desember 2011

Et nytt år

Hei. De siste dagene har jeg vært hos pappa så jeg har ikke blogget, men jeg har fått inn gjesteblogger. Jeg er fortsatt hos papap da, men jeg fant ut at siden dette er den siste dagen i 2011 så kunne jeg blogge.

For ikke så lenge siden så jeg på filmen 2012 for første gang. Ja, jeg tenkte ikke over at det var 2012 imorgen før no egentlig. Så det var ikke derfor jeg så filmen. Men den var "spennende". Dere skjønner siokkert vist dere har sett den.Jeg vil takke alle som har komentert bloggenm min iløpet av året. Dere har vert min oppmuntring til å blogge! <3 Ha et godt nyttår alle sammen!

Blogges i 2012 <3

gjesteinnlegg

Heisann! Idag spurte Ann Cathrine meg om jeg kunne blogge for hun, så here I am. Og dette mitt andre innlegg jeg blogger for hun. Btw  "www.ingolf123.blogg.no heheh, ingunn <3 

Idag har jeg hatt overnatting av Helene, eller vi sier igår, der koste vi oss kjempe mye og gjordet masse annet, det var kjempe koselig, vi tok også mange bilder med mitt speilrefleks, har netopp kjøpt meg det. Så er ikke verdens beste fotograf, men øvelse gjør mester. Også gjør jeg ikke på noe spennedet tenkte jeg skulle lage en video til min blogg, er litt usikker hva videoen skal inneholdet men kanskje hva jeg fikk til jul, eller en video der jeg filmer rommet mitt, må først ryddet det :) Så ja, ikke noe spennedet. Også har meg og Helene omberlert rommet mitt, det ble kjempe fint :) 
hehehe, kjedet meg litt, lov til det :) 


heheh, et lite bildet av meg

så det var litt om hva jeg gjort på i dag! blogges

 

Gjesteinnlegg

Heisann siden , Ann Cathrine ikke kunne få blogget i dag så spurte hun meg Siv  om jeg kunne blogge for henne.
Så dette er mitt første gjesteinnlegg på AC sin blogg :)
Men i dag har jeg bare vært hjemme og chillet , og spilte Tetris mot Marte, bra dag? Men vi satt og så på Csi New York for ikke så lenge siden og no skal vi forsette med Tetris gamingen hahha :) 

 Megg :)

 

 

Hatt en fin dag ??

 

- Siv 

 

The totally special

No står jeg på rommet mitt og holder på å pakke. Fordi jeg reiser ned til pappa seinere idag, altså jeg reiser fra lyset og ned til strømbruddet. Han har vært uten strøm ganske lenge no, og han har fortsatt ingen strøm. Så ja, da blir det vell masse lesing på meg da (:

Men jeg tenkte jeg kunne ligge ut bilder av noen jeg ble ekstra glad for. Selvom jeg ble glad for alt, er det jo alltid noe du blir mer glad for enn noe annet.Snøkulen som jeg fikk av Anette, tusen takk! Vet du ville ha den selv! <3
Uglen jeg fikk av Erna og Karl. BARE ELSKER DEN!!Nr. 3 og 4 i serien jeg leser. Så deilig, no har jeg noe å lese på i strømbruddet (:Denne deilige ekstremt kule genseren som jeg fikk av mamma. Ny yndlingsgenser jo! <3Veske jeg fikk av mamma. Har hatt lyst på ny veske døds lenge, men har aldri funnet en jeg liker. Også får jeg denne, og da ble jeg ganske glad! Er mye finere i virkeligheten.Bilde på lerret som jeg fikk av pappa. Har alltid hatt lyst på et!

Det var de. Men no må jeg pakke videre. Reiser hjemmenfra i 5 tiden så. Men jeg skla prøve å finne en gjeste blogger til dere. Men vist jeg ikke finner noen, så kommer jeg mest sannsynlig ikke blogge før 1.januar.

Blogges <3
Q: Har du hat en fin jul? 

Dobbelt storm!

