november 2011

Back ?

Hei, no har jeg nett nok til å blogge fro dere, så dablogger jeg da. Vil si takk til Ingunn som blogget et "lite" inlegg for meg igår (:Haha, vi er så kule <3

Men idag har jeg ikke gjort noe stort. Sovnet sånn ca halv 5 sammen med Rex liggende oppo armen min. Mamma tok bilde av oss, vi var så søte når vi la hode mot hode, hehe <3 No sitter jeg bare på sofaen sammen med mamma og spiser kjeks .. Offa.

Blogges <3

Ingen internett

Hei!

Ann cathrine spurte meg om jeg kunne blogge for hun. Siden hun har ikke internett akkurat no, såe da sa jeg ja, siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre på. Dette blir et lite gjesteinnlegg, hehe. 

- ingunn

Akkurat no ser jeg på da damene dro, eller gjordet det. Ellers ingenting, jo glemte en ting, jeg leser blogger om det som skjedde på utøya, det er helt utrolig at folk er så sterket etter denne tragedien som var for 4 månder siden, eller litt over. 

Tenk en mann kan gjøre noe så vondt, men tenk hvor mye kjærliget vi kan vise - et lite sitat. 

Jeg har lest 5 historier no, og det går dypt i sjelen. Er bare helt utrolig en mann kan gjøre noe så ondskapet som det, og drepet uskyldige mennesker og ungdomer er helt utrolig. Får vondt å tenke på det.

Også leste jeg om at han skal kanskje få redusert straffen sin, eller noe sånt. Siden han var syk, dere kan lese mer her: 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10024016

Eller ikke redusert straffen, men siden han var sykisk eller noe, ja dere får lese det selv. Vanskelig å forklare. 

 

Også i dag fikk jeg vite at Berit som er en orkan eller en slags storm kommer til å vare i flere dager, og det skulle bli verre detsverre. Veldig irriterende, men vi kan ikke gjøre noe med været... såe, ja. Håper det gir seg snart, er dritt lei å være kald og våt på skolen no. No spør dere selv " hvorfor bruker hun ikke en paraply " Det går ikke an, eller det går jo an, men den blir ødelagt på 1.2.3. ellers hadde jeg brukt det. 

Du kan lese mer om dette her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10016495

Det var et lite gjesteinnlegg fra mei (ingunn) 

A true friend is someone you Can say everything you need to say, someone somethingSupports you. A true friend is like food something Can you eat, and something you can noteat, this a Little facts about a true firend ~ ingunn 

ET LITE BILDET AV MEI. 

snakkes <3 

Hva synes du om "Berit" ? 
 

Nytt design

Heei, no har Ingunn endelig fikset på bloggen min. Og, jeg er litt fornøyd. Menen jeg bare lurte på om dere likte det, siden det er jo dere som leser det (:Jeg vil at du skal komentere akuratt det du mener. Jeg vil du skal si, "jeg liker det bedre med rød i bagrunnen" f.eks. Eller "jeg likte det veldig godt" Vist du skjønner hva jeg ener (:

Blogges <3
Q: Hva synes du? 

Juul

Heei, igår var det 1. søndag i advent. Noe som betyr at jeg endelig får høre på julemusikk iten at noen blir sur på meg.. Hehe, men sorry jeg ikke blogget i helge, men på lørdag så var jeg ikke på dataen fordi jeg ryddet hele dagen + det var litt dårlig nett. Ogå på\ søndag så virket ikke nettet i det hele tatt. Uff, føler jeg er en dårlig blogger fro tiden ! :/Skulle egentlig ha dette bilde til header, men Ingunn fikk ikke til å ligge den inn.. Foresten skal prøve å tvinge Ingunn til å fikse blloggen min idag, sykt sorry for at designet er helt fucket for tiden. Prøver å få Ingunn til å fikse det, men hun er ganske treig, hehe :P

Blogges <3

Drømme mail

Min drømme mail er fra Cody Simpson der han spør om å få gå ut på date med meg. Hadde jeg fått en sånn mail, hadde jeg blitt kjempe glad, og hadde definitivt sagt jaaaa <3:

Hi, i would like to meet you again. I remember you from the concert, the smiling and happy face. I would like to take you out on a date on a popular resturant. Friday at 8 pm, i'll get you in a limo. I'll get very happy if you say yes<3
Love from Cody Simpson<3

noen skrive feil kansje, men bedre enn ingenting (:

hotmailvinn

Sove, hva er det?

