oktober 2011

Ny uke, bedre blogging

Den siste uken har jeg vært veldig dårlig på å blogge, og det er fordi at jeg ikke har orket å stresse med å prøve å finne nettverk når jeg allerede vet at jeg ikke kommer til å få noe. Det er sykt stress å ikke ha nettverk, fordi da kommer du deg ikke innpå dataen for å gjøre ting (som blogging), og du har plutselig ikke noe å gjøre på. Men no er det en ny uke, og jeg skal prøve å få blogge mest mulig denne uke. 

Uken som nettopp gikk har jeg ikke gjort så mye spesielt, jeg var i besøk til Renate på lørdag, og ellers tror jeg ikke jeg har gjort noe annet gøy.Men jeg skal kanskje på Haloween party imorgen, siden det er jo Haloween idag. (eller imorgen?) Men jada, skal ikke mase noe mere no. No skal jeg enten lese litt i boken min, ellers så tar jeg å spiller litt sims3 (:

Middag alene

Hei no sitter jeg på stuen og har nettopp laget med middag. Det er kunn meg og dyrene hjemme, så jeg føler mmeg litt ensom.. Neida, har jo alle dyrene.

Jeg har vært hjemme alene i hele dag nesten, kunn en time når jeg kom hjem fra skolen og jeanett var her. Men no må jeg sise ferdig, og så skal jeg gjøre lekser (: <3

Blogges <3
Q: Er du alene hjemme? 

Endelig

Hei, no sitter jeg i stuen og er litt sånn trist. Fordi jeg har nettopp lest ferdig bok 2 i serien "house of night". Så jeg tenkte at jeg skulle ringe til Siv etterpå og spørre om jeg kunne læne 3 eren av henne. Håper jeg kan få låne den selvom hun ikke har begynt på den. Det er helt utrolig at hun ikke har begynt på den! Jeg klarte ikke ligge fra meg boken no på slutten x) 

Idag, hadde vi engelsk tentamen som var den siste av de tre tentamene våres. Vi har de igjen rett før jul(eller rett etter), håper jeg kansje gjør det bedre på engelsken då. Fordi jeg følte at jeg sugde ræv på engelsk tentamen denne gangen. Historien min var heltt forferdelig og bare på 2 sider.. :/ Bare det er over 3 så blir jeg litt glad, for disse telte ikke så mye.Men no skal jeg ta å ringe til Siv. Gleder meg om å lese den :) (vist jeg får låne den)

Blogges <3

Dagens aktivitet

Hei, idag måtte jeg stå opp klokken 9 fordi jeg skulle på konfe møte. Etterpå skulle jeg vøre med ingunn i en og en halv time, men det ble til at jeg kunn fikk være med hun i 43 minutter siden bussen hennes måtte stå i kø. Og jeg måtte vente på hun i 45 minutter -.-
No skal jeg snart opp til Siv, fordi jeg skal ligge hun henne inatt sammen med Amalie og kansje Anette, vet ikke om Anette skal være med faktisk.. x) Jeg skal ha med meg oreo kjeks og sjokolade melk med meg opp der så bi kan lage oreo milkshake. Også skal jeg ha med meg opp en brus, rømme og salte pingviner (: <3Men no må jeg nesten gå (:

Blogges <3

Det er din feil

Hei, no sitter jeg på stuen og hører på musikk. Skulle gjerne sett på tv, men den vl ikke virke, ikke vil fjernkontrollen det heller. Jeg sier det er mamma sin feil, fordi mobilen hennes vil ikke funke heller. + det var hun som ville se det som var på tv.. Så, nei, dette går ikke.. Det eneste positivet er at jeg kan høre musikk og slippe og se på det tyske mord programmet som er ganske kjedelig..

Idag på skolen (på slutten av matte tentamen som eg tror gikk helt greit) hadde jeg funnet ut hva jeg skulle gjøre på idag. Det var en helt okey plan. Først skulle jeg lage meg noe varmt så skulle jeg rydde og vaske badene, ta kattedoen (ukkejobbene). Deretter skulle jeg rydde rommet og lese ferdig boken min. Men tror du dette skjedde? Nei.. Jeg kom hjem og laget varm drikke, glemte drikken så jeg måtte lage ny. Så ble den og kald så jeg hev den ut. Deretter satt jeg meg ned på dataen og har egentlig sittet her siden. Mitt sosiale liv altså.. (:

Men no skal jeg opp og skifte og så skal meg og mamma kjøre til vestkanten for å bytte en genser som var for stor (:

Den nye dansen

Hei, klokken seks gjør jeg meg klar til å gå opp i veien og vente på Anette. Fordi idag er det tid for dansing igjen, men det er bare meg og Anette for Siv skulle på avslutnings fest med fotballen.. 
Idag, skal vi fortsette på den nye dansen som jeg egentlig ikke husker så mye av :/ Men, jeg er sånn ok,, tror jeg.

