november 2012

30.11.2012Skal snart bort til Sara. Vet ikke hva vi skal gjøre på, men det er no bedre enn å sitte hjemme og ikke gjøre en drit, som jeg skal gjøre resten av helgen. Heldige meg!

Hadde engelsk tentamen i dag. Føler det gikk ganske greit, men det er vell oftest da det ikke går. Da har jeg bare matte tentamen igjen. Gleder meg til det er over!

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen? 
Q: Er du ferdig med tentamene? 

Go with the flowVar ute og tok bilder idag,  tok de på mobilen, siden kameraet bare tok blits bilder. Men ble ikke fornøyd. De var fine på mobilen, men når jeg tok de inn på dataen, så var de ikke så fine lengre.. Men dere får no se noen av de likavell.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Likte du bildene? 

Husk å melde deg på linkerunden min HER

Days of bordness

Har ikke så mye å blogge om for tiden. Har ingen bilder, og har bare ikke noe inspirasjon til å ta noen.

Skal mest sannsynlig ut å ta noen bilder av en elv i morgen, men blir sikkert ikke helt perfekt. Og kan være dere ikke får noen, spørs på kvaliteten og om jeg gir opp mitt i "shooten". Og selfølgelig om det er fint vær da! Skal kanskje ta noen bilder på søndag og, spørs om det er fint vær og hva vi orker. Om det blir tatt bilder, skal jeg få fikset en ny header!

^ Fordi mobilkamera er bedre enn digital kamera..

Blogges <3
Q: Hva kamera har du?

 Husk å melde deg på linkerunden min HER

Inspiration - weheartitSkoleblogging! :)

Blogges <3

Husk å melde deg på linkerunden min HER

I wanna do it so badBallett!

Det virker så fint. Du finner så mange fine bilder med ballett inspirasjon. Det er så inspirerende. Og det er så fint å se på folk som danser det. De virker så proffe og sånn. Ahh, kan bare ikke forklare følelsen. Det ser bare så fint ut! Rette linjer, lange spreke mennesker. 

Se på det der da! 

Har i det siste hatt lyst å lære meg det. Men det er nokk litt seint for det. Jeg har verken kroppen, talentet, høyden eller balansen. Jeg burde ha begynt noen par år før, om jeg skulle holdt på med dette!

Blogges <3
Q: Liker du balett?
Q: Likte du bildene?

Husk å melde deg på linkerunden min HER

A little piece of lightNoen gamle bilder jeg fant ut jeg skulle redigere. Jeg har og funnet ut at jeg ikke skal sitte navn på bildene mine lengre, det er så stygt.. Men tror jeg skal sitte opp en sånn kopierings sperre da. Sånn at det hvertfall er mindre sjanse for at folk stjeler mine bilder, selv om jeg egentlig hater den sperren.

Men nå må jeg sitte meg opp på rommet, så jeg får lest ferdig boken min idag. Så må jeg bare lese over 300 sider neste uke, jippi!

Blogges <3
Q: Liker du å ta bilde av lys?

 Husk å melde deg på linkerunden min HER

Linkerunde, meld deg på

Jeg har funnet ut at jeg skal begynne med linkerunde, hver uke. Som jeg kårer hver søndag. Så, bare til å skrive i kommentarfeltet at du er med. Så plukker jeg ut ca. 3 stykker som jeg linker til på søndag.

Blogges <3
Q: Er du med? 

Going out with no time

Hei, no sitter jeg på mobilen og blogger. Har ikke noe spesielt å blogge om, og det er derfor jeg ikke har blogget de siste dagene. Har null inspirasjon til bloggen, og ingen bilder heller..

Idag har jeg vært i kirken. Skulle gå med børser, og det var iskaldt! Men var jo litt gøy å samle inn penger da. På bussen hjem, så sovnet eg, så no er jeg døds trøtt!
Seinere idag, skal jeg på kinokveld med noen venner. Glader meg, har vært så lite sosial i det siste!

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Er du lite sosial for tiden?

It takes my lifeFor tiden så bruker jeg dagene mine på musikk, film, lesing og mobil. Ganske usosialt, men sånn er det bare. Har ikke tid til å gjøre så veldig mye, har så mange ting jeg skal få gjort på skolen, så da blir det til at det er det jeg må gjøre på fritiden min, isteden for det jeg egentlig har lyst til. Går jo ganske greit å lese da, men jeg får ikke nyte boken :/

Men no må jeg sitte meg ned å lese, så jeg blir ferdig med boken, og kan begynne på den siste.. -.-

Blogges <3
Q: Har du mange innleveringere og sånn for tiden?
Q: Hva bruker du tiden din mest på?

