august 2013

Swan lakeBlogges <3
Q:Likte du bildet? 

Darknes

Tenkte litt på "the grudge" når vi tok dette bildet. Jeg har ikke sett filmen (og har ikke tenkt til det heller!!), men jeg får likevel litt frysninger av dette bildet!

Blogges <3
Q: Likte du bildet? 

Bedroom inspo

Bilder hentet fra we<3it

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Liker du inspo innlegg?

A little piece of memorie

Hei, da er jeg her igjen. Bilder fra når jeg var hos ingunn, håper du liker de.

'

Tror jeg brukte en halv time for å komem opp der! Haha, men det var verdt det! :D

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Liker du å klarte? (Dumt spørsmål, hehe) 

The time goes too fastBlogges <3
Q: Hva synes du om bildet?
Q: Hva skal du idag? 

After school secrets

Sorry for at jeg blogger så sent, men er så liten tid nå, siden jeg kommer ikke hjem før halv 5, og så skal jeg spise middag. Og jeg må faktisk begynne å gjøre lekser nå.. Argh, kjedelig. Men jeg skal se om jeg får blogget litt tideligere!

Idag fikk vi mac'en våres på skolen. Elsker den! Men jeg får meg ikke inn på nettet, det kommer opp sånn at jeg på skrive inn epost og passord, men uansett hva jeg skriver inn så virker det ikke. Det er ikke bare meg som har fått det opp, så jeg vet at jeg ikke er dum, for 2 av mine andre venenr får det heller ikke til.. Er det noe du kan hjelpe meg med?? Hadde sittet stor pris på det! Er lei av dataen til Jeanett nå!

Is, joggebukse og de beste seriene, hva er bedre? Elsker å kunne ta på meg en joggebukse og bare slappe etter skolen (ja, joggebuksen min er grøn!). Det er så befriende å kunne ta på noe slapt etter en lang dag med stram bukse.Blogges <3
Q: Kan du hjelpe meg med mac'en?
Q: Liker du å skifte etter skolen? 

Outfit fra første dagen

Hadde første dagen idag. Dere aner ikke hvor redd jeg var da de sa opp navnene om hvem som skulle gå i klasse sammen, og jeg bare hørte mitt navn og ikke noen av vennene mine sitt. Hjerte mitt gikk så sykt fort når jeg gikk opp i klasserommet sammen med ingen andre jeg kjente! Det var helt forferdelig! Men det gikk jo over da, ble jo kjent med flere hyggelige mennesker i klassen, ikke det at jeg husker navnet på så mange da(hehe, ops). 

Men hadde ikke den beste dagen da, siden utover dagen så fikk jeg sykt hodepine! Det var helt forferdelig.. Har fortsatt litt nå. Men ellers så har jeg hatt en helt grei dag. Imorgen så får vi Mac, noe jeg gleder meg sykt til! Endelig egen data som ikke er helt ødelagt!

Genser- h&m  Bukse- Gina  Sko- Converse  Klokke- Bjørklund

Blogges <3
Q: Liker du sånne innlegg (outfit)
Q: Var din første dag på skolen grei?

Dagen før dagen

Bedre sent enn aldri, ikke sant? Vel, imorgen begynner jeg på skolen, vgs. Er ikke sikker på hva jeg føler. Jeg både gruer og gleder meg. Har faktisk klart å finne ut hva jeg skal gå med (dere kan få bilde imorgen), men jeg kommer til å se ut som en zombie i fjeset, haha. Må jo opp i 6 tiden eller noe for å ta bussen til byn, for så å være i byn en time før vi egentlig skal møte på skolen. Seriøst, hater busser! Positive er at jeg faktisk har noen å være med!

^Prøvde å ligne på Tyler Oakley. Om du ikke vet hvem han er, så bør dere virkelig søke på han på youtube!

Idag har jeg faktisk ikke gjort annet enn å slappe skikkelig, merkes at det faktisk er en skole dag imorgen. Har funnet en ny serie som jeg er helt hektet på! Den heter "Teen wolf". Elsker den, men samtidig så liker jeg vampire diaries bedre. Kvepper så mye av denne serien, haha!

Men nå må jeg i dusjen.

Blogges <3
Q: Begynner du på vgs eller vanlig skole imorgen?
Q: Har du sett "Teen wolf"? 

Girls just want to have fun

Hei, nå er jeg nettopp komt hjem fra byen. Kjøpte ingenting siden jeg har kjøpt så mye i sommer at jeg ikke har penger, og jeg har allerede kjøpt skole ting. Men jeg ville være med uansett sånn at jeg fikk være med de før skolen begynte igjen, som faktik er på mandag, SYKT! Vet alle skriver det, men sommeren har gått sykt fort!Et bilde jeg tok i London, ble ganske fornøyd med det faktisk.