Vi danser til.. Jeg husker faktisk ikke hva sang vi danser til. Jeg har sangen på tungen, men den eneste sang teksten jeg kommer på er "kan du komme ht og snakke litt med meg" og det er LANGT ifra den vi skal danse til :/Vet jeg brukte det igåt, men jeg fikk ikke lagt inn noe nytt bilde..

Foresten jeg skal ha matte tentamen imorgen, så jeg kommer ikke til å blogge noe mere idag ;) <3

Blogges<3
Q: Går du på dansing?

Forever alone

Hei, no satt no eg bare her og kjedet meg litt. Så jeg tenkte at jeg kunne ha en liten "photoshoot" med meg selv. Ja vet, forever alone, it is just who i am!

Ugle power (:

Måtte ta et fjortis bilde til slutten (:

Menne no skal jeg spise middag (: 

Blogges <3

Norsk tentamen

Hei, no har jeg komt hjem fra skolen fordi vi hadde norsk tentamen og jeg ble ferdig tidelig. Jeg måtte gå et godt stykke fordi det kom ikke buss før kvart over 1. Og jeg var ferdig 12. Det pøs regnet jo, så jeg ble klissvåt. Men no har jeg laget meg en stor kopp med kakao, og er klar til å spille masse sims (: Har ingen lekser heller så (:Det står til og med navnet mitt på den. Fikk den til jul av søsteren min (: <3

Blogges <3
Q: Hvortid har du tentamen?

Hjemme best

 

Hei, no sitter jeg i sofaen hjemme og skrudde nettopp på en film :) 
Jeg kom hjem fra Lene i 2 tiden,  og då spiste vi lunsj også reiste Anneberit hjem og. Så når klokken ble 4 
reiste mamma til flyplassen for å hente Jeanett og de kommer ikke hjem dfør i 6 tiden. Så no satt jeg
nettopp på "spirit" og skal kose meg masse :D
Det har alltid hvert min yndlings barne film (:

Tid for film :D

Blogges <3
Q: Har du sett "Spirit" ?? 

Smiiile

Hei, no sitter jeg no her og ser på tv sammen med mine 2 søstre og min søster sin mann. Også sitter jeg med min niese på min venstre side, men hun gikk for å gjøre seg klar til å legge seg no.Jeg sa jeg så på tv ;)

Idag, har vi vært på butikken (ett eller annet sted langt vekk). Var sykt stress fordi jeg måtte holde tre gutter og Ab tre jenter. Og så kom Lene og då tok hun tre og ab tre først, og jeg ingen. Men så kom noen til meg (: Camilla begynte tilog med å grine fordi hun ikke fikk holde meg, men då var christine så snil at hun lot Camilla får holde meg (:
Når vi kom hjem, var alle ungene ute, og jeg gikk frivillig (faktisk) ut og passet på de. Det var STRESS, var ikke så lett å skulle passe på alle samtidig..

Blogges <3
Q: hva har du gjort på idag?

Min søster

Hei, no sitter jeg på stuen til søsteren min og blogger. Jeg reiste ned her tideligere idag, kom frem sånn rundt halv 5. Jeg skal være her helt til søndag, så det blir nok ikke noe blogging før på denne tiden. (vist eg husker det) Jeg er her nede sammen med min andre søster. Så til sammen er vi 10 stk i ett hus. 6 unger er litt stress å måtte ha rundt meg hele tiden..Hehe, "koste" meg med Lene sitt kamera (:

Blogges <3
Q: Hvor er du nå ?

Ingunn

Hei idag sto jeg opp klokken 9 for å gå i dusjen. Når jeg var i ferdig i dusjen og fått sminket meg sånn halveis ferdig. Måtte jeg pakke ned sminken og litt sånn annet dill dall og så måtte jeg løpe til bilen. Og gjett hva jeg glemte då? Åjoda jeg glemte å spise froksot. Så når jeg kom til byn, og måtte vente på Ingunn i 20 minutter, så holdt jeg på å krepere av sult og kulde -.- Men jeg kom over det når Ingunn kom (: Fordi vi skulle hjem til hun, så jeg fikk se huset hennes for første gang (:Tror ingunn synst jeg er rar...

 

Ja, vi tok ganske mangen bilde, og når vi drev å satt å tok bilde, så jeg tilfeldigvis ned på klokken. Og då var den "18:01" Og jeg bare "Ingunn se klokken!" Og hun "Shit, du må skynde deg". Fordi bussen til byn gikk 18:08 x) hehe :P
Når jeg var der, så spiste vi Japp, popcorn, middag og eg spiste frokost x) Vi vekket og Ingrid i sånn 1 tiden eller noe. Også skypet vi med mangen folk, og vi så på tv (:

Blogges <3
Q: Har du vært med noen idag ? 

"Slasken" meg..

Hei, Jeg skulle være så grei med Ann cathrine i dag så skulle blogge for hun siden hun ikke får ligget ut innlegge sitt, sååå ja. Her kommer det.