You are new in my life, but I love u so much!Hei, jeg fikk denne nydelige telefonen i posten igår. Fikk aktivert den idag, og jeg bare elsker den! Med mitt fine ugle deksel! <3 Er litt uvant, den er mye tyngre og feitere enn den jeg hadde før, men er jo en vane sak.

Snapchat meg - annc97

Blogges <3
Q: Har du iphone?
Q: Liker du ugler?

Loveing coffee

Jeg fikk gratis kaffe på Deli de Luca idag! Var se deilig! Var is kaldt ute, også kommer jeg der og får deilig varm caffe mocca og bolle, gratis. Var jo fordi jeg hadde sånt kort, der jeg får den 5 gratis, og den tiende, med en bolle. Men nå er den tom da :/

Idag hadde vi norsk tentamen, så da er den første tentamen unnagjort, så er de bare 4 igjen..

Blogges <3
Q: Har du hatt tentamen?
Q: Liker du kaffe? 

Heaven

Denne sangen får meg alltid til å tenke! Selv om den er noen år gammel, så er den likavell en av de beste sangene som er laget.

Blogges <3
Q: Hørt sangen før?
Q: Har du en sang som alltid får deg til å tenke? 

Future

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

* Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay. The best thing about the future is that it comes one day at a time.

* The direction in which education starts a man will determine his future in life.Blogges <3
Q: Likte du quotene?
Q: Likte du bildene?

The days fly awayHei, har vært litt sånn syk idag, som resten av huset. Kanskje det er vinteren som har begynt å sige inn. Det er så mørkt ute at jeg føler klokken er pasert 8, når den så vidt er blitt 5. Dagene går så fort forbi, at jeg ikke vet hvordan jeg skal få tid til alt. Jeg har så mye jeg skal gjøre, og så lite tid. 
Julen nærmer seg igjen. Og tiden hvor gaver skal kjøpes er kommet. Hva ønsker jeg meg? Hvordan skal jeg få kjøpt det mine nærmeste har lyst på? Blir det en bra jul, klarer jeg å  holde meg positiv gjennom hele julen? Klarer jeg å holde meg positiv helt til julen kommer?

Mange spørsmål, uten svar. Jeg vil svare på de, men vet ikke hvordan.

Blogges <3
Q: Gleder du deg til jul?
Q: Har du mye å gjøre før jul? 

Breaking Dawn part 2Om dere er Twilight fan, så anbefaleer jeg denne på høyt nivå! Den var så sykt bra! Den var spennende, og nervepirrende. Dere må se den! Har fortsatt vondt i fingrene, og grein nesten. Bare se den, om dere er noe til fan.

Go team Jacob! <3

Blogges <3 
Q: Twilight fan?
Q: Team Jacob eller team Edward? 

Just in the momentHei. Akkurat i dette øyeblikket, så sitter jeg på kino og ser Twilight. Dette innlegget er naturligvis førskrevet, men tror det kommer et innlegg seinere idag. Men får se hva jeg orker når jeg kommer hjem.

Naam!

Blogges <3
Q: Liker du popcorn?
Q: Deilig med helg? 

Outfit 15.11.12


Off, blir en slitsom dag idag! Lage mat, blogge, lekser. Og så.. Øve til prøve. Hjelp! Er tysk gloseprøve, og er sykt mange! Hadde helt glemt de, og vi har de imorgen :/ Så blir dessverre ikke noe mer blogging idag. Håper dere overlever.

Imorgen skal jeg til byn rett etter skolen, skal på kino med noen venner. Skal se den siste Twilight, gleder meg sykt! Men kommer ikke hjem før halv 9, så får se hvordan det går med bloggingen imorgen. Off, for en dårlig blogger jeg er :/

Blogges <3
Q: Skal du se den siste Twilight på kino?
Q: Likte du antrekket? 

Clothes of today

Fantastisk flott outfit jeg hadde idag! Off, må finne på noe bedre å ha på meg imorgen..

Blogges <3
Q: Liker du hettegensere?
Q: Bør jeg begynne å ha outfits oftere?  

