jeg meg (: Eg gikk henne i møte, også når vi var komt hjem igjen til meg, så så vi på film. Vi så på "Valentines day", kjempe gøy :D Og så gikk vi ut og gikk en liten "tur". Men så måtte hun hjem og spise middag (:

Akuratt no sitter jeg å spiser is og hører på Christina Grimmie <3 Hun er råå kul :D Imorgen skal jeg til frisøren, og då skal jeg stripe håret lyst og klippe tuppene. Og itilleg skal jeg mest sannsynlig ligge i telt sammen men noen venner av meg :DSå no får dere si hade til fåret mitt ;)

Blogges <3
Q: Har du hørt på Christina Grimmie før ?
Q: Har du klipt håret ditt i det siste ?
 

sosial

Hei, idag har jeg vært med Siv hele dagen. Vist du kan si at til 5 er hele dagen.

Så no sitter jeg på sofaen og ser på tv etter å ha vært med Siv fra 12 til 5 eller noe. Vi spilte kort og var på dataen, så egentlig ikke så mye å skrive om då.. Men vi koste oss :)Har egentlig ikke noe mer å si, annet enn at jeg kansje skal være med Ingunn imorgen då :) Håper det går ;)

Men no har jeg ikke noe å si..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag ?
Q: Skal imorgen ?
 

Hjemme

Heei, ja igår kom no jeg hjem :) 

No sitter jeg på sofaen og ser på glee, mens jeg blogger og har vondt på låret. Fordi jeg har nemlig klart å falle og "skade meg". Flinke meg, vet det.. Men kem bryr seg om jeg har falt..

Sorry for at jeg ikke blogget oppe hos Lene, men jeg giddet bare ikke å sitte på dataen å vere usosial ;) Og i tilegg har jeg ikke tatt noen bilder, så jeg har ikke noen bilder heller.. Det eneste jeg har er, tomme ord.Men no skal jeg se på "Hvordan bli dumpet på 10 dager".. Koselig :)

Blogges <3
Q: Har du sett "hvordan bli dumpet på 10 dager"? 
Q: Gjort på i helgen ? 

Frokost

Hei, nå driver jeg å spiser frokost på rommet mitt, og prøver å få lastet ned itunes. Må få musikk på ipoden... Jaja, tror det er 3. gangen jeg prøver å laste ned, får håpe det faktisk går denne gangen då...Ja, er litt trøtt.. Sto opp klokken 10 :/

Men no må jeg spise ferdig frokosten min, og prøve å få lastet ned itunes. Måtte bare skrive så dere viste nøyaktig hva jeg gjorde på ;)

Blogges <3
Q: Hva skal du idag ? 
Q: Har du tatt ferge aleine før ? 

Pakking og dag 4

Hei no står jeg på rommet mitt og driver å pakker til helgen. 

Fordi imorgen så reiser jeg til min søster Lene. Skal være der til mandag. Så no har eg pakket og det ser ut som jeg skal være der lenger enn eg skal.. (Begynner å ligne på Jeanett......)

Idag har jeg vært på kino meg Siv, Sara og Anette. Vi så "Bad teacher". Dere bør se den, (men se på aldersgrensen, og følg den!!) noen ganger var den så dum at eg bare måtte le, og noen ganger ledde eg av flauhet. Men den var ok ;) Gir den en 4 :)

Gikk med en siglet og en shorts idag.. Deilig å gå i shorts med solen steikende på himmelen, og ingen skyer å se!

Men over til dag 4..
Det du kjøpte deg sist:

Det jeg kjøpte meg sist, var popcorn fra kinoen. Tok ikke bilde av den, fordi jeg hadde ikke kamera med meg.. Eller jeg tok bilde med Anette sitt kamera då, men det teller ikke ;)

Sorry kan ikke ta inn bilde, for nettet mitt går syklig tregt! :/

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag ?
Q: Hva skal du i helgen ?
 

Siv + dag 3

Hei, idag har jeg vært med Siv. Vi så på film, og var litt på nettet. Også sorry for at jeg ikke blogget igår, men gjorde ikke på en ting då.

Men idag var jeg med Siv, vi så på "Honey" som er en danse film. Også var vi på dataen. Hun gikk halv 5, også etter det har jeg bare spist middag. Det er en stund siden dette ble tatt då, men liker bildet :)Og meg no..

Men siden jeg ikke blogget igår, tar jeg dag 3 no ;)

Noe jeg savner:

Savner camping vognen, og de gangene jeg var på kamping ferie sammen med mangen andre. Også saner jeg den tiden når foreldrene mine ikke var skilt.

Men no skal jeg ta og spise noe is, hehe :) Det er sol ute, men det blåser -.-

Blogges <3
Q: Har du skilte foreldre?
Q: Har du vært med noen idag ?
 