Hei, no er jeg komt hjem fra skolen. Ligg merke til hjem, hehe. Ja, som jeg har sakt i et tideligere inlegg så lå 9. klasse fra fauskanger på skolen igår. Ble ikke så mye soving der nei. Hehe, jeg la meg klokken halv 3 ca, litt etter det. Også ble vi vekket 6 -.- Kill me now liksom, er litt trøtt no ja.. Jaja, seinere blir det kino sammen med Sara, Siv, Amalie og Anette, gleder mer syykt, vi skal se twiiiiliiight. Gleder meg til å få sett den altså, hehe venter allerede på del 2.Sorry for litt rotete inlegg!

Blogges <3

Sove, sove, sove

No sitter jeg i klasserommet på skolen sammen med AMalie og hører på musikk. Hehe, 9 klasse på fauskanger skal ligge på skolen idag, og akuratt no står joacim ene å ser på at jeg skriver.. hehe <3 Her kom jo Maria og Renate og jo :D <3Vet vi er fiiiine <3

Blogges <3

Prøve og dobbel presentasjon

Hei, imorgen skal jeg ha presentasjon i norsk og utdanningsvalg. Pluss en prøve i naturfag. Så null blogging idag :/Haha, jeg skal ha presentasjon om Anette i norsken (x <3

Blogges <3

Syk, igjen..

No sitter jeg i stuen og har hodepine. Jeg våket idag tidelig og skulle hente mobilen min som lå på lading. Herregud jeg holdt på å falle! Jeg var så sykt svimmel, klarte ikke gå ordentlig. Og for å gjøre det verre så var jeg lvalm itillegg. Når jeg gikk inn til mamma for å vekke hun, gikk jeg nesten rett i veggen -.- Såe jeg har vært hjemme i hele dag, håper på å få gå på skolen imorgen,, faktisk. Jeg skal .ligge på skolen på torsdag, såe jeg håper på å bli frisk, jeg må og gå på dansing på torsdag!.. Blogges <3

Vox

Hehe, jeg måtte bare prøve mamma sin. Den bare sto på benken og skrek til meg. Jeg bare måtte prøve mamma sin vox. Hehe :PDet har vært en ganske kjedelig dag idag. Jeg kom hjem fra skolen og satt meg ned også litt på tv. Etter det har jeg bare sittet på dataen, men jeg har ikke bare sittet og gjort ingenting. Jeg har gjort noen lekser også. Måtte lage meg en fremføring til rle en igår. Jeg var og tenkt å skrive ut teksten, men neida kopi maskinen ville ikke funke -.-Visste du at du fikk volum av vox? Ikke, vell no vet du det ;) <3 Aargh, herregud, se på den munnen! Den er jo halvt firkanta! -.-

Blogges <3

I do get bored sometimes

Hei, ja jeg ble ganske lei av å øve på prøve. Så jeg tok meg en pause, så på tv. Men så gikk jeg inn på badet og begynte å sminke meg. Det kom liksom så naturlig å bare gjøre det. Ikke det at jeg noen gang kommer til å gå sånn, hehe <3Fjortis sa du? Røde lipper, volum hår og øyenskygge. Kan det bli mer fjortis?

Lei av å ta bilde av seg selv blir jeg og..

Bevis nok på at jeg er like rar som alle andre ??

Blogges <3

Samfunnsfag prøve

Hei no sitter jeg å øver til samfunnsfag prøve, noe jeg har drevet med i hele dag. Begynner å bli ganske kjedelig.. -.-'Off, men no må jeg øve videre.. Blogger bedre imorgen, forhåpentligvis :P

Blogges<3

Super8 - Min mening

Ja, jeg har ikke sett den helt ferdig, har slutten igjen. Fordi nettet gikk så treigt så den ville ikke bufre lengre, men skal se den ferdig seinere idag..

Den var faktisk ikke så skummel, du fikk ikke se det ekkle vesenet og du på en måte så at du kom til å kveppe før du kvapp. (Noe som gjorde at jeg ikke kvapp) Kvapp bare en gang på begynnelsen. Jeg trodde jeg skulle kveppe, men så kom det ikke noe. Også bare kom det litt etterpå, og jeg bare skrek sånn sykt høyt! Haha, jeg kvapp mamma x)Anbefaler den til de som liker litt overnaturlige filmer, der det liksom er litt "action" .. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive filmen, men den var veldig gøy (:

Blogges <3

Super 8

Hei no sitter jeg i stuen og skal egentlig se på Super 8. Men mamma og Jeanett reiser snart, og jeg vil ikke se på film når jeg er helt aleine i huset. Ikke den filmen hvertfall, fikk frysninger av den :P

Den ser ikke så skummel ut på "coveret" (ser den på nettet), men jeg ver inne å så på Google bilder nettopp, og da fant jeg ut at "Nei, denne skal jeg ikke se aleine!" Kan vell si hva jeg mener om den når jeg har sett den ferdig (: Men først må jeg finne noen å se den med, eller vente til mamma kommer hjem igjen :P (Jeg blir lett påvirket av ting jeg kvepper av!)