Men no må jeg på tur med hunden, siden jeg er alene hjemme. Også skal jeg bort til Anette etterpå for å se film :) 
Imorgen kommer Siv å skal ligge her, haha. Jeg liker ikke å være hjemme alene en hel dag, oki.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vært i London før? 

Mess up my bed with me

Hei, sitter her og tenker at jeg suger til å blogge, haha!

Idag har jeg ikke gjort stort, sett alle youtube videoene jeg har gått glipp av (de jeg følger), vært med mamma på butikken for å kjøpe inn snacks til imorgen (Sara skal ligge her) og sett litt på tv (Home and away). Ellers har jeg vel ikke gjort noe stort.

Nå sitter jeg å ser/hører på bribry på youtube. Dere bør ta en tur og se på vidoene hans! Han er irsk og lager videoer og synger (The ultimate guy for me). Men hvertfall alle pengene han får gjennom youtube videoene sine går til veldedighet, noe som er veldig bra! Akkurat nå hører jeg på denne: 

Elsker sangene hans, de er så sykt meningsfulle! Men jeg bare sier det, om du ikke klarer å høre på litt rolig musikk, så er han ikke noe for deg.

Imorgen kommer Sara og skal ligge her, også skal jeg til byn i 1 tiden, så vet ikke hvortid jeg kommer hjem, men blogg innlegg blir det. Det spørs bare hvor stort det blir.

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen?
Q: Likte du sangen? 

Shiva, my big love

De vi bodde hos når vi var i Finnland hadde den søteste hunden ever! Den het Shiva, men av en eller annen grunn så begynte jeg å kalle hun for Kaisa, haha. Hun var så nusselig!!! Jeg savner henne kjempe masse!

Pappa hadde kjøpt noen spill som vi kunne spille med når vi var der. Og der var det en liten lilla ball som du skulle "slå på", og den forelsket hun seg i! Hun gikk hele tiden rundt å lekte med den ballen etter at vi lot henne få den. Hun var helt gal etter den! Det beste var at når du hev den, så hentet hun den faktisk! Haha, det gjør ikke Rex (Hunden våres)Se så nusselig hun er da! Å, jeg savner hun!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Har du noen dyr / har du lyst på? 

Hold your head high when no one knows your name

Hadde ikke en overskrift, så jeg skrev bare det de sang i sangen, japp, kreativt. Sangen heter forresten "Never let go". Sorry for at jeg blogger så seint idag, men har vært med Sara og Anette i hele dag så. Jeg blogger no i dt minste! ;)

Forrige uke så var jeg med ingunn, hele uken. Litt lei av henne nå da, (neida), men hvertfall, den siste dagen så tok vi noen bilder, som jeg tenkte å dele med dere.

Dere aner ikke hvor lenge jeg strevde med å komme meg opp der, haha! 

Nå skla jeg ta og late som jeg er sosial, mens jeg egentlig sikkert bare kommer til å sitte å se på film eller noe.. Mitt liv altså!

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vært masse med venner i sommer? 

Summer flirt(Ikke misforstå, vi er bare bestevenner!)

Mange mennesker får en sommer flørt gjennom sommeren, til og med noen av mine nærmeste har fått det. Men jeg hadde bare Ingunn, og siden jeg lå hos hun en uke, så ble hum mitt offer for dette tema bilde.

Selv om det ikke var så mange som sa de hadde lyst på tema bilde, så har jeg lyst å gjøre det. Vi får se om det kommer et hver uke, eller hva, det spørs hvor mange ideer jeg har, og hvor mye tid jeg har. Men planen er at det kommer 1 hver uke. Jeg har allerede bilder til 2 til temaer, også har jeg en ide til et bilde.

 

Jeg har vært en veldig dårlig blogger, men det er fordi det har vært sommer, og da orker jeg bare ikke så mye tid på data, jeg vil heller bruke den på venner og familie. Og jeg vet jeg har sagt før at jeg skal begynne igjen, og så ikke gjort det, men nå skal jeg virkelig  prøve. Har tatt en del bilder i ferien, + jeg har noen bilder fra London som jeg ikke har postet enda, så da har jeg en del å blogge om, så tror jeg skal klare meg. Og nå er jo ferien snart over. Begynner på Danielsen om 8 dager, både gruer og gleder meg.

Jeg har veldig lyst å reise til USA andre året, så jeg skal fokusere veldig mye på skole dette året, men jeg tror jeg skal få klare bloggingen i tillegg. Det får vi bare se på.

Blogges <3
Q: Gleder du deg til skolen begynner igjen?
Q: Tips til et annet Tema bilde?