oktober 2012

You think it, you draw itHar du en tanke, sitt deg ned å tegn det. Det blir kanskje ikke akkurat som du hadde tenkt, men det blir bra, for ingen vet helt hvordan du tenker. Og ikke tenk på at du ikke er flink, har du lyst har du lov, øvelse gjør mester (:

Tenkte jeg skulle dele noen tegninger som jeg har laget i det siste.

Jeg ble ganske fornøyd med denne. Bortsett fra beina hennes, og føttene hannes. Hadde ikke noe å se etter der heller, så det ble bare hva jeg hadde i hode, så ja, de fikk mini bein.

Ville egentlig tegningen skulle se ut som dette ^, men føler den ser så uferdig ut da.Har endret litt på denne, siden mamma likte ikke helt at hun hadde "midtskill" på siden. Så jeg fikset det, og la på flere skygger.

^ Sånn har jeg den idag. Men har tenkt å kanskje forandre litt på haken, siden jeg føler hun fikk så mannlig kjeve. Hva synes du?


Alle tegningene i dette inlegget er laget av meg.

Blogges <3
Q: Tegner du av og til?
Q: Likte du tegningene? 

Stoned

Don't be as cold as a rock, you're better hearted than that! <3

Idag skal jeg egentlig ingenting. Chille på dataen og litt sånn. Også skal jeg farge håret. Mørkere, siden det er sånn blonde striper i, og de vil jeg ha vekk. Også har det jo snødd her idag, som mange andre steder. Du vet vinteren er komt når du går hjem fra skolen i snøstorm!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Har det snødd hos deg idag?

Keep it up, you're a flower!Keep it up. You're beautiful, and I believe in you!

Inlegget skulle jeg egentlig ligge ut igår, men fikk ikke lastet opp bildene, og da var det jo menings løst.

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Likte du bildene? 

New in

Som sagt, så var jeg i åsane på torsdag, så her det jeg kjøpte.

Topp - Gina TricotBukse - Pieces

Genser - Gina TricotBluse - Lindex

Også kjøpte jeg noe undertøy på Cubus.

Idag skal jeg på dansing. Gleder meg alltid til mandager, siden jeg får danse! 

Helt utrolig at jeg har nett. Unbelievable. Også har mamma bestilt bredbånd, så da får vi forhåpentligvis bedre internett, det vil si bedre blogging!

Blogges <3
Q: Kjøpt noe nytt i det siste?
Q: Likte du klærene? 

Uken som er gått

Hei, vi har virkelig ikke noe bra internett for tiden. Men prøver å blogge så ofte jeg kan!

På torsdag, var mamma og meg i åsane, siden jeg skulle til tannlegen. Og siden det var elleville dager, så gikk vi rundt i nesten alle butikkene. Fikk noen nye klær, som jeg har tekt å ligge ut. 
Igår, var jeg i byn med Patrik. Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye, satt nede på galeriet og snakket, heh. men det var kos fordi om (:

Har lånt speilrefleksen til Anette etter at vi var på bilde tur. Så har tatt noen bilder, mens jeg kunne. no har jeg desverre levert det tilbake. Så får ligge bildene ut litt etter litt (:Men siden nettet er teit, fikk jeg ikke laxstet opp noe nytt bilde dessverre..

Blogges <3
Q: Gjort i helgen?
Q: Kjøpt noe i det siste? 

10 ting om meg

1. En tid jeg gleder meg til er mai. Jeg gleder meg til å stå i kirken med bunaden min på. Min konfirmasjon! 
2. Jeg er veldig systemmatisk. Haha, har alt sortert, etter min smak. Til og med klesskapet mitt er sortert.. Ikke bra.
3. Jeg elsker å ta bilder, og sparer for tiden til mitt eget speilrefleks.

