september 2013

Don't forget me

Det blir dessverre bloggpause for meg, har ikke tid til bloggen pga mange prøver på skolen og sånn. Jeg har bestemt meg for å satse masse på skole, ettersom at jeg har lyst til å reise til USA i 2. året.

Blogges inn til videre!

WeHeartIt inspoAlle bildene er tatt fra we<3it. Nå må jeg gjøre meg klar til dansingen.

Blogges <3
Q: Likte du bildene mine?
Q: Har du we<3it? (Følg meg, anncathrine :*) 

A thousand teardropsTok noen bilder av gresset tideligere idag. Ble ganske fornøyd med de!

Blogges <3
Q: Liker du vann bilder?
Q: Hvilket bilde likte du best? 

Just a regular saturday


Siden mamma hadde kjøpt kakao og krem (pga meg) så fant jeg ut at jeg skulle lage meg en velfortjent kopp. Jeg har vondt både her og der! Har vondt i ryggen fordi vi hadde svømming på skolen igår og jeg "knakk" i ryggen når jeg skulle stupe. Jeg har vondt i nakken fordi jeg gikk rundt og bar på en tung sekk i hele går, og jeg har vondt i kneet fordi... God knows!! Er så lei! Var inne for kanksje 2 uker siden og sjekket kneet, men de fant ikke noe. Men om jeg må gå med denne smerten mye lengre så kreperer jeg, så må nok inn en eller anenn gang for rønken om dette fortsetter!

Sorry for lite blogging de siste dagene, men jeg har ikke følt meg helt topp, så jeg orket ikke å blogge. Men tror jeg er tilbake nå. Nå skal jeg se en episode av Dance academy før jeg må rydde hele huset.. Håper på at mamma og blir frisk i ryggen snart sånn at jeg slipper å gjøre alt i huset..

Blogges <3
Q: Liker du kakao med krem?
Q: Har du vondt noe sted?  

En dag alene

Er hjemme alene idag, noe som alltid fører til usunnhet, men siden jeg skal bli sunn er denne isen det nærmeste jeg kommer til usunn. Idag blir det nokk mye data (serier), ellers går jeg i treningstaights fordi de er døds deilig!

Blogges <3
Q: Spiser du usunt når du er alene hjemme?
Q: Liker du trenings taights? 

En god dag

Endelig har jeg fått en grunn til å like mandager. Siden jeg går på dansing så liker jeg mandager. Men det betyr at det blir litt trangt for lekser så må gjøre de på skolen, noe jeg hater, fordi jeg liker å være sosial, faktisk, haha. ^Sykt stolt! Vet at det er veldig dårlig bilde, men jeg måtte filme det for å bevise at jeg klarte det. Men jeg klarte ikke å lagre det som bilde, så jeg måtte bare ta bilde av skjermen, haha.

Blogges <3
Q: Liker du å danse? 
Q: Pleier du å tøye etter trening? 

My usual sunday

En helt vanlig søndag, med masse lekser. Det er så stress å ha lekser til mandag! Men jeg har Muikkel til å holde meg med selvskap, så det skal nok gå greit!

Blogg info - Det var en del som sa de ville jeg skulle lage en rom video, men jeg har aldri laget en hel video før. Så jeg har tenkt å prøve å lage en "amatør video" før jeg lager rom videoen, og om jeg får det til så ligger jeg den ut her på bloggen. Og da får det gå videre til en rom video. Men siden jeg aldri har laget en video før, så kan dere ikke forvente alt for mye av meg. Hehe.

Blogges <3
Q: Har dere mange lekser til mandag? 
Q: Har du ofte videoer på bloggen din? 

On a rainy day

Har ikke lest noe serlig på en stund, men siden det regner idag, så er det en perfekt dag til å sitte seg ned med en god bok og bare slappe av! Jeg begynte på denne boken i sommerferien, og synes den er sykt bra! Jeg leser den på engelsk da, så noen vanskelige ord er det, men ikke så vanskelig at jeg ikke skjønner sammenhengen. Om du liker å lese, så anbefaler jeg virkelig denne boken!

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Har du lest bøker på engelsk før? 

Quotes of my life

Skal snart reise inn igjen til byn for å gå på noe møte greier, derfor ble fet litt dårlig blogging idag.

Blogges <3
Q: Følte du deg enig i noen av bildene?
Q: Hva skal du idag?