Mj remembering

"We are the world
We are the children
We are the ones who make
A brighter day
So let's start giving" 

"I can tell that you're tired of beeing lonely
Take my hand, don't let go, baby hold me
Come to me and let me be your one and only
Cause I can make it alright till the morning"

 

Han visste hva som var rett og galt. Savner han, en del. Han hadde så fine sanger, og jeg er blitt hekta på å høre på de i det siste. Spesielt sangen "Hold my hand", den er så fin! <3

Blogges <3
Q: Har du cd av Mj?
Q: Liker du sangene hannes? 

I'm done with you!

Hei lesere. Da er jeg endelig ferdig med designet mitt. Etter at jeg har ødelagt det, fikset det og så ødelagt det igjen. Nå mangler det bare at jeg får laget ny header, og får nytt bilde i sidemenyen.

Haah, jeg fant dette gamle bilde av meg isted når jeg leitet etter et bilde. Ser så liten ut der!Men no må jeg gjøre lekser. Har 4 store innleveringer som jeg må bli ferdig med. Så masse arbeid i ukene framover.

Blogges <3
Q: Likte du designet?
Q: Har du masse lekser i framtiden? 

I really need your help

Som dere kanskje ser, så har jeg fått nytt design. Og jeg har faktsik gjort det selv denne gangen. Men.. Jeg har ikke sidemeny. Eller, jeg har, men den ligger heelt nede på bloggen. Og jeg vet ikke hvordan jeg får den opp igjen.. Jeg har prøvd mange blogger, men jeg får det bare ikke til.

Såå, har dere veldig lyst å hjelpe meg? Eller vet om en side der jeg kan finde det? Kommenter!Blogges <3
Q: Hjelp meg!! 

Inspirationall blogs #2

Limik - Ajworld - AnetteJeg har ikke rett på noen av bildene over. De er tatt fra bloggene jeg har linket

Travel dag, så blir dårlig med blogging dessverre.

Blogges <3
Q: Lest noen av bloggene?
Q: Likte du bildene? 

Våknet

Jeg har ikke fått blogget tideligere idag siden jeg har ikke følt meg så bra. Har vondt i hode, slapp og null matlyst. Så har ligget på sofaen i hele dag. Huff, og jeg som liksom skulle lese masse idag, og så har jeg ikke fått begynt på den engang.

Blir en del lesing framover. Jeg må lese ferdig 2 bøker, som begge er på noe med 300 sider, på 4 uker. Også i tilegg så må jeg skrive masse sånn greier om de. Gad som jeg hater skolen.. Jeg får ikke nyte bøkene mine -.-

Men no må jeg sitte meg ned på rommet, og lese et par hundre sider.

Blogges <3
Q: Liker du å lese?
Q: Hørt om "house of night" serien? 

Pictures from my world

Vi fikk basseng i hagen i løpet av natten. Det var mye større, men det var begynt å minske når jeg tok bilde.
Senere idag skal jeg til byn på kino og se "Taken 2". Gleder meg! Men no skal jeg ta på meg noen klær, og så skal jeg tegne litt.

Forresten, om dere vil ha mer av meg, så follow meg på instagram annc97

Blogges <3
Q: Har du sett taken 2?
Q: Har det regnet mye hos dere i natt? 

It's your smile I have on

Hei, blir dårlig blogging idag, siden jeg har gjort lekser i hele dag, så har ikke tenkt på bloggen. Og nå må jeg skyndte meg å gjøre meg klar, siden jeg skal på nattåpent. 
Håper dere ikke hater meg!

Blogges <3
Q: Skal du på nattåpent idag?
Q: Gjør du av og til lekser i helgen? 

A better version of it

Jedward covers

Little things - One Direction

We are never ever getting back together - Taylor Swift 

Boyfriend - Justin - Bieber

Young love - Jedward 

Jeg bare elsker Jedward. Har likt de helt siden de første gangen var med på "ESC". Og den siste sangen jeg la ut, young love, den er det de selv som har laget, og den er så fin!
Oki, jeg kan godt være enig med at Taylor S sin sang ikke var den beste. De sang den litt raskt. Men jeg elsker de uansett. Og personlig så synes jeg de sang little things bedre enn One Direction, ^^.
Og det skader jo ikke akkurat at de er Irske da :D

Blogges <3
Q: Hørt om Jedward før?
Q: Likte du noen av coverene? 

Stay close to me, I can't afford to lose youNoen bilder fra helgen. Men no må jeg spsie middag, hehe.

Blogges <3
Q: Tatt bilder i det siste?
Q: Har du noen venner du ikke kan leve uten? 