( Tatt med vanlig digital kamera)

4. Min musikk smak er helt rar. Jeg kan for det meste høre på alle sanger. Men ett band jeg ikke takler er One Direction ;)
5. Jeg elsker triste og romantiske filmer! Du får liksom lyst å sitte deg inn i noen filmer, og være hovedpersonen! Elsker også dansefilmer.
6. Jeg sitter heller på dataen enn å se på tv. Jeg pleier alltid å slå av tv'en når jeg er aleine hjemme, skru musikken på fult. Og ha "kareoke" med meg selv (:
7. Jeg har alltid hatt lyst å snakke engelsk! Det er så mye finere! Det er lettere å skrive dikt og tekster på engelsk, ifølge meg.

8. Jeg klarer ikke slutte å høre på "Daddy's little girl". Den sangen er så fin!
9. Mitt beste ferie minne er da vi reiste til Kreta. Det var kjempe koselig! Fikk være sammen med min beste venn, hver dag. Spiste middag sammen, badet sammen, lo sammen. Har også mange andre gode minner fra ferier med Siv, men det er det beste <3

10. Jeg elsker å stjele min søster sine klær :D De er mye kulere enn mine klær, og de passer meg, så hvorfor ikke? Eneste problemet er at hun ikke liker at jeg tar de..

Blogges <3
Q: Noe du ikke visste?
Q: Hva kamera har du? 

The heaven gave the world an angel 15 years ago

15 years ago today, the earth received a present. Inside it was a little pink baby. This baby greew up to be a beautiful happy girl. When this girl was 12, she got the chance to change something big. And that she chose to do. The girl changed a other person?s life. She made her smile and laugh. She did the other girl more comfortable with herself. She saved her from doing stupid things.

This other girl is me. The angel who saved me is the most beautiful person in the world. She might not always say the right things, but I will always love her, and she will always make me smile. She gives me the best memories, and we laugh almost all the time. She understands me completely, and I understand her. This beautiful girl I?m talking about is..


Sara <3I love you so much, you should just know! It hurts just thinking of a life without you. 

I hope you have a beautiful day today. And I hope you love your present, even tho it's soo much smaller then what you have ever given me! <3

Blogges <3 

You are the reason I smile

Dere aner ikke hvor glad jeg ble igår når jeg så hvor mange som hadde lest bloggen min. 37 stk! 37! Ser dere det nummeret? Ahh, blir så glad av å tenke på det :D

Igår var jeg ute på Sotra sammen med Anette og tok bilder. Det var ikke så mange bilder jeg ble fornøyd med, men jeg skal ligge ut de jeg likte. Solen var der ikke så lenge heller, siden det kom noen dumme skyer og skygget for den. Så fikk egentlig bare det bilde over, av solen. Ellers tok jeg naturbilder.

Jeg var nettopp på senteret med mamma, og der kjøpte jeg ny tegneblokk, så no har jeg noe å gjøre i tiden fremover. Seinere idag skal jeg opp til Anette, og være med hun og Sara. Blir kanskje noen bilder da og :D

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q:Liker du å ta bilder av naturen? 

Details

No har jeg sittet i over en time for å laste opp disse bildene. Jeg brukte ganske lang tid på å ta de også, så no er jeg ganske stolt av meg selv. Mot slutten av "shooten" holdt jeg på å klikke fordi kameraet mitt ikke ville fokusere i det hele tatt. Skulle egentlig ta noen flere bilder, men jeg orket ikke mere. 

Dette innlegget er førskrevet (onsdag), så no er klokken snart 12. Men fant ut jeg ikke skulle ligge det ut før torsdag, siden jeg allerede har blogget idag.  
Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Liker du detaljer?

Brownie - bilde + oppskrift

Heii puser! Jeg vet det er ganske teit av meg å blogge mitt på nattet hver kveld. Men det er da jeg har best nett, og da er det lettest å gjøre det da.

