"Mote"

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world

I forgårs hadde jeg fri fra skolen, siden vi var vært på tur, så da tok jeg meg tiden til å være med mamma på butikken, noe som var en god ide. Når jeg var der så kjøpte jeg jo sånne skole ting da, men jeg fikk med meg mamma til sko butikken, som førte til det dere ser under. Jeffrey Campbell sko. De er jo ikke ekte da, men jeg ser seriøst ikke så veldig mye forskjell på de. 
Jeffrey Campbell - Eurosko 350kr

Blogges <3
Q: Liker du skoene mine?
Q: Har du hatt en fin uke? 

New inn - shortsShorts - BikBok (99kr)Jeg kjøpte den mørkeblå shortsen på onsdag, og jeg elsker den! Jeg hadde kjøpt den turkise noen uker før, og elsket den, så jeg fant ut jeg ville ha en til. De er utrolig deilig å gå i, og de er ikke så veldig dyre heller. 99kr for et par shorts, det er ikke så gale, hvertfall ikke når de er så deilig å gå i!
Jeg hadde egentlig lyst på en rød aktig, men de hadde ikke størrelsen min. De var utsolgt begge gangene jeg så etter dem..

Nå skal jeg være sosial og se litt på The carrie diaries, også skal jeg hjelpe mamma litt mer med å rydde, wii.

Blogges <3
Q: Har du en sånn shorts?
Q: Liker du shortser fra bikbok?

Studded braJeg har fått denne nydelige gaven fra verdens beste Ingunn, og jeg elsker den! Jeg vet ikke hvor den er kjøpt, siden det var en gave, så kan desverre ikke linke til den, men jeg tror det var en svensk side.

Nå må jeg skrive konfirmasjons kortene mine, så de blir ferdig til mandag. Stress..

Blogges <3
Q: Likte du bh en?
Q: Hva skal du idag? 

Loving your friends too much

Sara har pyntet seg, se så fiin <3
Follow oss gjerne på instagram, annc97 og saras97 <33
Blogges <3
Q: Er du med noen venner i dg?
Q: Liker du krøllet hår?

Outfit 15.11.12


Off, blir en slitsom dag idag! Lage mat, blogge, lekser. Og så.. Øve til prøve. Hjelp! Er tysk gloseprøve, og er sykt mange! Hadde helt glemt de, og vi har de imorgen :/ Så blir dessverre ikke noe mer blogging idag. Håper dere overlever.

Imorgen skal jeg til byn rett etter skolen, skal på kino med noen venner. Skal se den siste Twilight, gleder meg sykt! Men kommer ikke hjem før halv 9, så får se hvordan det går med bloggingen imorgen. Off, for en dårlig blogger jeg er :/

Blogges <3
Q: Skal du se den siste Twilight på kino?
Q: Likte du antrekket? 

Clothes of today

Fantastisk flott outfit jeg hadde idag! Off, må finne på noe bedre å ha på meg imorgen..

Blogges <3
Q: Liker du hettegensere?
Q: Bør jeg begynne å ha outfits oftere?