Hei, no har jeg nettopp sett på nyhetene og jeg må bare si, for en ødeleggelse! Det er sinnsykt mange skader! Kampingvogner, båter, FOTBALLBANE! Det var søren meg en innendørs forballbane som var blit utendørs no. Det er også ganske mangen som er uten strøm. 25 000 tror jeg det var? 
Vi var ikke serlig rammet, når vi var oppe hos søsteren min så  mast vi strømmen i en time eller noe, men det var alt liksom. Pappa har jo mistet halve taket på loven :/ Men jeg ønsker lykke til til se som ikke har strømm eller har skader på hus eller noe annet!Se den fine genseren jeg fikk til jul! Ja, jeg skryter av den. Det er en ugle på den!! <3

God jul til alle dere søte! <3

Blogges <3

God jul!Bla bla bla..

Jeg kom ikke på noen oversfrift såe. Ja, ferfekt begynnelse på inlegget -.-På skolen idag leverte jeg de siste gavene, og Sara opnet den hun fikk og. Pga hun skulle sitte med meg på bussen, inviklet og rart, vet det. 
Isted holdt jeg på med Ingunn sin gave også. Hun får den ikke før etter jul da, siden jeg ikke har tid til å møte henne før. men jeg tror hun blir glad for den, håper hvertfall det! No sitter jeg bare og, vetshe jeg, "diller" med smykke mitt. Er ikke det smykke på bildet, men har ikke tatt bildet acv det. Det er nytt faktisk ;)

Men no skla jeg slutte å bable!

Blogges <3 

Gaver

No har jeg pakket inn alle gavene mine, og er klar til å levere de. Skal levere de imorgen på "skolen". Imorgen skal vi i Askøy forum og spille volleyball og fortball med ungdomskolen. Og det vil være min siste dag på skolen før 2012. Off, kjenner jeg gleder meg litt til et nytt år!

For ikke så lenge siden, så var jeg og noen venner ute å aket. Fikk ikke så veldig julestemning siden det var bare i sånn 20 minutter eller noe. Frykter for at et begynner å regne imorgen, og at jeg ikke får noe hvit jul :/Fant på den teksten oppe i hjørne igår når jeg komenterte en blogg (:

No skal jeg spise opp nonstoppene også skal jeg se videre på tv og kose meg (:

Blogges <3
Hva har du gjort på idag?
Vil du ha en hvit jul? 

Tentamen og baking

No står jeg på kjøkkenet med mamma og baker. Tørre vafler og kakemenn. Nam til tusen! Kakemennene ble litt oppblåst, me da er det jo bare mer å spise på de (: Like my eyes maby?

Men jaja. Imorgen skal jeg ha matte tentamen, noe jeg gruer meg masse til. Engelsk og norks tentamen går fint, men matten ødelegger livet mitt -.-. Off ønsk meg lykke til, men no skal jeg bake videre.Blogges <3
Q: hvortid hadde du matte tentamen?
Q: Hvordan gikk det? 

Bursdag!

Idag skal mitt innlegg handle om Anette. Fordi hun har BURSDAG!

Anette er en kjempe god venn. Pen, omtenksom og morsom. jeg er kjempe glad i hele henne. Skal jeg låne musikk av noen, så er hun den første jeg ville spurt. Hun er kjempe flink til å skrive dikt, og ta bilder.

Jeg er kjempe glad i deg, og endelig har du blitt 14. Nå kan du gå rundt å lage trutmunner så ofte du vil.

Allerede begynnt!Nawie!Du er glad i land, og er sykt flink i å huske ord fra andre språk.Du er så sinnsykt pen! 

Gå innom bloggen hennes "her" og se hvor kul og proff hun er. Også kan dere komentere gratulerer til henne i komentar feltet elle på hennes blogg. (: <3

Blogges <3 

Det fjerde lyset er tent

Idag ble det siste lyset tent. Og jeg har tatt noen bilder av lysene.

Ja, jeg har egentlig ikke noe mer å si. Idag har vi bakt pepperkaker og sett julefilm, spist grøt med mandel i. Ja, bare kost oss. Men no skal jeg legge meg ++ Så Natta.

Blogges <3
Q: Hva gjorde du idag? 

Nydeligheten selv var i se og hør!

