desember 2012

Christmas time all year around

Noen av bildene jeg tok i julen. Kommer ut flere, men har ikke mere tid. Skal gjøre meg klar, spise middag, så skal jeg ut.

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Hva skla du i dag? 

Because.. I don't know

Hei, jeg måtte bare dele denne sangen, fordi den er bare så nydelig at det skulle ikke vært lov!

I tillegg så har jeg ikke noe annet å blogge om, because I'm empty..

Blogges <3
Q: Hørt sangen før?
Q: Hva har du gjort i helgen? 

I'm so good, I might fall asleep

Ja, unnskyld for at jeg er så dårlig blogger! Jeg må virkelig skjerpe meg!

Har ikke fått tatt så mange nye bilder egentlig, siden kameraet mitt har sviktet, så da har jeg bare min søster sitt, og det er ikke altid jeg får låne det. Men jeg tok noen bilder i julen, men de ble ikke så fine da. Men skal få lagt de innpå i morgen kanskje, eller søndag.Håper dere ikke blir lei av de gamle!

Var på vestkanten med Sara og Anette i dag. Kjøpte ikke så mye egentlig, men det kommer jo snart januar salg, så får sikkert kjøpt noe da.

Blogges <3
Q: Kjøpt noe etter julen?
Q: Hva kamera har du? 

Home sweet home

Hei, da er jeg hjemme igjen, kom hjem i 4 tiden. Ganske deilig å få komt hjem, bortsett fra et at det ikke er noe juletre her :(I morgen skal jeg samle inn flasker for klassen, igjen, og på fredag skal jeg til vestkanten tror jeg. Også er det jo snart nyttår da, men skal prøve å få vært litt med mine venner før den tid. Lengre mot nyttår, så skal jeg ligge ut mine nyttårsforsetter. Men nå skal jeg opp og pakke ut av baggen min, og ordne rommet, så jeg får plass til de nye tingene mine :)
Håper dere alle hadde en fin jul!

Blogges <3
Q: Fikk du mye fint til jul?
Q: Likte du bilde? 

Merry christmas with big warming hugsGod jul alle sammen! Håper dere spiser dere overfulle av god julemat i dag, og koser dere kjempe masse!

God Jul /Blogges <3
Q: Hva skal du spise i dag?
Q: Likte du bilde? 

Lille julaftenHei, nå sitter jeg forhåpentligvis hos min søster og koser meg, eller i bilen. Om snøen ødelegger min jul, blir jeg sykt sur. Men jeg vet ikke hva jeg skal skrive siden jeg før skriver. Så kos dere videre i dag. Om jeg ikke har fått reist i dag, så får dere høre fra meg senere.

Blogges <3
Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Likte du bilde? 

Making my own snow

Tok bilde isted, og synes det er sykt urettferdig at vi ikke har snø nå i julen :/

Driver å rydder og pakker til jul. Reiser i morgen tidelig, så kan være dere bare får mobil inlegg i julen. Eller, kan være jeg tar å lager noen innlegg etterpå! Men som jeg var innpå isted, jeg reiser i morgen. Skal opp til søsteren min og feire julen der. Har på en måte blitt en liten tradisjon å feire den der oppe, siden må jo være mange å feire med, så det er mange pakker å pakke opp.

Men no må jeg ta å fortsette, masse som skal gjøres før i morgen! 

Blogges <3
Q: Hvor skal du være på julaften?
Q: Likte du bilde? 

Loving your friends too much

Sara har pyntet seg, se så fiin <3
Follow oss gjerne på instagram, annc97 og saras97 <33
Blogges <3
Q: Er du med noen venner i dg?
Q: Liker du krøllet hår?

Bow back top

Lagde 2 bow back topper på tirsdag. Ble sykt fornøyd med de, og de var sykt enkle å lage. Jeg elsker de! Sorry for at bildene ble litt dårlige, men jeg tok de i går når det var blitt mørkt :/

Senere idag skal jeg mest sannsynlig på butikken og få kjøpt den siste jelegaven, ikke mere stress enn det. Er så glad for at det ikke er mer lekser eller noe nå. Fikk karakterene i dag, ble fornøyd med de faktisk, så dagen er helt grei til nå, selv om vi må opp og gå på skolen imorgen.

Sorry for helt stygt og lite sammenhengende innlegg! 

Blogges <3
Q: Har du ferie enda?
Q: Likte du toppen? 

Those momentsThe time when everything gets blury, and you don't have a chance to see the end of anything..

Blogges <3
Q: Føler du det sånn noen ganger?
Q: Hva synes du om bilde og teksten?

Meld deg på linkerunde "her"!

Linkerunde #3

http://ohrunaway.blogg.no/

http://carolinemariea.blogg.no/http://ronjaln.blogg.no/Hei, jeg tok 3 blogger idag, siden jeg la de ut så seint. Men nå må jeg kjappe meg å fikse meg, siden jeg skal på vestkanten med Siv. I morgen skal jeg på vestkanten med klassen. Også må jeg jobbe masse med en innlevering siden den skal inn på torsdag. Så masse jobbing denne uken, og ikke så bra blogging dessverre. 

Meld dere på til neste gang! 

Blogges <3
Q: Hva skal du idag?
Q: Har du lest noen av bloggene? 

Standing alone

Var ute og tok noen bilder tideligere. Mamma ble litt sur på meg, siden hun sa blomsten kunne dø, og sa jeg måtte kjøpe ny når det skjedde. Men haloo, den var ikke i snøen så lenge! Og hun har 3 til uansett, så ingen stor krise skjedd.

Har også blogget for Ingunn idag, og fikset designet hennes, siden hun skal begynne å blogge igjen. Ta en titt ;)

Vet ikke hvorfor jeg likte det siste så godt, men jeg elsket det bare!