Hjemme aleine + parfyme

Hei idag har jeg vert hjemme aleine, i nesten hele dag.

Sto opp klokken 11, og då reiste mamma og Jeanett også kom de hjem halv 9 eller noe. Så jeg var hjemme og så på tv og var på dataen. Var i dusjen, og danset som en galning på gulvet med høy musikk på (håper ingen så det). No ligger jeg ut noen bilder fra idag :)Oki dette var fra igår då men,, liker bildet :)Har sett på danse akademiet (tilfeldighet med han på skjermen)Har spist nudler :)


Har malt,, glemte å si det ;) Også har eg fått 2 myggestikk, som du ser på foten.. (har et til på den andre foten)

Men over til "utfordringen"

Bildet av parfymen jeg bruker:


Ehm, ja..
Den lange (vet ikke hva den heter), er fra lacoste. Og den andre vet jeg ingenting om x)

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag ? 

20. days utfordring :)

Hei, jeg har tenkt å ha en 20 dags utfordring siden jeg ikke har noe annet å gjøre på. Men kommer til å blogge som normalt i tillegg vist det skjer noe ;)


Day 1 - Et bilde av kjæresten din (om du har)
Day 2 - Parfymen du bruker
Day 3 - Noe du savner
Day 4 - Det du kjøpte deg sist
Day 5 - Hva har du i sminkepungen?
Day 6 - Mobilen din
Day 7 - Rommet ditt
Day 8 - Et bilde fra i dag
Day 9 - Et bilde av deg når du var liten
Day 10 - En artist du liker (gutt)
Day 11 - Et bilde av deg selv i dag
Day 12 - Fem ting om deg selv
Day 13 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 14 - En matrett du elsker
Day 15 - Noe du er redd for
Day 16 - Et bilde fra i fjord
Day 17 - Bilder av noen av vennene dine.
Day 18 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 19 - Et bilde av klesskapet ditt
Day 20 - Hva har du i veska di?

Begynner idag jeg, men jeg har ikke kjæreste så jeg tar inn bilde av an ennen dude :)Ja, fant bedre bilder av han idag :)

Kos dere med resten :)

Ensom og bored

 Hei, no sitter meg og jeanett og kjeder oss foran tv en...

Vi ser på disney channel og tar teite bilder av oss selv. Veldig normalt (er faktisk normalt å ta teite bilder av oss her) 

Mislykket bilde av oss.. Eg ser ut som et monster -.-

Men tok litt normale bilder og...

Jaja.. Får vell bare holde ut til imorgen. For då skal jeg kansje til "tante" Erna. Hmm :)

Blogges <3
Q: Kjeder du deg idag?
Q: Pleier du å ta tulle bilder av deg sjøl?

Skjønnheten og udyret :)

Hei, no sitter meg og Jeanett og ser på "skjønnheten og udyret". Favoritt barnefilmen hennes tror jeg :)Bildet er hentet fra Jeanett sin blogg ;)

Blogges <3
Q: Har du sett denne filmen før?
Q: Liker du denne filmen? (Går det ann å ikke like den? o.O)
 

Besøk

Hei, no sitter jeg og ser på barne tv med niesene mine :)

Tideligere idag i sånn, 3 tiden, kom Anneberit og ungene til oss. Fordi at Anneberit og kjæresten(Harald) skal på konsert sammen med mamma. Så meg og Jeanett skal passe de idag :)Jaja, så no har eg nettopp sett på "Danse academiet". Lurer på å fortsette å se på det, bare fordi "Jay" fra "home and away" er med x) Yey, det var en til episode :)Sorry for dårlig kvalitet, men fant ikke noen andre bilder...

Men no skal jeg se videre på "danse academiet" x) Har ikke noe annet å gjøre på -.-'

Blogges <3
Q: Har dere sett det programmet?
Q: Hva har du gjort på idag ?
 

Headere

Hei jeg tenkte at jeg kanskje kunne lage noen headere til dere som vil sånn at jeg har noe å gjøre på.

Ja, igår så lagde eg en header til Ingunn, og då hadde eg noe å gjøre på, så jeg kjedet meg ikke. Men med engang den var ferdig, så kjedet jeg meg noe sinnsykt :/ Så eg tenkte at jeg kansje kunne lage en til dere (vist du vil) sånn at jeg har noe å gjøre på :)Denne laget jeg til henne igår :)

Så, vist du vil ha en headar, så kan jeg lage en til deg. Bare skriv "Jeg vil ha en" og bloggen din :)

Blogges <3
Q: Likte du headaren jeg lagde til Ingunn ? 

I'm still alone..