Blogges <3
Q: Har du sett filmen før? 

Smiling like a Fool!

Hei no sitter jeg her i sofaen og er kjempe glad (: Jeg snakker i telefonen med denne søte, nydelige, glade, mirkaelsesfulle, utrolig pene jenten (: Og hun fortalte meg noen gode nyheter(om henne) Og jeg bare klarte ikke la vere å skrike av glede (: Ble så glad på hennes vegne! 
Hihihi, no skal jeg ta å snakke mere med henne (:

Ps: Heeeeelg :D <3
Blogges <3
Q: Er du glad for tiden? 

Stress

Hei, no har jeg nettopp komt hjem fra dansing.. Det var sykt stress idag, siden jeg ikke var helt frisk og fordi jeg ikke var der sist, så jeg kunne ikke begynelsen. Men må vell bare øve. Må også øve litt på de to andre dansene siden vi skal fremføre de foran sånne folk. Jeg trodde det var bare en vi skulle fremføre, men neida, det er alle sammen! Jeg kommer så til å drite meg ut... -.-Jeg fikk en topp når jeg var i Tyskland.. Likte dere den? Brukte den idag ;)

Men no må jeg prøve å finne noe nesespray før jeg klikker ;)

Blogges <3

Syk og kjeder meg

Hei, no sitter jeg i stuen hjemme og leser blogger og kjeder meg til tusen! Jeg er forkjølet og har vondt i hode, så jeg sitter no her og snufser..(snufs,snufs)

Men jeg var og syk i hele går, noe som er grunnen til at jeg ikke blogget. Jeg sov hele dagen, hadde hodepine og ja, sov. Jeg frøs så sykt, lå med ullteppe hele dagen, + at ovnen var på! Det kalles å være syk ;) Men det var litt morsomt, fordi hver gang jeg sov så kom det en katt å la seg i armkroken min (: Da ble jeg glad når jeg våknet altså! <3Jaja, men no skal jeg ta å lese noen flere blogger. Eller så går jeg innpå facebook og er litt.. Får se  hva jeg orker..

Blogges<3

Vurderer å slutte

Hei jeg har vurdert å slutte å blogge fordi jeg får ikke noen komentarer lenger, har lav statistikk og jeg har egentlig ikke noe å blogge om. 

Jeg skriver dette inlegget, og ønsker at de som ikke vil at jeg skal slutte skal skrive en komentar og la meg vite at de faktisk leser bloggen min. Og kanskje gi meg en ide om hva jeg kan skrive om, hvis jeg fortsetter.

Jeg skriver ikke dette inlegget for å få flere lesere eller hva no folk sier når noen skriver sånne innlegger. Jeg skriver det fordi jeg faktisk ikke har lyst til å skrive en blogg som ingen leser. Og jeg har egentlig ikke så mye å blogge om heller, siden det egentlig ikke skjer så mye i livet mitt akuratt nå.

Blogges <3 

Suprise

Heei, jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vært på båt på vei til Tyskland! Når jeg kom til pappa så fant vi ut at vi skulle reise med color line (Magic) til Kil. Det var kjempe fint på båten, og jeg tok noen bilder til dere ;)

Avgang fra Oslo (:

Fiiint!

Pynt som hang på veggen og i taket. På de to bildene der det står "samme bilde" så betyr det faktisk at det er samme bilde. Ehe, det var sånne bilder på veggen som bevegde seg. Ganke kult egentlig(:

Hehe, da når vi var i Kiel så så jeg denne henge på veggen, og jeg måtet bare ta bilde av den! 

Blogges<3
Q: Hva har du gjort i helgen? 