Hei, no har jeg nettopp sett gjennom se og hør for idag. Og der fant jeg et kjempefint bilde av en kjempe søt jente!Skjønne Emma var i se og hør idag. Og da måtte jo jeg ta bilde av hun! (hadde ikke de bare vært perfekt sammen!?) Må inrømme at jeg viste at hun kom da, men who cares. (:
Jeg selv liker ikke Justin Bieber så godt, men herregud så bra då! Du får møte en person du ser opp til og liker skikkelig godt. Hadde jeg møtt Cody Simpson hadde jeg liksom skreket av glede da! Så jeg er ganske glad for henne. Det er en stund siden de mødtes da, men lucky her! (:

Også igår så fant jeg ut at det SNØDDE! Jeg ble så glad! Er så lei av regnet no, jeg vil ha snø til julen!Grrr, no er humøret mitt på topp! 
Men jeg skal i bursdags besøk til Anette idag, siden hun har bursdag på mandag. Så da skal jeg få tatt noen bilder (:

Blogges <3
Q: Har du sett bilde av Emma?
Q: Hva skal du idag? 

Hvorfor må livet suge sånn?

Hvorfor er det alltid sånn at det alltid blir min feil. Uansett. En krangel en misforståelse. Eller bare ingenting. Det blir alltid min feil uansett. Eller bare jeg føler det blir min feil. De sier det er min feil, selv om jeg egentlig ikke har gjort en drit! Jeg er lei av å tenke på denne måten. Jeg vil bli kvitt det! Tanken om å ikke kunne si noe, fordi personen kan bli sur? Hvorfor føler jeg det er kun jeg som tenker på det. Jeg blir såret ofte av sånne ting. Men ingen som tenker på det tydeligvis. jeg har snart ikke flere tårer å gi vekk. 

Jeg vil bli utadvent! jeg vil snakke med de jeg vil snakke med. Ikke gå fra de jeg vil være med, fordi en annen person sier h*n er rar. Jeg vil ikke mere! Jeg har fått nok!

Vinn 3 forskjellieg DVD-filmer.

Hei, jeg er med i en konkurranse der jeg kan vinne 3 forskjellige dvd er. 

Det er veldig enkelt å være med. Trenger bare å skrive et inlegg på din blogg, og skrive inn et lite skjema der det er link til ditt inlegg. På bildet ser dere skjemaet og en sånn tekst der det står hva du må gjøre. det er helt gratis å være med!

Bli med i konkurransen HER (:

(Jeg har skrevet et inlegg for idag nedenfor. Bare så du vet det)

Hjemme alene sa du?

No sitter jeg her hjemme. Aleine, med en pizza i hånden og musikken på fult :)Er ganske giddaløs akuratt no. Så gidd ikke ta frem kameraet mitt. så blir bare et bilde jeg har tatt en eller annen gang. Også er jeg litt sånn sur på mobilen. Fordi jeg hadde DET søte bilde av Anette på den, også skal jeg prøve å ligge den inn på dataen. Men nei det funket jo ikke -.- Argh!

Seinere idag skal jeg se på julecup, så jeg tar kanskje noen bilder da. Skal hvertfall ha kameraet med meg (:

Blogges <3
Q: hva skal du idag? 

Så var det det *"!.#' nettet da..

Jaja, så fikk jeg ikke blogget igår. Iriterer meg egentli litt. For akuratt den dagen jeg ikke får bloggt, så inner jg julkalnderen på Kristine sin blo.. Men link til bloggen min, og hadde jeg bloggt hadde jeg kanskje fått noen flre lsere derfra. Menmen, life goes on.
Foresten jeg har lemt å fortlle dere noe eeeldig stort, neida, ikke så stort (:

Jeg er med i n julekalnder dr jeg kan inne nye dent oi. Dn er ikke komt ut i butikkar enda,mn kommer ut i alle butikker 1. februar (er ikke det bare perfekt, den kommer ut på min bursdag!). Også for noen dager siden så fikk jeg 5(!) stykker i posten. Jeg tenkte liksom "hva skjer da?". Så jeg gikk inn for å sjekke, og da skrev de at de hadde gjort en feil. Men at ingen andre hadde ikke fått de di skulle. Så jeg fikk 5 pakker for meg selv (:Også idag, så fikk jeg 2 pakker til idag. Så no sitter jeg å gomler dent oi (:Tilsammen i alt, har je fått 9 pakker (: No har jeg 5 pakker jeg må spise opp. Vet hhvertfall hav jeg skal spise på, på tentamen imorgen (:
Foresten, så har jeg Engelsk tentamen imorgen. Måtte bare skrive det i tilfelle du ikke fikk det med deg i setningen over. (:

Blogges <3

Sliit

Hei, no sitter jeg hjemme på dataen og holder på å klikke. Har syykt vondt i nedre del av ryggen,og i armen. Så på tentamen i dag, så klarte jeg ikke sitte ordentlig, fordi jeg fikk vondt. Stress til tusen!Idag når jeg kom hjem. Herregud så kjedelig jeg skriver -.-

Jaja, jeg spilte no need for speed idag. Men det varte ikke lenge, fordi jeg ikke klarte det. Så jeg skiftet til Sims3. Men det varte heller ikke lenge, siden jeg gadd ikke spille mere. Dårlig humør til tusen. Tror jeg snart tar dataen med meg opp og rydder. Ikke det at det er så veldig mye bedre, men er lei av at rommet mitt er rotete no.No begynte det å regne og -.- Klikker fro meg...

Blogges <3
Q: Har du ofte dårlige dager? 

Ommøblering

Hei, no står jeg på rommet med musikken fult på. Og driver å rydder rommet mitt. Siden jeg begynnte å ommøblere i går kveld, så fikk jeg ikke gjort ferdig ryddingen og sånn. Så da må det gjøres idag.Jeg savner blomster som blomstrer! 
Men jeg orker ikke ta noe sånn bilde idag, siden har ikke noe å ta bilde av.
Men jaja, liker rommet mitt litt bedre no, selvom jeg egentlig hater det. Det er kuttet på midten, eller egentlig ikke på midten engang. Det er kuttet sånn at jeg akuratt ikke kan ha sengen min der jeg vil ha den.. Argh. Men jeg skal ikke fortsette å skrive hvor mye jeg ikke liker rommet mitt. Det blir for dumt.

Blogges <3
Q: Ommøblerer du ofte?
Q: Hvordan skrives egentlig "ommøblering" ? 

Boring sundays

Jaja, enda en søndag. Jeg føler ukene går så fort, også kommer helgen og bare går enda fortere. Kan ikke tiden ta det med ro litt. Det er så sykt lenge siden jeg følte dagen tok år og dag før den ble slutt. No er den likosm ferdig på en øyeblikk. Off, men over til dagen min.

Idag har jeg ikke gjort mye. Men idag tidelig så mamma, Jeanett og meg på Lassie. Og på slutten så hadde alle tre grenet på et eller annet tidspunkt. Det var ganske trist :/ Også etter det har jeg bare ryddet litt, også gikk jeg på tur med mamma for å selge den siste kakeboksen (:

Nom nom. Sitter no her og gomler i meg en pakke mentos (:

Blogges <3
Q: Liker du mentos?

Er en begynnelse

Hei, no har jeg nettopp spist middag og er ganske glad for dagen. Idag stod jeg opp klokken 9 for å reise til byn i halv 11 tiden. Da klokken var blitt 11 var jeg på vei til St. Paul kirke, for å gå i sånt konfirmasjons møte. Ganske okey dag der idag. Vi så en liten film, også gikk vi med børser på slutten. Så når vi var ferdig klokken 3 så tok jeg bussen til Kleppestø og kjøpte noen jule gaver. Kjøpte noe til hunden våres, mamma og Ingunn (: Ganske fornøyd med det jeg kjøpte.
Ganske lenge siden jeg tok bildene. Men det hjerte er et lite hint om hva ingunn får til bursdags presang (: Hun får julepresang og bursdags presang til jul. 

Blogges <3
Q: Hva har du gjort på idag? 

Gad så deilig!