Inspirationall blogs #1

Ninniz - Marte

Hannasaether - Hanna 

Jeg eier ikke noen av bildene over. Jeg har tatt de fra de bloggene jeg har linket.

De bloggene over er noen blogger jeg har begynt å lese i det siste. Og jeg er helt forelsket i de! De tar så fine bilder. De har helt klart komt inn på favoritt listen min. 

Blogges <3
Q: Leser du noen av de to bloggene over?
Q: Har du tips til noen blogger med gode bilder, eller annen inspirasjon? 

The best birthday present

Your mom called me today. She had found a notebook of yours hidden in the back of your desk and she wanted me to see it. So without thinking I drove over to your house. It has been so long since I've been there. Your mom lead me to the living room and I saw the notebook on the coffee table. My heart started thudding as your mom and I sat down. She handed the notebook to me with sad eyes and I bit my lips as I opened it to the first page. Tears filled my eyes when I read what was written there.

To (my name),
I wanted to give this to you for your birthday but I decided now was better than waiting. 
I hope you like it.
I love you,

Bryan.

It was filled with song lyrics to our favorite songs, written enteries to days we spend together, memories, inside jokes, pictures of us together... I sat there and cried with your mom. My birthday was a month after your accident. Thank you for the best birthday present.

I love you too.

Dere bør gå innpå Denne siden, om dere likte teksten over. Jeg satt å leste på de i hele går, og jeg er helt oppslukt av historiene der inne. Alle er på engelsk da, så du må nokk kunne litt engelsk for å forstå de.

Blogges <3
Q: Likte dere teksten?
Q: Har dere vært innpå den siden før?

Inspiration - create yourself

Inspirerende video! Tror jeg skal begynne å gjøre noen av de punktene. Da får jeg kanskje flere ideer til bloggen, og ikke glemmer de jeg kommer på.

Blogges <3
Q: Sett videoen før?
Q: Likte dere dette inlegget, skal jeg ligge ut mer av denne typen? 

Dagens oppmuntring

Overskriften er vell mer en oppmuntring til meg enn dere. Var til tannlegen og strammet strengen idag, så no har jeg ondt. Men som en liten oppmuntring kjøpte jeg et deksel til mobilen, eller den fremtidige mobilen. Skal snart få iphone 4, og nå mangler jeg bare selve telefonen.


Ugle deksel! :D Nå har jeg samsung galaxy mini, ganske god egentlig.Et bilde jeg tok da det enda var høst.

Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra, skal på dansing.

Blogges <3
Q: Har du iphone?
Q. Liker du ugler? 

The beauty of sunday

No sitter jeg hjemme og holder på å sovne.. Er så sliten etter helgen. Har gjort noe hver dag, og sto opp tidelig både lørdag og søndag. No gleder jeg meg til å kunne ligge meg ned i sengen og sove! Etter å ha øvd på tysk prøve. Har ikke øvd på den, og har den i andre time imorgen. Er klar for en ekstremt sugen karakter.


Jeg kjøpte denne ekstremt deilige genseren igår, på bikbok. Det er sånn deilig mykt stoff inni, elsker den!

Blogges <3
Q: Gjort i helgen?
Q: Liker du store gensere?

Stikkord som beskriver meg

* Glad

* Nagler* Omtenksom

* Weird

* Quotes* Dårlig humor

* Tenkende

* Foto

 

Alle bildene over er tatt fra we <3 it.

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Noe du ikke visste? 

A little piece of photoNoen bilder jeg hadde på kortet. No skal jeg begynne å gjøre meg klar til haloween fest. Bare om jeg finner ut hvordan jeg skal sminke meg.

Blogges <3
Q: Hva skal du i helgen?
Q: Kledde du deg ut til haloween, isåfall, hva var du?

Find the old, and fire it up

No har jeg endelig fått internett, det betyr at jeg kan få blogget ordentlig igjen.

I det siste har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Har hatt ganske rolige uker, uten noen prøver eller noe.
Er ikke sikkert jeg får blogget noe serlig i helgen, siden jeg skal på haloween fest imorgen, og da får jeg ikke noe særlig tid, men skal prøve. På lørdag skal jeg til byn i 10 tiden, også skal jeg til ingunn i 3-4 tiden, og der skal jeg ligge til søndag sammen med Sara. På søndag skal jeg kanskje Patrik, så har ikke sånn masse tid i helgen. Men skal prøve å hvertfall få tatt noen bilder (:

Blogges <3
Q: Liker du å ta bilde av røyk?
Q: Hva bilde likte du best?