Sun downEt bilde jeg tok i sommer ferien. Har ikek tid til å blogge noe idag, siden jeg skal på sånn møte ting i byen.

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Liker du solnedganger? 

When you stand aloneDette bildet beskriver alt for mye fra denne uken..

Blogges <3
Q: Likte du bildet?
Q: Hva kunen jeg gjort bedre? 

Et sunnere alternativ

Igår lagde jeg sunne vafler til kvelds. Alt jeg trengte var egg, melk og havregryn. Resultatet ble kjempe godt!Det er godt å vite at det finnes sunnere varianter av noe så godt som vafler! Fikk tipset fra Whoot.

Blogges <3
Q: Har du prøvd sunne vafler før?

My hiding placeDette er blitt mitt gjemmested for tiden. Jeg er her mye oftere nå. Siden jeg er her så ofte så har jeg kjempe lyst å få innredet det mye mer allerledes. Men er ikke helt sikker hvordan jeg kan gjøre det annerledes, siden jeg ikke har plass til å flytte på sengen.. Lurte litt på om jeg skulle ta å ha en rom visnings video.

Idag har vi ingen lekser til imorgen, og det er så sykt deilig! Men jeg må jobbe med en innlevering jeg har til fredag. Men det blir jo på en helt annen måte da!

Blogges <3
Q: Vil du ha en romvisning video?
Q: Bruker du mye tid på rommet? 

Cat modelModel - Mikkel

Blogges <3
Q: Liker du katter?
Q: Hva bilde likte du best? 

By dag

Hei, idag skal jeg være i byn med Siv og Anette (bildet under) hele dagen. Vi skal på dansing klokken 8, så vi tenkte vi bare kunne være her helt til da, siden det tar en time å kjøre hjem. Men det ble kanksje litt lenge å være her da.. Men hvertfall nå så sitter vi på mc donalds, siden her var det gratis nett, jippi! Men det er ingen stikkontakter her! :O Bortsett fra en over tv en som jeg har tatt, hehe.VERDENS BESTE BILDE! Takk Anette!

Blogges <3
Q: Hva skal du idag? 
Q: Går du på noe idrett? 

Hold my glasses

Elsker denne figuren!! Men irriterer meg sykt at malingen blir skrapet vekk. Og i tillegg så er jeg ikke ferdig med den. Har lyst å male på en dress på han, hehe.

Blogges <3
Q: Liker du sånne "dukker"
Q: Likte du ideen med dress? 

3 outfits, 1 motto

Jeg elsker de nye skoene mine! De kan brukes til alt om du vil! Jeg tok noen bilder for å bevise det.

Rocka festival

Søt festHverdagslig

De er eelsk! Det er så verdt pengene.

Blogges <3
Q: Liker du Jeffrey Campbell sko?
Q: Har du lignende sko, vil du ha?

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world

I forgårs hadde jeg fri fra skolen, siden vi var vært på tur, så da tok jeg meg tiden til å være med mamma på butikken, noe som var en god ide. Når jeg var der så kjøpte jeg jo sånne skole ting da, men jeg fikk med meg mamma til sko butikken, som førte til det dere ser under. Jeffrey Campbell sko. De er jo ikke ekte da, men jeg ser seriøst ikke så veldig mye forskjell på de. 
Jeffrey Campbell - Eurosko 350kr

Blogges <3
Q: Liker du skoene mine?
Q: Har du hatt en fin uke? 

No words to sayBlogges <3
Q: Har du dager der alt går feil?
Q: Likte du bildet? 

Owl madnesNoen av dere har kanskje fått med dere at jeg liker ugle, hvis ikke, så vet dere det nå. Jeg bestemte meg hvertfall for å ta noen bilder av denne nøkkelhanken som jeg fikk av mamma.

Blogges <3
Q: Hva dyr liker du best?
Q: Hva synes du om bildene? 

Maby I´ll start nowHei, nå har de endelig åpnet noen flere sider, sånn at jeg kan blogge fra mac´en, så da kan det være at det blir litt bedre blogging. Men vi får se hva jeg har tid til, for skolen kommer jeg til å prioritere først uasnett, sånn er det bare. 

Men tenkte bare at jeg skulle skrive det sånn at dere vet det. Imorgen har vi fri, siden vi var på klassetur, så da tror jeg at jeg skal slappe av litt, og sove!

Blogges <3
Q: Er klassen du er komt i bra?
Q: Likte du bildet?