november 2010

Glad !Hei, no står/går eg er her på rommet og prøver å pakke litt.. Skal reise til min kjere pappa idag. Skal sitte aleine på flyet (det går 18.10 ), noe som eg gruer meg eksremt til ! :S Men gleder meg til å møte pappa ! Lenge siden eg har sett han no + får se huset hannes før søsteren min :P
Eg finner ingenting å ha med ! -.- Har pakket 1 bukse 1 genser 1 sjokke genser undertøy (undik, sokker, bh) sånn derre varme ulkler greier og så skal eg pakke disse sokkene som eg har på meg :D De er driiiit gode ! Fikk de idag då :P DE er liksom sånn opp til knerne også er de ull inni :D De er liksom knesokker/tøfler i ett liksom :D Det er koz det ;)

Men no må eg prøve å pakke litt mere ;)

Får ikke ligget inn bilder -.- Kunn sånne fra arkivet! og der er det kunn  kjedelige ! -.- 
Skal vere hos pappa til mandag og har ikke dataen med, så blogger ikke før på mandag/tirsdag ;)

Blogges, glad i dere ;) <3

Konkuranse :D

Hei eg er med i en konkuranse (skrivefeil!) på en sån blogg :P Der du kna vinne en goodibag ;) <3


Denne baggen her er 1. premien også er det en 2. premie......


 ..... som er denne ;)    (Merket eg har fått bilder tilbake?)

Ja, men det var vell det eg ville si då egentlig.. Eller  HER er en link så du og kan vere med :D

Blogges :D<3

Naaww

Pusen min er Såå søøøøøøøøt ! Hun har ligget på fanget mitt i 1 og en halv time :D Ble litt varm til slutt, men hun ligger aldri på fanget så eg ble glad :D Men seffølgelig måtte jo hun gå då -.- Men eg skal på banen klokken 6 så eg må gjøre noen lekser.. sorry for ett jeklig lite inlegg, men har absolutt ingenting å skrive om ;)


Blogges <3

Noe å vere glad for ?

Hei, fant nettopp ut att eg kan ligge ut bilder eg har ligget ut før,, ikke det att det er så mye då, for de fleste var teite :P Men er det noe å vere glad for? Får jo ligget ut bilder ;) Men jaja..
Dere må huske spørsmålsruden (vist dere gidder) Froesten har dere lest denne bloggen ?http://anonymmous.blogg.no/ Den er jeklig god :) Fant den idag då, den er ny så hun fortjener noen lesere synst eg ;)
MEn no skal eg ned å se på film med familien :D

Blogegst ! <3

Våken ?

Ja,  no har eg faktisk klart å våkne! Det er jeklig vanskelig siden det er så tidelig (ja tidelig). Eg ligger bare her i sengen og blogger og er på face, men går sikkert snart ned for å spise. Tenkte eg kunne ha en spørsmålsrunde for å få noe å skrive om lizzom. S då er det bare til å spørre :) Men tror eg gåt ned no, må sykt på do !
____
|       |
|       |    Bilde av meg ;) (får fortsatt ikke inn bilde)
|___|

Blogges <3

Er hun proff ?

Hei, no har eg fått headeren Julie skulle lage til meg.  MEn som eg har sakt tusen ganger så får eg ikke lastet opp bilde,, noe som irriterer meg sykt ! Men hun vist du vil at hun skal lage en Header til deg så kan du bare sende melding til meg eller komentere så skal eg si det til hun, for hun er sp "proff" at hun ikke klarer lage en header msn :P (IKKE slemt ment) Skal se om eg kan få lagt header'en til header :P Eg takker til Julie som laget den fine headeren ;)<3

Blogges <3

Q. Koffor får eg ikke lastet opp bilde?
Q.Er bloggen min kjedeligere uten bilde?
Q.Bør eg bytte header ?

 

-.-

Hei, no fant eg ut (når eg våknet) at det har snødd i natt. Kaldt !!! Spess i dette gamle huset! Fryser noe så sykt. Det er bale ! No sitter eg her og skal egentlig lese til rle prøven imorgen, men det ble til at eg begynte å snakke med 2 søte tvillinger. (urettferdig) Ingunn og Ingrid <3 Tenkte å gå ut å ta noen snø bilder seinere idag, vist eg får tid.. Må øve til prøve + gjøre ferdig en opg til imorgen :S Masse å gjøre når du ikek er så frisk :(

( får ikke lastet opp bilde )

Men blogges <3

Nyter livet, forløbig

Heihei,, No sitter eg her hjemme aleine. Har musikken høyt og synger for full hals ;D Så no nyter eg livet helt til søsteren min kommer hjem ;) Ligger ut en fengende sang etterpå :D Fant den igår på youtube, den var morsom, kan den allerede :D Men har ingenting å blogge om så slutter no, men kommer kansje inn et innlegg seinere ;)

Bloggest <3

;O

Skitt no er det lenge siden ! Men det har eg en grunn for ! Nettet har vert helt fucket så har ikke vert på nettet på en uke eller noe sånt ;S Men... no er eg innpå for skrive ..
Har ingenting å skrive om fordi det skjer ikke annet enn drama for tiden.. No sitter eg bare her og synger, men har eg lagt utpå bilder fra London ?
Men det går ikke ann å ligge ut bilder :@ no ble eg litt sur.. Det var et rått bilde..Meg og siv sto inni en telefon kjosk  ;P

Blogges <3