Hei, no sitter jeg og ser på "Miss Marpel" på nrk 1, og spiser kjærlighet :D Jeg driver også å diskuterer med Cecilia om jeg er en slask eller ikke ;P


Jada,sånn ser jeg ut når jeg spiser kjærlighet og ser på tv (: 

 

takk for meg.

 

ha en fin kveld  eller moren, mehehe :)

Leeir (:

Heei, igår kom jeg hjem fra leir (: Jeg har vært på bli kjent leir med "de katolske" som jeg skal konfirmere meg med. DEt er grunnen til at jeg ikke blogget i helgen, siden vi fikk så vidt være på ... Dette ble tatt på leiren (: 
Men no må jeg ta å gå i dusjen fordi jeg skal ned på banen sammen med Siv :D

Blogges <3 

03.okt.2011

Hei, nå har jeg meldt meg på en konkurannse. Vist du og vil være med så trykk HER..Jeg har lyst å vinne fordi jeg har aldri vunnet noe før, og fordi en jenta får aldri nok av det du kan vinne (:

620 ord skrevet..

Hei, no sitter jeg oppe hos Siv og Siller Sims social, mens hun driver på med rle en. Jeg kom opp her i 5tiden for å gjøre rle en, fordi det var så lite dekning nede hos oss.  Det ble til at jeg fikk skrevet 620 ord, så nå er den ferdig. No må jeg bare sende den inn til læreren og vente til etter høst ferien til å få tilbake komentar. Og så må eg redigere den teksten han ikke likte, og så må jeg lage powerpoint til teksten og ha fremføring :/Er vi kul, eller er vi kul (:

Men no skal jeg være litt mer på face, også skal jeg lese litt blogger (:

Blogges <3
Q: Vet du om en god blogg jeg kan lese ? 

Rle innlevering

Hei, idag har jeg sittet å prøvd å få gjort lekser inesten hele dag. Har lest litt og då når nettet ikke funket. Men har prøvd ganske lenge å finne informasjon til Rle innleveringen min som jeg skal levere inn på fredag. jeg skal ha om Shaktismen, noe som det er døds vanskelig å finne informasjon om, jeg skal skrive 600 ord. Så om noen har noe informasjon om Shaktismen (Shakti - hinduistisk gud).Jada, mitt tenke fjes.. Men no må jeg jobbe videre .. :/

Blogges <3
Q: Har dere hatt mangen innleveringer ?? 

Fremføring

Hei, no sitter jeg å hører på musikk og øver til fremføring i samfunnsfag til imorgen, som jeg skal ha sammen med Maria. Gruer meg litt siden det er den første fremføringen etter sommerferien, og vi har jo fått ny lærer så jeg lurer på hva hun dømmer karakteren etter..Oh yeah, i'm so shocked.. (vist det skrives sånn) Vi må ha 4-6 minutter fremføring per person, og meg og Maria har 9 (til sammen) minutter om Adolf Hitler. Koselig det då(not).. Men no må eg fortsette å øve,, grr :/

Blogges <3
Q: Lenge siden du hadde fremføring?
Q: Hvor lenge må dere ha fremføring? 

Søndags slapping

Hei, idag har jeg bare vært hjemme og gjort på ingenting. Har sett på tv, og gjort litt lekser. Har og lest litt, noe som jeg skal fortsette med etterpå (:

Igår var jeg på bowling, som dere sikkert vet. Jeg kom hjem derfra i halv 6 tiden eller noe sånn tror jeg. DEt var kjempe gøy på bowling, jeg fikk to "strike". Da ble jeg kjempe glad, siden jeg hadde ikke bowlet siden jeg var 5 eller noe sånn. Den banen vi var på var helt ødelagt, sån når de andre var ferdig (vi hadde to baner) så var vi bare kommet til 5 runde. Etter bowlingen fikk vi mat, pølse og pomfri. Jeg hadde sagt jeg ville ha bare pomfri, også fikk jeg pølse og, og døds lite pomfri, og jeg spiste ikke pølsen engang, jeg gidde den til tante (: Etter mat fikk vi lov til å "leke" litt og så fikk vi is, og så lekte vi litt til før vi reiste hjem. Jeg kom på fjerde plass i bowlingen. Jeg var på 2. plass i 9 runde(?) også ble jeg slått ned til 4. plass i 10 runde.. Liam kom på første, Camilla eller Alexander på 2 eller 3 også nino på 5 plass (:No skal jeg ta å lese videre i denne boken (:

Blogges <3
Q: Er det lenge siden du bowlet sist?
Q: har du lest boken før?

Bowling

Hei, no sitter jeg i sofaen og venter på at håret mitt skal tørke.(veldig kjedelig) Ogsså når det har tørket så skal jeg gjøre meg klar til å gå på bowling, men irske klubben (: vi reiser hjemmen fra halv 2, også skal vi spille på vestkanten. men vet ikke om vi skal spise noe etter vi har bowlet, så vet ikke hvortid jeg kommer hjem :PJapp, jeg venter på at håret skaltørke så jeg får bølger ;)

Men no skal jeg gå å føne flettene mine (: 

Blogges <3