Igår bakte jeg brownies fra bunnen av. Den ble dødsgod! Røren smakte ikke sånn ekstremt godt da, og det er var litt nedsig, siden den er en stooor del av kaken. Men resultatet ble godt :D

Laang tid å vente..Resultatet smakte kjempegodt! Den ble litt bløtere enn den skulle tror jeg, men det er fordi ovnen våres er litt ødelagt. 

Oppskriften:
200 g mørk sjokolade 
170 g smør 
4 dl sukker 
4 egg 
2 ts vaniljesukker 
2 ½ dl hvetemel 

Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en liten langpanne. Stek ved 175 grader i ca. 45 minutter. 

Blogges <3
Q: Smakt denne oppskriften før?
Q: Fristet det deg å lage brownies? 

Mandag

Hei, no sitter jeg i den deilige sengen min med dataen på fanget. Og siden det er ferie, trenger jeg ikke legge meg enda, så da gjør jeg det heller ikke. 
Som noen av dere kanskje fikk med dere, så var jeg med Patrik idag, eller egentlig igår da. Det var kjempe kos! Dere skjønte det kanskje ikke, men det forje inlegget var han som skrev, proffen selv! Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye. Satt litt på data og så tv.
Da jeg kom hjem gjorde jeg ikke stort mye heller. Hadde litt ondt i hode,  og internettet sviktet, så jeg satt bare å så tv med mamma. Sosialt!Hater gjenbruk av bilder, men har dessverer egentlig ikke noe annet bilde å ligge ut, enn dette forferdelig fine bilde av meg (kremt!!) og Patrik.

Det er vell ikke bare meg som har merket kulden ute? Off, er iskaldt ute. Lengter etter sommeren vi aldri fikk. Kunne vi ikke gått gjennom høsten med litt mere varme! (Det er høst no sant?) Vi kunne beholdt de fine fargene på trærne, men bare hatt litt mere varme i luften. Det er så kaldt. Og jeg vil ikke skifte ut jakken og skoene mine. Jakken elsker jeg. Og jeg har ikke funnet noen vintersko som er fine og som ikke koster flesk. 
Off som jeg klager.. Skal gi meg no, før dere  faktisk ikke gidder å lese mere!

Blogges <3
Q: Gjort idag?
Q: Har du merket kulden i været? 

Kjeder oss hos Patrik ! :DBeast Mode :)

Picture history

You caught mye eye the first time I saw you.

I wanted to talk to you, beautiful you,but I wasn't even alowed looking at you.You turned your head at me,and made me stand in the dark, and justHope..

Blogges <3
Q: Likte du historien?
Q: Synes om bildene? 

 

Because I love you!

Da er det høst ferie, og jeg skal prøve å kose meg mest mulig. Skal forresten til askøy senteret imorgen, fordi min gode venn, Anette, skal ha foto utstilling. Det begynner klokken 1, og varer til senteret er ferdig ( 8 tror jeg), anbefaler dere å komme å se! (:

Blogges <3
Q: Hva skal du i ferien? 

When I light a candle, I think of you

Lys kan være noe av det fineste. Er det vinter og kveld, tenner lys. Er det strømbrudd, tenner lys. Til og med på sommeren tenner vi lys. Så igår fant jeg ut at jeg skulle ta bilde av de. Var ikke alle bildene som ble like gode. Siden det er veldig vanskelig å ta bilder av lys med mitt kamera. Men jeg ble fornøyd med de over da (:

Seinere idag skal jeg til byn for å hente niesen min. Gleder meg! Hun skal bare være hos oss til imorgen da, og så reiser hun opp til pappa med søsteren min. Men er jo koselig likavell.

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Hva skal du idag? 

Høst - bilder

Er ikke direkte "paow" bilder, siden jeg har ikke det beste kameraet. Men jeg likte de, og da skal de deles (:Ikke akkurat høst, men han kom når jeg tok bilder. Og han har jo litt høstfarge da.

Blogges <3
Q: Synes om bildene?
Q: Har du tatt høstbilder?