Tema bilde

When you stand aloneDette bildet beskriver alt for mye fra denne uken..

Blogges <3
Q: Likte du bildet?
Q: Hva kunen jeg gjort bedre? 

No words to sayBlogges <3
Q: Har du dager der alt går feil?
Q: Likte du bildet? 

Darknes

Tenkte litt på "the grudge" når vi tok dette bildet. Jeg har ikke sett filmen (og har ikke tenkt til det heller!!), men jeg får likevel litt frysninger av dette bildet!

Blogges <3
Q: Likte du bildet? 

Summer flirt(Ikke misforstå, vi er bare bestevenner!)

Mange mennesker får en sommer flørt gjennom sommeren, til og med noen av mine nærmeste har fått det. Men jeg hadde bare Ingunn, og siden jeg lå hos hun en uke, så ble hum mitt offer for dette tema bilde.

Selv om det ikke var så mange som sa de hadde lyst på tema bilde, så har jeg lyst å gjøre det. Vi får se om det kommer et hver uke, eller hva, det spørs hvor mange ideer jeg har, og hvor mye tid jeg har. Men planen er at det kommer 1 hver uke. Jeg har allerede bilder til 2 til temaer, også har jeg en ide til et bilde.

 

Jeg har vært en veldig dårlig blogger, men det er fordi det har vært sommer, og da orker jeg bare ikke så mye tid på data, jeg vil heller bruke den på venner og familie. Og jeg vet jeg har sagt før at jeg skal begynne igjen, og så ikke gjort det, men nå skal jeg virkelig  prøve. Har tatt en del bilder i ferien, + jeg har noen bilder fra London som jeg ikke har postet enda, så da har jeg en del å blogge om, så tror jeg skal klare meg. Og nå er jo ferien snart over. Begynner på Danielsen om 8 dager, både gruer og gleder meg.

Jeg har veldig lyst å reise til USA andre året, så jeg skal fokusere veldig mye på skole dette året, men jeg tror jeg skal få klare bloggingen i tillegg. Det får vi bare se på.

Blogges <3
Q: Gleder du deg til skolen begynner igjen?
Q: Tips til et annet Tema bilde? 

The past

Hei, jeg har funnet ut at jeg skla ha et tema bilde en gang i uken, dette vil altså hjelpe meg med hva jeg kan skrive om på bloggen, og er det en dag jeg ikke har noe særlig å blogge om, så kan jeg poste et tema innlegg. Vil dere like dette? Jeg kommer hvertfall til å ha det idag, og om dere liker det, så kan jeg fortsette med det.Når jeg tenker på fortiden, så kommer jeg på mange ting, men det som mange andre også tenker på er selve barndomen. Den tiden når alt var så enkelt der du kunne løpe rundt og hoppe i dammer uten at noen så rart på deg. Du kunne være deg selv og si de dummeste ting, uten at noen brydde seg noe stort om det, fordi alle andre gjorde det også. Den gøye koselige tiden, prøvde jeg å få fram på bildet.

Blogges <3
Q: Vil du ha tema innlegg framover? (Skriv ideer til tema i innlegget under)
Q: Hva tenker du når du tenker "Fortiden"?

  Ps: Jeg har konkurranse på bloggen der du kan vinne et gavekort, les mer og meld dere på Her!