Hei, idag gikk meg og Siv rundt og solgte kaker. Ble så glad når den siste personen vi solgte til kjøpte alle de 4 vi hadde igjen (: Så no sitter jeg med 1150 kr på rommet. Får litt lyst å bare ta de da:P Men nei :P

Tok noen bilder igår. Tok en del flere bilder av kattene da, menne hehe kan ikke ligge inn alle :P
Blogges <3

Ble ferdig til slutt..

Ja no er jeg nettopp blitt ferdig med fortellingen, og har sendt den inn til læreren. Så no var jeg tenkt å ligge meg ned på gulvet. Neida, men fristet litt å ligge meg ned på gulvet foran ovnen og bare chille ettersom at jeg har skrevet Fortelling i hele dag. Off, håper det går bedre på tentamen på tirsdag :/Mehe, det var en søt liten bie som stod på vinduet våres i sommer. Så jeg tok bilde av han (:Også for ikke så lenge siden. Så var det en flue som hang fast i vegg teppet våres, så jeg måtte jo ta bilde av den og da (:

Blir bare sånn kjedelig inlegg idag, siden jeg faktisk ikke har gjort noe idag. Også gikk ikke meg og Siv og selgte kaker idag, husker ikke om jeg sa det, men hvertfall. Vi selgte de ikke idag, men skal gjøre det imorgen i 3 tiden (:

Blogges <3

Help me pleaaas

Hei, no ligger jeg i sengen min og prøver å skrive en fortelling som er lekse til imorgen. Men for det 1. så får jeg ikke ordene på papiret, hodet mitt er helt tomt! Og for det andre så finner jeg ikke ut hvordan du forandrer linjeavstanden.Det er alt jeg har fått skrevte, og jeg skal skrive 2 sider -.- Off jeg klikker snart. Også i halv 7 tiden eller noe, skal meg og Siv ut og prøve å selge noen av boksene med kjeks som jeg har igjen. Sovner av kjedsomhet snart :/ 

Blogges <3
Q: Hvet du hvordan du får 1,5 i linjeavstand på Openoffice? 

Praktisk prøve

Først må jeg bare si Tuusen takk for alle komenterene på det forje inlegget. Tror faktisk jeg aldri har hatt så mangen komentarer på et innleg før, så no er jeg kjempe glad (:

Idag på skolen så hadde vi praktisk prøve i mat og helse. Tror det gikk ganske bra, jeg klarte meg no ganske bra uten så mye hjelp. Mehe, bortsett fra den ene platen med mufiinser da. Klarte å la de stå inni på for varm varme, så de ble ganske brune. Men de var dødsgode fordeom! Hehe, det eneste jeg hadde igjen som jeg kunne ta bilde av. har spist opp muffinsene, skolebollene og selvfølgelig så spiste jeg middagen på skolen da. Også har jeg bare dette brødet igjen.

Åee, jeg elsker dette bilde, ikke bare det at det er fint (skryte,skryte), men det er også fullt av minner. Jeg var hos Renate når jeg tok det, det var sånn tusen vannmaneter inne mot land. De fleste var ødelagte og dø, eller halvdøe, men likavell. Sykt koselige minner, fra bare det ene bilde!

Blogges <3

Norge going white..

..hvertfall på Askøy. Her har det snødd i hele dag. Men selfølgelig da når jeg gikk ut for å ta bilder, så snødde det ikke. Litt posetivt, men hadde vært fint å ta bilder i snøen. Så tok noen bilder, noen som eg ble mer fornøyd med enn andre, men her er noen av de. Sorry for at det er mangen av meg på begynnelsen, men det kommer andre etter meg (haha). Frøs :/Nam, hadde kjøtteig og macaroni til middag idag <3
 


Blogges <3
Q: Likte du bildene? 