Pakket og "klar"

Hei, no har jeg pakket nesten faerdig. Har noe sminke og smykker og noe dilldall som jeg fortsatt ikke har pakket ned. Men alle klærene er pakket ned.. Vist du kan kalle det å være pakket ned når det ikke er i baggen endå da? Jaja, vi sier de er det. No venter jeg bare på at klokken skal bli hallv 11 så jeg kan legge meg. Så skal jeg gå på skolen, komme hjem fra skolen, gå i dusjen og så gjøre meg klar til å reeeeise (: Ahhh, gleder meg masse! <3

Blogges<3

Happy mode

Hei no sitter jeg og gjør lekser og lukter på den deilige lukten av middag (: Vi skal ha kjøttkaer <3

Etter middag skal jeg gjøre ferdig leksene mine og så skal jeg laste inn musikk på ipod en min(: Jeg trenger det til den lange turen imorgen! Jeg skal ta fly til PAPPA! <3 Gleder meg masse masse! <3 

Men no varmiddagen ferdig, blogger kansje litt mer seinere idag <3

Blogges<3
Q:  Hva har du til middag?

Tysk prøve

No sitter jeg å øver til tysk prøven jeg skal ha imorgen, så snakkes imorgen ;) <3

No kommer resten av bildene som jeg tok igår, vet det ikek er mangen,, men men x) <3

Blogges <3

Naturlig luft

Hei, idag har jeg vært litt ute i naturen. Fordi jeg var en time på tur med Rex siden mamma ikke er hjemme. Også har jeg gjort lekser og så var jeg litt ute og tok noen bilder.  Bortsett fra det, så har det ikke skjedd så mye, vært på skolen, spist, levd, litt sånn daglige ting..

Dette er et av bildene. Jeg var så heldig at jeg klarte å laste det opp, men klarte ikke laste opp noen andre :/

Men no var jeg tenkt å lese litt, og kanskje jeg tar å rydder litt på badet oppe (er egentlig nødt til å gjøre det), menne resten av de 99 spørsmålene kommer imorgen (:

Blogges <3
Q: Har du vært ute i naturen idag? 

Søndag

Hei, no er vi komt til Søndag, noe som betyr slutten på en uke, slappe av og kansje være litt med venner. For meg idag har jeg bare vært hjemme, skulle egentlig være med Thomas og Ingunn, men det gikk ikke :/ 
No sitter jeg på rommet og hører på jule musikk, venter på at mamma skal komme hjem så vi kan se ferdig filmen (:  Hmm, kansje jeg skal ta å støvsuge? Jeg gjør det, så slipper jeg gjøre det etter filmen (:Talks <3

99 spørsmål

1. Siste du drakk: Brus

2. Siste telefonsamtale: Sara (:

3. Siste mottatte sms: Pappa

4. Siste sangen du hørte på: Concrete angel, den er døds fin!                            

5. Sist du gråt: Tideligere i uken
JA ELLER NEI:

6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: NEI

7. har du noen gang vært utro: Nope

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Har sikkert det..

9. har du spist noe som er giftig: Har ikke vært på sykehuset før såe,, tror ikke detENTEN ELLER:

10. Dansing eller synging: Dansing, men suger i det (:

11. Cola eller Pepsi Max: Samma det, smaker helt likt spør du meg ;)

12. Jordbær eller bringebær: Spørs litt

13. Facebook eller nettby: Facebook

14. Svart eller hvit: Spørs litt på hvor og hva det skal være på

DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: Mhm (:

16. Sluttet å være forelsket: Det og ja

17. Ledd til du har begynt å gråte: Haha, seinest igår x)

AKKURAT NÅ:

18. Møtt noen som har forandret deg: Nja, kansje litt

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Kunn det jeg viste fra før (:

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei, men er sikkert noen..

21. Kysset noen fra din top friends liste: Nei
SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: 2 eller 3

24. Har du kjæledyr: Japp, hadde ikke klart meg uten (:

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei, litt langt, men er fornøyd med det (:

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: På kino med venner (:

27. Når våknet du i dag: ti over 9 eller 10 på ti (:

28. Hva gjorde du midnatt i går: Vist det var til idag så satt jeg på dataen med Sara. Skjønte ikke helt spørsmålet..

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Twilight 4! Gleder meg sykt til å se den sammen med Kristine og Siv! <3

30. Sist gang du så pappan din: For lenge siden! :(

31. Hva ville du forandret i livet ditt: Alle er perfekte på sin egen måte!

32. Hva hører du på akkurat nå: Ikke noe akuratt no, ser tv (:

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Tror det..

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Ikke noe akuratt no (:

36. Hva er ditt virkelige navn: Det samme egentlig (:

37. Sivilstatus: Alone like always

38. Stjernetegn: Vannmann

39. Gutt eller jente: Jente

40. Alder: 14

41. Ungdomskole: Fauskanger

42. Videregående: Er ikke sikker, men tror det blir kleppestø

43. Hår farge: Mørkeblond

43. Langt eller kort hår: Mellom langt

45. Høyde: 163

46. Er du betatt av noen: Nei, ikke no nei

48. Piercinger: Nope

49. Tattovering: Nei, men vil ha en når jeg blir eldre

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre 
VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Ehm, nei!