"Bilder hentet fra google"

Hei, no sitter jeg i en stol på rommet og hører på musikk mens jeg kjeder meg. Og jeg kjeder meg fordi jeg har ingen å være med. Og jeg har ingen å være med fordi det aldri går for de. Idag skulle jeg egentlig være med Anette, igår skulle jeg egentlig være med Ingunn . Men det ble ødelagt begge gangene. 

Så dagen fremover kommer jeg sikkert til å gjøre som de dagene som har gått. Sitte på dataen og kjede livet av meg, og så om kvelden så sier jeg til meg selv at jeg skal lese eller rydde, men så blir jeg sittende på dataen og gjøre ingenting...

Blogges <3
Q: Har du det sånn du og?
Q: Hva skal du gjøre idag?
 

Vert på butikken

Hei, no har jeg nettopp vert på butikken med mamma :)

Meg og mamma var innpå jernia, og der kjøpte vi nøkler til alle sammen :) Min var den kuleste :PMin leopard nøkkel :)

Ellers har jeg ikke gjort noe idag, fordi Ingunn kunne ikke komme siden hun klarte ikke å gå. Hun hadde skadet kne skålen eller noe. Ble litt irritert for hun ikke kunne komme, men det er jo ikke hennes feil ;)

Siden jeg ikke har gjort noe idag, har jeg ikke noe å skrive om heller, så no slutter jeg ;)

Blogges <3
Q: Har du din egen nøkkel?

Ny header

Hei, no har jeg sittet i sofaen i rundt 2 timer for å lage en header, fikk det ikke sånn som eg ville men ble fornøyd. Jeg lagde 2 stykker, så dere får bestemme hvas dere likte best ;)

1.
 


2.Hvas likte dere best? Komenter ;)

Foresten har dere noen tips til gratis gode redigeringsprogram ? For tiden bruker jeg paint(ikke serlig god) og photoscape ;) Blir glad vist dere kommer med noen tips ;)

Blogges <3
Q: Hvas likte dere best ? 

Ice cream

Hei, no har jeg nettopp sittet og spist is, og då måtte eg jo ta bilde av det (kjeder meg sykt)

Har ikke gjort noe idag, men imorgen kommer Ingunn til meg :) Jeg skal ta buss til byn å møte hun der i halv ti  tiden eller noe, også tar vi bussen hjem halv ett, men tror ikke det blir noe shopping, for eg har blitt blakk etter igår x)

Men over til min deilige is:Jaja, mangen seriøse bilder her ja :)

No skal jeg ta å lese gjennom noen blogger, også skal jeg se litt på tv :)


 Foresten jeg er med i blogg vs blogg på Denne bloggen som skrives av Andrea. Gå inn å stem då ! ;) <3 Neida bare tuller, dere bestemmer sjøl, men hadde vert gøy å vinne :)

Blogges <3
Q: Har du noen gode blogger jeg kan lese ?
Q: Har du spist is idag ?
 

Ingunn

Hei, idag har jeg vert i byn sammen med Ingunn <3

Idag i halv 12tiden tok jeg buss til byn for å vere med Ingunn, måtte desverre vente på hun på festplassen i et kvarter eller noe. Men jeg fordrev tiden med å gå rundt vannet. Når hun kom så gikk vi på andre siden av vannet også gikk eg "over" en sånt balanse tau som var der. Jeg kom meg nesten helt over, og Ingunn bare "du kommer aldri til å få deg helt over" då ble jeg sur på hun. Dette gikk jeg med, + at jeg kjøpte det ;) Også når jeg var ute å tok bilder, kom Caruso for å ta biler med meg :)Ingunn spiser fort, menst eg spiser treeeigt...Meg og Ingunn <3

Men så ble Ingunn litt selvdigger.... så jeg måtte ta bilde av henne x)Solen sto på himmelen å varmet oss, så alt gikk vår vei. Vi var borte på mc donalds og kjøpte mc flurry, vi spiste big bite og vi snakket om alt og ingenting. Men når vi gikk rundt idag, så hadde vi en tendenst til å gå rundt og rudt x) Våres humor er det nok ingen som skjønner, og våres tanker vi har sammen er bare mega morsomme x) Vi koset oss kjempe masse (eller eg gjorde hvertfall det) Og vi har bare alltid noe å snakke om, selvom vi snakker nesten hele tiden :)Ingunn har nettopp vert i syden, så hun kjøpte dette til meg :) En "eske" saltpastiller som jeg nettopp har kjøpt en av sjøl x) en tyggis med 10 namme tyggiser i og en søt bamse <3I love you to Ingunn <3

Blogges <3
Q: Har du vert i byn idag ?
Q: Har du en så søt bamse ?