Fake snow

Herregud jeg ble så glad når jeg så det var hvitt ute idag. Men når jeg så at det var haggel, så kjente jeg at jeg ble litt sånn irritert inni meg. Selv om bakken er dekket med hvitt, og det ser ut som snø. Så er det ikke det, hagel er hagel uansett. Snø er store flak som daler rolig ned fra himmelen, og som av og til pisker deg i fjeset på grunn av vinden. Det er ikke kuler med is i midten..Julen er en tid der du tenner masse lys og har stemning i huset. Jule nisser og engler er oppe. Stjerner hengende i vinduene og 4 lilla lys som tennes søndag, etter søndag. Da når det er snø ute, og du sitter å nyter snillheten helt til ungene kommer inn og er røde i kinnene, og ligner på julenissen selv. Da er det ul da, gleder meg masse! <3

Blogges <3

Dansing 3. desember

Jaja dere får ksoe dere med å se da. Litt dårlig kvalitet, men dere ser dansen selvom dere ikke ser personene ;) Jeg satt helt oppe og, så det var litt langt ifra da...

Slutten av en uke

Hei, no sitter jeg i sofaen med musikk på ørene og venter på at klokken skla bli halv 3. Klokken halv 3 drar Jeanett til Barcelona sammen med spansk klassen på skolen. Det er ikke det jeg gledermeg til da, gleder meg til å være hjemme aleine i en timen eller noe, siden mamma skal kjøre henne til flyplassen. 

Jeg har funnet ut at jeg skal bli fllinkere til å ta bilder med kamera og ikke sånne kjedelige web cam bilder av meg selv. Så derfor ligger jeg ut noen bilder no, som jeg tok isted.

Jeg satt inne sant, også bare var solen helt fult på ute. Også når jeg var komt ut, så var den gjømt seg bak en sky -.-'Litt ulogisk at blomstene begynner å spire nå?

Men tok ganske lang tid å få lastet opp alle bildene, så no sitter jeg hjemme aleine og hører på musikk. Men no skal jeg ta å slutte å skrive, også skal jeg begynne å rydde på stuen, så jeg får penger på slutten av måneden (:

Blogges <3
Q: Likte du bildene? 

Danse helg

Hei, no har meg og Siv vært å sett på folk danse. De var kjempe flinke! Anette, Sara, Hanne og Kristine var noen av de som danset som jeg kjente (: Jeg filmet dansene der de danset, men jeg vet ikke helt om jeg får lagt de ut. Kan prøve, men det var ikke så god kvalitet da, filmet med mobilen..Jaja, igår var det 2 desember, og idag er det 3. Og jeg har ikke fått med meg del 1, 2 eller 3 av jul i blåfjell :/ Kan være jeg ikke får sett det imorgen heller, siden jeg skal til byn å se på dansing da og.. Men håper på det beste (:

Blogges<3

Siv og bursdags besøk

Hei, idag ar jegværå besøk hos Julie, også har jeg selgt 4 kake bokser, bare 17 igjen no.. Menne likavel, var litt stress for jeg skulle egentlig gå opp til Siv kvart over fem, men vi kom ikke hjem før den tiden. Så vi kom litt seint til Amalie, og fikk derfor ikke så veldig lang tid på å fikse oss.. Menne det gikk jo bra (:

Menne no skal Siv ha dataen tilbake, hehe vi webber med "mage" kule folk (:

Blogges <3

Suprise to mee

Heei, no er jeg kjempe glad! Fordi når jeg kom hjem idag, så så jeg at det var komt en pakke til meg. Og jeg tenkte liksom "Kjenner vi noen fra Moss" også når jeg åpnet den så fant jeg denne..

Sammen med en lapp der det stod..

Herregud jeg ble glad. Jeg pleier aldri å vinne, og i tilegg så smakte de synnskt godt! Naaam, sitter og gomler på de nå jeg x) Søren jeg er glad <3
Og siden det er 1. desember idag. Så hadde mamma kjøpt sjokolade kalender til meg, så jeg spiste eneren isted. Nom nom <3

Seinere idag så skal jeg på dans. Og det blir den siste danse torsdagen dette året. Men vi skal begynne igjen neste år, noe som jeg gleder meg masse til. Også skal vi kansje ha fremføring av de tre dansene vi har lert, på søndag. Masse kos dette her (: Hehe, glad dag, ingen lekser heller :D <3
Menne, sorry for at alle bildene var sånn i montasje og sånn. Men jeg klarte ikke å laste de ned vist det var liksom "bare bilde".. vist du skjønner.. 

Blogges <3