52. Sovet alene med åpen himmel: Med mine overnervøse tanker? Det ville ikke gått bra!

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Vet ikke

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Selfølgelig, hvem ville ikke?! (ironi!)

55. Brukt en hel dag på shopping: Vist jeg hadde hatt penger til det ja (:

56. Kysset en av samme kjønn: Nei

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Ehh, nei

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei!

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Haha, nei

60. Sprunget 1 mil bare for å se noen du er glad i: Jaa <3AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Intet

62. Drikker: Brus

63. Nå skal jeg: Slappe

64. Venter på: At reklame pausen skal bli ferdig...

65. Hører på: Tv ens prating


FRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: Mhm (:

67. Lyst til å gifte deg: Ja


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Øynene <3

70. Kyss eller klem: Kyss

71. Høyere eller lavere: Høyere (:

72. Eldre eller yngre: Samma, handler om det indre <3

73. Romantisk eller spontan: Romantisk

74. Fin mage eller fine armer: Begge <3

75. Tattovering eller piercing: Vist jeg måtte velge en av de vill det vært tatovering <3

76. Voldsom eller forsiktig: Ett sted mitt imoellom <3

Tar resten neste gang (:

Heelg

Hei, idag har jeg ikke gjort noe annet enn å være slapp og sittet på dataen. Det er fordi at jeg sov hos Sara fra igår til idag, og ble litt sliten av det (: Jeg fikk ikke blogget igår heller, siden jeg var med henne. Vi var litt med Anette, Marte og Amalie, og når de var gått så satt vi på dataen og webbet med... folk. Var egentlig tenkt å se film, men vi fikk den ikke på x)

No sitter jeg og ser på Sykehuset i Aidensfield sammen med mamma (:

Blogges <3
Q: Har du sett Sykehuset i Aidensfield før?

Yummie!

Hei no har jeg nettopp komt hjem fra dansing, og er helt aleine i huset. Og på onsdag så laget vi grov brød på skolen, og jeg tok det med meg hjem. Så no spiste jeg den siste biten av det brødet.. Det var syykt godt! (:Naam, det var bare så godt! Også med smør og bringebær syltetøy på, då blir det bare nyyydelig! <3 Yum, yum <3

Tideligere idag, når det var en sånn halvtime til jeg skulle dra så tok jeg på meg neglelakk...Ble ganske fornøyd med resultatet! Ikke for å skryte, men jeg griste kunn littegrann då når jeg "lakket" høyrehånden. Så jeg ble ganske fornøyd. Pleier egentlig å grise ganske mye (x Den er svart, vist du ikke ser det ,) <3

Blogges <3 (må ha mer å spise<3)
Q: Pleier du å gå med neglelakk?
Q: Har du laget brød hjemme før noengang?

Torsdag - dansing

Hei no har vi endelig kommet til Torsdag, noe som betyr at jeg skal på dansing igjen (: Vi skal begynne på ny dans idag tror jeg, det er vist vi blir ferdig med den andre, noe jeg tror vi blir. 

Sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg hadde virkelig ikke tid. Fordi med en gang jeg kom hjem igår, så satt jeg meg ned og øvde til prøve, også måtte jeg finne informasjon til 2 fremføringer og jeg måtte øve på de og. Så jeg hadde det ganske "travelt" igår. Og i tillegg til 2 fremføringer og en prøve så hadde vi nasjonale prøver i matte idag. (noe jeg ikke viste) Så sorry en gang til, men skolen kommer først ;)Eg sitter no her alene eg, så jeg tenkte jeg kunne være litt på nett, no mens jeg faktisk kan (:

Blogges <3

You don't care

Behind this door stands a girl
She has waited for a long time
But you didn't come back
You showed her the house
You locked her in and moved away

She has waited for a long time
She has loved you for a long time
She just wanted you to be with her

But you don't care
If someone is crying
You just disapper
You only think on yourself
And no one else

Soon there will be more
To be with her
She has no one to go to
No one who cares
That is wrong
Cause everyone should care
On them who don't have the good things
In life

Cause you don't care
If someone is crying
You just disapper
You only think on yourself
And no one else
Cause you don't care

 


 Er en liten stund siden jeg skrev det diktet, men er ganske fornøyd med det egentlig (: 

Blogges <3
Q: Hva synes du om diktet?