september 2011

Koselig

Hei hoi, no sitter jeg å ser på Magikerne på vaverly place sammen med mine nieser..

Idag har jeg vert ute med niesene mine og lekt med dem (: Kjempe gøy :D

Men no skal jeg se videre på filmen og spise litt (:

Blogegs <3

Flinke meg

Idag har jeg vært flink. Jeg kom hjem fra skolen og begynte (nesten) med en gang å rydde kjøkkenet, og så tok jeg kattedoen, og no har jeg nettopp ryddet rommet mitt. Seinere idag skal jeg på dans og gjøre noe lekser.. Men skulle egentlig ligge ut bilder fra rommet mitt idag, men så ville ikek dataen laste de opp, så jeg har ikkenoe mer å snakke om lenger :/

Blogges <3

Q: Har du ryddet rommet ditt i det siste.

Another day in my boring life

Hei, idag dag skal jeg tilbrede hele dagen foran en naturfags bok og øve på prøven til imorgen. Er ikke jeg bare utrolig flink vist jeg klarere det (tror ikke jeg klarer det)! 

Men igår lånte jeg ipoden til Amalie (i klassen),og då fant jeg verdes kuleste sang ever! Dere må høre den, den er døds kul! Den heter "We irish" og det er Dolly Parton som syngern (:

"We irish love to sing, we irish love to dance, we irish love to party whenever we get the chance" Dette er litt av refrenget på sangen..

Kos dere, no må jeg øve på prøve (:

Blogges <3

I hate you for hurting me!

Hei, idag hadde vi gym på skolen.Og meg og aktivitet går ikke så bra sammen så då måtte det jo skje noe. Og jada, jeg klarte å falle mitt i stafetten. Jeg skulle bære Siv på ryggen min (løpe) og så sklei jeg på den glatte stygge teite gummien, skrapte opp begge knærene, og fikk døds vondt i begge håndflatene -.- Typisk meg å skade meg! Skrapte opp hele venstre kneet mitt, mens alle så på! -.- Irriterende å alltid måtte skade seg hele tiden..Tipical me !

Men no skal jeg øve på Naturfags prøven vi har på Torsdag. Må øve masse, kan ikke halvparten engang :/ Håper på å få 4 eller over (: Skal IKKE ha noe 3 her! Men no må jeg øve...

Blogges <3

Venner

Hei, no sitter jeg i sengen til Siv og sitter på dataen (:Meg, Siv og Marte var ute og tok bilder isted (: Tok en del bilder, så kan ikke ligge ut alle ;)

Siv <3

 Blogges <3

Søndag

Idag er det søndag, en ganske rolig dag.

No sitter jeg og ser på film på tv sammen med Rex <3 Men no skal jeg se videre på filmen. (:

Blogges <3

Fredag

Hei, igår bloggetjegikke fordi jeg ikke hadde tid. Jeg kom hjem fra skolen ogdå gikk jeg rett i dusjen. Etter det gjorde jeg meg klar til å reise til byn med klassen. Vi skulle se et theater stykke som heter "Gjenganger". men før det var vi på peppes pizza og spiste. MEN det var ikke før 6, så jeg fikk tid til å shoppe litt sammen med Sara og Anette før vi skulle spise. Og då klarte jeg å få kjøpt noe og (:

 

Jeg kjøpte dette smykket her, du ser det kanskje ikke, men det er lang lenke ;)

 

Jeg kjøpte også denne genseren, ble kjempe fornøyd (:

Selve theateret var nonoe annet, det var helt rart! Må nok si det, det er mye gøyere å spille i et theater, enn å se på det. Hvertfall ifølge meg ;)


Skulle egentig ligge dette ut tideligere idag, men fikk ikke lagt ut bildene. Derfor fant jeg y\ut at jeg skulle ligge det ut seinere, som ble no. Men mamma venter på at jeg skal bli ferdig med å blogge så vi kan lage mat så ..

Blogges <3

Dansing

Hei, no er det en halvtime til jeg skal kjøre til byn for å gå på dansing (:

Gleder meg, men er irriterende når jeg ikke får til stegene -.-Jaja, nå skal jeg ta å finne frem drikke og litt sånn,, snakkes <3

Tilbake

Hei, no har jeg tenkt å komme tilbake, etter en litt trist tid. Var tenkt å blogge igår, men jeg kunne ikke fordi jeg måtte øve på tysk prøven hele dagen. Ganske skipt :/Idag har jeg ikke gjort mye, sett litt på tv og gjort noen lekser. Skulle egetlig lage noen brød ting ting idag, men jeg glemte å skrive det opp på handle listen :/ Så skal kanskje lage det imorgen (:

Blogges <3

Butikken

Hei, idag har jeg vært på butikken sammen med mamma, og då må jo eg se om det er noe jeg kan kjøpe (:

Vi reiste til kleppestø senter for å se på en jakke, for jeg trengte en vinter jakke. Også når vi først er på senteret, må vi jo se på andre ting og (:Jeg har levd i denne deilige jakken helt siden jeg kjøpte den. Jeg kommer sikkert til å gå med den på hele skoledagen imorgen (: Elsker den <3

Jeg kjøpte også en døds fin blomst (:


Det er en orkide. Folk som kjenner meg godt nok, vet at jeg elsker okideer :D Rrrr <3


 Rest in peaceWe miss you Peter! <3

It's too hard to talk aboutI miss you wery much, and you will rest in peace!