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Gjort idag? 

I'm loving itHelgen betyr ikke alltid helg. Det kommer til å bli sykt stress. Jeg må få gjort ferdig en innlevering, øve til en prøve, og jobbe med en til innlevering. I tilegg til at jeg må få kjøpt noen julegaver, siden jeg faktisk ikke har kjøpt noen.. Yeah, got to love beeing late! Så kan være dere ikke får den beste bloggingen i helgen. Men skal gjøre så godt jeg kan!

I dag skal jeg på julebesøk hos Marte. Så vi skal se julefilm, spise nachos og kose oss <3 Det kan være det kommer noen bilder fra dagen, men tviler..

Blogges <3
Q: Skal idag?
Q: Likte du bildet? 

Winter wonderlandVar hjemme fra skolen idag, siden jeg ikke følte meg helt bra. Er forkjølet og har hatt litt feber, men jeg er bedre nå (hvertfall feberen), så skal mest sannsynlig på skolen imorgen. Var tenkt å få jobbet på en innlevering mens jeg var hjemme, men har ikke orket annet enn å ligge å vri meg på sofaen.

Var ute og tok disse bildene idag. I know, burde ikke være ute. Men fy søren så godt det var å komme ut i kulden! Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg blir kvelt her inne i dette bakterie fulle huset :/

Blogges <3
Q: Hva synes du om bildene?
Q: Er det snø hos deg? 

I'm taking new steps^ Noen bilder jeg tok i helgen.

Jeg sa jeg skulle blogge idag, men vet ikke hva jeg skal si egentlig.Har ikke skjedd så mye siden sist liksom. Jo, jeg klippet håret på søndag, men er visst bare meg som synes det er kort, siden ingen har lagt merke til det..

Men no må jeg gjøre lekser, så får blogges imorgen eller noe.

Blogges <3
Q: Likte du bildene?
Q: Lenge siden du klippet håret? 

The last step before future

Hei, sorry for at jeg ikke har blogget tideligere idag, men jeg har matte tentamen imorgen, så dagen har gått til å forberede meg til den. Håper den ikke er så vanskelig!
Har visst sagt sorry veldig mange ganger i det siste, men det er så mye skolegreier å gjøre no før jul, og da har jeg ikke så mye tid til bloggen. Men det er forhåpentligvis bare ut denne uken! Jeg lover at jeg skal få blogget imorgen!

Har også fått hengt opp disse lysene i enden av sengen i dag. Så no er rommet mitt ekstremt koselig!
Men no skal jeg legge meg! Natta <3
Blogges <3
Q: Er du ferdig med alle tentamener?
Q: Har du julelys på rommet?

Saturday from my perspective

Hei, i dag har jeg ryddet en del til jul. + gjort litt lekser, så nå er jeg kjempe sliten! Ligger i sofaen og ser tv med mamma, mens jeg spiser pepperkaker! Imorgen blir det mere rydding, og enda mere lekser..

^ noen bilder jeg hadde på mobilen.
Blogges <3
Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Har du ryddet til jul?

You're beautiful anyways

Sminke - ingenting

Bildet var kanskje ikke det beste, men koseptet var vell bra? Du er pen uansett om du har sminke på deg eller ikke. 

Kanskje noen andre får bildet til bedre enn meg? Smink halve fjeset ditt (normalt), og ikke noe på andre siden. Så tar dere bilde av det, og ligger ut på bloggen. Ligg link til innlegget i kommentarfeltet, så skal jeg ta ut det bilde jeg synes var best. Den jeg plukker ut får bloggen sin linket.

Blogges <3
Q: Likte du bilde?
Q: God ide? Er du med? 


Sorry for at jeg ikke har blogget de 2 siste dagene, men en av kattene våres klarte å ødelegeg en sånn ledning, så vi hadde ikke internett..

Me, me and, oh, me

Hei, jeg var hos tannlegen idag, så kom tidelig hjem enn vanlig. Litt etter jeg hadde komt hjem, ringte Anette og klarte å dra meg ut i det iskalde været for å ta bilder. Det var ganske koselig i begynnelsen, men så kom kulden innover tærne mine. Jeg gikk bare i vanlige converse, siden jeg ikke har fått kjøpt vintersko. Så mot slutten så kjente jeg ikke tærne mine i det hele tatt, trodde virkelig jeg kom til å miste de, haha!Så siden jeg har fått noen nye bilder, så skal jeg få laget en ny header!

Men det blir en annen gang, nå må jeg gjøre lekser..

Blogges <3
Q: Hva har du gjort idag?
Q: Har du vintersko? 

Let it snow, let it snow, let it snow

Tok noen bilder isted av den nydelige snøen som ligger ute. 

Seinere idag skal jeg på dansing. Den siste dansingen dette året :( Siv skal være med for å se på da, så det blir gøy. 

Blogges <3
Q: Har du tatt noen snø bilder?
Q: Hva skal du idag? 

Linkerunde

Da er det søndag, og jeg skal ligge ut 2 blogger. Også må dere huske å melde dere på til neste søndag. Bildene er tatt fra bloggene.

^ http://myrubygoodis.blogg.no/^ http://s0p.blogg.no/

Blogges <3
Q: Lest noen av bloggene før?
Q: Meld dere på! 

1. Desember!

Nå er det endelig blitt desember, og jeg koser meg med julebrus og kakemann!
Har nettopp sett olsenbanden, klokken 6skal jeg se barne tv (stor del av desember!) og så skal jeg se the julekalender. Er så deilig med julen! Er første dagen i desember, snø ute, og vi har stått på i hele dag for å pynte til jul. Og selv om det allerede er masse julepynt framme, så skal enda mere opp!

Blogges <3
Q: Gleder du deg til jul?
Q: Hva julebrus er best? (lerum!!)