september 2012

When you want to sleep, but you can't

Hei folk! Jeg skammer meg over meg selv.. Er den værste bloggeren ever! Skal bli bedre.

Idag måtte jeg opp tidelig, sånn 9 (!), for å gå i kirken. Jeg var så trøtt, trodde ikke jeg skulle klare å holde meg våken. 
Grunnen til jeg var så trøtt var fordi jeg døgnet an på fredag, også sov jeg ikke før klokken 23 på lørdag. Jeg var helt utslitt! Var i byn hele lørdagen også. På slutten rett før jeg reiste hjem, sovnet jeg seriøst sittende. Det var så kleint! I byn, offentlig. Haha :DSå bra vi ser ut idag!Og dette går jeg i da.. Gadd ikke ta på meg noe sånn skikkelig "paow", av 2 grunner. 1. Det er kalt ute, og 2. (som dere har fått med dere) jeg er trøtt..Uansett hva som skjer, skal jeg drømme videre! <3

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Er du ofte sliten på søndager?

4 helt forskjellige bilder

4 bilder, av helt forskjellige ting. Og egentlig helt tifeldig hva bilde jeg tok hehe. Fikk lyst å redigere noen bilder, så jeg tok de som så mest interessange ut.
Men no må denne dårlige bloggeren fortsette å øve på naturfagsprøven.. Ønsk meg lykke til!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Hva liker du best å ta bilder av? 

When you love your friends

Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye. Men det er så stressende og lite opopmuntrende å tenke på at jeg må sitte kjempe lenge for å få lagt inn bildene mine. Og da frister det så lite å blogge. Dessverre.

De tre første bildene, har jeg tatt fra Anette sin blogg, og det siste har jeg tatt selv. Jeg skjønner ikke hvorfor, men Anette sine bilde tok kjempe liten tid å laste opp, menst mitt tok kjempe lang tid.. Jeg blir helt frustrert!

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Tar dine bilder lang tid å laste opp? 

New season - New clothes

Klær jeg vil ha før jul..

Bikbok

Bikbok

Bikbok

Bikbok

Nelly

.. Men ikke har råd til.

Jeg har jo selfølgelig råd til en her og en der. Men jeg har ikke råd til alle sammen njo, buhu!


Tusen takk til alle kommentarene jeg fikk på det forje innlegget. Jeg setter pris på støtten! <3

Blogges <3
Q: Likte dere klærene?
Q: Hva var det siste du kjøpte? 

Selvtilitt - mine følelser

Selvtilitt, hva er det egentlig? Er det noe vi er født med, eller er det noe man får menst man vokser opp? Hvordan skape større selvtilitt?

Selvtilitt er noe jeg tror vi får iløpet av årene. Du kan ha kjempe god selvtilitt, men så plutselig ikke ha noe, på grunn av noe som har skjedd med deg. Eller du kan ha kjempe dårlig selvtilitt, og så vokse den større ved å reise deg over den.
Jeg selv, har kjempe dårlig selvtilitt.  Jeg hater å treffe nye folk, og har nesten aldri noe å si i hverdagen. Om jeg treffer nye mennesker, så er jeg veldig sjenert. Jeg tørr ikke si noe, jeg er usikker på meg selv, og hva jeg bør gjøre. Om jeg skal klemme de, eller bare si hei. Det er venner av meg som sier at jeg må ta intiativet til å bare gjøre det, leve litt mere. Men jeg klarer det ikke. Jeg føler at det ser så dumt ut, om jeg plutselig gjorde noe jeg ikke pleier å gjøre, eller kanskje noen mener det er teit.

Grunnen til at jeg nesten ikke sier noe i hverdagen føler jeg at jeg er blitt lært til å gjøre. Jeg har en søster som snakker veldig mye, og en mor som ikke har det beste øret. Så jeg har på en måte vent meg  til å ikke snakke hjemme, på grunn av at jeg ikke skal bli irritert over at mamma ikke hører meg, eller fordi jeg skal bli overdøvet av min søster. Jeg føler også at jeg ikke har noe å si heller. At det er ikke er noe i uke dagen min som er verdt å nevne. Og her er jeg også redd. Jeg er redd for at folk mener at det jeg sier er meninsløst å si, eller at det ikke er noen som bryr seg om det jeg har å si. Og dermed sier jeg ikke noe.
Det er jo selvfølgelig en person jeg kan si alt til, en som jeg føler at hører på meg uansett om det jeg sier er dumt eller ikke. En jeg stoler på, en jeg kjenner. Men dette vil ikke si at jeg er helt trygg rundt henne. Jeg er fortsatt usikker på meg selv noen ganger sammen med henne. Jeg tenker noen ganger over om det jeg sa var veldig teit, om hun synes jeg er rar, og barnslig. 

Min selvtilitt er på bunnen i det meste, og noen ganger vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg tenker alltid at jeg skal komme meg forbi hinderet en gang i fremtiden, og at jeg skal klare meg.
Selvom jeg noen ganger føler meg veldig i det triste hjørnet. Men det hjelper alltid å fortelle det til noen. Det er ikke nødt å være på en blogg, der alle kan se det, jeg kan og skrive det ned i en dagbok, jeg føler at selvom det faktisk bare er jeg som leser den boken, så er det noen andre som leser den. 

Blogges <3

4 of the same

Har vært med venner idag, så har ikke fått blogget før. Men jeg tok noen bilder isted, også redigerte jeg dette på 3 forskjellige måter. Det øverste til venstre er ikke redigert, de tre andre er.Blogges <3
Q: Hvas likte du best?
Q: Hva har du gjort idag? 

Gårsdagens bilder

Jeg var syk igår, og var hjemme. Så da tok jeg å lånte kameraet til søsteren min. Ingen skade skjedd, noen må jo bruke det når ikke hun kan (: 
Her kommer hvertfall de bildene jeg redigerte. 

Blogges <3
Q: Hva bilde likte du best?
Q: Har du speilrefleks? 

Film uke, dag 1

Mandag: She's out of my league

She's out of my league er en romantisk komedie. Den handler Om en "nerde" gutt som treffer en skikkelig "hot" dame. De begynner å gå ut med hverandre, men ingen skjønner helt hvorfor. Deres nærmeste går imot dem og er sjokkert over hva de ser. Men hva spiller dette for rolle, når kjærligheten kommer inn i bildet.

Jeg synes det var en veldig bra film med humor og kjærlighet godt blandet sammen. Jeg liker sjeldent kompedie filmer, med denne var ganske bra.  
Hovedpersoner: Jay Baruchel som Kirk, og Alice Eve som Molly.

Her er neste film:

Blogges <3
Q: Har du sett filmen før?
Q: Hva tror du den andre filmen er?

Blogg pausen over

Heh, jeg klarte ikke slutte tenke på bloggen når jeg visste at det var blogg pause. Jeg kom hele tiden på ider, og hadde lyst å dele ting. Så jeg fant ut jeg skulle slutte den.

Akkurat no sitter jeg på skolen og blogger, heh, flinke meg.  Men seinere idag skal jeg og poste et inlegg, om jeg har nett, om en film. For denne uken skal jeg ha film uke. Altså, se en film hver dag, også skrive om den. (Ser dere, dele ting med dere!)

Blogges <3
Q: Savnet meg? (trenger egentlig ikke svare, vet dere har det)