That 9. september when my mum told me you were dying og cancer. I was in shoch, why does god du stuf like this? You were a amasing man, and we will miss you wery much! <3Rest in peace <3

Vannkanten

Hei, no tar jeg snart å reiser til vannkanten sammen med Sara, der skal vi møte Ingunn, og så skal vi bade :D:D:D Bade er det eneste jeg gleder meg til selvfølgelig, neida, det er ikke det! ;)No lurer jeg bare på om jeg kommer til å bli mere forkjølet.. Hmmmm ? 

Men no skal jeg ta å pakke og ringe til Sara, såe..

Blogges <3
Q: Har du badet mye i sommer ?

Slutten på skole, begynnelse på helg

Hei, no sitter jeg og spiser chips. Skal prøve å nyte det, fordi på mandag skal jeg ikke spise snop, brus eller chips på en måned. Begynte egentlig for lenge siden. Hadde klart meg i 2uker, men så skulle eg på fest og klarte ikke holde meg. Og så har jeg vært litt nedenfor i det siste, og då har jeg på en måte "trøstet meg" med snop og kake. Så på mandag begynner jeg igjen..jada, veldig fint og trøtt.. ;)

Men no skal jeg se ferdig poirot sammen med mamma (:Han eier alle dektektiv programmer jeg har sett ;)

Blogges <3
Q: Har dus ett Poirot før ? 

Første dansen

Hei, no har jeg vært på min første gang på Latinsk streetdance/hip hop. Det var jo gøy, men eg ble litt irritert då når jeg ikke fikk til "movsene". DEt går sykt fort, og jeg har jo aldri danset før, så jeg er jo den nuben! Følte jeg var den eneste som ikke fikk til dansen, og bare for å strø salt på såret, så slo jeg kneet nedi gulvet og fikk kul. Så no har jeg kul på kneet, og har vondt både i halsen og kneet :/ Lite gøy!
Denne sangen danser vi til, det er sykt raske moves noen ganger :/

Dansing

Hei, no skaal jeg gjøre meg klar til Dansing sammen med Anette og Siv (:

Hadde egentlig skrevet masse mere, men jeg klarte å få alt til å gå vekk når jeg skulle kopiere det.. :/

Blogges,, er seintt ute :/ <3

Dikt

Herregud, eg fant det fineste dikte tideligere idag!! Det var døds fint! Det heter "Planet Earth" Sykt fint altså! Det er på engelsk då, så når jeg skrev det ned hadde jeg litt problemer med noen ord. Fordi jeg hørte det på en cd, så det var litt stress :/


Vist du søker på "Planet Earth poem" så får du opp bilder av Michael Jackson, så då kan det se ut som det er han som har skrevet det. Og det virker hvertfall sånn siden det er på cd-en hannes "this is it" som kom ut litt etter han døde i 2009.
Du kan også få opp diktet vist du søker på "Planet Earth Poem" 

"Planet Earth are you just floating by, a cloud of dust, a minor globe about to bust, a piece of metal bound to rust, a speck of matter in a mindless void, a lonely spacship, a large asteroid"

Et lite utdrag fra begynnelsen av diktet, sykt fint som jeg har sagt ;)

Blogges <3
Q: Var diktet fint ?
Q: Har du "this is it" ?
 

Syk

Hei, sorry eg ikke blogget igår, men eg var syk så jeg orket bare ikke. Måtte gå hjem fra skolen i 11 tiden igår også etter det så bare lå eg på sofaen. Sov i en time eller noe sånn, men så våknet eg, og då fikk jeg ikke lov å sove lenger, selv om jeg var kjempe trøtt. Har vært hjemme fra skolen idag då, sammen med mamma og Jeanett, så alle sammen har vært syk idag :/Jaja, litt gammelt bilde. Men gidd ikke ta noe bilde av meg siden eg er syk :/

Blogges <3
Q: Er du syk ?
Q: Er du ofte syk ?
 

Jente fest..

Hei, som dere vet så var jeg på "jente fest" igår, og det var kjempe gøy (: Koste meg masse. Men glemte kameraet hjemme, så jeg har ikke noen bilder desverre :/

Først når vi kom der, så fikset vi snopet og brusen og sånn og så fant vi film. Og filmen vi valgte var "Drag me to hell". Anbefaler å se den. Men ikke se den aleine ;) Kremt kremt... Også etter filmen så tok vi å danset og tok bilder og sånn (:Men no skal jeg spise middag, så må gå..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på i helgen ?
Q: Har du sett "Drag me to hell" ?
 

Fest..

Hei, no skal jeg snart på fest hos Silvana så kan ikke skrive nå egentlig.. Skal prøve å få skrevet når jeg kommer hjem (:Ja, jeg sitter faktisk i trappen x)

Snakkes <3
Q: Hva skal du idag ?  

Seigt..

Hei, sorry for at jeg ikke blogget igår. Jeg glemte det helt, drev å tegnet i hele går.. Glemte til og med å gjøre naturfags leksen, men kom på dne når jeg skulle legge meg, så gjorde den då. Heldigvis var den lett, så jeg brukte mindre enn 5 minutter på den (:

Tegnet et hjerte igår, som jeg ble kjempe fornøyd med. Og jeg har lyst å tegne no, men jeg har ingenting å tegne. Så vist du har et tips så komenter ;) <3


Ja, har ikke serlig mye mer å si.. :/ Har ikke gjort på noe idag bortsett fra å se på tv og gjøre lekser.. 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag ?
Q: liker du å tegne ?